Ben birine aşık oldum. 1 buçuk yıl ayni yerde calisiyoruz. Kendisi mudürum ben 25 yaşindayim o 34 yasında. Baslada ilgim yoktu ilk girdigim gunden dikkatini cekmistim. Ve bariz ilgiliydi beni kıskaniyordu kiskandiriyordu durduk yere kaf arasinda alakasiz swkilde bekar oldugunu soylemisti. Zamanla benimde ona karşı ilgim olustu ve açildim 1 yil sonra aradjm soyledim oda yari evli sayilirim sana ne diyecegimi bilmiyorum felan dedi bende peki dedim yarinu mesaj attim cikisimi yapin istifa ediyorum diye oda beni cagirdi cikiyormussun dedi sinirli sekilde bende evet evlisiniz benim burada kalmam dogru olmaz dedim. Oda muneccin degilsin buda benim ozelim kimseye soylemek zorunda degilim 7 yillik arkadasim patronum vs bilr bilmiyor sana soyledim dedi bekarim demistiniz dedim oda bekar evinde yasiyorum imam nikahli evliyim o baska sehirde zaten dedi peki dedim ciktim dahada konusmadik o konunun ustune 2 ay oldu vr bana karsi basta iyiydi hatta eskisinden daha iyiydi ben mesafeliydim sonra oda mesafe aldi sonra ben normale dondüm oda yine iyi oldu ama şu son zamanlarda bana cok soguk derdide var ama bendende uzak iş yerinde de mutlu degil bende mutlu degilim onun icin kaliyorum ve asıl sorum şu benim dengemi cok bozuyor beni kiskaniuor kiskandiriyor isi birakmami istemuyor soguk yapiyor uxak duruyor yakin oluyor anlamadim detaylica onunla konusmak istiyorum evliligi belki cikar iliskisidir gercek evlilik degildir beni gercekten seviyorfdur evliliginin icerigini bilmek istiyorum nasil ogrenirim
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 483 cevap paylaştı.
+1 yılAh bu erkekler işte evli erkeklerin tek sorunu bu birisi ilgi gösterdiğinde hemen yarı evli olurlar hemen mutsuz evlilikleri olur bir bakarsın 2 çocuğu vardır. Sonra zorla evlendirildimler söylenmeye başlar bu gider de gider.
Arkadaşlar kimse kimseyle zorla evlenmez ki evlendi diyelim çocuk yapmaz imam nikahlı evlilikte yeni duyuyorum :) istersen ismini soy ismini gönder bakalım kaç yıllık evlilermiş lütfen inanmayın hayatınızda pişmanlık yaşayacağınız anılar biriktirmeyin. Siz kadınların en büyük düşmanı yine kadınlar oluyor bunu hemcinslerinize yapmayın ve olaya şöyle bakın bu bana yapılsa ben ne hissederdim?
021 Yorumla
Soran+1 yılYa zaten ben evliliginin gercek oldugunu bilsem kafamda bitiririm hayatindanda cikarim bekar evinde yasiyor ofisten ev a
rkadasiyla kaliyor kagit ustu evlilik yok 7 yillik arkadasi patronu bile bilmiyor herkesten sakliyor ayri sehirdeler gercek evlilik olsa esini neden herkesten saklasinki neden resmi nikah olmasin neden bekar evinde yasasin ben zaten bunlari duymadan once istifami verdim cikip gidicektim bana onlari soyledi bende tekrar umitlendim cunku bana mesafwde koymadi son zamanlarda soguk uzak ama ilgimi soyledigim zamanlarda eskisinden daha iyiydi bem mesafeliydim kafamda bitmesi icin ona sorucam aylarca zihnimi mesgul ediyor ve bana bekarim demisti durduk yere ve bana karsi ilgisi vardi birseyler netlige kavussun diye acildim benim ona karsi ilgim yoktu onun vardi benim sonra olustu- +1 yıl
O zaman çok basit soru madem neden hala imam nikahlı? onu bağlayan ne arkadaşım ben bunun gibi ne filimler görüyorum her gün bilsen
Soran+1 yılAramizda zaten birsey olmadi yokta
