Gizli Üye(25-29)+1 yılBoşanmak kolay değil çok yıpratıcı kendine neden zorluk cektiresin ki onun hatası yüzünden şu an ben sana duygusal olarak değil mantık çerçevesinde konuşuyorum bence ilk olarak kendinde bazı değişiklikler yapmalısın bu erkekleri korkutur aynı zamanda sevmez beğenmezler çünkü dışarıdan farkedilecegini dikkat çekeceğini düşünürler örnek olarak kilon fazlaysa yürüyüşe çık deli gibi yürüyüş yap hem vücuduna iyi gelir hem psikolojine saçını boyat rimel sur aynı zamanda dışarıyla ilişkini güçlendir başka erkeklerle de konusabildigini kötü niyetle değil hafif kıskançlık gibi görsün senin değerini anlasın elindekinin kayıp gidebilecek olduğunu en önemlisi özgüvenin kızda büyük ihtimal heves sadece yasak olan hep cazip gelir sen sadece kendini fark ettir cinsellikte biraz daha ilgili istekli ol seni farketsin eski sen olmadığını aynı zamanda ben istemiyorum böyle kişiyle cinsellik dersen yaşama kendi hayatına bak birçok kişi bunu yapıyor parasını yiyor geziyor tozuyor kocasına da köpek gibi davranıyor seçim senin
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılKimse internette bulduğu kız için karısını bırakmaz, çok seviyor olsaydı çoktan yüz yüze görüşürdü bu yüzden aşırı ciddi bir ilişkileri olduğunu düşünmüyorum ama okuduğunuz şeyler benim sineye çekebileceğim şeyler değil, yazdıklarını okuduktan sonra adamın yüzüne bakasım bile gelmez benim. Bunu sorduğunuza göre eşiniz olmadan hayatınızı idame ettirecek durumda değilsiniz bu yüzden bence pat diye boşanmayın kendinize uygun bir iş arayın hayatınızı düzene sokun sonra da boşanın ama hepsinden önce o konuşmaların resmini çekin.
00 Yorumla
+1 yılAllah yardımcın olsun çok zor bir durum olduğunu söyleyerek yüzüne vurmak istemem ama gerçekten çok zor. 19 seneye mi yanayım yoksa o çocuklara mı bilemedim. Yani boşanma kararı almak öyle kolay değil özellikle de işin içinde çocuk var ise fakat böyle bu mesajları yazabilen adamdan ne baba olur ne de insan diyebiliriz. Çocukların psikolojisi boşanma sonrası kötü etkilense de eminim ki atlatacaklardır elbet bir gün bence boşanmanız daha doğru olur. Umarım kendin için en doğru kararı verebilirsin
00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Seni çok iyi anlıyorum. Çok zor bir durum. Konuş bence. Boşanmak kolay ama çocuklarınıza yazık olur ilerde size de. Çözüm bulun. Onun aradıklarımı, senin vermeyip diğer kadının verdiklerini iyi düşün ve bir orta yol bulun bulursunuz düzelebilir. Erkekler cinsellik üzerinde çok hassaslar. 🌸😎
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
158Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılBöyle adamın boşanır, altındaki dona kadar ne varsa alırım. Ayrıca onla da yetinmez ibreti alem olsun diye her yere rezil ederim.
70 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılBu saatten sonra ayrılık saçma olur otur güzelce konuş evli kalabilirsiniz ama birbirinize olan ilişkinizi bitirmeniz en mantıklısı.
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 503 cevap paylaştı. Merhaba öncelikle gerçekten senin adına çok üzüldüm daha önceki iş hayatını bilmiyorum fakat şimdi ekonomik özgürlüğünün olmadığını söylemişsin daha öncesinde de iyi bir iş tecrüben yoksa bu yaşlarda insanlar iş maalesef ki bulamıyor kendi ayaklarının üstünde duramayacak biri isen senin karşına geçip kolaymış gibi boşan diyemeyeceğim bu eşinin ilk sadakatsizliği mi? Sakince bunu eşinle konuşmanı öneriyorum ama ondan öncesinde yakaladığın mesajları bir kanıt olarak kendine at ve sakla her zaman eşinle konuştuktan sonra cinsel hayatınızı renklendirmek için çabala elinden geldiği kadar sınırlarını kaldır daha detay vermek yardimci olmak isterim istersen dertleşebiliriz bence eşin sadece o kızla cinsellik için konuşuyor onu umarım bu yoldan döndürmeyi başarırsın çünkü gerçekten bu yaşta 2 çocukla boşanmak kolay değil eğer ki çocuklarını da alıp gidebilceğin rahatça yaşayabilcegin bir yolun varsa eşinin seni aldattiğini kanitlayan mesajlarla bir boşanma davası aç tazminat nafaka herşeyi al boşan inşallah hakkında hayırlısı olsun ❤
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHerkes boşan demiş. Ama öyle kolay değil o işler. Eşin gönül eğlendiriyor bu sitede bile yüzlerce erkek var, evli ve çocuklu karısını uyutup genç kızlarla konuşmaya cinsel açlığını gidermeye çalışıyor.
