Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı. 1 cisi o is yerinden ayril baska is belkide hayatina iyi bi dokunus olur bu olumsuz durumun
2. Cisi evli ya da sevgili kus dahi olsa halen beraber kisaca baskasini aldatan yarin sizide aldatir bunu unutmayin uzak durun ayrica yas farkinizda cok ben 31 im bana gore kucuksunuz ki 34 hic dusunmemesi gerek04 Yorumla
Soran+1 yılBana karsi ilgiliydi esiyle ayri sehirdelermis imam nikahli evliymis sadece resmi bisey yokmus ve herkesten sakliyor bana dediki sen zaten kucuksun o zaman bana karsi neden ilgi duydu abi kardes olarak yaklasmis ben yanlis anlamaisim o zaman beni neden patronumdan kiskaniyordu ve bana bekarim demisti isten ayrilmami istemedi sonra normal davraniuordu baslarda yine biraz soguk sonra normal hatta eskisi gibi ama sonra kaciyor bazen izliyor ama Şu an buz gibi ve uxak duruyor bana kendimi kotu hissettiriyor amacini cozemedim
Soran+1 yılNe anlamda vermez
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. Evli sendende hoşlanıyor. Bir yandan inançlarını yıkamıyor bir yandan seni istiyor arada kalmış durumda
043 Yorumla
Soran+1 yılBana karsi ilgiliydi esiyle ayri sehirdelermis imam nikahli evliymis sadece resmi bisey yokmus ve herkesten sakliyor bana dediki sen zaten kucuksun o zaman bana karsi neden ilgi duydu abi kardes olarak yaklasmis ben yanlis anlamaisim o zaman beni neden patronumdan kiskaniyordu ve bana bekarim demisti isten ayrilmami istemedi sonra normal davraniuordu baslarda yine biraz soguk sonra normal hatta eskisi gibi ama sonra kaciyor bazen izliyor ama Şu an buz gibi ve uxak duruyor bana kendimi kotu hissettiriyor amacini cozemedim
Soran+1 yılPeki bana neden Şu an soguk davraniyor
Soran+1 yılKaciyor duymamazliga geliyor beni
Soran+1 yılBazende izliyor beni
Soran+1 yılBana hem yasin kucuk ben 30 ustuyum demisti evli oldugunu soylerken isi birakmak istedigimde de istemedi cikmami
Soran+1 yılBana aciyor olabilir mi ya da hasta goruyor olabilir mi
Soran+1 yılEvliyseniz daha iyi anlarsiniz o zaman sizce neden sakliyor herkesten imam nikahi var sadece ve ayri sehiedeler bekar gibi
Soran+1 yılZaten istifa edecegimi soyledim evli oldugunu ogrendigimin yarini asiri korktu istemedi asla cikmami bana karsi iyi davraniyordu ama sonra kacmaya basliyor soguk davramiyor bugun iyiydi mesaj bekliyor iş icin aticaktim aksam yazarsin dedi yazamadim yazmak istemedim onceden cok yaziyordum ofiste bile yaziyordum bahaneden vs ama simdi icimden gelmiyor evli iliskisi var mesaj atmayi dogru bulmuyorum artik orada kalmayi bile dogru bulmuyorum
Soran+1 yılEşinin ustune banada imam nikahı kıymak mı ister onumu demeye cesaret edemiyor
Soran+1 yılinanclarina onem veren biri
- +1 yıl
Ben o adamı tamamen anlıyorum. O adam kendi içinde de kararsız yaptığının kendisi içinde ağır olduğunun farkında. Cidden yazma kabiliyetim pek az açıklamak için. Ama gönlün istiyor sevgi var nefis var ama inanç var bir başkası var. Bide karşımdakinin yani sizin hayatınız var emin olun ona kadar düşünüyor olabilir
Soran+1 yılPeki sizce cocugu olma ihtimali var mı
Soran+1 yılBana bekarim demisti beni etkilemeye calisiyordu vs bir sekilde basardi keske o zamanda dusunseydi bunları yani evliydi madem uzak dursaydi benden cunku yoktu ona karsi hislerim o olusturdu olusturmaya calisti
Soran+1 yılBencede peki sizce neden sakliyor herkesten evliligini ve resmi bisey yok neden olabilir ki siz eşinizle ayri sehirlerde yasayip resmi nikah olmadan sadece imam nikahi ile nicin yasarsiniz
Soran+1 yılBeni cok kiskaniyordu zaten ilgisinden emindim ama neden acilmiyor diyiyordum bazen bana abi kardes agzi yapiyordu
Soran+1 yılşu an sizce nasil davranmaliyim uzakmi durmaliyim yoksa normal mi davranmaliyim
Soran+1 yılNe gibi mesela
Soran+1 yılEsiyle birlikte yaşiyor olabilir mi ya da bana patronumun bile bilmedigini soyledi patronu arkadasi 7 yillik
Soran+1 yılGenelde ilgimi gorunce yapiyordu dugularim olustugunda cok belli ediyordum
Soran+1 yılBekar evinde yasadigindan eminim
Soran+1 yılNeden uzaklasinca gelip yaklaşınca kacar
