30 yaş üstü kadın ve erkekler yazabilir mi?

1 bucuk sene konustugum biri var ilk o acildi ikimizde 26 yasindayiz evime yakin yerde calisiyor 1 hafta sevgili kaldik sonra birden bitirdi sonra bir sure kendimi asiri kotu hissedip sebebini merak ettim uyumlu degilmisiz sonra yoluma baktim hayatima dahil olup durdu arkadas olduk ama tam arkadasta degildi flortmu belli degildi hicbirsey ve bende netlik istemeye basladim buda bana ne geldi ne. gitti. en son evlendim bosandim dedi felan sonra bir kizla arabada gordum duygularimi cok kullandı ne yaptigi belli degil aklimla cok oynadı numaram onda oldugu muddetce engellesemde bir sekilde yine konusuyoruz bir sekilde akliyorum onu aklimda ve kopamiyorum ya gercekten seviyorsa ya mantikli aciklamasi varsa felan diyiyorum ama cok yoruldum bir sürumcemeye girdim bunu tamamen kesmek icin numarami degistirmek istiyorum onada son kez icimi dokup hayatimdan komple cikaricam sizce kendim icin yapmalimiyim diger turlu karsi koyamıyorum ona obur turlu beklentilerimde olmiyicak kafamda da biticek zamanla
30 yaş üstü kadın ve erkekler yazabilir mi?