Gerçek hayatta konuşmadık bile sadece instagram üzerinden mesajlaştık o da kısa bir sohbetti
ama onu çok seviyorum ve onun için ağlıyorum
kendimden utandım
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Gerçek hayatta konuşmadık bile sadece instagram üzerinden mesajlaştık o da kısa bir sohbetti
ama onu çok seviyorum ve onun için ağlıyorum
kendimden utandım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
takıntı yapmışsın
Takıntı yapmadım eğer yapsaydım her yerden yazmıştım, başkasıyla mutlu olmasını istemezdim
sonrada neden bu kızlar bu kadar saf deyince kızıyosunuz
Ya istemsiz aşık oldum baya
aşk istemli mi oluyomuş, bu kadar bekleyeceğine neden açılmıyosun
Reddedeceğini düşünüyorum ve 4 ay sonra okuldan gidiyor
ayrı şehirler de mi yaşıyosunuz
Hayır ama Üniversite sınavına girecek
nasıl istiyosan öyle yap ama böyle ml ml bekleyerek biyere varamazsın
Arkadaşım sürekli saçmalama itiraf etme seni sevseydi takipten çıkmazdı diyor (bir yandan haklı)
Herkesle dalga geçen tipler diyor
arkadaşının aklıyla hareket etme, dalga geçerse geçsin sektir git dersin olur biter
“Az çok cevabı biliyorsun, seni reddedecek” diyor ve beni onun bulunduğu ortamlardan uzaklaştırmaya çalışıyor onunla karşılaşmak istediğim hâlde bugün biraz sinirlendim beni uzaklaştırmanı istemiyorum dedim “çocuk seni takmıyor bile” diyor bunu zaten biliyorum ama sürekli demesi canımı yakıyor
seni kıskanıyo mutlu olmanı istemiyo yoksa neden bu kadar engellesin seni
Beni uzaklaştırıyormuş iyiliğim içinmiş ben üzülmeyim diye
Bu arada bahsettiğim çocuk normalde bana bakmıyordu ama bakmaya başladı sevmediği hâlde neden bakıyor olabilir? Birde arkadaşım sana sinirli baktı dedi? Ama ben ona bir şey yapmadım niye durup dururken sinirli baksın ki
Bugün de bana bakarken gördüm ama sinirli değildi normal bakıyordu
kız arkadaşın seni çekemiyo veya o da aynı kişiden hoşlanıyo, çoçukta senden hoşlanıyo ya da ona karşı hislerinin farkında konuşman için seni cesaretlendirmeye çalışıyo
Kız arkadaşım o kişiden hoşlanmıyorum buna adım gibi eminim hoşlandığım çocukta benden hoşlanıyorsa neden takipten çıktı? Ve her zaman bakarken bir anda bakmayıp şimdi tekrar bakmaya başladı?
o kadarını bilemem
Şimdi ne yapmalıyım sizce?
diyalog kurmaya çalış sohbet tavırlarınızdan anlarsınız birbirinizin çok ayrıntılı konuşmadan da sevgili olur musunuz olamaz mısınız anlarsın zaten
İşte iletişim kuramıyorum hep arkadaşlarıyla dolaşıyor ve yanına gidip ne diyebilirim bilmiyorum
yanına gidip deme tekrar istek at konuş açıkla
1 yilmi
Evet
yani bir yil konusmadan dayandin mi
İnstagram dan yazdım sadece
yazisiyordunuz yani
Yani konuşmayı başlatan ve istek atan bendim ama sonra yazmadı bende bekledim ve koskoca 1 yıl geçti
onu mu bekledin yani
Sürekli baktığı için yazar belki diye düşünmüştüm ama beni sevmemiş sevse yazardı
sanalda bir seyler yaptinizmi
Kısa bir konuşmaydı sohbet bile sayılmaz okul hakkında falan
kac yasindasin
uyudun mu
Çok uzun