Soran+1 yılZaten benim ilgim yoktu ona kendi halimde isimde gucumdeydim. Patronumdan kiskanip bana kotu davraniyordu sirf patronumla iyiydim diye sonra personel gelmisto muhasebeci benden hoslaniyordu ve kiskancliktan ne yapacagini sasiriyordu onuds kovdu sonra kiskandiriyordu kiskaniyordu zamanla benimde ona karsi ilgim olustu ve 1 yil sonra acildim durumlar bu yonde gelisti iyice kafami karistirdi banada dedi ben sana abi gibi yaklasmistim orada tereddut etti soylerken sonra eviligiyle ilgili olanlaro soyledi ben ofiste iliski yasanmasina karsi degilim bir cok kurumsal yer karsi olabilir begenmis olabilirsin bilmiyordum muneccin degilsin sonucta felan dedi 2 ay oldu daha konusu acilmadi basta mesafe aldim sonra normale dondum Şu an iyiyim ona karsi ama o son zamanlarda bana soguk benden kaciyoe yuzume bakmiyor dertleride var simdi sorsam ters tepermi acaba diyiyorum fakat kafama koydum sorucam kafamda ona gore biticek
- +1 yıl
Bence sana aktarılan eksik bir sürü bilgi var seni de etkileyerek bunları sormana engel olacak senin yapman gereken tek şey uzak durmak olacak sonuçta iyi ya da kötü de olsa ortada bir evlilik var bu bir belirsizlik değil değil mi yani insanlar bu gibi durumların sonuçlarında kendini suçlu ve güvensiz hissedebilir yani bunu bence kendi tecrübe hanene 1 puan ekleyerek devam et ve yolunu ayrı çiz söyle düşün en kötü karar kararsızlıktan iyidir. Ve yapman gereken iş etiği dışında ki konularla alakalı görüşmemek olmalı
Soran+1 yılAyni yerde oldugumuz icin beni asiri etkiliyor evliligi cikar iliskisi gibi geliyor hala ilgisi var gibi
Soran+1 yılBenim yoluma bakmam icin kafamda bitirmem gerekiyor onun icin birseyler netlige kavusmasi gerekiyor
Soran+1 yılBana derki evliyim sana karsi ilgim yok oteside olamaz kesin kes konusup net konussa umutlarim kirilir ve bitiririm kafamda
Soran+1 yılAma yari evliyim soyle boyle gerekceler sundu yavirlariylada kafminkaristirdigi icin zihnim surekli onunla mesgul ve umutlu ya diyiyorum ikiiside birbirini sevmiuor sadece cikar iliskisi yasiyorlarsa ya boyleyse soyleyse varsayimlarla yasiyamam cevaplari ondayken sorup ogrenip kafamda bitirip yoluma bakicam
- +1 yıl
yani evlilikte yarı ya da tam diye bir kavram yok bu konuda sonuç bir kadın var ötesinin önemi olmaması gerekli böyle düşünüyorsanız oldu ki aklınız tekrar kaydı iki gün sonra sizin de sonunuz şu an ki kadından farklı olmayacaktır çünkü evrenin bir kuralı var bunu net söylüyorum olacak olan şudur "Senin için başkasını terk eden başkası içinde seni terk eder."
Soran+1 yılBazi kadinlarda evlenmek istemeyip sadece cinsel odakli oluyolarya ikiside ya oyleyse birbirlerine duygulari yoksa
Soran+1 yılZaten mesaj atiyorum cevap vermiyor diyiyorum kahvaltinizi hazirlayimmi yaparmisiniz yazmiyor bana birkac gun hazirlama demisti ama yine soriyim dedim sonra acikiyorum diyiyor
Soran+1 yılSanirim vazgecicem konusmadan
Soran+1 yılBu sekilde dengemi bozuyor
- +1 yıl
En mantıklısı uzak durmak bugün bu kararın için üzülüyorsun ama emin ol pişman olmayacak aksi kendinden nefret etmemene sebep olacak bir karar. Diğer sorduğun konusunda benim mesleğim hukuk ve şunu diyebilirim evli erkeklerle sadece cinsellik ve maddi kaygı ya da değer görme sebebiyle kadınlar birlikte oluyor şartlar ne olursa olsun bu çok etik olmayan bir durum bence kendini daha mutlu ve huzur bulacağın insanlar için sakla özellikle evli erkekler kendilerine birazcık ilgi gösteren kadınlara hep aynı cümleleri kuruyor bu konuda sana yüzlerce ifade okutabilirim.
