Arkadaşının eski sevgilisiyle sevgili olmak?

Arkadaşımın 11 aylık bir sevgilisi vardı kız (arkadaşım) sevgilisini çok kez aldattı ve yalanlar söyledi. Çocuk kızdan soğuyup ayrıldı. Sonra bi gün çocuk sarhoşken bana mesaj atıp herkes beni suçluyor hatalı olan ben miyim o beni aldattı ama herkes neden böyle yapıyor gibi sorular sordu. (Ayrıldıktan 2 ay sonra) Bende gereken açıklamayı suçlunun o olmadığını anlattım. Sabah 9 a kadar konuştuk. Onu anlamam ve yardımcı olmamdan etkilendi. İlk defa biri beni anlıyor ilk defa bu kadar anlaşıldığımı ve mutlu olduğumu hissediyorum uzun zamandır ilk defa biriyle konuşurken heycanlanıyorum gibi şeyler söyledi. Bende bu konuyu uzatmaması gerektiğini ve sarhoş olduğundan yanlış düşündüğünü ve sarhoş olduğundan bazı şeyleri abarttığını açıkladım. Ama öyle olmadı. Neyse atlıyorum bunları. Biz konuşmaya başladık ve hoşlanmaya başladığımı farkediyorum. Ne yapacağımı bilmiyorum. Kız onu çok defa aldattı ve onunlayken başka birinden daha hoşlanıyordu. Yardımcı olup fikirlerinizi söylerseniz sevinirim :)

Arkadaşının eski sevgilisiyle sevgili olmak?