Soran+1 yılYaklasınca başima bela olur diyemi dusunur
Soran+1 yılEvli oldugunu duyunca yarini istifami verdigimde gozlerindeki korkuyu gormustum
Soran+1 yılBana dediki milyonda bir insanin basina gelen sey benim basima geldi buda benim kaderim ne yapiyim zor bir hayatim var dedi. Ofiste iliski yasanmasina karsi degilim bir insan bir insani begenebilir olabilir bana cok dek geldi boyle dedi
Soran+1 yılYani adım aticakmi
Soran+1 yılPatronuma tahammul edemiyor patronumda evli ayni yastalar asla onunla konusmama bile tahammul edemiyoe asiri kiskaniyor
Soran+1 yılZaten normalde eylulde gitmesi lazimdi ama kaldi o sira bilmiyordum evli olsugunu ve duymustum gitme ihtimali oldugunu ona sormustum oda gulumseyip niye kaliyimmi demisti bende evet demistim yani aramizda flort gibi bisey vardi evli oldugu aklimim kosesinden gecmezdi
Soran+1 yılBana gelse bile nasil gelirli sonucta evli ve bunj biliyorum
Soran+1 yılIstek attim
+1 yılCanım Bir gün yemeğe çıkın baktım iyi gidiyor otele geçerseniz
02 Yorumla
- +1 yıl
Bu konuda çok şey var konuşacak seninle aslında ama Buradan yazılmıyor sana biliyorsun
Bence onu anlamslısın ilk orada ona göre tedbir alirsin
014 Yorumla
Soran+1 yılNasil
Soran+1 yılGayet iyiydik o benimle ben onunla ilgileniyordum sonra bazen aramiz soguyordu sonra duzeliyordu vs sonra hislerimi soyledim evli oldugunu duydum uzaklastim o normaldi hatta cok iyiydi bana brnde normale dondum eskisi gibi olmaya basladim uzak durmaya tavir almaya basladi
Soran+1 yılBana karsi ilgiliydi zatem esiylede ayri sehirdelermis imam nikahli evliymis sadece resmi bisey yokmus ve herkesten sakliyor bana dediki sen zaten kucuksun o zaman bana karsi neden ilgi duydu abi kardes olarak yaklasmis ben yanlis anlamaisim o zaman beni neden patronumdan kiskaniyordu ve bana bekarim demisti isten ayrilmami istemedi sonra normal davraniuordu baslarda yine biraz soguk sonra normal hatta eskisi gibi ama sonra kaciyor bazen izliyor ama Şu an buz gibi ve uxak duruyor bana kendimi kotu hissettiriyor amacini cozemedim
Soran+1 yılO neden boyle yapiyor anlamsiz swkilde davraniyor ne yapmaliyim sizce
Soran+1 yılHoslaniyorum belki daha otesi
Soran+1 yıl1 bucuk yildir ayni yerdeyiz 1 yildir bu duygu var hoslanti olsa gwcerdi
Soran+1 yılAma kizginimda ona karsi
Soran+1 yılNe icin ozurdilemedimj o kismi anlamadim
Soran+1 yılBana dedi ben abi kardes gibi yaklasmistim sen yanlis anladin sen cok cekingensin yardimci olmak istedim vs asla sadece o niyetle yaklamamisti bana karsi hisleri vardi ondan eminim bekarim dedim oda benim hata kusura bakma drdi sonra gayet iyiydi biranda soguk davranip kacmaya basladi brnde ondan kaciyordum zaten evli oldugunu duyduktan sonra
+1 yılSor dicem de yazan çok olmuş ,😃
017 Yorumla
- +1 yıl
Söyle diyim takılırım die dusundu sonra eşim öğrenirse korkusu ve karışık duygular içine girdi ne yapicagini bilmiyor
Soran+1 yılEsiyle ayri sehirdelemis sevmiuor gibi konustu ve telefonda surekli kavga ediyordu biriyle resmi nikah neden yok sizce ve neden herkesten sakliyor
- +1 yıl
Gibi değil bence sevgi duygusu yok
Soran+1 yılPeki niye evli o zaman
Soran+1 yılResmi yok ama en onemlisi imam nikahi var
Soran+1 yılBir erkek neden sevgisi duygusu yoksa resmi bisey yoksa imam nikahli kalit
- +1 yıl
Amacı takılmak cinsel ilişki sadece
Soran+1 yılOyle biri degil gibi inanclarina onem veriyor ve bana deger veriyor gibi normalfe gidicekti kalmaya karar verdi aramizda iyiydi bende utaniyor bazen bende ondan hep utaniyorum beni asiri kiskaniyordu patronumdan personelden isi birakmami istemiyor beni temiz masum buluyor oyle bir fikri olsa bile bana yapmaz
Soran+1 yılBazen beni izliyor
Soran+1 yılBazen soguk davraniyor
- +1 yıl
İlk izlenim bence
Soran+1 yılYani bana karsidami biseyi yok
- +1 yıl
Yani bence öyle olur
Soran+1 yılPeki neden kiskaniuor beni patronumdan ve isi birakmami istemiyor saatlerce konustu kalmam icin
Soran+1 yılSizce neden boyle yapti
- +1 yıl
İstersen şey yap şeyden yaz bana
- Aşk İlişkileri konusunda 13,3b cevap paylaştı.