Soran+1 yılHaklisiniz galiba
Soran+1 yılUzak durup mesafe koyuyorum yakinlasiyor normal davraniyorum uzaklasiyor bir tuhaf dengemi altust ediyor
Soran+1 yılKrndimi asıri kotu hissetmeme sebep oluyor
- +1 yıl
Artık yapman gerekeni biliyorsun sana şimdiden başarılar diliyorum
Soran+1 yılSimdi yanima geldi
Soran+1 yılGayet hoş guzel iyi davrandı
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(18-24)+1 yılboş ver şunu ya sana ilgim vardı o evlilik gercek değildir onula sadece oyleisne evliyim sonra ayrılırım sende burada dur sonra istersen sana daha yakın olmak isterim şu an zamanımız var diyememeis cart curt o bu dürüst duruş net olmalı erkek yoksa kadını böyle ikilemde bırakıp insani kenidneden soğutur bunlar hiç oralı olma derim kendi uğraşsın
016 Yorumla
Soran+1 yılUzak duruyordum hatta mesafe almistim o sekilde benim dengemi bozdu
Soran+1 yılDeminde bir şeye soylendi benim başim zaten belada seninlemi ugrasicam diye
Soran+1 yılBir erkege işle ilgili soylendi
Cevap sahibi+1 yılboş ver şunu ya dengeni bozması daha da artar kendini bişey sanan insanlardan hiç hoslanmam
Soran+1 yılOyle yapmaya calisiyorum baya caba gosteriyirum yok sayiyorum normal davraniyodum birseylerle ugrasiyorum dusunmek istemiyorum ama beni oyle ikilemde biraktiki hep ister istemez zihnim onunla mesgul seffaf sekilfe bilsem herseyi ona gore davranicam
Cevap sahibi+1 yılBilmek istedigim şeyler var sanırım size sormadan da bu konu açıklık gelemecek niye imam nikahi var gerçek bi evlilik mi bana ilk neden bekarım diye yalan söylediniz evliyken gibi sorular yonelt ve baktın göz kaş yüz ifadesi hâlâ yalan söyler şekilde ve umursamaz kesin vazgeç derim tabi senin kararın çünkü gerçekten yorucu bir süreç seni bekler önündeki seçeneklere kör olursun zaman öldürürsün benden demesi
Soran+1 yılOhhh be aylarca nasil soracagimi bilmiyordum resmen hislerime tercuman oldunuz cok tesekkur ederim. Aynen bu sekilde sorucam fakat bana karşi şu siralar cok soguk ters tepki vermesinden korkuyorum. Ve sorma luksum var mı sizce kafami karistirdi sonucta ama baktim yine net degil ya da icime sinen cevaplar degil o zaman birakirim
Cevap sahibi+1 yılSor gitisn içinde kalacagina uygun bir dille lafı eveleyip geceleyip başka yerden gir sonra konuyu oraya getir fikrini belirt seni terslerse de zaten bu konuda çokta doğru olmadığının bil çünkü her nokursa olsun bi insan öfkelenir ters tepki verirse orada vardır bişey ama tabi huyunu tam bilmiyorum o yüzden yorumum bu şeklide ileriki safhalarda sen kararını verirsin ama dediğin gibi kimsenin içini ve kafasında ne geçirdiğini tam bilemiyoruz o yüzden sormak tan başka çare kalmıyor çünkü her birey farklı ama tahminim onun doğru olmadığı yönünde ilk önce sana bekarım demesi zaten başlı başına yanlış bi olay
Soran+1 yılZaten ilgim yoktu ona kendi halimde isimde gucumdeydim. Patronumdan kiskanip bana kotu davraniyordu sirf patronumla iyiydim diye sonra personel gelmisto muhasebeci benden hoslaniyordu ve kiskancliktan ne yapacagini sasiriyordu onuds kovdu sonra kiskandiriyordu kiskaniyordu zamanla benimde ona karsi ilgim olustu ve 1 yil sonra acildim durumlar bu yonde gelisti iyice kafami karistirdi banada dedi ben sana abi gibi yaklasmistim orada tereddut etti soylerken sonra eviligiyle ilgili olanlaro soyledi ben ofiste iliski yasanmasina karsi degilim bir cok kurumsal yer karsi olabilir begenmis olabilirsin bilmiyordum muneccin degilsin sonucta felan dedi 2 ay oldu daha konusu acilmadi basta mesafe aldim sonra normale dondum Şu an iyiyim ona karsi ama o son zamanlarda bana soguk benden kaciyoe yuzume bakmiyor dertleride var simdi sorsam ters tepermi acaba diyiyorum fakat kafama koydum sorucam kafamda ona gore biticek
