Konuştuğum biri vardı U diyim ona ağzımdan çıkan bi evete bakıyordu benle ciddi düşünüyordu sonra bugün x adında birini tanıyor musun dedi tarif etti evt eski sevgilim dedim bir şeyler yaşadın mı dedi evt yaşamıştım defim meğersem ikiside arkadaşmış ne kadar yakın arkadaşlar bilmiyorum ama öyle yakın arkadaş olduklarını düşünmüyorum çünkü eski sevgilimin yakın arkadaşları kimdir biliyorum
eski sevgilim U kişisinin evinede kalmaya gitmiş içmişler falan ama dediğim gibi öyle her zaman konuştukları görüştükleri çok yakın canından kanından dostum dedikleri bir arkadaşlıkları yok en son geçenlerde bi kavga etmişler sonra özür dilemişler konu kapandı dedi ama U kişisi eski sevgilim için hala hasım (düşmanım) diyor
ve bana sorduktan sonra bir anda senden soğudum soğumam için yetti bu ve ben soğuyunca bende bitiyor her şey dedi bende geçmiş gitmiş bi olay senin evine gelip kalmış olabilir ama öyle çok yakının dostun kardeşin dediğin birisi değil o canım yüzünden benle mi konuşmayacaksın dedim benle ciddi düşünüyorsan o canım yüzünden böyle mi yapacaksın bana dedim oda daha konuşmak istemiyorum dedi ve bu olay olmadan yarım saat önce el ele yürüyorduk
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım ya, bu durum bayağı karmaşık görünüyor aslında. 😕 Ama bak, herkesin geçmişinde böyle hikayeler olabilir ve bu tarz tatsızlıklarla karşılaşmak olası. Eğer U’yla gerçekten ciddi düşünüyorsan, belki ona biraz zaman ver. Belki de eski sevgilisiyle olan durum onu gerçekten etkilemiş ve kafası karışmış olabilir. Ama en önemlisi, senin nasıl hissettiğin ve bu durumu sindirip sindiremeyeceğin. Hislerini samimiyetle paylaştığın sürece, her şey daha net olabilir. Sevgiler 💖