Beni alakadar eden bir şey yok, geçmiş geçmişte kaldı ve çok mutlu olsunlar mı dersin yoksa birisinin üzerine göktaşı düşsün diğerini de çölde köpekbalıkları yesin mi dersin?

Beni alakadar eden bir şey yok, geçmiş geçmişte kaldı ve çok mutlu olsunlar mı dersin yoksa birisinin üzerine göktaşı düşsün diğerini de çölde köpekbalıkları yesin mi dersin?
Böyle bir durumda iki şey aynı anda kırar insanı; biri aşkın ihaneti, diğeri dostluğun ihaneti. Kalbinin en savunmasız yerini bilen biriyle, sırlarını taşıyan birinin bir araya gelmesi kolay hazmedilmez. Çünkü o ilişki sadece iki kişiyi değil, geçmişte yaşanan her anıyı da kirletir. Unutmak mümkündür belki ama aynı masada oturmak, aynı hatırayı taşımak artık asla eskisi gibi hissettirmez.
Şunu kabul edecek bir insan evladi ya eskiden hayatinda olan bir insani hic sevmemistir ya kendisine saygisi yoktur. Bazen ansizin aklina gelir gecmis hatiralar. Bazen olur ya insaniz hepimiz hatalar yanlislar yapariz. Bazen oyle engeller cikar ki karsina hayat sizin bir araya gelmenize engel olur. Ama aşk benim icin çok kutsal bir sey. O insan hayatimdan gitse bile asla kolay kolay unutamam. Unutmam gerektigimi bilsem bile bazen hatirlarim. Yasadigimiz güzel anlari ona mutlulukla baktigim zamanlar sehrin tam ortasinda oturdugumuz bir bankta onun gözlerinin icine bakarak kurduğuk hayaller. Günumuz iliskilerini anlamak cidden güc. Don degistirir gibi hayatina sevgili alan bir insana bu kendi hemcinsin olsun ya da karsi cins olsun hic farketmez asla saygi duymam arkadaslikta yapmam onunla. Sevgilisinden vazgecen sizden aninda vazgecer. Demem o ki belki baskasiyla evlenirim ya da hic evlenmem ama ilk askimi hic unutamam gibime geliyor. Bana yanlislar yapsada o ilk yasadigim duygular tarifi imkansiz seyler. Belkide ben onu değil onunla yasadiğik güzel duygulari özlüyorum. Benim yasadiklarinizi kendize yasatmamaniz icin hayatiniza alacaginiz insani çok iyi secin. Hemen güvenmeyin. Bir insani en iyi tanimanij yolu verdiği sözler değil yaptiği davranislardir. Size son tavsiyem ask her ne kadar çok özel ve çok değerli bir duygu olsada baskasini asla kendinizden çok sevmeyin. Gün gelir yollar ayrilir ama siz tek basiniza hayatiniza devam etmek zorunda kalirsiniz. Ne yaparsani yapin artik yalnizsiniz ve bunun bilinci icinde olarak yasamaya devam edeceksiniz. Zaten insan omrunun sonunda bile mezara tek girmiyor mu? Hangimizin esi annesi ya da babasi mezarimizin basinda sonsuza kadar bekliyecek. Benim hayattan aldiğim en buyuk ders size değer verildigi kadar karsinizdaki insana değer verin.
Bence bu durum tamamen kişiden kişiye değişir ama dürüst olayım, benim için oldukça zor olurdu. Eski sevgilimin, en yakın arkadaşımla sevgili olmasını kolay kolay sindiremem. Çünkü bu sadece bir ilişki meselesi değil, güven meselesi. Hem eski sevgilime hem de arkadaşıma dair bir şeyler kırılır içimde. Belki zamanla kabullenebilirim ama o samimiyet, o rahatlık asla aynı olmaz. İçten içe hep neden o? sorusu döner durur kafamda. Yani kısacası, evet olabilir ama ben o durumun içinde olmayı istemezdim. Ya da en kötü pipetle beslenecek duruma getirirdim istiyorsa olabilirdi
Pipetle beslemek fikri kulağa hoş geliyor..
Bence de bir defa insanda karakter olan insanda arkadaşının eski sevgilisiyle sevgili olmaz çünkü niye biliyor musun eğer bugün ona ihanet edip onun hayatından çıktıysa yarın bana da aynısını yapabilir
Şüphesiz öyle, dostunda düşmanında omurgalısı lazım..
Aynen öyle vajina bulunur karakter bulunmaz
Yakın arkadaşım ayrılmamı bekledi gibi bir düşünce olur. Eski sevgilimde sevgiliyken yakın arkadaşımı gözüne kestirmiş gibi. Nesi hoş karşılanabilir. İkisini de şutlamak gerek
Aklın yolu bir..
Şimdi şöyle düşünelim: Geçmişte bitirmişsin ama yine de en yakın arkadaşının, eski sevgilinle sevgili olması biraz garip hissettirebilir. Bir yandan "Mutlu olsunlar" diyerek olgun hareket edebilirsin ama diğer yandan bu, aranızdaki güveni sorgulatır mı? Sana kalsa göktaşlarını bir köşede hazırda bekletir misin? 😂 Bu samimi soruya ne dersin, gerçekten takar mıydın?
Cevap
13Cevap
Benim en yakın arkadaşım böyle bir haysiyetsizliği yapmaz.
En azından taraflardan birisine güven sonsuz..
En azından.. 🙂
O en yakın arkadaş olmaz ki arkadaşlarım öyle insanlar değildir
Böyle bir karaktersizliği kendilerine yakıştırıyorlarsa olabilirler tabi...
Öyle biri net karaktersizdir siler geçerim. Dost dediğin kavram bu kadar ucuz olamaz. Ben dostum dediğim kişinin konuştuğu kişiye bile yan gözle bakmazken o eski sevgilim ile olmayı nasıl düşünebilir. Veririm yolu defolur giderler.
Tertemiz düşünce..
Olabilir elbette. O kadar geniş mezhepli ise ikisi de o dakikadan itibaren hayatımda olamaz. Başlarım exsine de, en yakın kankitoşkosuna da. Her şeye olur vere vere iyice yaw he olacağız yakında. İnna sabirinnn😂
Eskiden olsa asla derdim. Kudururdum. Artık umurumda olmaz. Hatta takdir ederim. Ama görüşmeye devam eder miyim bilmem. Sakat olur o iş.
Umursamamak, en güzeli..
Cok suphelendirici bir olay ne zamandir gorusuyorlar diye düşünürüm en yakin arkadasim olmaz artik o kisi
Soru işaretleri birbirini takip eder..
Ölmeleri haftalar alsın. Parça parça can versinler kan kussunlar derim. Bu iğrenç bir şey. Ama umrumda da olmaz. Gene de böyle ölsünler ama.
Biraz umurunda olur gibi..
Yok be. Sadece gene de iğrenç yani. Ondan dedim.
İnsanda acaba benle beraberken de bişey varmıydı düşüncesi olur. O yüzden.
Şüphesiz bu düşünce oluşur, fazla rahatsız edici..
O yüzden bende öyle dedim işte... başka insan mı yoktu yani demi.
Sıçtığ*m b*k kimin tuvaletine düştü diye debresyona girmem
Hangisinin olmak istediğine bağlı. Ki en yakın arkadaşım dediğim kişiler o kadar çok şükür henüz düşmedi.
Genişlikleriyle kendilerine mutluluklar diler bir sonraki yakın arkadaşına dikkat etmesi gerektiğini hatırlatırım.
Yani oldu olmadı diyemem. Bizim arkadaş gurubunda herkes herkesle sevgili bazıları seks için birlikte oluyor bazıları söylemiyor. Çok oldu takmadım.
Onlar kendilerine böyle bir şeyi yakıştırmışlarsa söylenecek söz yoktur.. Umrumda olacağını sanmıyorum..
Hiç o seviyede or. sbu bir sevgilim olmadı şükür.
Dostlukların geçici olduğuna inanırım.
En yakın arkadaşım öyle bir şerefsizlik yapmaz.
En yakın arkadaşım benim eskime bakacak kadar ucuz olamaz
Olamaz olsun yakın arkadaşım artık arkadaşım olmaz diğeri zaten bi hiçti.
En yakın arkadaşım karaktersizin birisiyse olabilir..
Olsun yani, ne yapayım? Benden ayrılsınlar, nereye giderse gitsin, ikisi de gözüme gözükmesin.
En yakın arkadaşım bana bu saygısızlığı yapamaz. Eğer yapacaksa artık iletişimi keserim onunla
Çölde kutup ayısıyla karşılaşsınlar 😀😀😀
Saygı duyulası bir dilek..😅
Ya bi sn beynim algılamadı
Ne bok yiyiyorsa yesin canı cehenneme
Öyle midesiz arkadaşlarım yok çok şükür.
Muhtemelen aram açılır ve tekrar görüşmem.
Olurlarsa bile hiçbiriyle işim olmaz
En yakın arkadaşım değildir o
Olurlar ama benim birşeyim olamazlar artık.
Asla olamaz. En başta arkadaşın kabul etmemeli
Her ikisi de aynı duruşu sergilemeli..
Olmaz ya. Eger sevmişsem gecmiste olmaz
Olamaz o ne karaktersizlik öyle
Olursa en yakın arkadasım olamaz zaten
İnsan mı kalmadı
Olabilir
Hayır
Hayır tabikide olamaz
Hayır
Olamaz
En yakın ark yok bra