Erkekler belli yaşlarda mantıksız düşünebilir yanlışlar yapabilir ama bu seni sevmediği anlamına gelmez. Evlilik yolunda zaten seninle ayrılmayı istemiyor. Eğer o kadar gözü dışarda olsaydı ayrılmayı da isterdi.
Benim tek tavsiyem eşinle bunu adam gibi karşıma alıp soğuk kanlılıkla söylemen eğer bir daha böyle bir durum olursa seni tüm aileye rezil ederim bile diyebilirsin. ama sakın kimseye anlatma ki elinde büyük bi kozun olsun. Herkes 2. Bi şansı hak eder sonuçta sevgili değilsiniz evli kac yıllık insanlarsınız.
Birde cinsellik konusunda biraz daha eşinizin isteklerine uygun özellikle oral konusunda karşılıklı verici olursanız cinsellik probleminiz sorununuz kalmaz diye düşünüyorum. Eşinizin bence bu konuda ayrı bi hevesi olabilir bu yüzden yapabilir bu yanlışı.
Geçmiş olsun diyorum size umarım sorununuz en doğru şekilde çözülür. 🙏🏻40 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılOnun ben ta ya. Kızında ben suratına tüküreyim evli biliyorsun çocukları var niye muhattap oluyorsun. Yuva yıkanın yuvası olmaz. Şerefsiz kocan seks düşkünü belli sen varsın günde 2 kere senle yapsın sanaldan seks neymiş kalıbına tüküreyim kendi eline çakıyor. Evalatları var 19 yıldır berabersin kadın sana herseyini vermiş neyine yetmiyor. Anal seksine baslatmasın. Göçtü müymüş. Demekki ibine bulsa onuda mikicek. Az karına saygılı ol düşüncelerine önem ver… nedir bu oral merakı? Kendi oral yapıyor mu sana. Bildiğin bencillik. Anca kendini düşün. Böyle adamlar anca sekste kendisine oral yaptırıp üste çıkıp misyoner pozisyonda git gel yapıp 1 dakika içinde boşalıp sırtını dönüp yatan tipler. Ondan sonra karımdan sıkıldım. Bence bilader karın senden sıkılmıştır…. Sende aldat bakalım ne oluyor sanal seks yap ! Bakalım zoruna gidicek mi? Sahte hesp aç 2 tane kendi kendine mesaj at maksat mahsustan yakalanıp tepkisini ölç sonra herseyi göster yüzüne çarp git boşanma davası aç. kardeşim evladı kardeşim. Hele o kaşar da kendi yaşında erkek bulsun. Gidip evli adamlara vurdur sonra bul bir saf evlen. Bekar Kızlara soruyorum… evli erkekler hele amcalar neden ilginizi bu kadar çekiyor?
10 YorumlaÖnünde zorlu bir yol ve zor seçenekler var. Birincisi bileceksin ama bilmiyormuş gibi davranacaksın. Sineye çekeceksin. Eğer bunu kabul edemem diyorsan yüzleşeceksin. Herşeyi bildiğini söyleyeceksin. Boşanıp, tazminat isteyeceksin. Karar senin..
30 YorumlaEvli erkekler zaman geçtikçe evine ilgisi azaldığı için daha genç birine ilgi duymuş. acaba hala kızlar için ilgi çekici miyim diye kendini tatmin etmek istiyordur. Çogu psikologlar herşeye rağmen erkeklerin eşlerine döndüğünü söylerler şimdi kızı seviyorum dese bile sonrasında acaba beni başka erkekle de aldatır mı korkusu yaşarlarmış. Yani kocan seni bırakıpta o kıza gitmez sen yine de kocanı köşeye çek kendinden emin bir şekilde bu tarz bir ilişkiye devam edersen benim hayatımda olamazsın de zaten etekleri tutuşur
20 YorumlaÖncelikle eşinizin istediği şeyleri yapın, kendinize bağlamayı deneyin. Sanırım ilişki sıradanlaşmış, farklı şeyler arıyor eşiniz ve sizde kapalı duruyorsunuz farklı fantezilere. Konuştuğu kız belki oda ilk kez yapıyordur ve eşiniz fantezisini gerçekleştiriyordur. Ev hanımıyım dediniz, kendinizi arzulanan bir kadın yapın. Bir diğer nokta eşiniz nasıl bir tip, bazı adamlar vardır, eşiyle yapar ama fantezilerini yapamaz. Biraz kendinize bakın, ev hanımıyım diye geçiştirmeyin. Bir diğer nokta, boşanırsanız, kendi ayaklarınız üzerinde durabilir misiniz. Duramayacaksınız, eşinize bağlılığınızı artırın. Çünkü sen dul olacaksın ve çocuklu, üstelik güzel değilsen 5-0 geriden başlarsın. Eşiniz bir de güzel bir adam mı, güzel değilse sorun çözülür. Ani karar vermeyin birde, anlık düşünmeyin. 19 yıllık evlilik ve 2 çocuk var. Mutluluklar dilerim.