Cevap sahibi+1 yılAynen hem ilgili gibi davranıp hem ya canım işte ben öyleyim laflarına karnımızı tok kim bu devirde abilik yapiyomus hadi ordan sen hiseleine yanildigini snamiyorum kızlar anlar erkek ten o hissi alır abicim tarzı konuşuyor sa bilemem ama yok öyle davrandım bilmem ne geçsin onları yaptığı çok yanlış seni bu duyguya sürüklemiş ilk başta abicim bak şöyle soleye yanlış anlama ben seni koruyorum tarzi bi konuşma dahi yapablirdi niyeti bu yönde ise her neyse sen zamaninin kolla ve bu karmaşadan kötü ve negatif dahi olsa cevap al eninde sonunda uzuleceksin ama soru işaretini kendin kaldırmış olursun bana göre tabi seni yanlış yonelrdrkmek istemem sana kalmış fikrimi diyorum sonra onun cevabına göre belki başka biri girecek hayatına o bunun önünü kesiyor bilemzsin çünkü aklın onda kurcalıyor oyalıyor seni bu durum basakasina fırsat veremezsin bu durumdayken senin için diyorum sen bilirsin yine de
Soran+1 yılBeni o kadar iyi anliyorsunuzki tesekkur ederim tabiki kurcaliyor aklimi ve ayni yerde olmakta ekstra benim icin kotu oluyor hep ayni yerdeyiz surekli takiyorum davranisina vs kafamda sonra zaten bitiricem verdigi cevaplarla sonra bana nasil davranirsa davransin ona kocaman duvar orup hayatima bakicam bitiricem bu sekilde olmuyor bitmiyor surekli dusunuyorum niye oyle diye
Soran+1 yılPeki sizce neden oyle imam nikahli evli kagit ustu bisey yok herkesten sakliyor ayri sehirdeler ve bekar evinde yasiyor bana karsi ilgisi vardi bir iyi bir soguk davraniyor mesafe koymuyordu bana son zamanlarda mesafeli ama tam birakmiyorda
Cevap sahibi+1 yılİşte tam da bu yüzden ne tepki verirse umursama soru işaretleri kalkarsa kafan rahat olur sürekli yorum yaparak enerji sarferdersin boş ver olmasa da belki daha iyidir böylesi de geç
Cevap sahibi+1 yılİşte karışık birisi tam anlaşılır elle tutulur hiç bir yanı yok ne dersem boş yapmış olurum sen onu hareketlerini süz az biraz beden dili öğretileri var ona bak ve dediğim gibi aklından geçen soruları yolunu bulup evirerk cevirerek sor sırf bu yüzden senden sogursa zaten soğusun yapicahini yapmış sana resmen yalan söylemiş ilk başta ki bu da en başından sana yazık ettiğinin açık göstergesi ne geçiyor onun aklından sebebi ne inan ki yorum yapmak çok zor ağzından geçen cümlelerde kiviradabioir az çok senin tahminin devreye girecek başka da care göremiyorum
Soran+1 yılOnu az cok tanidim hislerim cok kuvvetli verecegi cevaplardan halinden tavrindan ne oldugunu ortaya koyucak Şu an gizliyor kendini aciga vurursa iyi kotu bir sonuc olur bende rahatlarim yoluma bakarim
Cevap sahibi+1 yılEvet hiç değilse şu konu senin için daha fazla uzammamis ve zamanını calmamis olur
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
7Cevap
+1 yılHala düşünüyorsan bu senin kendine olan ozsaygini kaybetmekten kaynaklı.
