Eski sevgiliniz ile yakın arkadaşınız sevgili olabilir mi?

#beyazorkidem😘
#orkide
Eski sevgiliniz ile yakın arkadaşınız sevgili olabilir mi?

#beyazorkidem😘
#orkide
eski sevgilim olduğundan haberi yoksa olur desek ne demesek ne , iki yetişkin insan olur, olmasına ama ben kendime yakıştırmam ben olmazdım olmam, onlar yakıştırıyorsa da dostum değildir, olamaz
Arkadaşlarıma genelde güvenirim ama öyle bir şey olursa zaten biri eski , arkadaşımda eski olur bütün irtibatı alakyı keserim o an , öyle bir şey olmamalı bence şahsen ben olsam arkadaşımın eski sevgilisiyle ıgghhh imkanı yok olmam açıkcası 😅
Olmasınlar bir zahmet.. Haa o kadar yoklukta kalmışlarsa da onları yokluklarıyla başbaşa bırakır, arkadaşım olacak kişiyi de hayatımdan çıkarırım..
Fark etmez çünkü eski sevgilim dmek defterden sildiğim biri demektir.. Yanlız arkadaşımı bazı konularda uyarırım o da eski sevgili olmasın diye..
Cevap
41Cevap
Eskilerimle yetinecek birini yakın arkadaş diye çevremde tutmam
Selam gadası 🙃
Buna kimse izin vermez.
Eski sevgilim umurumda olmadığı için karışmam
bundan 4 sene öncesine dayanıyo bu anlattıgım, neyse cıktık ettik takıldık felan sonra ayrıldık. Ayrıldıktan sonra arkadaş seninki çok fenaydı niye bıraktın yok şöyle kal. a böyle şey var falan. Lavuk benim ayrılmamı beklemiş mk şu an olan ilişkilerimi göstermiyorum ona akıllandım
Olamaz. Benim bir şeyler yaşadığım bir adamla ne işi var, benim arkadaşımsa benim eskilerime kalmamış olması lazım
Yakınımda gezinmesinler de ne yaparlarsa yapsınlar, ne o eski kızı gözüme soksun, ne arkadaş diye dibimde dolansın, az adam olsunlar...
Bence sorun olmaz ama testere ile doğrayabilirim. :)
olabilir bana sorucak önce bende o kız etrafıma yaklaşmasın derim ne yapıyosan yap
Sonuçta ben p******* değilim öyle bir şey kesinlikle kabul etmem O insanın arkadaşlığım devam etmez
Ne arkadaşım olur biri ne de diğeri eski sevgilim artık
Aman aman evlenseler düğünü basar arkadaşımı kaçırırım jxjxj
Artığımı yakın arkadaşıma layık görmem ama adamın midesi alıyosa karışmam … sevgili restorandaki biten tabağım gibidir kalan lokmalarımı alan arkadaşıma alma demem
Arkadaşların hatta bazen aynı aileden iki kişinin hiç başka kadın/erkek yokmuş gibi aynı kişilere odaklanması aynı kişilerle bir şeyler yaşaması çok mide bulandırıcı. Böyle bir insana arkadaşım dediğim için utanırım.
Olabilir insanlık hali Ama Araya illaki kıskançlık giriyor Biten bir şey nasıl olurda kıskançlık giriyor bilmiyorum ama genelde oluyor büyük ihtimal sadece eski oluyor ama tüm duygular yerli yerinde duruyor Cevap Bu galiba :). ;)
eskı olduguna gore ben yenısını bulmusumdur ben onu eskıttıysem oda benı eskıtecektır yakın arkadasım veya degıl bence sorun yok
Öyle arkdaşim olamaz adam olmyanla takılmam. eski sevgilim evlenmiş bir yerde çay ıcelım yazıyor uzak duruyorum
e alıstık bek bek steğğbır arkadaslara sasırmazdım doğrusu
Olamaz. Olursa da benimle muhattap olmasınlar. Midesiz insanlara gerek yok.
Böyle bir şeylik (zor tutuyorum kendimi o kelimeyi söylememek için) yapmaz herhalde.
Eskimiş ise evet olabilir. Arkadaşımda eski olur o zaman zaten.
Olamaz, olursa arkadaşım olamaz. Arkadaşımsa zaten öyle bişi düşünmez, yapmaz.
Evet, olabilir: Birlikte olmalarını engelleyecek değilim; ikisiyle de görüşmem, olur biter.
O kadar insan varken , olursa listeden bir kişi daha eksilir benim için.
Eski sevgilim olmadığı için no problem. Hadi diyelim var, en yakın arkadaşım aseksüel imkansız yani.
Olsunlar ikisini de hayatımdan çıkarır önüme bakarım bana ne
Olabilirler.. ama arkadasımla birdaha görüşmem.. süphe kotu bir element tir
Medeni bir şekilde görüşebilirim ama yakın arkadaş kimse olamaz bence ya, çok mümkün değil çünkü bu
Ona göz diktiyse sevgilime de göz diker. Biraz da etrafta insan mı kalmadı bula bula... Fakar şu var tanımıyordur tesadüf çok ayrı bi mevzu
Eski yakın arkadaş olur.
adı üstünde eski sevgili
Yani destur alındıysa evet
Olsunlar beni bağlamaz
olamaz ya öyle şey mi olur? bence çok mide bulandırıcı soğurum direkt canım da yanar...
Zor bir durum ki zaten böyle bir durumda yakın arkadaş statüsünden çıkar
öyle arkadaşım olmaz çok şükür
Olurlar ama o arkadaşlık orada biter
Böyle bişey olamaz
Olamazlar çünkü bu aramızdaki şeye de zarar verir
Ketçap mayonez de olsun mu
Balıkesir Bandırma tamam aldırmam
Ben olamazdım yani
Hoşt lan k. öpek! Derim yani
Şahsen ben olmam
A×B²(Y:Z) = a. b. y. z olsa yine olmuyor
Ben arkadaşımla sevgili oldum 4. Senemiz agahahah