02 Yorumla
Soran+1 yılEşim yakışıklı karizma birisi kız da ona yazmış sen çok karizmatiksin yakışıklısın diye aralarında maddiyat yok. Kız eşime benimle ne zaman konuşmayı kesiceksin demiş eşim neden keseyim demiş kızda ne biliyim bana doyduktan sonra kesersin demiş eşimde sana doyulur mu demiş. Sonra kız eşime ben hayatıma birisini alırsam bu konuşmayı bitiririm aldatamam asla aldatmam demiş eşimde kıza sen nasıl istiyorsan onu yapalım demiş
- +1 yıl
Anladım, Kızın hayatında bir erkek yok, eşinizin cazibesine kapılmış. Arzu ve heves bu yaşlarda belirginleşir, ortam olunca gerçekleşir. Kızın erkek arkadaşı olursa, senin eşine ihtiyacı kalmaz zaten. İşin büyük bir kısmı sende bitiyor. Eşiniz kendisinin üzerine yük düşmesinden ve leke düşmesinden çok korkuyor. Bu korkusunu iyi kullan. Sen genç bir kızın yerini asla alamazsın, böyle bir kıskançlık yapmayı denemeyin. Öpüşürken öyle olsun diye yapmayın, tutkulu yapın, saçınızı tahrik edici yapın, elbiselerinizi sık ve dar giyin, salonda ve mutfakta yapın. Genç kıza gelince, kendinizi haksız duruma düşürecek bir şeye girmeyin, mesaj yazarsınız falan. Yazdıklarım eşinizi suçsuz gibi algılatabilir, ama suçun en büyüğü onda. Deneyin bu tür şeyleri 6 ay size tutkusu dönmüyorsa, uyarın. Elinizde kanıtlar olsun, her zaman. Yarın öbür gün siler. Başka bir kıza yanaşır, bu sefer en çok üzülen siz olurusunuz. Mutluluklar dilerim.
Yazdıklarınızı okurken neden böyle olduğuyla ilgili senaryo az çok belli oluyor. Eğer erkeğiniz cinsel konuda mutlu değilse ve karakteri de aldatmaya uygunsa emin olun bu durumu yaşayan erkeklerin Yüzde ellisi aldatır. Hatta bu ona sorulsa kadınlık görevini yapamıyor bu yüzden aldattım diyerek ihaleyi de sende bırakır. Yanı haklı iken haksız duruma da düşersin. Cinsel konuda verdikleriniz yetmeyebilir olur da devam etme kararı alırsanız kişinin gözü her zaman dışarıda olacak bunu unutmayın. Bunu unutmamak için de hayati birbirinize zehir edebilirsiniz bu da bir gerçek. Bu iş birbirinize saygının dişina taşmış artık. Özelinizi de aşmış. Karar verirken pişman olmayacağınız kararları verin lütfen.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılHepsinin ekran görüntüsünü alın kendi lelefonunuza. Sonra da verin hemen bir avukata. Avukatlık ücretini de ve alacağınız nafaka hatta hatta üzerine ek olarak bir de tazminat davası açsın özel hayatınızı yaydığı için. Hepsini takur takır alırsınız hem de adamın donuna kadar alır avukatınız. İçiniz daima müsterih olsun. Çocukları hakim direkt anne ye veriyor zaten reşit oluncaya kadar. Ayaklarınıza dahi kapandırırsınız eğer isterseniz , eğer acırsanız çok daha kötüsünü yapar bu sefer. Gelir kızı getirir yatak odanızda kendi yatağınızda yapar bu seferde. O yüzden asla acımayın..👍
10 Yorumla Canım 40 yşndayım. Erkek karşısındakini etkilemek için herşeyi söyler. Birde karşısındaki kendinden yaşça küçük. Sanal olarak bazen bende takılıyorım ama sanal. Belki eşinde sanal da kendini mutlu edip heyecanlandırıyodur. Günümüzde çoğu erkek bunu yaşamak ister ve yapar. Çünkü bilirsin bizim zamanımızda her şey bu kadar kolay değildi. İçimizde gıbtalar kaldığından aldatma eğiliminde olabiliyorız. Bu doğru bişey demiyorum. Ama tlf elimizde oldupu müddetçe %99 erkekler bu yönde haberin olsjn
10 YorumlaSana tavsiyem.. eşin aklı başında biri belli.. bazi erkekler o yaşlarda isteği dahada artıyor.. haftada 3 yapiyosun ama tutku yok.. tutku oluştur bırak o kadınla sanal a devam etsin. sikilacaktir benim sevgilim vardı bizim oyle sirunlarimiz yoktu.. olmadı ayrıldık benim sevgilim başka adamla evlendi... evlendiği adamın eski karısı beni bul su dertlestik ve senin kocana yapamadigin şeyleri oda yapmiyomus oyuzden adam benim sevgilim le karısını aldatmis karışımda ne var ne yok güzelce anlasmali şekilde boşadı adamı adamda sevgilimle evlendi... aradan 2 yıl geçti ve olan çocuklara oldu.. kadın mutsuz adam bir senede cinsel doyuma ulaştı ne halt ettim diyor... sana tavsiyem prenses sakîn kalk. ve bu süreci kadınlığını kullanarak güzel yonet
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılÇocuklarını düşün eşinide mümkün oldugunca yalnız bırakma Biliyorum zor bi sürec olacak Gururunuz duygularınız yara aldı Bilmiyormuş gibi davranın Eğer genç olsaydınız çocuk olmamış olsaydı Boşanın derdim ama şu durumda Boşanmak çözüm değil Çocuk oldugu için sürekli yine görüşeceksiniz O yüzden sizi aldatması sizi lütfen üzmesin Siz çocukları için fedakarlık yapmış ailesine kötü bir söz gelmesin diye yıllarınızı feda etmiş bir kadınsınız
Siz bundan sonra bol bol para harcayın Hiç ekonomik düşünmeyin Bol bol para isteyin Her fırsatta kendiniz ve cocuklarınız için yiyin için gezin Kendinize bi bankada hesap açıp birikim yapın00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAdam yıllardır yapıyor bunu sen sadece yeni öğreniyorsun, benim evli erkekler ile cinsel vs münasebetim yok ama konuşup sorduğumda öyle ve hiç bir şekilde terketmws zaten o rahatlığa gelene kadar cooook kişi ile yapmis çok sen de ekonomik özgürlüğün yok ayrilamazsin çocuk var zaten bunu onun yüzüne vurup fiziksel manevi bütün bağlarını koparıp onu cokertmeb lazım yani evde yaşayan iki yabancı ok asla eskisi gibi olma ona duygusal olarak dibin dibini yasatman lazım asla yumuşama Gülen yüzüne sıcaklığına hasret kalıp disardakilerin geçici kurtarıcı olmadigini anlasın
11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBoşanma imkanınız varsa da deliller ile alıp mahkemeye verirsiniz
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvli biri olarak yazıyorum. Zamanında benimde böyle konuştuğum oldu. O kızla sadece cinsel muhabbet için konuşuyor buluşmak istese yakın madem çoktan buluşurdu. Haftada üç kez yapıyoruz demişsin ama sanırım yatakta sadece sırtüstü yatıyorsun cinsel hayata farklılıklar getirmen gerekir oral yapmıyorsan oral yap anal olmayabilir ama monotonluktan kurtul o zaman yaptığından kendisi de pişman olacaktır. Olay normal karşıladığım bir şey değil sen ne yaparsan haklısın suçlu olan eşin bunca yıldan sonra ayrılmaktansa ilişkinizi canlandırmanızı tavsiye ederim.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAbla sen o yazışmaların ekran goruntusunu kendine at heriften sil. ya da ekranın fotografini falan cek. Sonra bu herifin ne kadar akrabasi varsa instagramdan wpdan facebooktan hepsine tek tek at ama kimseyede cevap verme. O pis konusmalari attiktan sonrada çocukları al evi terket asla yerini bulamasin aylarca sürünsün boşanmak icin. Şimdi yazmak kolay diyeceksin doğru kolay ama şunu diyeyim bende 7 sene mutsuz saygısız bir evlilik yaşadım banada boşan diyenlere kızıyordum kolay degil diyordum. Değil cidden ama bir kere adım attın mı çorap söküğü gibi geliyor. Kendine ve evlatlarına saygı borcun var unutma
00 Yorumla
+1 yılBu sosyal medya çıktıktan sonra arttı böyle şeyler. Çok üzüldüm bunu yaşadığınız için. Eğer ayakları üzerinde durabilen bir kadınsanız ayrılın lütfen. Çocukları da düşünmeyin. Çocuklar büyüyünce her şeyi unutuyor zaten. Arkanıza bile bakmadan gidin!!!
