Dış görünüşüm (yüzüm ve kilom) çekici değil, erkekler tarafından pek fazla beğenilmiyorum, kabullenmelimiyim bu durumu?

Kendi giyimime kuşamamıma dikkat ederim ama bazı kızlar gibi aşırı kaçmıyorum örneğin tırnaklarımı yaptırmıyorum çok fazla takı takmıyorum. Görünüş olarak çok iyi görünmediğimi de biliyorum. Konuya dönersek. Erkeklerle veya bir hoşlandığım erkekle mesajlaşırken bana "senden daha iyileri de var ama bak ben senle konuşuyorum" gibi cümleler kurduğunda direk soğuyorum. Bu devirde estetik yapmamış biri olarak ben bunları duymak zorunda mıyım? Güzel kız varsa var yani ben çıkıp da erkeklere senden yakışıklısı var diyormuyum.

164 cm boy ve 48 Kiloyum zayıfım. Boy pos desen yerinde. Burnum fazla büyük de değil. Azcık kemik var :) ama iyiyim ya. iki yüzlü insan değilim neysem oyum. Neden değerim bilinmiyor. Neden hep dış görünüşe önem veriyorlar. İlla benim de mi estetik yaptırmam lazım?

Güncellemeler
+1 yıl
Dış görünüşüm (yüzüm ve kilom) çekici değil, erkekler tarafından pek fazla beğenilmiyorum, kabullenmelimiyim bu durumu?