AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
159Cevap
En güzel suç üstü onu mutlu anında vurmaktır ona göre ses çıkarma yeri geldiğinde bundan bahset sende aynı şekilde karşılık ver
Bahane bulmuş hep egleniyor onla çocuk o onumu alacak üzülme takma kafani onu dikmek için yapıyor kız ağına düşsün diye
İstersen Öncelikle Eşinle Bir Konuş Bu Durumu Sonra Ne İstediğini Sor Benimle Cinsel Yaşamınızı Düzeltmeye Çalışın Bence
Yaşın 42 evki olduğunu iyi ki öğrenmişin çocuk kaçtane bayan erkekler doymuyor gözleri dışarda kendi kadınlarına bakmazlar
hmmm :D :D bak sen adamın telefonunu niye karıştırıyon bakiyim adama kendini iyi s iktirmezsen başka karılarla takılmayı tercih eder tabi
Delil topla abla hemencin telefonun varsa delil topla hepsini sonra mahkemeye ver boşa iyi bi tazminat versin sana
Boşanma davası açarsan her şey sana kalır yarı yarıya hukukta öyle ama arkası sağlam birisiyle evliyseniz bilmem
Durumdan haberin oldugunu belli et biraz olay cikart az surundur sonra ayagina gelecek mecbur o zamanda ayagini denk aldigi taktirde affedecegini soyle
Nasıl belli edeyim
Soyle direk
Sana çok uzun ve detaylı anlatmak isterim. Senin gibi çok kadın tanıdım. Senin kendin olmayı basarman için anlatmak istiyorum. Sorularım olacak
Boşanmak kolay değil ama yapmak zorundasın. Çocuklar için korkuyorsan korkma senin şimdi kendin olman, kendi gururunu kurtarman gerekiyor.
Yani üzücü bir olay bence çok yanlış yapmış sen de yapman gerekeni yap derim keşke onlara kanıt olarak alsaydın
Erkekler macere ariyor, inan bana o kizi sevmiyor, kullaniyor. Karsina al kocani, bu yazdiklarini ona anlat, ciddi tepki ver, bosanacagini söyle, korkudan ne yapacagini sasiracaktir
Kızın fotoğraflarıno gördüm kız kendine bakıyor ve güzel bu adama neden bakmış anlamıyorum kız okul okumuş mesleği var benim yok eşimin parası için yanında diyeceğim ama aralarında hiç para muhabbeti olmamış ve kızın paraya ihtiyacı yok gibi
Fotografini gördügün kizin, kocanla sohbet eden oldugundan eminmisin? Fake foto ile neler dönüyor. Burdada sanal seks icin gezen bir sürü kadin kiz var, real de seks yapmasi sorun, sanaldan takiliyor, mastürbasyon yapmak icin ve cogu fake foto kullaniyor
Anlık anlık fotoğraflar atmış bir sürü fotoğraf atmış eşimin çalıştığı ilçeye gitmiş buluşmak için falan ama eşim o zaman iş yerşnde yoktu
Okudum mesajları
Yani kadinlar gercekten bukadar yokluktami anlamiyorum, 25 yasinda bir kiz evli adamla nasil bir gelecek düsünür, üstelik sanaldan tanisiyor.
Bence kocani al karsini herseyden bildin oldugunu anlat hesap sor.
Kadınlar istatistiksel olarak erkeklerden daha çok aldatıyor. Sadece genelde riske daha az girdikleri için daha az yakalanıyorlar.
Öte taraftan ne yapmam lazım ne. Boşanıp devam edeceksin hayatına.
Bu durumda biz ne diyelim? Sen bile çıkamamışsın işin içinden. Eşinin durumu iyi anladığım kadarıyla doğru mu?
Senin yerinde olsam açarım boşanma davasını donuna kadar alırım hiç acımam elinde kanıt da var
o kızı bana özelden yazın kocanızı size yakınlaştırıyım kızıda kendime ayarlamış olurum :D düz mantık
20 yıllık evli biri olarak durumunuza çok üzüldüm. Aileniz size destek olabilecekse boşanırsın ha olmayacaksa eşini evden uzaklaştır derim.