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 500 cevap paylaştı.
+1 yılyuvanı bozma bence. aynı durumu bende yaşadım bende yakalandım ama eşimi seviyorum, erkekler bazen heyecan ve farklılık arar ki sende seks konusunda baya kapalı bir kadınsın anlaşışan o yüzden kocanın aklı dışarı kaçmış ama emin ol o kadınla birlikte olmaz. bence eşini çek kenara komuş
01 Yorumla
Soran+1 yılKızın fotoğraflarını gördüm benden çok daha güzel ve bakımlı eşim ona dünyanın en güzeli demiş ne yapacağımı bilmiyorum
+1 yılEee işte oral yapmayı sevmem yapmam yaptırmam dersen öyle bir kadın gelir senle yaşamadığını yaşatır
Her zaman söylerim. Aldatan kadar aldatılan da suçludur. Onu dışarı iten de aldatılandir. Biz insaniz hayatımızda ne eksikse disarida ararız. Şimdi hatayı tek onda arama.011 Yorumla
Soran+1 yılSuç bende mi
- +1 yıl
Tek sende degil ama seninde suçun var. Bunu ister kabullen ister kabullenme.. sen cocuk olduktan sonra kendine bakmayı bıraktıysan sadece anne olduysan kocana kadın olmayı ihmal ettiysen bu sonucu yasadım diye tek eşini suclayamazsin
Soran+1 yılGece ben yatarım çocuklar yatar o salonda saatlerde otururdu demek ki beni aldatıp ona yazıyormuş. Evde olduğu zaman ben mutfakta olunca başka odada olunca hep kıza yazmış korkmadan yazmış benim olduğum evde yazmış korkmadan
- +1 yıl
Eee ne diyorum sen anne olmuşsun sadece kocanın kadini olmayı ihmal etmişsin. Oral yapmam yaptırmam. Al iste onları yaşatan biri cikar böyle bakarsin
Soran+1 yılAyrılsın o zaman neden aldatıyor beni
- +1 yıl
Ayrılmama bahanesini de yazmış işte okumussun
Soran+1 yılOff evet 😔
- +1 yıl
Ya iste sadece anne olmak yetmiyor evlilikte. Kendinde de hatayı aramalısın.
Soran+1 yılOnun yüzüne nasıl bakacağım artık
Soran+1 yılKıza aşkım bitanem sevgilim karım eşim güzelim demiş seni seviyorum demiş
- +1 yıl
O mesajların görüntüsünü almadın mi
+1 yılBen o kızın yerinde oldum daha önce. Aynı şeyleri evli sevgilimden duydum ama ne kadar uzaktan güzel ilerlediği gözükse bile kız bir süre sonra bu durumdan bunalacaktır ben senin ilk tercihin değilim demelere başlayacaktır ondan sonra da adam eşini boşamayınca yolları ayıracaktır. Hep aynı senaryolar. Fazla dert etme akışına bırak bir süre sonra bitecektir.
10 YorumlaÖncelikle neredeyse bütün ailelerde bu oluyor. Hem kadın hem erkek yapıyor. O yüzden fevri bir karar vermeden önce iyi düşün. Bu durumu kendi lehine de kullanabilirsin ;)
Diğer taraftan bugün bu adamı terk edersen bir sonrasında daha azına razı olacaksın. Bunu da düşün.
12 Yorumla- +1 yıl
aldatılmaktan daha azı ne olur?
Cinsel Yaşam konusunda 859 cevap paylaştı. Biz erkekler öyleyiz işte bayanla beraber olmak için eşinin anlattıklarını anlatırız amaç bayanı kandırıp onunla zevk sürmek öyle erkekler ailesini bırakmaz heyecan peşinde tabi aranızda bir soğukluk ya da kavga yoksa emin olmeşin zevkini alınca birakacaktır
12 Yorumla- +1 yıl
o zaman erkekler de beklesin güzelce karısı başka adama verirken zevkini alıp dönmesini beklesin
Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Seninle hafta üç ez , kızla her gün iki kez yapıyor demişin 7 x 2 = 14 +3 = 15 eğer doğru ise şehir içi su şebekesi yetmez.
Diğer boşanmaya gelince eşini karşına al ve konuş aynı şeyi ben yapsa idim ne olurdu diye ( hatta madem benden memnun değilsin bende birini bulayım o zaman de razı gelecek misin de bakalım tepkisi nasıl olacak )
00 Yorumla
+1 yılZor bir durum. Kocan da ayrılmayı istemiyor ama bu şekilde onunla yaşamayı düşünüyor. Ne şiş yansın ne kebap... aldattığını kullanıp nafaka alırsın. Zaten eş dost akrabası duyuncada ona darbe olur, herkes senin yanında yer alır destek olurlar... çocuklar için durma, karşına alıp konuşsanda pişman olduğunu söyler kesin
00 YorumlaArtık senaryo yazmada sınırları zorluyorsunuz yeminle. Trol olduğunun 4 delili var fakat demeyeceğim. Ben trolünüzü tespit ettikçe daha iyi yalanlar atıyorsunuz.
