Eski sevgilinin arkadaşına aşık olmak?

bir yıllık bir ilişkim vardı son zamanlarda sürekli tartışıyoduk eskisi gibi sevmiyordum onu bi süre sonra da içim de hiçbir şey kalmadığını farkettim aynı yerde oturuyorduk ve hep bir şekilde birleşiyorduk onuda üzmemek adına şehir değiştirdim ben sekiz ay oldu ve hala çok seviyor o arada bir arae konuşuruz eski bir dost gibi her ne olursa olsun yanımda olmaya çalışır neyse bi gün ailemi görmek için bir süreliğine döndüm ve onun yakın arkadaşıyla bende arkadaştım onunla falan buluştuk vakit geçirdik davranışları konuşması yaptıklarımız falan hayalim diyebilirim bi gün arkadaşlarla oturup alkol aldık ve öptü beni bende istedim sonra ertesi gün kendimi kötü hissettim ve uzak durdum ama sonrasında konuşma imkanımız oldu bana aşık olduğunu söyledi ve evlenme teklifi etti ne kadar istesemde bunun doğru olmadığını söyledim cevabı öpmeden önce doğru bulmayacaktın şu an pişman olmanın bir anlamı yok oldu haklıydı ama yaptığımın hata olduğunu ve tekrarının olmamasını istedim sadece yaşadığım şehirde üniversite okuyorum ve ne yapmam gerektiğine hâlâ karar vermediğim için ayrıca onu biraz daha fazla görüyüm diye de okula gitmiyorum ne yapmalıyım bilmiyorum
Eski sevgilinin arkadaşına aşık olmak?