Sevdiğim çocuk beni seviyormu?

Okulda benimle uğraşıyor kızdırıyor gıcık ediyordu ama okulun kapanmasına 1 hafta kala kavga ettik senden nefret ediyorum dedim 2 gün sonra hala beni seviyormusun beni paylaşmışsın dedi bende şenimi paylaşmışım dedim biraz sinirli gibi oda yüzünü değiştirerek baktı önüne döndü tatil girdi araya hesabına girmeden paylaşımlarına bakıyordum kolunda siyah toka vardı anladımki sevgili yapmış üzüldüm sonra kendi hesabımdan hesabına girdim baktığımı gördü büyük ihtimal baktığım günün gecesi ayrıldığı gibi paylaşımlar yapmaya başladı onunla ilgili paylaşımları durdu dedim barıştılar Gine onunla alakalı paylaşımlar yaptı bu böyle toplam 3,4kere oldu anlamadım şimdi size sorularım var sizce

1=aslında sevgilisi yok ben hesabına girdiğim için var gibimi gösteriyor ama tokası vardı ve o paylaşımlardan sonra çıkardı
2=o paylaşımlar bana olabilirmi çünkü artık senden nefret ediyorum dedim
3=Eğer sevgilisi varsa onu sevmiyor ama ben hesabına baktığım için seviyormuş gibi yapıyor olabilirmi ama neden çok kez ayrıl barış yapsınlar.
4=beni seviyor ama saklıyor olabilirmi.
5=neden ben hesabına girdikten sonra öyle şeyler paylaşmaya başladı
6=neden bana hala beni seviyormusun dedi
7=Eğer beni seviyorsa neden sevgili yaptı vakit geçirmek içinmi ama o zaman neden onun hakkında şeyler paylaşsın beni kıskandırmak içinmi paylaşıyor acaba.
8=Neden bana irem boşuna okula geliyor dedi.
9=neden bana ödevimin üstüne benim yazım kötü sen yaz dedi.
10=neden kavga ettiğimde beni koruyor gıcık olduğu kişilerde var arasında sizce bütün bunlar neden

sevgilisi olsa bile onunla vakit geçirmek için birliktedir bence aslında seni seviyor
hayır bence bütün bunlar normal
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Sevdiğim çocuk beni seviyormu?