Bilişim şirketlerinin açığımızı bulun demesi gibi, söylemiyorum açığı fakat net trol. Apaçık.
03 Yorumla
+1 yılYa bence eşinizin hatasını anlamasını sağlayın uzun olmuş evlilik süreniz ve çocuklarınız da var, ihanet asla affedilemez bir suçtur. Çocuklar için ve yılların verdiği emek ile son bir kez konuşabilirsiniz baktınız olmuyor dava açıp aldattığını kanıtlayıp adamı nafakaya bağlayabilirsiniz ekonomik özgürlüğüm yok diye korkmayın
00 YorumlaAblacım siz o yazışmaların ekran gürüntülerini alırsanız eşinşz artık hiç bir şey yapamaz. Siz ona boşanma davası açın demiyorum ama o delilerle tehdit edebilirsiniz. Bir daha yapmazsa zaten her şey hallounur ama bir daha sizi aldatırsa onun her şeyini alabilirsiniz. Geçmiş olsun
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. eger hayattan ve esinden bi beklentin yoksa duzeninden memnunsan hic bozma. konusup ne yapicaksin ki? bu sefer telefon karistirdin diye sen kotu olursun. illa ki bi kilif bulur ve seni uzer.
ha yok ben ugrasirim onun da kendi hayatimi da bi sekilde karartir ve ayrilimkendi ayaklarim ustunde dururum dersen belgeli sekilde sakla bu konusmalari ve sonrasinda esinle konus. konusmadan on e ekran goruntusu alip kendine at.00 YorumlaŞaka demek isterdim ama Karar sizin ayrılıp nafaka alma durumunuz varsa birde çocuklar için ek tazminat vs para alma imkanınız varsa son karar sizin.
Bunu okuduktan sonla ilk defa nafaka sistemine hak verdim önceden kötülüyordum ama gerekliymiş hak eden hak ettiğini bulmalı.
00 Yorumla
+1 yılHadi anal neyse de oral yapmamak nedir ya sen yapmazsan yapan birini bulmuş işte ayrıca tüm erkekler aldatır nedir benim bi sürü evli sevgilim oldu kadınlar erkeklerden daha çok aldatıyor tek fark kolay kolay yakalanmıyorlar. Soruna gelince ekonomik özgürlüğün sana sahip çıkacak ailen yoksa zor ama nafaka ev araba vs alırsan bi işe girersen ayrılabilirsin
00 Yorumla
+1 yılBelliki esin uzun evlilikte standart sen hayatı ile sıkılmış ve en çok çocuk büyüme döneminde kadınlar çocuk öyle ilgilenirken eşini aksatir bu dönemde erkekler başka kızlara daha çok fantezileri gerçekleştirmek istedikleri kızlara yönelir bunu yasatmissin adama oral istiyor bellimi yapmamışsın vs onu biraz da sen itmissin ha doğrumu bu tartışılır ama sonuç bu
00 Yorumla
+1 yılOnları delil olarak alıp boşanma davası aç. Tazminat davası da. Yüklü miktarda para talep et. Bunlara haktır. Her türlü kazanırsın. O da gitsin onunla evlenecekmi skiscekmi naparsa yapsın. Bunu haketmiyorsun. Al kazan davayı bütün parasını çocuklarınla beraber sakince yaşa.
00 Yorumla
+1 yılGerçekten üzücü bir durum. Öğrenmenize sevinsen mi üzülsem mi bilemedim. Eğer boşanmak isterseniz elinizde kanıtlar mesajlaşmalar mevcut. Bu iş kolayca bitebilir. Ekonomik özgürlüğünüz var mı bilmiyorum ama eğer varsa yetişkin olgun bir kadın gibi davranıp kendinize yapılan bu saygısızlığı cezasız bırakmamalısınız.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılEkran goruntulerini al ifşala veya kizin ailesine ulas durumu anlat veya kafede kadini bas rezil et veya kocan uyurken evi terket ve kadini o eve cagir onu gorsun farkli farkli fantezik fikirlerim var ama asla yapmaman gerek bir sey var o da bu adamla evli kalmak
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılIçim acıdı ablacım sen çok değerli bi zaman ve 2 cocuk vermissin ama haketmedigin kötü bir durumla karsilasmissin. Keske böyle olan bütün kadinlarin yarasini sarabilseydim. Sana onu yap bunu yap diyemem çünkü senin hayatini sadece sen bilirsin ama insallah bu isin sonunda o kişiden ayrilmis, hem kendi hem cocuklarinin haklarini almis, icin huzurlu ve mutlu bi sekilde devam edersin. 💚
00 YorumlaEşinin yaptığını onaylamamakla birlikte yazdığından anladığım kadarıyla eşinle cinsel hayatınızdan eşin memnun değil, bu konuda her ikinizinde tatmin olacağı bir zeminde buluşmanız evliliğinizi kurtarır bence.
