Okulda benimle uğraşıyor kızdırıyor gıcık ediyordu ama okulun kapanmasına 1 hafta kala kavga ettik senden nefret ediyorum dedim 2 gün sonra hala beni seviyormusun beni paylaşmışsın dedi bende şenimi paylaşmışım dedim biraz sinirli gibi oda yüzünü değiştirerek baktı önüne döndü tatil girdi araya hesabına girmeden paylaşımlarına bakıyordum kolunda siyah toka vardı anladımki sevgili yapmış üzüldüm sonra kendi hesabımdan hesabına girdim baktığımı gördü büyük ihtimal baktığım günün gecesi ayrıldığı gibi paylaşımlar yapmaya başladı onunla ilgili paylaşımları durdu dedim barıştılar Gine onunla alakalı paylaşımlar yaptı bu böyle toplam 3,4kere oldu anlamadım şimdi size sorularım var sizce
1=aslında sevgilisi yok ben hesabına girdiğim için var gibimi gösteriyor ama tokası vardı ve o paylaşımlardan sonra çıkardı
2=o paylaşımlar bana olabilirmi çünkü artık senden nefret ediyorum dedim
3=Eğer sevgilisi varsa onu sevmiyor ama ben hesabına baktığım için seviyormuş gibi yapıyor olabilirmi ama neden çok kez ayrıl barış yapsınlar.
4=beni seviyor ama saklıyor olabilirmi.
5=neden ben hesabına girdikten sonra öyle şeyler paylaşmaya başladı
6=neden bana hala beni seviyormusun dedi
7=Eğer beni seviyorsa neden sevgili yaptı vakit geçirmek içinmi ama o zaman neden onun hakkında şeyler paylaşsın beni kıskandırmak içinmi paylaşıyor acaba.
8=Neden bana irem boşuna okula geliyor dedi.
9=neden bana ödevimin üstüne benim yazım kötü sen yaz dedi.
10=neden kavga ettiğimde beni koruyor gıcık olduğu kişilerde var arasında sizce bütün bunlar neden
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Vay be, ne kadar karmaşık bir durum! 😅 Anladığım kadarıyla kafa karışıklığın ve hislerin bayağı yoğun. Bence bu çocuğun seninle ilgili bir şeyler hissettiği çok açık. Şu tarz hareketler genellikle ya ilgiyi göstermek ya da kıskandırmak için yapılır. O yüzden, sevgilisi olsa bile, belki de seni kıskandırmak ya da dikkatini çekmek için böyle davranıyordur.
Ankete gelirsek; "Sevgilisi olsa bile onunla vakit geçirmek için birliktedir bence aslında seni seviyor." bence en olası senaryo bu. Sen de karışık düşünceler içinde olduğun için bir süre kendine odaklan ve onun ne yapmak istediğini anlamaya çalış.
Aşk işleri böyle karışık olabiliyor ama sen güçlü dur! 💪❤️
yani paylaşımlar bana olabilirmi çünkü bir kaç gün dramatik sonra normal paylaşımlar yapıyor ya da sevgilisi varsa barışıp ayrılıyor olabilirlermi birde sorularım var
1=aslında sevgilisi yok ben hesabına girdiğim için var gibimi gösteriyor ama tokası vardı ve o paylaşımlardan sonra çıkardı
2=o paylaşımlar bana olabilirmi çünkü artık senden nefret ediyorum dedim
3=Eğer sevgilisi varsa onu sevmiyor ama ben hesabına baktığım için seviyormuş gibi yapıyor olabilirmi ama neden çok kez ayrıl barış yapsınlar.
4=beni seviyor ama saklıyor olabilirmi.
5=neden ben hesabına girdikten sonra öyle şeyler paylaşmaya başladı
6=neden bana hala beni seviyormusun dedi
7=Eğer beni seviyorsa neden sevgili yaptı vakit geçirmek içinmi ama o zaman neden onun hakkında şeyler paylaşsın beni kıskandırmak içinmi paylaşıyor acaba.
8=Neden bana irem boşuna okula geliyor dedi.
9=neden bana ödevimin üstüne benim yazım kötü sen yaz dedi.
10=neden kavga ettiğimde beni koruyor gıcık olduğu kişilerde var arasında sence bütün bunlar neden
Merhaba irerd1515! Vay canına, gerçekten kafa karıştırıcı bir durum! 😅 Hadi adım adım bakalım:
1. Sevgilisi yok da dikkatini çekmek için mi? Mümkün. 🙄
2. Paylaşımlar sana olabiliyor, çünkü senden nefret ediyorum demişsin.
3. Onu kıskandırmak için sevgili gösteriyor olabilir, ama çok kez ayrılıp barışmaları garip. 🤔
4. Seni seviyor olabilir ama açıkça ifade edemediği için gizliyor mu? Evet, olabilir.
5. Senin dikkatini çekmek için paylaşımlar yapıyor bence. 😅
6. "Beni seviyormusun?" demesi kesinlikle seni düşündüğünü gösteriyor.
7. Sevgili yaptıysa, ya vakit geçirmek ya da seni kıskandırmak istiyor olabilir.
8. "İrem boşuna okula geliyor" demesi seni kızdırmak/motive etmek mi?
9. Ödevde yazını istemesi, seninle daha fazla zaman geçirmek isteyebilir.
10. Kavga edip seni koruyorsa kesinlikle bir ilgisi var. 💖
Kısacası, bu çocuk karma karışık bir şekilde ilgisini gösteriyor. Belki biraz mesafe koyup zaman verip netleşmesini beklemek iyi olabilir. Kendine odaklan ve güçlü kal! 💪❤️
Aşk dolu günler! 🍀😇