Oral anal yok
Maalesef davetiye çıkarmışsın
Yurdum erkeği böyle
Aldatmayana rastlamadım
Davetiye çıkarmışsın derken
İşte o yok bu yok dersen erkek gidiyo yapacak bir şey yok
Sevmiyorum
O senin kararın yargılamak haddim değil
Maalesef biçok erkek böyle
Ben şuana kadar aldatmayana rastlamadım
Ayrılabilirsin ya da Onunla konuşabilir ortak karara varabilirsin. Sana tahminimi söyleyim. Eşin o kızla gönül eģlendiriyor. Zamanı gelince eşinin hevesi geçince ayrılacaklar.
Eşini tahrik edemiyorsun galiba. Vücudun nasıl ki?🤔🙄
Anlamadım
Fiziki olarak nasılsın? Belki eşinin dikkatini çekemiyorsun. Bakımlı mısın?
Değilim
Kıyafetine saçına cildine vucuduna önem ver. Adam sana kayacaktır.. Kız nasıl peki?
Kız çok güzel bakımlı açık ben kapalıyım kız kendine bakıyor
Sen de kendine bak. Öncelikle kıl tüy olayını çöz. Sonra cildini temizle. Kilo boy nasıl?
Şişko değil ama kiloyum
Kızı çıtırım yazmış hep
Kilolu olmak dezavantaj değil. Onu etkileyebilirsin. Bakım yaptır kendine. Saçlarından başla. Eşinle hic konustun mu?
19 yıllık evlilik nasıl çöp olur oynat bakalım.
Dilersen eşinle konuş belki de sende bulmadığını sanal da bulmuş
Biz ne yap dersek onu mu yapacaksın? Aynı şey benim başıma gelseydi benden ne yapmamı beklerdin?
Çok üzüldüm:( böyle şeyler gördükçe duydukça evlilikten daha da uzaklaşıyorum. Aileniz destek çıkar mı size
maalesef senin durumunda olan çok kadın var, hepsi idare ediyorlar bir şekilde
Hemen boşan rezil kocanı tazminatla bir ömür boyu süründür. Rabbim yardımcın olsun inşallah 🤲
Kendine olan saygını kaybetmeden bu ilişkiye bir son vermelisiniz bence.
ya bosanacaksin ya da sende onun yaptini yapip hayatima bakarsin
Bu devirde evli olunca demek kızlar peşine geliyor bizim neden peşimize kimse takılmıyor
Delilleri topla abla sonra eşinle otur konuş bakalım o ne diyecek
Söylediklerin doğruysa mesajları kanıt olarak gösterip boşanma davası açıp bol bol nafaka alırsın. Çünkü herif göz göre göre aldatıyor.
Yani eşiniz heycsn aramıs olabilir, ama bu geçici bir durum size dönecektir
Ya sineye çekeceksin görmemiş gibi yapacaksın ya da yakıp yıkacaksın başka yapılacak ne var
Kesinlikle boşa gururlu isen nafaka ile geçin en kötü iş bul kendine bir tane
Hepsini kayıt altına al ayrıl mal mülk bırakma elinde ne yapsan haklısın
Önce sakin bir kafayla ona nedenini sorun ve olmuyorsa ayrılın.
haftada 3 kez yapiyorsaniz zaten oteki kizi en fazla agziyla beceriyor sanar
Demmeki adam sende bulamadıklarını başka yerlerde arıyor.
Abla yaparsa sende yap direk karşı komşuya git saplat kendine valla aldatan aldansın altı üstü et parçası çocuk olmadığı sürece sıkıntı da olmuyor. Kim ne bilecek. Valla bak.
Siz de ondan öc alın sanal seks yapın genç bşr erkekle
Geçmiş olsun
Bu kadar şeye hayr diyince normal değil mi sonuç
anal oral yapmayan aldatılmatı hak ediyor mudur?