02 Yorumla
Soran+1 yılBenim hakkımda tadı tuzu olmayan bir yemek gibi geliyor demiş cinsel olarak ne yapacağım ben
Gizli Üye(25-29)+1 yılYani eğer sindirebiliyorsan devam et. Eşini ondan uzak tutmaya çalış. Yapmadığın şeyleri yap. Erkekler heyecan katmayı sever. Sadece oral yaptırma, çikolata sürüp öyle oral yaptır mesela. Heyecan kat devamlı. Git gide artan bir tempoda cinsel hayatını arttır. Haftada 3 değil 5 yap. Sabahları uyanınca o uyanmadan oral’a başla gibi. Tabi bunlar evliliği kurtarmak istiyorsan. Daha erkek gözüyle bakarak sayabileceğim çok şey var
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 907 cevap paylaştı.
+1 yılGözünün yaşına bakma, neyi var neyi yok hepsini sana bırakacak şekilde anlaşma teklif etti ve boşan. Ondan artık koca olmaz miden de almaz... Herşeyi bırakıp gitsin o kadına yolla...
30 Yorumla Bütün konuşmalar ss alıyosun ve elinde kanıt olmalı mahkemeye vermek için. Sonra bu boşanma davası açıyorsun ve boşanıp kendi yoluna devam edecen. Aldatıldığını bile bile nasıl bi evliliğe devam edebilirsin ki zaten boşanmalısın
10 YorumlaBöyle Erkekler kendi kininde boğulsunlar inşa'Allah. Mesajları kırp, Dava aç kazanan sen olucaksın, Eşin köpek gibi mecbur tazminat parasını da verecek, Esra erol'a çık o kadar sana zor geliyorsa, Gerçekten üzüldüm Allah sana sabırlar versin.
15 Yorumla- +1 yıl
Allah korkusu olmayan erkeklerle evlilik yapılmaz Allah’ın emanetine sahip çıkacak insanlarla yapılır erkekte merhamet Allah korkusu kadın da edep önemlidir tip güzellik para mülk gelip geçicidir o yüzden evlilik Rabbimin yolunda yapılır ahiretlik yapılır
- +1 yıl
İnşAllah okurlar çıkar evlilik yapıldıkça böyle paylaşımlar çok olacaktır. Evlilik iki cihanlık yapılır
- +1 yıl
Aynen öyle
+1 yılYok artik hemeb delil toplayin mesajlasmalari ss ve video olarak alin kendinize saglam bir avukat tutun ve ayrilin direk bu ne ilk nede son olucak bilin sizi surekli aldaticak ve zamanla kiza parada yedirecek hep oyle olur cunku
11 Yorumla- +1 yıl
Gelirinin olmadini goster hem tazminat hem nafaka iste ve senin ozeilini mahreminide desifre edip rencide etmis turlu turlu sebeblerden yuksek miktar nafaka iste bitir elinde ne varsa
Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Ne diyeyim ki eğer gerçek ise bu adam erkekliğim yüz karası.. Hani sende bul bir tane demek var ama.. Hiç verme ona git onunla yap de.. Bosamaya kalkarsa zararlı çıkar.. Sonunda köpek gibi sana dönecektir.
00 Yorumla
+1 yılKötü olmuş , bence mesajları kopyala al telefonuna , git mahkemeye ver , mal varlığının yariisini al , nafaka da al çocukları da al. Her türlu gecinirsin.
Bı tane de asgari ücretli iş buldun mu tamamdır.
00 Yorumla
+1 yılTürk erkek bir kadını severse? Gözü kimseyi görmez. :) Sizin eşiniz maalesef adam değil.. Hem yapıyor ediyor hem de cocuklarınızı düşünüyor. İlginç harbiden... Cocuklarınız olmasa bosanın derdim. Çok zor bir karar..
00 Yorumla
+1 yılKendi telefonundan bunların resmini çek ve eşine yolla. Hayırlı olsun derdim de eşin olunca Allah uzun ömür versin diyorum de. Hatta bağla döv. Sonra boşanma davası aç istediğin tazminatı al. Mahvet onu.
