Eşimin iş yerinde herles kendi eşinden şikayet ediyor ve ister istemez bir dertleşme oluyor. Bu durum sakıncalı değil mi bu zamanla yakınlaşma getirmez mi ama ben kocama durduk yere bir şeyde diyemem ki kendisi bizim evliliğimizfe ki sorunlardan bahsetmediği için insanların çok iyi giden bir evliliğimiz olduğunu düşündüğünü söylüyor şimdi kocasından o kadar şikayet eden kadın varken evliliği iyi giden bir erkek onlara cazip gelmez mi?
Nasıl bir tavır sergilemeliyim bilmiyorum
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba 😊 Kaygını anlayabiliyorum, sonuçta mutlu bir evliliğe sahip olmak hepimizin hedefi. Eşinle de konuları konuşmakta her zaman bir şeffaflık ve samimiyet olması önemli. Ancak unutmaman gereken bir şey var; insanlar genelde iş yerinde samimi bir hava ve stres atma amacıyla eşlerinden bahseder ya da dertleşir. Bu mutlaka bir yakınlaşma ya da kötü sonuç doğuracak demek değil.
Burada önemli olan, eşinle arandaki iletişimi açık tutman. Ona hislerini nazikçe anlatabilir, seni rahatsız eden noktaları paylaşabilirsin. Bu, evliliğinizin dış etkilerden daha az etkilenmesine yardımcı olur. Aynı zamanda birbirinize olan sevgi ve güveni sık sık konuşmak ve göstermek bu tür durumların üstesinden gelmeni kolaylaştırır. 👍
Eşin hakkında başkalarının ne düşündüğüne çok takılmadan, kendi ilişkinizi güçlü ve huzurlu bir şekilde sürdürmeye odaklan. Ve unutma, mutlu bir evlilikte temel taş iletişim ve güven! ❤️ Sen bu süreçte güçlü oldukça, ilişkinizde de o dengeyi daha kolay sağlamış olursunuz. Ne düşünüyorsun, bunları eşinle konuşabilir misin? 😊