Aşk hakkında 1 senedirki sevdiğim çocuk?

Şunu anladim ki ben gerçekten onu seviyorum ve benim gibi seven cikicagini sanmam. Ona ben her şeyimi verdim tüm sevgimi saygimi her şey bizim istedigimiz gibi olsun istiyorum. Açıkça söylemem gerekirse ben ilk defa aşık oldum ve ondan başka kimseyi istemiyorum ama umursamıyor beni ne kadar çok cabaladigimida biliyor ama gidipte ona ihanet edip başka erkekle olamam olmamda bu bir gerçektir. O ne kadar uzakta olsada yinede onun varlığıyla burada yetinmeye çalışıyorum ve mutlu olmaya çalışıyorum. Onun açısından ise aynı şekilde olmak istiyorum yani beni sevmesini saygı göstermesini bu hislerimiz karşılıklı olsa ne iyi olur. Ben sevdiğime ihanet edemem zaten 1 senedirki seviyorum burada onca erkek varken birine yan gözle bakmadım sırf sevdiğim var diye aşık olduğum bir erkek var sonuçta onla mutlu olmak benim hakkım zaten ve benim onunla hayallerim büyük zaten uzak mesafe onla yüz yüze gelmek hayalim güzel şeyleri yaşamak falan ellerini tutup hiç birakmicam ben gerçekten cidden aşık olmuşum ona ama o umursamıyor yeterki onla olayım bana güzel şeyleri yaşatsın istiyorum
Aşk hakkında 1 senedirki sevdiğim çocuk?