Lutfen kınamayın. 30 yaş üstü erkekler yazabilir mi?

Ben birine aşık oldum. 1 buçuk yıl ayni yerde calisiyoruz. Kendisi mudürum ben 25 yaşindayim o 34 yasında. Baslada ilgim yoktu ilk girdigim gunden dikkatini cekmistim. Ve bariz ilgiliydi beni kıskaniyordu kiskandiriyordu durduk yere kaf arasinda alakasiz swkilde bekar oldugunu soylemisti. Zamanla benimde ona karşı ilgim olustu ve açildim 1 yil sonra aradjm soyledim oda yari evli sayilirim sana ne diyecegimi bilmiyorum felan dedi bende peki dedim yarinu mesaj attim cikisimi yapin istifa ediyorum diye oda beni cagirdi cikiyormussun dedi sinirli sekilde bende evet evlisiniz benim burada kalmam dogru olmaz dedim. Oda muneccin degilsin buda benim ozelim kimseye soylemek zorunda degilim 7 yillik arkadasim patronum vs bilr bilmiyor sana soyledim dedi bekarim demistiniz dedim oda bekar evinde yasiyorum imam nikahli evliyim o baska sehirde zaten dedi peki dedim ciktim dahada konusmadik o konunun ustune 2 ay oldu vr bana karsi basta iyiydi hatta eskisinden daha iyiydi ben mesafeliydim sonra oda mesafe aldi sonra ben normale dondüm oda yine iyi oldu ama şu son zamanlarda bana cok soguk derdide var ama bendende uzak iş yerinde de mutlu degil bende mutlu degilim onun icin kaliyorum ve asıl sorum şu benim dengemi cok bozuyor beni kiskaniuor kiskandiriyor isi birakmami istemuyor soguk yapiyor uxak duruyor yakin oluyor anlamadim detaylica onunla konusmak istiyorum evliligi belki cikar iliskisidir gercek evlilik degildir beni gercekten seviyorfdur evliliginin icerigini bilmek istiyorum nasil ogrenirim
Lutfen kınamayın. 30 yaş üstü erkekler yazabilir mi?