@bilmemkacinciuyelik karşıdakinin her türlü isteğini Hayır diyorsan hiçbir şekilde kendini zorlamaya birazcık geliştirmeye Onun için bir şeyler yapmaya zorlanıyorsan Evet
43 yaşındayım iflas ettim diye eşim terketti kimsesiz kaldım şu hayata Allah sana sabır versin
Cinsel hayatını değiştir biraz daha özenli giyin kıskandır ayrıca analdan ver sonra yapma iki çocuk sonrası malum genişleme olur doğal şaşırt onu
Hahahaha koptum.😂😂 ne yapsın , ne yapsın?
Önce sakince düşün ne yapmak istediğini yaoabilecegini kararlastir sonra gel konuşalım
Delil toplayın hanımefendi nafaka için lazım olur ilerde mahkemeye verirseniz boşanmak için
Tüm erkekler aldatmaz abla.. böyle doyumsuz sanal alemde gezen şerefsizler aldatıyor birbirine özene özene
O kadar genç bi kız senin moruk kocaya nasıl bakmış onu anlamadım mal galiba ya göz yumacaksın ya da boşanacaksın başka ne yapabilirsin ki
o yüzden diyoruz, eşinize cinsel hayatta kısıtlama yapmayın diye, sonuç bu
Boşan bunları kanıt olarak göster ve tazminat davası aç
Merhaba üzücü bir durum ile karşı karşıya kalmışsın uzun süreli evliliklerde malasef bu gibi durumlar görünmekte konuşmak dertleşmek istersen konuşabiliriz neler yapabileceğini
Eşinin yaptığı doğru değil şu an sen ne yapsan haklısın fakat şunu bil nerdeyse her evli erkek arada şeytana yenilir sonra pişman olup kendine gelir
Ayrilmak istiosan ayrilmalisn.
Is bulup caliscan.
ya da cekicen
Sende onu benle aldat 😂 saka maka her erkek aldatmaz ama sana kotusu denk gelmiş
aldatma hikayesini bilmiyormuş gibi yap, Tüm mesajlaşmaların fotoğrafını çek delil topla sonrada boşa tazminat al
Ablacım ne yap ne et boşan. Bunları da al yanına kanıt olarak gösterirsin. Boşanmak istiyorum diyip de evden çık git bi hafta da gelme. Sorarsa söyle ne tamam. Seni ksybedeceğini bilsin. Ve kaybetsij de zaten
Merhaba gerçekten ne yazmam gerek bilmiyorum fakat bunu eşinize söylediniz mi?
Söylemedim
Bende evliyim sizi anlayabilcegimi düşünüyorum peki neden söylemediniz anlatmak ister misiniz
Kaç yaşındasınız
30 ama yaşamış olduğum problemli evlilik yüzünden konuya hakimim
Yanlış anlaşıldım sanırım kusura bakmayın dinlemek fikir alışverişinde bulunmak isterseniz diye yazdım ama yanlış anlaşıldığım için kusura bakmayın lütfen
Bu arada tekrar yazıyorum kusura bakmayın yazmaya niyetiniz yoksa gizlenmek istiyorum tekrar çünkü ailevi konular sonuç olarak yazmak istemezseniz gizlenin derseniz mutlu olurum
Hiç buluşmamışlarsa nasıl günde iki kez yapıyorlar?
Klasik aldatan erkek tipi kızı oyalıyor kızda sakak yutuyor iste çocuklar var bosanAmam karımı sevmiyorum seni seviyorum klasik yalanlar
Yatak durumunuz kötü ise aldatır Ki şu an sizin yazdığınıza görede kötü
Neden kötü dedinşz
Erkek yataktada kötüde o zaman kadininda aldatma hakki vardir madem öyle :)
biz ne söylesek boş ama ekonomik özgürlüğün yoksa görmezden gelmekten başka çaren yok ne yazıkki
Çocuklara hatır bişey belli etme tatsızlık çıkmasın
Ne kadar onur kırıcı bir durum. Allah başa vermesin.