Herkes tercihlerinin bedelini öder04 Yorumla
Soran+1 yılMerak ediyorum ne oldugunu
Soran+1 yılMantikli aciklamasi olamaz mi bir ihtimal
- +1 yıl
Sen bilirsin
Mantıksız birinin yaptıklarında mantık aramak kadar mantıksız bisey olamaz
Soran+1 yılBirseyler netlige kavusmadikca zihnim onunla mesgul olmaya devam edicek bitmesi ya da baslamasi icin benim sebeplerini ogrenmem lazim ogrendikten sonra evliligi gercekse benim icin biter ama baska seylwr varsa ve bana karsi net olursa bende ona gore davranirim kafamda kurup durmamda kabullenirim
+1 yılOnunla oturup ciddi ciddi konusmani tavsiye ederim.
010 Yorumla
Soran+1 yılBende onu istiyorum ama ofiste mumkun degil ve bana son zamanlarda soguk ters tepki vermesinden korkuyorum onun disinda cok derdi var bende bunaltmak istemiyorum fakat sormazsamda kafamda zihnimde surekli donup durucakalar.
Soran+1 yılVe sorma luksum var mi sizce
Soran+1 yılBilmek istedigim şeyler var sanırım size sormadan da bu konu açıklık gelemecek niye imam nikahi var gerçek bi evlilik mi bana ilk neden bekarım diye yalan söylediniz evliyken gibi sorular yonelt ve baktın göz kaş yüz ifadesi hâlâ yalan söyler şekilde ve umursamaz ise ya da icime sinen cevaplar degilse o gun kafamda bitiricem bunu onada soyliyicem kafamda bitmesi icin zihnimi bu konularla mesgul olmamasi lazim ben sirf netlik olsun diye acildim iyice bulandirdi suyu enazindan umitlenmem kabullenirim ve yoluma bakarim dusunmem dusundukce takiyorum
- +1 yıl
Tam olarak neyi nasil soracaksin
- +1 yıl
Anladim boyle yap
Soran+1 yılBana durduk yere bekar biri olarak soyluyorum demisti bana karsi ilgisi vardi o abice yaklastim diyip inkar etti ama abice degildi kiskanip kiskandirmaya calisiyordu
Soran+1 yılSizce ters tepki verirmi
- +1 yıl
Versede vermese de sen dogru olani yapacaksin , icinde kalmasin sor yanlis bise olacaksa olmasin daha iyi
Soran+1 yılTabiki demi
Soran+1 yılZaten ilgim yoktu ona kendi halimde isimde gucumdeydim. Patronumdan kiskanip bana kotu davraniyordu sirf patronumla iyiydim diye sonra personel gelmisto muhasebeci benden hoslaniyordu ve kiskancliktan ne yapacagini sasiriyordu onuds kovdu sonra kiskandiriyordu kiskaniyordu zamanla benimde ona karsi ilgim olustu ve 1 yil sonra acildim durumlar bu yonde gelisti iyice kafami karistirdi banada dedi ben sana abi gibi yaklasmistim orada tereddut etti soylerken sonra eviligiyle ilgili olanlaro soyledi ben ofiste iliski yasanmasina karsi degilim bir cok kurumsal yer karsi olabilir begenmis olabilirsin bilmiyordum muneccin degilsin sonucta felan dedi 2 ay oldu daha konusu acilmadi basta mesafe aldim sonra normale dondum Şu an iyiyim ona karsi ama o son zamanlarda bana soguk benden kaciyoe yuzume bakmiyor dertleride var simdi sorsam ters tepermi acaba diyiyorum fakat kafama koydum sorucam kafamda ona gore biticek
- Aşk İlişkileri konusunda 17,5b cevap paylaştı.