00 Yorumla
+1 yılüzüldüm, tahminimi söylim eşinin neden aldattığını. Kocaman bi Oral problemi. Eğer eşin daha önce bu zevki aldıysa sürekli almak ister. Sende vermediğin için ister istemez başka karılara kayar gözleri. Umarım düzeltirsiniz.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. aslında amaç belli kıza karşı duydugu sevgi degil vucudu nasıl bilmem ama kızla konusurken bile yapmak istediklerini konuşmuş amacı sadece daha cok zevk alıp daha cok boşalmak yaşamadıklarının nasıl bir tat oldugunu anlamak
00 Yorumla
+1 yılOnu gerçekten kaybetmek istemiyorsan sen onu kıskandır gerek bakımınla gerek hal ve hareketlerinle, eğer gidiyorsa gitsin gözüm yok diyorsan da delil topla mahkemeye başvur senin tarafını tutacaklardır.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 489 cevap paylaştı. Ona bu yazışmaları gördüğünü söyle , oda anlatsın bu durumu, konuşun bakalım ne önerecek ona göre karar verirsin. Ekonomik durumun niye yok çalışırsın
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 550 cevap paylaştı.
+1 yılGeçmiş olsun.
Hayatında uzun bir Yol var Ayrılman en doğrusu.
25 Yaşındaki Kızı Yatağa atıp iyi beceriyorsa Kesin Evlenirler. Kız Aşıktır ona.
Kimbilir nerelerde Sevişiyorlar.00 Yorumla Guzelim sanalda yapmış, iş icraate geçmemiş, kızı ara evli olduğunu 2 cocugunun olduğunu bu sevdadan vazgeçmeyecegini bir daha rahatsız edilmek istemediğini bildir
00 Yorumlaİlk önce konuşmaları telefonuna indir ve kızın telefon numarasını al telefonundan çaktırmadan.
Daha sonra da hiç belli etmeden direkt avukat ile görüş ve altında don bırakma şrfsizin00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. sakin ol... gelip geçici bir kız için panik yapma... uzun sürmez... iki çoçukla bosanmayı düşünebilirmisin... bence düşünemezsin... sende sevgili bul...
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılOhhh buz gibi olmuş rahatladım
Adamın isteklerini yapma mıy mıy mıy adam böyle bulur ALDATMALARDA HER ZAMAN ALDATILAN SUÇLUDUR HŞPOTEZİ BİR KEZ DAHA DOGRULANDI07 Yorumla- +1 yıl
@Ygmr7678 hayır isteklerini karşılasa ve erkegini sahiplense onu şaşırtıcak şeyler yapsa adam eve gidicem diye heycanlanır tamamiyle kadının suçu erkekte hiç suç yok ben aldatılsam suçu kendimde ararım ama kadınlar sürekli karşıda arıyor sen oral yapma yaptırma anal yaptırmaya eee başka kadınla görüşüyor nolmasını bekliyordun ihityaclarına cevap veremiyorsun adamın dünyaya bir kere gelmişiz senle ot gibi yaşamasını mı bekliyosun
- +1 yıl
@Ygmr7678 O kadar şey yazdım tek algıladığın kısım anal oral mı Allaha emanet ol 👋
- +1 yıl
kadın ne yaparrsa yapsın erkek parayı bulduysa g*tu kalkar
- +1 yıl
@bilmemkacinciuyelik tamam
Bak sakin ol yüz yüze görüşmemesi büyük şans gidip anlat ona gördüklerini vazgeçir devam et evliliğe pişman ettir onu
02 Yorumla
Soran+1 yılNeden büyük şans?
Cinsel Yaşam konusunda 707 cevap paylaştı. işte evlilikte sınır koyarsa kadın erkek her zaman aldatır ona yok buna yok derseniz canlı şahit olursunuz
02 Yorumla
Soran+1 yılSuç benim mi
Ekran görüntülerini al avukata gt eşin özel hayatı anlatma dahil herşeyde kusurlu dediği gbi tazminat alıp mahvedersin onu boşa ne halt yersen ye
10 Yorumla
+1 yılKeşke ekonomik özgürlüğün olsaymış...
O serefsiz yaratığa bağlı olmazdın kapıyı çekip giderdin
10 Yorumla
+1 yılEğer kanitlayabilirsen mal mülk tazminat nafaka kazanabilirsin devlet böyle konularda kadınları daha çok destekliyor
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılİlişkiye girmemiş sonuçta boşanma ama kaydet konuşmaları maddi özgürlüğün yok nasıl geçineceksin çocuklar perişan olur eşine de söyle kaydettikten sonra kaydettiğini söyleme bu konuyu konuş
20 Yorumla- Devamını Gör (152)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat