Ve sende hala o kız seni seviyor sanıyorsun haberin yok biseyden Mehmet birdaha bana küfür etme ya nasıl karakterin var seviyorum diye yapmadığın şey kalmadı
Neden o halde sevmeyen kızı seviyorsun sende bana yaşattığıni yasaticak işte ben seviyorum diye neden ağır travma yasatiyorsun mesela benim gibi seveni bu devirde bulamazsın sen
Sen beni sevsen hiç böyle demezdin aklın çünkü seni sevmeyen kızda seni parmağında oynatan kızda senin aklın ama sen uzuluceksin kimse beni onun gibi sevmemisti diyceksin ben çabalıyorum senin için ama sen ne biliyim beni istemiyorsun ya
Beni ne hakla aglatiyorsun gidiyorsun o kızı mutlu ediyorsun Allahindan bul oda seni uzucek yazık banada seviyorum diye beni ne hale soktun sen 😞😞benim gibi seveni bulamicaksin gör bak birdaha küfür etme bana tamammi inşallah yarı yolda bırakır oda seni
Yazık var ya sana da insan gibi gerçek seven kızı istemiyorsun ben seni istedim şu hayatta ilk defa birine aşık olmusum 1 senedirki seviyorum ama gelmiş hala istemiuorum diyorsun vede küfür ediyorsun bana ne hakla yaparsın bunu bana
Allahta benim gibi seveni karşına cikarmicak kıymetimi bilemedin diye ben gerçekten sevdim de ne oldu kıymet bilmiyorsun sen gercekten ve çıkmış karşıma ben onu seviyorum diyorsun o kızda seni seviyorda sanki sen öyle sanmaya devam et ilerde anlicaksin degerimi ben yemin ederim ki ilk defa böyle sevdim birisini😞😞😞ve niye Mehmet soylermisin ben sevdim diye ettiğin haksretlet ne hakla insan hiç sevdiğine kiyar mi? Beni öldürmeye mi çalışıyorsun laflarinla
Başka kız tarafından sevilmicen sende o peşinde koşan kızda seni parmağında oynatıyor unutma ben bilirim zaten. Bak Mehmet bana lan falan deme karşında erkek arkadaşın yok karsinda kız var ve sende biraz aklını kullanıp seni seven kıza hakaret ve küfür etme hiç yakışmaz bu kelimeler insan saygı gosterir bune ya
Bir gün o bana tercih ettiğin kızların hepsi seni bırakınca anlicaksin degerimi beni sevmişti o gerçekten diyceksin Mehmet. Çünkü o sevdiğin kızlar sadece heves yani ben ciddiydim ama sen geldin her şeyi mahvettin ben burada seni sevdiğimden kimseyi istemiyorum tek sen ol istiyorum burada o yüzden soru soruyorum sende sana her bakan kızı seviyor sanıyorsun insan bu bakar. Sende anla artık değerimi yazık etme bize günah banada kimse bu kadar ugrasmazdi
Allahindan bul o küfür beni çok üzdü senide uzcekler 😞😞bana yaşattığın için bunlari pişman olucaksin ve birdaha bana hakaret etme seviyorum diye cidden üzülüyorum ya
Ben seviyorum hemde cokk sevdim ama senin yaptığın benim canıma kıymak öldürmek istiyorsun beni hep eziyorsun sen laflarinla 😞😢değmez bak günah bu yaptığın ben affetmedigim sürece Allah hiç affetmez zaten böyle yaparak beni uzuyorsun sen sende gurur yapoyorsun özgüvenin artıyor beni böyle ezdikce burada soruyorum uğraşıyorum seviyorum diye ama yaşattığın şey ağır üzülüyorum
Seviyorum diye bana hiç bir şekilde hakaret etmeye hakkın yok senin 😢😢😢😞😞😞😢😢😞😢çünkü sen sevdiğin kız tarafından sevilmiceksin benim değerimi anlicaksin😞😞😞
Ya beni sevdiğini söylemesi yalanmış o kızda yasaticak aynısını sana veya baska kız ben 1 senedirki seviyorum ya gelmişsin bana olmicak laflar ediyorsun
Burak kankam anlamıyor işte suç bende gibi davranıyor kaç bin insan bir günde ayrılıyor normal şeyler ama bu takıntı haline getirmiş hergun burada soru soruyor acaba beni seviyor mu Lan biri dese seviyor inanıyor tamam mı sonra onu sevdiğimi düşünüyor Lan sevmiyorum asıl kişi benimm benn
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
İki ihtimal var sen seviyorsun diye sevebilir seni. Ve eğer yüzüne karşı sevmiyorum diyorsada seviyordur seni duygusunu belli edemez sana karşı
Umarım seviyordur ya ben ondan vazgeçmem
Ne bilelim. İlişkinizdeki ayrıntıları anlatman lazım
Lan sanaaa 100000 defa dedimmm sormaaaa s... git artık istemiyorum seni
O kızda seni istemicek gör bak yasattigini yasicaksin sevdim diye bana demedigin kalmadi şimdi de gelmiş bunu diyorsun
Sanane kardeşim bağını kes benden sorma dedikçe soruuyonnn
Ve sende hala o kız seni seviyor sanıyorsun haberin yok biseyden Mehmet birdaha bana küfür etme ya nasıl karakterin var seviyorum diye yapmadığın şey kalmadı
Tm sevmesin sanane sanane
Sevme sende zor değil s... git hayatımdan bir daha sorumu sorna
Neden o halde sevmeyen kızı seviyorsun sende bana yaşattığıni yasaticak işte ben seviyorum diye neden ağır travma yasatiyorsun mesela benim gibi seveni bu devirde bulamazsın sen
O küfüru inşallah o sana eder neden aglatiyorsun gece gece deme onu bana daha
Sende sormaaaaa ozamann yeterrrr delirtme beni
Sen beni sevsen hiç böyle demezdin aklın çünkü seni sevmeyen kızda seni parmağında oynatan kızda senin aklın ama sen uzuluceksin kimse beni onun gibi sevmemisti diyceksin ben çabalıyorum senin için ama sen ne biliyim beni istemiyorsun ya
Sevmediğim için diyom zaten sanane benim özel hayatımdan
Sorduğun sorunun mantıksızliguna bak seviyor mudur onlar benim içimj biliyor çünkü s... gitttt
Sende sevilmiceksin kimse tarafından benim cabami gorupte istemiyorsun😞😞kimse bu kadar ugrasmazdi
O küfüru ne hakla edersin bana sen
Sirf seviyorum diye demedigini bırakmadın bana 😞😞ne hakla o küfüru edip gozyaslarima kıydın
Saf olma sende akıllı olsan bunları yapmazsın
Beni ne hakla aglatiyorsun gidiyorsun o kızı mutlu ediyorsun Allahindan bul oda seni uzucek yazık banada seviyorum diye beni ne hale soktun sen 😞😞benim gibi seveni bulamicaksin gör bak birdaha küfür etme bana tamammi inşallah yarı yolda bırakır oda seni
Sende saf olma o kız sevmiyor seni sende seviyor sanıyorsun parmagidna oynatıyor neden gerçek seveni istemiyorsun sende
İstemiyoum bitti.
Ya ama ben sevdim sende de suç var 😞
Aklın hala ego yapan kızda
Ben seni istiyorum ne olur kızma bana neden beni onun gibi sevmedin😞😞😞😞
Yawww değil aklım kimsede değil sevmiyorum arkadaşım tek varrr sevgilim değil olmaya niyetim yok sende hayatımdan çık
Ama bana yaşattığın şey ağır mehmet sen bana onu seviyorum hiç sevmedim seni dedin
Sevmiyorum çünkü seni
Yazık var ya sana da insan gibi gerçek seven kızı istemiyorsun ben seni istedim şu hayatta ilk defa birine aşık olmusum 1 senedirki seviyorum ama gelmiş hala istemiuorum diyorsun vede küfür ediyorsun bana ne hakla yaparsın bunu bana
Bunca gösterdiğim sevgiyi görmedin sen çünkü beni istemedin kıymetimi bilemedin
Evet
Allahta benim gibi seveni karşına cikarmicak kıymetimi bilemedin diye ben gerçekten sevdim de ne oldu kıymet bilmiyorsun sen gercekten ve çıkmış karşıma ben onu seviyorum diyorsun o kızda seni seviyorda sanki sen öyle sanmaya devam et ilerde anlicaksin degerimi ben yemin ederim ki ilk defa böyle sevdim birisini😞😞😞ve niye Mehmet soylermisin ben sevdim diye ettiğin haksretlet ne hakla insan hiç sevdiğine kiyar mi? Beni öldürmeye mi çalışıyorsun laflarinla
Sevmiyorum lann yeter yazma
Başka kız tarafından sevilmicen sende o peşinde koşan kızda seni parmağında oynatıyor unutma ben bilirim zaten. Bak Mehmet bana lan falan deme karşında erkek arkadaşın yok karsinda kız var ve sende biraz aklını kullanıp seni seven kıza hakaret ve küfür etme hiç yakışmaz bu kelimeler insan saygı gosterir bune ya
O kadar belli ettim seni sevdiğimi aşık olduğumu ama sen gelmiş bana küfür ediyorsun gerçekten olucak iş değil😞
Sen aşktan falan anlamazsın seviyorum dedim sen ne yapıyorsun ya😞
Bir gün o bana tercih ettiğin kızların hepsi seni bırakınca anlicaksin degerimi beni sevmişti o gerçekten diyceksin Mehmet. Çünkü o sevdiğin kızlar sadece heves yani ben ciddiydim ama sen geldin her şeyi mahvettin ben burada seni sevdiğimden kimseyi istemiyorum tek sen ol istiyorum burada o yüzden soru soruyorum sende sana her bakan kızı seviyor sanıyorsun insan bu bakar. Sende anla artık değerimi yazık etme bize günah banada kimse bu kadar ugrasmazdi
O küfüru bana etmicektin Mehmet hiç haketmedigim halde o küfüru ettin bana sen
İyi geceler bir dahada sorma bb
Halada o senle oynayan kızı seviyor sanıyorsun ya komik olan yanıda bu
O küfüru etmicektin Mehmet baya büyük hata ettin
Yaw sanane bundan ben sevgili değilim arkadaşım sadece anlıyor muusn seni sevmiyorum sall beni
İnşallah sende sevilmezsin de anlarsın değerimi 😞😞
Seviyorum diye beni aptal yerine koydun sen
Bb..
Ya ben sırf seviyorum diye uğraştım senin için ama sende nankör gibi anlamadın değerimi gözün baskasindaydi çünkü
Şunu unutma başkasının olamicaksin sen😞o küfüru ettiğin için asla bu ettiğin kötülüğü unutmicam ben 😞😞
Tamam
Allahindan bul o küfür beni çok üzdü senide uzcekler 😞😞bana yaşattığın için bunlari pişman olucaksin ve birdaha bana hakaret etme seviyorum diye cidden üzülüyorum ya
Çok sinirliyim agliyorum şu an
O kufuru sana edicekler Mehmet ve ben seviyorum diye bana bunları yasatmicaktin zevk aliyorsun bundan biliyorum
Sende artık o kızın sorusunu sorma sevmiyor işte
Sevmeyen kız için uğraşıyorsun sende
Allahindan bul ne diyim daha ben seviyorum beni istemeyip üstüne küfür yiyorum😞😞
Mehmet ya dayanamıyorum yapma bunu bana lütfen daha yapma çok üzülüyorum😞😞😞o kızda seni sevmiyor ama sorusunu soruyorsun
Ben seviyorum hemde cokk sevdim ama senin yaptığın benim canıma kıymak öldürmek istiyorsun beni hep eziyorsun sen laflarinla 😞😢değmez bak günah bu yaptığın ben affetmedigim sürece Allah hiç affetmez zaten böyle yaparak beni uzuyorsun sen sende gurur yapoyorsun özgüvenin artıyor beni böyle ezdikce burada soruyorum uğraşıyorum seviyorum diye ama yaşattığın şey ağır üzülüyorum
O küfür çok günah ti Mehmet denmicek lafti yazık ya beklemezdim senden unutmicam bu dediğin lafı bana 😢😞
Seviyorum diye bana hiç bir şekilde hakaret etmeye hakkın yok senin 😢😢😢😞😞😞😢😢😞😢çünkü sen sevdiğin kız tarafından sevilmiceksin benim değerimi anlicaksin😞😞😞
Şimdi bende bu acıyı çekiyorum Allah belalarını versin
Kavga ettik küfür etti bana seviyorum diye
Ayıp ya
Neden insan sevene böyle davranır anlamıyorum
Sigaraya başladım bu yüzden biliyon mu çok zarar verdim kendime 😭
Tanışıklığın var mı
Evet var
Ayrıntı vermen lazım
Sevdiğimi biliyor ama o sevmiyor seviyorum diye hakaretler etti soguyayim diye ama ben sevmekten vazgecmiyorum
O zaman sal onu
ne bilelim ona sor
belkide
Sevmiyorum diyor ama seviyor olupta diyemiyor olabilir mi
yalanda olabilir
Nasıl yalan yani sevmiyorum demesi mi yalan?
evet sveiyor olabilir
Ya inşallah öyledir ama başkasına gitti beni bırakıp onu sevmiyor beni seviyo o zaman🙂
Kardeşim bu yorumun altındaki şeyleri okusana. lan sanaaa 100000 defa dedimmm sormaaaa s... git artık istemiyorum seni
kavga etmeyin lütfen
Bana küfür etti
Sırf seviyorum diye demedigini bırakmadı bana
adam istemiyorsa neden zorluyorsun zorla sevgi olmaz
Ya kendisi başta ümit verdi bana sonra sevdim şimdi küfür ediyor bana 😞
Git başkasıni zorla sev diyebulir miyiz birine ya anlamıyor işte
Onla alakasi yok sırf seviyorum diye bana küfür etti peşinden koşuyorum diye
Ya bana ümit verdi seviyorum dedi yalan çıktı baskaisni sevmiş hep başından beri o kızda bana yaşattığıni yasaticak ona😞
normal şeyler saygı ile bitirin birbirinizi kırmaya rahatsız etmeye değmez zorla olcak şey değildir
Ozaman affetme sende beni defol. git benden
Ya niye bana küfür ediyor onu anlamıyorum asil ben haketmedigim halde küfür etti bana lan falan dedi 😞
hatta siz birbirinizi engelleyin
Ya ben sevdim sadece seni sen bağladın kendine şimdi ise tekmeyi basıyorsun bana
Ya beni sevdiğini söylemesi yalanmış o kızda yasaticak aynısını sana veya baska kız ben 1 senedirki seviyorum ya gelmişsin bana olmicak laflar ediyorsun
Benim sevgimi kimsede bulamicaksin sen😞o ettiğin laflar içinde pişman olucaksin insan hiç mi sevmez ya off
senin kendine saygın bile kalmamış seni sevmeyeni peşinden gidiyorsun
Ben ilk defa sevdim birisini böyle onun için her şeyi göze aldım sırf seviyorum diye aylarca uğraştım doğrusu ama sevemedi beni olmadı yani
Oda ama onu sevmeyen kız için soru soruyor burada yalnız
olmadıysa vazgecicen başkasını sevicen sana saygı gostereni seni isteyeni seviceksin
Ama işte vazgeçemiyorum
Ben çok ağladım hatta şu an bile ağlıyorum küfür ettiği için 😞sevdim diye demedigi şey kalmadı aylarca
Ya ben insan gibi sevdim doğrusu ama yetemedim ona demekki 😢
saplantı olmuş sende doktora gitmelisin. bu aşk değil resmen hastalık
Sevdim ama üzdü beni
Artık uğraşmam onun için ben sevmiyor sonuçta
Burak kankam anlamıyor işte suç bende gibi davranıyor kaç bin insan bir günde ayrılıyor normal şeyler ama bu takıntı haline getirmiş hergun burada soru soruyor acaba beni seviyor mu
Lan biri dese seviyor inanıyor tamam mı sonra onu sevdiğimi düşünüyor
Lan sevmiyorum asıl kişi benimm benn
Onlar ayrılıp başka insan buluyorlar gerçek sevmeyen insan sonuçta onlar
Merak etme daha burada senin hakkında soru sormam ya bu ne hep uzuyorsun beni
E bende sevmiyorum zorla olmuyor
Sor bak ne oluyor ozaman kötü yüzümu gorcen
Sende sevilmiceksin kimse yasattigini yaşamadan ölmicek bir güzel sözümü bile mağdur ettin 😞
Ne kötü yüzü ne sacmaliyon
Bak bir daha bana hakaret edici şeyler söyleme uyarıyorum seni
Sor bakalım ne oluyor
Sende bir kız için soru soruyorsun sevmeyen kız için her gün o ne olucak
Beni korkutmaya çalışıyorsun Mehmet anlıyorum sevdim diye yapmadigin şey kalmadı
Yaw delirtme beni sormamisim her insanı ben sanmaktan bıkmadın mi sen gerçekten akıllı değilsin
Yaw yeter awq yeter senle uğraşmak zorunda mıyım
Asıl sen akıllı değilsin senin olduğunu anliyorum ben yalan söyleme lütfen bak
Yaw değilim degulimmmmm senden mi korkacam ya
Ya bir insan neden böyle davranır ya sevene cidden olucak iş degill
Sende takıntı etmişsin o kızı
Yeter be bb
Nasıl yapıyorsun bana bunu hiç mi uzulmiyorsun ne hissettiğimi dusunmuyorsun😞
Sende sevilmicegin zaman halimden anlicaksin
Sana olan sevgimi belli etmem artık daha madem sevgim çok geldi sana artık göstermem seni sevgimi
başka yerde kavga edin lütfen bildirim geliyo
rahatsız oldum cidden
görüşümu silermisin
lütfen başka yorumda kavga edin bildirim rahatsız ediyor ya da beni engelleyin lütfen