Çalıştiğım yerde Imam nikahli evli olan birisi var ama herkesten sakliyor kagit ustu evlilik yok şimdide biri sorduki çocuk var mi oda dedi yok evli değilim 34 yasinda neden bu sekilde sizce bekar evinde yasiyor imam nikahli evli kagit ustu bir sey yok ve herkesten sakliyor
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Memurdur.. borcu vardır.. ya da bazıları inancıngeregi devlet nikhını saymıyor.. çünkü seriat devleti değil... adama degil kadına kızıyorum benn.. canım kadın
Ama bekar evinde de yaşiyor bu adam
Adam memur degil
Evet bende cok sasirdim hicbir kadın kabul etmezki bu durumu
Yalan söylüyor o zaman..
ya da borcu cok nlaşmalı bosndı mal kacırdı
Mal kaçirdı derken?
Üzerindeki evleri arabaları karısına yaptı.. anlaşmalı bosandı.. ve biraz bekar evinde takılacak.. alacaklılar tespit etmesin diye.. sevgilimi oldun yoksa ayrıl o adamdan
Olmadim ama bana ilgiliydi ve bekarim demisti 1 yil sonra acildim yari evli sayilirim dedi ayni yerde cakisiyoruz surekli telefonda biriyle kavga ediyordu
3 ay once acildim Şu an zaten ayni yerde calisiyoruz aramizda bisey yok olmadida mesafe koymadi arada yakin oluyor gitmemi uxaklasmami istemiyor kiskaniyor ama yaklasmiyorfa brnde uzak duruyorum artik
O kavga ettiği de karısı dır... uzak dur oylelerı yalancı olur.. yahu benim gibi dürüst zeki akkıllı clıskn bi suru erkek var onları bul
Uzak duruyorum artik ayni yerde calisiyoruz
Nerde hangi sehir
İstanbul
Bende Ankara
Anladim. İlk defa birinin bu denli dikkatli yorumuna denk geldim. Yorumlariniz cok mantikli
İnsallah dinlersin.. cok gencsin daha
25 yaşındayim hayatima kimse girmedi bakimsizda değilim fakat bu kişiyr karsi ilk defa bu denli yogun duygular beslemşitim ben hiç sormadan durduk yere bekar olduğunu belirtmişti sonra yari evli sayilirim dedi mesafe koymadi bir uxak bir yakin oldu benim dengemi çok bozdu brn artik uzak duruyorum. Dün hiksyemde fe Yoruldum, soğudum diye soz paylastim gormüş. Bugun beni izleyip duruyor. Ve düşünceli
Seni manipüle etmesine izin verme ben 20_22 yasında tahmin ettim seni..
Şimdi oyle yazıncada merak ettim
Zaten mesafeliyim hiç konusmuyorum is disinda
Beni patronumdanda cok kiskaniyor beni kimse ezsinde istemiyor hakkimi savunuyor koruyor kplluyor
Güzel daha gencsin onune ne kazmalar cıkıcak
Bu hareketler zaten seni ılgi duymaya itmiştir
Merhametli bana karsi basta merhametle yaklasmisti kimse ezmesin diye koruyup kolluyordu cunku ben biraz fazla iyi niyetliymisim ve beni masum saf buluyor begeniyor guzel buluyor kiskaniyor isi birakmamdan korkuyor evlenmemden korkuyor neden oyle biri bana bu kotulugu yapsinki hayatima maal olucak birsey eger onunla bir iliski yasarsam ve asiri duygusal hassas oldugumh biliyor kaldiramam bunlara ragmen benimle neden olmak istesin
Evet basta ilgim yoktu hatta bekarim demese abi gibi yaklastigini dusunuyordum durduk yere bekarim diyip beni kiskanmaya basladiginda ve etkilemeye calisiyordu sonra sonra olustu
Absurt olacak ama kalkmısın dini imanı olmazmış derler😂😂
Pek anlamadim dediginizi ama
Ah prenses safsın işte.. gazozuna ilaç koyar bu adam senin okadar sahtekar
O da bir deyim benim yasımdakıler ne anlama geldininbilşyor sonra mesajla falan acıklsrım
Ama buyuk ihtimal imam nikahinida zina etmemek icin yapmis yani bana yaklasmasi benimle iliski yasamasi demek zina yapmSi demek zina etmez bana oyle kotulukte etmez bilir kaldiramiyacagimi
Sen öyle san... prenses..
Uzermi
Beni paylasamiyor cok kiskaniyor personeli kovdu bu yuzden bir gunde evleniyorum zannetti evlenmemden cok korkmustu
Hemdeeee cokkk.. adamın zaten ilişkşsi varmış.. boş ver onu
Çikar iliskisi olabilir mi
Karsilikli istek giderme biri maddi biri cinsel
Konusmaya mesajdan devam etsek cok ifsa olduk
Attim istek
Badem biyikli yarim akilli tuttugu cicekten bal almaya calisan yari dinci yari sansar kurt gorunumlu eksik zeka
Ama oyle olsa hic evlenmez imam nikahiyla
Oyle iste imam nikahli xaten, seversin
Sadece merak ediyorum arkasindaki olayı
Arkadanda aliyor gay bir de..
Olur ya onlarda her is vardir yari dinci badem biyikli soytarilar. Sende adam mi bulamadin oglanlarla ilgileniyorsun ne kadinsin
Sana ne
Neden saklıyorsa saklıyor
Seni ne ilgilendirir
33 yaşındayım :D
Olabilir yorum yapabilirsiniz
benşi ilgilendirmez banane snei de ilgilendirmez saane
Kari kiz kovalamaya devam ettigi icin
Ama kadın niye boyle durumu kabul etsin oyle olsa hiç ama hiç imam nikahi yapmaz
Gerrzzek kadin cok zaten akilli biri olsa resmi nikahsiz evlenmezdi
Belki evlendi boşandı
Ama imam nikahlari kaliyordur
O zaman imam nikahi kalmaz zaten adam bosanmis olur
Tahmin ettiğim kişi sen misin
Kimsiniz
Kimi tahmin ediyorsunuz
Birisi var şu an öyle konuşuyoruz hatta isminin baş harfi B mi senin
Evet
Gizliligi acarmisinix
Açtım
Demek ki resmi evli
Resmi evli değil imam nikahli evli onuda herkesten sakliyor ve bekar evinde yasiyor
takılıyordur