sizce doğru mu. bence çok doğru ben çalışıyorum bekarım ama evli arkadaşlarım var kocalarını sevmiyorlar çalışmayanlarsa seviyor.3 aylık bir gözlem bu arkadaşlar be düşünüyorsunuz
ben şimdi evlenince sevmeyecek miyim kocamı
sizce doğru mu. bence çok doğru ben çalışıyorum bekarım ama evli arkadaşlarım var kocalarını sevmiyorlar çalışmayanlarsa seviyor.3 aylık bir gözlem bu arkadaşlar be düşünüyorsunuz
ben şimdi evlenince sevmeyecek miyim kocamı
Türk toplumunda kadın çalışırken hem evle hem de varsa çocuklarla da ilgileniyor. Kocası olacak insan da yardım etmeyince yoruluyor, dolayısıyla eve gelince eşek gibi yatan kocasından soğuyorlar. Evde iş bölümü, ev işlerini birlikte yapmak gibi şeyler olsa böyle olacağını zannetmiyorum hiç.
Evet sevmeyeceksin. Aslında denklem basit. Çalışmayan kadın=kocasını seven kadın çalışan kadın=kocasını sevmeyen kadın. + - gibi denge ahdhdhdh Hatta evlilik öncesi hayaller, sevgi sözleri vs hepsi yalan oluyor.
Kadın çalışınca bunlar iptal oluyormuş. :d
Cevap
16Cevap
Allah aşkına ne alakası var hangi yörenin batıl inancı bu.
tabi çalışırken evlenirsen birden nefret basıyor içini eğer evliyken çalışmaya başlarsan gene birden bi nefret kaplıyor bu sefer aldatıyorsun ama bak 2x böyle yaparsan
Aynen ya nolcak çalışmasam mı
Çocuğu varsa ve mecbur çalışıyorsa arada huzursuzluk olur çünkü işten gelen kadın birde ev, çocuk ile ilgileniyor,
Sever niye sevmesin ama söyle oluyordur çalışıp para kazandığı için koca derdi çekmek istemiyorlardı
Ülkenin %75 i eşlerini sevmiyor çalışmakla alakalı değil. Fakat çalışan kadın daha özgüvenli olduğu için bunu söylemeye cesareti var.
Çok saçma.. benim şantiyeye ne kadınlar geliyor akşama kadar tamizlik su bu.. ve kocalarinida seviyor lar.. bence sen o iş ortamını değiştir..
Çalışan kadın kendini özgür gibi hisseder kocasına minnet duymaz dışardaki erkekler daha yılışık olduğuna bakarak
Çevrelerinde onlara yılışık yılışık davranan iş arkadaşlarını kocalarından daha iyi erkek sanıyorlar
Namuslu kadınlar bunlar yanlış anladın hepsine de kefilim
Onlar sevişiyor demiyorum , ama alternatifleri görünce keşke bu adam kocam olsa derler. Kocalarının her haline şahit oluyorlar , diğer gördükleri adamların ise sadece kibar davranışları , parfüm kokuları
Çalışmamak için kadınlar daha nasıl bahane bulabilir çok merak ediyorum
Ya ne alakası var. Saçma sapan insanlarla evlenip mutsuz evlilikler yaşıyorsunuz sonuç bu. Bahane aramayın olay çalışmak değil tercihlerde
İlgi azalıyor Özel duygular dışarı çıkıyor bekar lar çekici geliyor kadını ilgisiz koymayacak sin her an her dk her fırsatta hakkını vereceksin
Ne alaka olum ne alaka saçmalayın element uydurmayin
Asla alakası yok. Bence seninki tesadüf. Çünkü hem işinde başarılı hem de güzel ilişkisi olan tonlarca insan var
Neden sevmiyor lar biliyor musun
Adamların bir suçu yok
Kadınlar memur tamam mı
Adam kadar maaş alıyor ondan daha fazla alanda var. sormadım neden sevmiyorsunuz die zaten soramam ama apaçık belli sevmedikleri hatta bi tanesi tiksiniyor bile. neyse bence sevmeme nedeni erkeğin görevini üslenmek olması. kadın hem evde çalışıyor hem işte. e bi de evde edilgen durumda olunca. adam kadının etinden sütünden yararlanmış oluyor bence bundan dolayı
Çok doğru aferin 😀
Doğru değil alakası yok.
Hadi be o neymiş öyle
Ne alakası var çok saçma
Benim anam seviyor valla
Ben katılmıyorum asla
bu saçmalık kimin teorisi ise 💩 yemiş
ne alkası varmıs
Acaba neden abshdjd
Çok saçma bir düşünce.
Ne alaka😂
Araya maddiyat giriyor doğrudur