42 yaşındayım, 19 yıllık evliyim ve 2 çocuğum var. Dün aldatıldığımı öğrendim, ne yapmam lazım?

Eşim uyurken telefonunu karıştırdım twitterda biri ile konuşuyor kız 25 yaşında evli olduğunu biliyor eşime bir kaç kez yaptığımız doğru değil yazmış eşimde biliyorum ama bunları konuşmayalım demiş kız bşr kaç kez konuşmayı bitirmiş ama yine bşr araya gelip konuşmuşlar. Eşim keşke evli olmasaydım ilişkimizi doya doya yaşardık demiş boşanmak kolay değil çocuklr var demiş. Kız eşime çocuklar olmasaydı boşanır mıydın diye sormuş eşimde boşanmak öyle kolay değil mal mülk tazminat ister boşanmakla bitmiyor boşanınca da hayatında oluyor boşanmak kolay değil demiş.
Kıza cinsel hayatımızı anlatmış tüm özelimizi anlatmış ben oral yapmayı ve yaptırmayı sevmiyorum onu anlatmış analdan hiç izin vermiyorum ona anlatmış haftada 3 kez birlikte oluyoruz onu anlatmış. Kızla sadece cinsel içerikli konuşmaları yok sevgili gibiler ama anladığım kadarıyla her gün sanaldan yapıyorlar bir kaç kez fotoğrafları gördüm. Normal kendi fotoğraflarınında birbirlerine atıyorlar. Twitterdan tanışmışlar ilçe olarak yakın oturuyoruz ama hiç buluşmamışlar da ama buluşmak için eşim zaman ayarlayacakmış. Ne yapacağımı bilmiyorum ne yapmam lazım? Tüm erkekler aldatır mı?

Güncellemeler
+1 yıl
Biz haftada 3 kez yapıyoruz kızla her gün günde 2 kez yapıyor. Kıza seninlr her gün yapmak istiyorum eşimle değil demiş.
Güncellemeler
+1 yıl
Ekonomik özgürlüğüm yok ev hanımıyım
42 yaşındayım, 19 yıllık evliyim ve 2 çocuğum var. Dün aldatıldığımı öğrendim, ne yapmam lazım?