+1 yılkaçanı kovala mı yapıyor şimdi tersi ne
08 Yorumla
- +1 yıl
Amaç araba belli ki sorunlu bir tip
Soran+1 yılBugun gayet iyi ve bas basayiz
- +1 yıl
Nazar değmesin ama sen tavrını degisme
Soran+1 yılBazen tutamiuorum kendimi gulumsuyorum hemde cok
- +1 yıl
Sende dur ama sonra işte sorunlar patlar
Soran+1 yılNe gibi mesela
- +1 yıl
Kafana takar eder düşünmek bile sorun nece
+1 yılAdamin derdi gönül eglendirmek
01 Yorumla
Soran+1 yılBana deger veriyor onu goruyorum gonul eglendirmek degil Bana karsi ilgiliydi esiyle ayri sehirdelermis imam nikahli evliymis sadece resmi bisey yokmus ve herkesten sakliyor bana dediki sen zaten kucuksun o zaman bana karsi neden ilgi duydu abi kardes olarak yaklasmis ben yanlis anlamaisim o zaman beni neden patronumdan kiskaniyordu ve bana bekarim demisti isten ayrilmami istemedi sonra normal davraniuordu baslarda yine biraz soguk sonra normal hatta eskisi gibi ama sonra kaciyor bazen izliyor ama Şu an buz gibi ve uxak duruyor bana kendimi kotu hissettiriyor amacini cozemedim
Sorsana açık açık konuşun
09 Yorumla
Soran+1 yılKonusunca kafanda kuruyorsun diyiyor ve daha ne kadar acik oliyim hislerimi soyledim ona karsi oda megersem yari evliymis bekar evinde yasiyor bana karsi ilgiliydi bana bekarim demisti hislerimi soyledikten sonra soylemek zorunda kaldi ve bana yine iyiydi simdi kaciyor
Soran+1 yılBirakiyorum uzak duruyorum sadece aklimda surekli soru isareti birakarak kendine cekiyor
Soran+1 yılBelirsizlik icinde birakiyor
Soran+1 yılBugun iyiydi
Soran+1 yılSizede
+1 yılUzak dur
06 Yorumla
- +1 yıl
En iyisi uzak dur ilişkisi var zaten, resmi olsun olmasn
Soran+1 yılCok etkileniyorum davranislarindan ayni yerdeyiz uzak durabildigim kadar duruyorum ama onun davranisi cok etkiliyor beni
Soran+1 yılNiye boyle davraniyor sizce sadece merak ediyorum
- +1 yıl
bilemedim kendinden emin
Ona güvenerek yola çıkma yolda bırakır
Uzak dur yeter
Soran+1 yılUzak duruyorum sadece kacmak uzal durmaya calismak bile onun icin cabaydi o yuzden normale donmustum
- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılTabi yazdık
01 Yorumla
Yaz hatun.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılYine aynı konumu
00 Yorumla Klasik ofis aşkı
01 Yorumla
+1 yılBuyrun dinliyorum
02 Yorumla
Soran+1 yılSoruyu aciklamaya yazdim
+1 yılKonu kedir
03 Yorumla
Soran+1 yılKonuyu soru aciklamasina yazdim
Soran+1 yılYometicim bana karsi ilgiliydi bana bekarim demisti sonra hislerim olusunca ona karsi itiraf ettim yari evliyim dedi esiyle ayri sehirdelermis imam nikahli evliymis resmi bisey yokmus bekar evinde yasiyor ve herkesten sakliyor bana dediki sen zaten kucuksun o zaman bana karsi neden ilgi duydu abi kardes olarak yaklasmis ben yanlis anlamaisim o zaman beni neden patronumdan kiskaniyordu isten ayrilmami istemedi sonra normal davraniuordu baslarda yine biraz soguk sonra normal hatta eskisi gibi ama sonra kaciyor bazen izliyor ama Şu an buz gibi ve uxak duruyor bana kendimi kotu hissettiriyor amacini cozemedim
Soran+1 yılSizce neden boyle yapti
Sorun nedir
00 Yorumla
+1 yılSen bana gel
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası