Hayır. Yakın arkadaşımın iyi biri olduğuna eminim ki ben o yakın arkadaşımın sevgilisini de tanıyorum. Her ne kadar iyi niyetli bir kız olsa da bunu yapmam aptallık ve küstahlık olur. Ayrılsalar bile asla olmaz bu çünkü o kızı bir nevi arkadaşım/kardeşim gibi falan görüyorum. Asla o gözle bakmam. O istese de kabul etmem bunu.
Ki onu da geçtim, eski sevgilisi zaten kötü biri çıkarsa bunu anladığım için yine birlikte olmazdım. Yani durum her iki türlü de yakın arkadaşıma sadık kalma durumuna gidiyor.
Bunu ben yarı ihanet gibi görüyorum bir nevi. Çok doğru bulmuyorum.
Düşünsene arkadaşınla eski sevgilisi ayrılmış. Eski sevgilisi sana sarkmaya başladı ama ayrılık sebepleri eski sevgilisinin yaptığı ciddi ve kötü niyetle olan bir hata. Bunu bile arkadaşımın gözüne soka soka yapmak, bir ihanet olmaz mı? Yani yapacaksam bile bu konu hakkında arkadaşımı bilgilendirir ona göre karar veririm. Yakın arkadaşımla aramda tatsızlık çıkmasını istemiyorum çünkü gerçekten iyi biri o
Olmaz, arkadaşın seni her gördüğünde, eski sevgilisini hatırlayıp geçmiş ilişkilerini hatırlayacak, bu durum etik olmaz, ya arkadaşınla tüm ilişkiyi keseceksin, o durumda olmayacağına göre, en iyisi başkasına bakmak daha iyi olur.
Dünyada başka erkek mi kalmadı. Sevgili olmam ona o gözle de bakmam. Her şeyi geçtim midem kaldırmaz bir kere. Geçmişte arkadaşımı öpüp yalayacak sonra aynı şekilde beni. Bu kadar geniş bir insan değilim.
Bu bizim ülkemizde olması biraz zor durum.. Ancak bir dul kadın ile evlenen kişi bu durumda normal kabul eder.. Sorun bunun ukalalik ile eleştirilmesi olur..
Etik değil. Fakat arkadaşımla olan yakınlığıma da bağlı. Görüşmediğim, eskide kalan bir arkadaşlıksa eski sevgilisiyle bir birliktelik yaşamam hiç de anormal olmazdı.