+1 yılniye böyle tehlikeli şeylere bulaşıyorsun bekar bulmak varken
11 Yorumla
Soran+1 yılBen bekar zannediyordum bana bekarim demisti ve zaten evliligini duydum cikicaktim cikmami istemeyip o gerekceleri sununca yine kafami kariatirdi
+1 yılAbartacak bir yaş farkı yok. bence uygunsunuz
07 Yorumla
Soran+1 yılAciklamayi okuyun abartilicak sey yas degilki
- +1 yıl
Evliliğin içeriğini falan boş ver. Görüşme. Ne diye sorunlu biri ile olmaya çalışıyorsun
Soran+1 yılSadece umutlaniyorum sizce neden esini saklarki bir insan ve neden bekar evinde kalir kagit ustu bisey olmaz bazen diyiyorum bana karsi gercekten duygulari varsa ve o kisiyle karsilikli cikar iliskisi kurmussa gercek evlilik degilse bir umit beli olur diye dusunuyorum umutlaniyorum tavirlari soylemleri beni cok umutlandiriyor ve cok ikilemde birakiyor zihnim surekli onunla mesgul oluyor seffaf sekilde bilsem herseyi net sekilde umutlarim kirilir bende ona gore davranirim zaten ona acilma sebebim netlige kavusmasiydi iyice suyu bulandirdi
- +1 yıl
Aklını yoracak biri olduğunu düşünmüyorum. Sorunlu kişilerden de ilişkilerden de uzak durmalısın
Soran+1 yılYoruyor
Soran+1 yılKafamda bitmesi icin umutlarimi kirmasi lazim
Çok uzun okuyamam özet geç
05 Yorumla
Soran+1 yılAncak bu kadar ozet oldu aslinda 5 dakikanizi almaz
Soran+1 yılLutfen açiklamasinida yapin bu kişinin merhametine asik olmustum bana karsi cok iyiydi hem kullanmak istese cok firsat gecti eline hemde cok kullanma niyetindede degil ne olabilir ki
+1 yılO adam ikinci olarak sen ayarlayacak yani
015 Yorumla
Soran+1 yılBen kabul etmem sadece olayi ne onu merak ediyorum
Soran+1 yılBelki seviyor beni iliskiside cikar iliskisi ayilamiyor
- +1 yıl
Neden kabul etmiyorsun
Soran+1 yılNeden kabul ediyim ikinci biri olmayi ayrica evliligi gercekse işide birakicam
- +1 yıl
İllaki evlenmem gerek diyorsun
Soran+1 yılKarsisindaki kisiyi sakliyor resmi nikah kiymiyor bekar evinde yasiyor demekki karsilikli cikar iliskisi bana karsi duygusu varsa evlilige gitmesini isterim ama yok sadece cinsel odakliysa ve evliligide cikar iliskisi degilse benden cikar olay asla muhattap olmam
- +1 yıl
İşin zor
Soran+1 yılNeden
- +1 yıl
Adam seninle evlenmez
Soran+1 yılPeki evliligi cikar iliskisiyse ikisidr sevmiyorsa birbirlerini
- +1 yıl
Seninle de cinsel birliktelik kurar
Soran+1 yılSorucaklarimi sorup kafamda bitiricem
- +1 yıl
İnanmaya hazırsın
Soran+1 yılHalinden tavrindan anlarim
- +1 yıl
Hadi öyle olsun
+1 yılEvet sorabilirsin
02 Yorumla
Soran+1 yılNasil soriyim sizce
ablam sen cok kafada kurmussun boyle olmaz
03 Yorumla
Soran+1 yılNeyi
Soran+1 yılYemin ederim ilgisi vardi vallahi ve bekarim demisti alakasiz sekilde
Soran+1 yılRvli oldugunu soyledi istifa ettom yarini izin vermedi gerekceleri soyleyince kafami iyice karistirdi
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım