Şahsi olarak ben düşünemem bile öyle bir şey. Kırmızı çizgilerimden..

Şahsi olarak ben düşünemem bile öyle bir şey. Kırmızı çizgilerimden..

Buna sinirlenen insanlardaki genişliği anlamıyorum. Şahsen ben karışmam çünkü tek eşli yaşayan biriyim ve o an aklımda eski sevgilim yoksa ve yakın arkadaşımla ilişkileri olduysa bundan bana ne? Ya da erkek arkadaşım kendi eski sevgilisi arkadaşıyla sevgili oldu diye tepki gösterse o anda ayrılırım, bunu kabul edecek kadar geniş değilim. Adı üstünde, eski. Eski demek artık yok demek. Eğer biri eskisini güncel meselesi gibi görüp çok eşli biri gibi yaşıyorsa asıl problem oradadır. Kısacası, eskisine karşı duygusu kalmamış bir insan eski sevgilisi kiminle olursa olsun umursamaz. Tepki gösteriyorsa hisleri var demektir. Bu da zaten genişliğe girer, özellikle de kendi hayatında biri varsa ve hâlâ eski sevgilisi için tepki gösteriyorsa.
Gerek yok dünyada adam mı kalmadı
Şimdi eski sevgilisiyle sevgili olsam çıkıp bana dese ki senin benm sevgilimde zaten gözün varms dese ne diycem ben ona kız bir yer de haklı yani
Yakın arkadaşın eski sevgilisinden bir halt olmaz
Teşekkür ederim
Rica ederim
ben olmam, olmamak da gerekir,
Cevap
4Cevap
Hayır yakın arkadaşımın eski sevgilisiyle sevgili olmam ben
yasak olan şeyler insanlarin en büyük zararlarındandır. Kimisi evli kadın ya da erkekle konuşunca daha çok tatmin oluyor kimisi de yakın arkadaşının ya da çevresindeki herhangi birisinin sevgilisiyle konuşuyor çünkü öyle daha çok tatmin oluyor zevk alıyor. Ama bence de olmaması gereken bir şey.
Sende öylesin ki anliyorsun bu durumu 😂
@Professore evet. Zaaflar işte
Arkadaşınin sevgilisiyle mi oldun 😂
Asla olmam hiç etik değil çok igrenç bir durum
İnsan mı kalmadı bir de yakın arkadaş
0rr0spu çocukluğudur bu
Olmam ya iğrenç bir durum
ohoo olay cikar feci
olunmamalı bana hiç etik gelmiyor
Olunamaz, dusunulemez
Olunmaz zaten zevkler bir değil benim açımdan
Allah korusun öylelerinden