Abartı yok. Psikolojin bozuk. İnsanları aşağı çeken bir yapın var. Tanıştığın ya da hoşlandığın kişileri sevme gibi bir ihtimalin yok. Tek amacın, bozuk psikolojini tatmin etmeye çalışmak olacaktır.
Tamam bu doğru ve bunun farkında olduğum İçin kendimi daha da aşağı çekiyorum ve birine kendimi layık görmüyorum gerçekten sevdiğim birisi dahi olsa sevgim bir zaman sonra toxicleşiyor ve ben başında gerçekten sevdiğim birine zarar vermek istemediğimden insanlardan kaçıyorum ben bu durumdan kurtulmak istiyorum
Sadece destek alarak aşamazsın. Destek aldıktan sonra Hayatında yapman gereken değişiklerin farkına varman lazım. YANİ DESTEK Alıp aynı şekilde yaşamaya devam edersen başarısız bir tedavi sürecindesin demektir.
Destek aldıktan sonra bakış açın değişmeli Ona göre aksiyonlar alıp sana gerçek dinginliği gerçek " İYİ HİSSİ" gerçek " tatmini" verecek şeylere yönelmelisin diye tahmin ediyorum.
Mesela başarılı olmak mesela hayal kurmak hedef koymak ona göre aksiyon almak dil öğrenmek belki Spor yapmak
Milyarlarca insan var milyarlarca hayat var ve bunların hepsini görebiliyoruz şahit oluyoruz
kendini, bunlarla kıyaslarsan sonu yok ki kaybolursun. Kabullenip en iyi haline ulaşmaya çalışmalısın Bu da sana tatmini getirir.
Aslında bakış açımda sorun yok önceden evet baya karamsardım şimdi pozitifim sadece sevgi sorunum kaldı onu da psikolog yardımı ve kendi çabamla çözeceğim teşekkür ederim
Biraz kendine özen göster ne bileyim spora git cilt bakımına git kendine olan özgüvenini arttırmaya çalış. Kimse mükemmel değil mükemmel olmak zorunda da değilsin seni seven böyle sever emin ol
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Sevilebileceğime inanmıyorum kendimi güzel bulmuyorum ya da ilgi çekici o yüzden erkeklere soğuk davranıyorum haksız mıyım?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Geçmiş olsun dostum. Ne birini sevebilirsin
ne de mutlu olabilirsin.
hayatı kendine zindan etmişsin.
En zararlı insan tipisin
Düşman başına
Abart sende o kadarı ne alaka
Abartı yok. Psikolojin bozuk.
İnsanları aşağı çeken bir yapın var.
Tanıştığın
ya da hoşlandığın kişileri sevme gibi bir ihtimalin yok. Tek amacın, bozuk psikolojini tatmin etmeye çalışmak olacaktır.
Tamam bu doğru ve bunun farkında olduğum İçin kendimi daha da aşağı çekiyorum ve birine kendimi layık görmüyorum gerçekten sevdiğim birisi dahi olsa sevgim bir zaman sonra toxicleşiyor ve ben başında gerçekten sevdiğim birine zarar vermek istemediğimden insanlardan kaçıyorum ben bu durumdan kurtulmak istiyorum
Bu durumda olmanın sebebi
Hayatı yanlış algılıyor olman. Yanlış algıladığın için yanlış bir frekansta yaşamaya çalışıyorsun.
Yani önce en başa dönüp
doğru yolu seçmelisin
doğru algıyı bulmalısın.
Kafanda yarattığın hayal alemi yanılgısından kurtulmalısın
Bunu da kendi başına yapamazsın
iyi bir psikolog lazım
Eylül ayında gitmeye başlayacağım 🫤
Sadece destek alarak aşamazsın. Destek aldıktan sonra
Hayatında yapman gereken değişiklerin farkına varman lazım.
YANİ DESTEK Alıp aynı şekilde yaşamaya devam edersen
başarısız bir tedavi sürecindesin demektir.
Destek aldıktan sonra
bakış açın değişmeli
Ona göre aksiyonlar alıp
sana gerçek dinginliği
gerçek " İYİ HİSSİ"
gerçek " tatmini" verecek
şeylere yönelmelisin diye tahmin ediyorum.
Mesela başarılı olmak
mesela hayal kurmak hedef koymak
ona göre aksiyon almak
dil öğrenmek
belki Spor yapmak
Milyarlarca insan var
milyarlarca hayat var
ve bunların hepsini görebiliyoruz
şahit oluyoruz
kendini, bunlarla kıyaslarsan sonu yok ki
kaybolursun.
Kabullenip
en iyi haline ulaşmaya çalışmalısın
Bu da
sana tatmini getirir.
Aslında bakış açımda sorun yok önceden evet baya karamsardım şimdi pozitifim sadece sevgi sorunum kaldı onu da psikolog yardımı ve kendi çabamla çözeceğim teşekkür ederim
Ve ben istediğim bir mesleği seçtim onun İçin iyi çalışıyorum
Sevdiğin işi yapıyorsan
çok kolay toparlayacaksındır.
Sıkıntı yok o halde. Bol şanzZzz
Biraz kendine özen göster ne bileyim spora git cilt bakımına git kendine olan özgüvenini arttırmaya çalış. Kimse mükemmel değil mükemmel olmak zorunda da değilsin seni seven böyle sever emin ol
Teşekkürler
Biraz özgüvenli, cesaretli ol. Üstünden gelirsin eminim..
Umarım
Sevcegine inanmiyosan gezmenin tadini cikarmayi dene olmaz mi
Niye hiç sevgi gormedinmi?
Duygularım kırıldıktan sonra insanlar sevgi göstermeye başladı ve artık yani bir önemi kalmadı
Allah yardımcın olsun.
Haksızsın