ben normal hayatımda güzel birisiyim ama her erkeği reddediyorum sadece 1 2 tanesini beğeniyorum işim zor mu?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Bu öz güven nerden geliyor böyle güzelim diyen kadınların çoğu yalnız yaşıyor maalesef bu ego başlarına bela oluyor. Ve çoğu güzelim diyenin yüzüne baktığın zaman güzel olmadıkları ortaya çıkıyor.
Şu kendini beğenmişlik İnsan oğlunun baş belası resmen017 Yorumla- +1 yıl
Yooo ben gerçekten genel anlamda çok beğenilen birisiyim bu özgüveni dolayısıyla burdan geliyor :) haklı olarak yani bunu çünkü hayatım boyunca yaşadım ve genel anlamda kadınlar tarafından da erkekler tarafından da beğenildim burada yalan yanlış bir şey yazmıyorum sadece olanı söylüyorum bu arada kadınlar tarafından dediğim de çevremdeki eş dost akrabalarım olsun falan herkes Serap aşırı güzel kız demiştir yani:) erkekler de genel anlamda beni hep beğenmiştir görüşmem buluşmak istemiştir evlilik teklifleri de aldım hepsi oldu. Bu yüzden rahatlıkla beğenildiğimi söylemekte bir sakınca görmüyorum. @eskici49
- +1 yıl
Gerek yok size kanıtlamak zorunda değilim tanımıyorum etmiyorum boş yapmayın.
- +1 yıl
Gerçekten güzelim ve genelde insanlar tarafından beğeniliyorum çatır çatır da çatlayabilirsiniz muhtemelen siz de benim o reddettiğim yüzlerce erkek arasından birisi olurdunuz eğer sizin yüzünüzü görseydim çünkü benim gibi kızlar öyle sıradan ve basit erkeklere yani sizin gibilere yüz vermezler bu da sizin çekememenize canınızın acımasına neden oluyor gözlemlediğim kadarıyla bunu çok iyi görebiliyorum ama açıkçası umrumda da değil SİZE OHH olsun hadi iyi günler @eskici49
- +1 yıl
Tamamen gerçekler :)))
- +1 yıl
Hayal dünyamla alakası yok tamamen burada gerçeklerden bahsediyorum çünkü küçüklüğümden beri beğenilirim bu daha yeni bir şey de değil benim çocukluğum bile güzelmiş :) gerçekten bir kadının güzel olduğuna inanmak bu kadar zorsa beyninizi bir sorgulayın derim çünkü herkes sizin gibi çirkin yaratılmıyor muhtemelen tipiniz pek iyi değil ve bilmem bilir misiniz yarası olan gocunur derler burada bana laf yapıştırmaya çalışmanızdan da bir yaranız olduğu belli oluyor. Neyse dediğim gibi ben sizin yüZünüze bakmam muhtemelen yolda dahi görsem siz ne derseniz deyin hayatın gerçekleri bu güzel olan kadınlar kolay kolay her önlerine gelen erkeğe yüz vermezler ve birçok erkeği reddederler sizin gibilerde bunu kabul etmek istemeyip güzel insanlara booo.. K atmaya çalışırlar zaten tamamen kıskançlık ve çekememezlik çünkü Türkiye’de aşırı tipsiz erkekler var. Siz de dediğim gibi onlardan sadece bir tanesisiniz muhtemelen.
- +1 yıl
Kaba konuşmuyorum tamamen hayatın gerçekleri bu gerçekler üzerine 1 hafta uyumayabilirsin güzel kızlara sahip olamadığın için ya da bir ömür boyu 😌
- +1 yıl
Sana inek olsam bile bakmam gerçek olan sadece bu haydi şimdi defol
En İyi Cevaplar
+1 yılBu konuda düşünceni doğru bulmuyorum reddettiğin kişiler arasından illaki sana deli gibi aşık veya seni gerçekten seven ve seni olduğun gibi kabul edecek insanlar olacaktır. Senin özellikle seçip beğeneceğin kişiler bu güzelliğin olmadığında seni kabul edecekler mi sence? veya biraz yaşlılık belirtileri olduğunda seni aldatma eğilimine girmeyecekler mi?
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
21Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 261,9b cevap paylaştı.
u +1 yılSenin kararın. sevdiğin biri çıkar
00 Yorumla
+1 yılHem güzel hem de zekisin demek ki...
Her önüne gelene kalbini harcatmayan, olsun diye sevgili yapmayan , kalbinin sesine önem veren güzel ve akıllı kadın böyle devam et lütfen
14 Yorumla- +1 yıl
Ayyyy gerçekten ben bu yorumu aşırı beğendim buradaki erkeklerin çoğunun işine gelmedi bu soruya ters ters cevaplar verdiler bana egolusun falan dediler o kadar ters yorumun içinden bu yorum ne bileyim ya çok mutlu oldum çok çok teşekkür ederim gerçekten 😍😍😍🫶🫶💜💜💜🌺🌺💐💐💐
- +1 yıl
Çünkü kendini sevmek kolay bir makam değildir herkes o mertebeye gelemez o yüzden hemen saldırışa geçerler. 🌷♡
- +1 yıl
Gerçekten bu güzel düşüncen ve yorumun için çok teşekkür ederim kesinlikle seninle aynı düşünüyorum boş erkeklerle boş boş vakit geçirmek istemiyorum gerçekten sevmek ve aynı şekilde sevinmek istiyorum inşAllah rabbim herkesin gönlüne göre versin gerçekten yani ama çoğu erkek gerçekten burada benim sorduğum soruyu bile çekemedi yani uzaktan bile kıskandılar kendimi sevip beğenmemi birçok erkeğin beni beğenmesini kıskandılar çünkü erkekler biraz böyle egolu zannediyorlar güzel birisinin güzel olmasını dahi çekemiyorlar çünkü her güzel kız onlara yüz vermiyor ben onları çok iyi çözdüm onlar da sırf bu yüzden sinirleniyorlar yani ama açıkçası umrumda değil sadece gerçekten çok teşekkür ederim beni bu yorumlar içerisinde en mutlu eden yorum sizinki oldu 💜🕊😌
- +1 yıl
Seni çok iyi anlıyorum inan. Rica ederim 🥰
+1 yılGüzelim demeseydin görüş yazacaktım ama sen zaten güzelsin onun için beğenmiyorsun bize laf düşmez burada.
02 Yorumla- +1 yıl
Güzelim demeseydim ne yazacaktın merak ettim
- +1 yıl
işin zor çünkü güzelsin)
Aşk İlişkileri konusunda 15,3b cevap paylaştı. Cok Naz aşık usandırir derler böyle havada olan kadınlar ile görüşmeden biter bende.
010 Yorumla- +1 yıl
Sana zaten bakmam by
- +1 yıl
Yavvv he he eminim vardır hadi işine
- +1 yıl
Saçma sapan yorum yapma sende!
- +1 yıl
Anlatma bana boş laf anlatma derler bilir misiniz bilmiyorsanız acilen öğrenim
- +1 yıl
S. kritip git sen kim oluyorsun Allah’ın belası acilen defol git sayfamdan inek!!
+1 yılZaten hayatında sadece sevdiğin bir erkek olması doğru değil mi?
06 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle doğru aslında :)
- +1 yıl
Bak sorun çözüldü güzel kadın 😊
- +1 yıl
İnşAllah beğendiğim çok beğendiğim birisi var o olur 🤲
- +1 yıl
İnşallah ama o olmazsa da üzülme
- +1 yıl
Hayırlısı olsun inşAllah
- +1 yıl
Amin.
Bu anlattigin erkekler 18 lik kizlarla takilir bilmiyorum artik
014 Yorumla- +1 yıl
YAAA ne biliyimmmm basıma gelenleri söyliyim dedim herkes golüsün diyor ne alaka yaaa
- +1 yıl
Egolusun diyor
- +1 yıl
Kakalarsam da evlensem de aldatırım ama ben ya
- +1 yıl
Ne alakası var çoğu erke reddediyorum. Diyorum gelen geçen niye benimle beraber olsun izin mi veriyorum benim hayatıma çok zor bir insan girer
- +1 yıl
Ne alaka ya ben çok zor bir insanla görüsürüm sen gelen geçenden bahsediyorsun saçma sapan soruyu iyi oku önce
- +1 yıl
Yok yaşamam ben evlenince yaşıycam korkma sen 😌
- +1 yıl
Yo kafam güzel değil her ikisi de işte anla
- +1 yıl
Tabikiiii öyleyimmmmm😌😌
- Aşk İlişkileri konusunda 4,9b cevap paylaştı.
+1 yılYaşın ilerledikçe çirkinleşeceksin kimse seni beğenmeyecek. Güzel yaşlarında birini kafeslemeye bak
01 Yorumla- +1 yıl
Bilmiyorum çok zor beğeniyorum
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen çok egoyistsin seni beğenen erkek. Ya kör ya da SLK olmalı çünkü egoyist bir insanı kimse beğenip sevmez itici gelir karşı tarafa her zaman
08 Yorumla- +1 yıl
Egoist değilim ben gerçekleri söylüyorum sadece.
Cevap sahibi+1 yılBu gerçeklerle çevrende ki insanlar senden soğur kaçar dikkat et
- +1 yıl
Yok ya zaten reddediyorum kaçsınlar istiyorum djdkdkf
Cevap sahibi+1 yılGenel olarak dedim 😄
- +1 yıl
Yo egoist değilim sadece güzel yaratılmışım
Cevap sahibi+1 yılAnladım peki güzel insan
- +1 yıl
😅😅😅😅
Cevap sahibi+1 yılÇirkin 😄
Gizli Üye(36-45)+1 yılBulursun kendine uygun birisini, kafaya takma..
09 Yorumla- +1 yıl
Bilmiyorum ya
Cevap sahibi+1 yılPeki neden red ediyorsun?
- +1 yıl
Hoşuma gitmiyor çoğu ya illa yakışıklı ve zengin. Olsun istiyorum yakışıklılar arasından bile reddediyorum hoşuma gidenle konuşuyorum her yakısıklıyı bile istemiyorum düşünün o derece
Cevap sahibi+1 yılBu senin kararın ve bize ancak saygı göndermek düşer. Sıkma canını çıkar birisi elbet :)
- +1 yıl
Bilmiyorum ya değişik bir kız olduğumu düşünmeye başladım
Cevap sahibi+1 yılYoo gayet normal yazıyorsun ben bir değişiklik görmedim.
- +1 yıl
Ne biliyim çevreme bakıyorum kızlar hep çirkin erkeklerle evleniyor ben yanlarından yürümem bile
Cevap sahibi+1 yılBırak alsınlar sen almak zorunda değilsin.
- +1 yıl
Ben de inşAllah çok sevdiğim birisiyle olurum ne diyiimmmm
+1 yılBu zamanların tadını çıkar.
01 Yorumla- +1 yıl
Okey
+1 yılnormal olmayan hayatinda nasil birisin adllsksks
05 Yorumla- +1 yıl
Sanane skdkdkd
- +1 yıl
LQKDKCKSMMDND agla serap agla
- +1 yıl
Sen ağlaaaa bebeğim
- +1 yıl
Ben mutluyum çok şükür 😍
- +1 yıl
tm aglarim LQKJSND
+1 yılSeni beğenen erkekleri şempanzeler pandiklesin
02 Yorumla- +1 yıl
Okey kıskanmana gerek yok hayatın gerçekleri bu :)
- +1 yıl
Reyiis en büyük sensin tamam
bu huyudan vazgeç
012 Yorumla- +1 yıl
Vazgeçemem çok az erkek beğeniyorum onlar da yakışıklı ve zengin olanlar
- +1 yıl
Yok ya tek amaç para değil yani yakışıklı olmaları da gerekiyor yoksa yüzlerine bile bakmam yanlarında dahi yürümem yolda beğenmediğim çok insanı reddettim orta yakışıklı insanları da reddettim
- +1 yıl
Yok gerçekten değil beğenmediğimle evlenmem de sevgili de olmam çünkü çok zengin erkekler de yazıyor çiziyor görüşmeye çalışıyor çok kişi reddettim o şekilde de.
- +1 yıl
Doğruları söylüyorum ya
- +1 yıl
Yok ben kendimi iyi tanıyorum para değil mevzu kendi babam yeterince para veriyor zaten bana
- +1 yıl
Kandırmıyorum merak etmeyin siz :)
Güzelsen neden bu güzelliğini gizliyorsun
010 Yorumla- +1 yıl
Gizlemiyorum bir çok fotoğrafım var instagramda ama gerçek bir soru bu yani yanlış anlaşılmasın gerçekten aşırı erkek reddettim ve ediyorum böyle ne yapacağım beğendiklerimin sayısı da üçü beşi geçmez
- +1 yıl
İçimden gelmiyor çok az erkek beğeniyorum onlar da çok yakışıklı ve zengin olanları
- +1 yıl
Vermekle alakası yok ya her şey vermek mi? O zaman bütün evlenen kadınlar bakirrre değil size göre? Anlamıyorum bu kafayı her şey vermek mi her şeyi oraya bağlıyorsunuz. Ayrıca genel anlamda erkekler tarafından aşırı beğenilen birisiyim normal hayatımda ama çok erkek reddediyorum yani ve bundan kurtulamıyorum
- +1 yıl
Gelmişsin buraya atmışsın oraya meme bana gelmiş namus ayağı yapıyorsun ve ben öyle değilim kafası yaşıyorsun ben bakire aramıyorum ve benim sizin cinsel hayatınız beni alakadar etmiyor sizin de herkesi bakire arıyormuş gibi kafayı yaşamanızı anlamıyorum açık açık söyle dürüst ol böyleyim şöyleyim diye bunu saklaman bakire temiz olman bunu dillendirmen senin hatan benim sorunum değil sen abazanlara çok den gelmişsin o yüzden ego yapmış sende inan seni yolda görsem takmam
- +1 yıl
Abazanlara çok denk gelmedim gerçekten aşırı yakışıklı zengin üniversite mezunu insanlara çok denk geldim ve gelmeye devam ediyorum kim ne derse desin bu bir gerçek genel anlamda erkekler tarafından gerçekten beğeniliyorum ve bunu yaşadıkça gördükçe daha çok farkettim. Kesinlikle egolu birisi değilim lise yıllarımdan beri beğeniliyorum üniversitede erkek gruplarında adımın defalarca geçtiğini ve konumun döndüğünü daha sonradan öğrenilecek kadar beğeniliyorum mesela. Hayatım boyunca hep her yerde beğenildim ve bunun egoyla İnan hiçbir ilgisi yok.
- +1 yıl
Her yakısıklıyı da istemiyorum illa ki hoşuma gidecek fazlasıyla var öyle birisi bir tane buldum aslında ama çok da konuşmuyoruz şu an
- Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı.
+1 yılPeki erkeklerin seni beğendiğinden haberi var mı
01 Yorumla- +1 yıl
Anlamadım soruyu?
Ay kıçımmm 😂 havalara bak
01 Yorumla- +1 yıl
Havalanma değil gerçekleri söylüyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı.
+1 yılNaparsan yap bizene bundan
019 Yorumla- +1 yıl
Soru sorma platformu burası.
- +1 yıl
Ego kasma platformu degil
- +1 yıl
Hem senin gibi güzelim diyen kızlar genelde reelde basit kızlar oluyor hafta en az bu tiplerden 4 5 tane götürüyorum
- +1 yıl
Ego kasma değil ben gerçekleri söylüyorum ister İnan ister inanma sana inandırmak zorunda değilim ben ne yaşadığımı kendim bilirim her zaman beğenildim ve beğeniliyorum birçok erkek tarafından beğenildim ve birçok erkeği reddettim yalan değil bunlar
- +1 yıl
İstedigin kadar gercek olsun disarida hic cok guzelim diye erkekleri redediyorum diye dolandin mi ortada burada soru basligi atmakla ne farki var ego tatmin ediyorsunda boşa yani
- +1 yıl
Dışarda da reddettim 😃
- +1 yıl
Çok güzelim diyip ortada avel avel geziyor musun dışarıda
- +1 yıl
Hayır tabiki dışarda yanıma kadar gelip numara isteyenler tanışmak isteyenler falan oldu reddetmiştim ondan bahsediyorum inandırmak zorunda değilim hayatın gerçeklerinden bahsediyorum burada seni de inandırmak zorunda değilim
- +1 yıl
Senin gibi bir kız vardı Eylem diye kız güzeldi tamamı benim butun arkadaşlarım tanıdıklarım hatta abimle cıkmıştı oda senin gibi böyle egoluydu benim pesimde kosan erkegin haddi hesabi yok diye dolanirdi ortada en sonunda abimle cikip dalga gecmişti 1 yaş büyük benden abim sonra ben kafaya koyup bu kizi tavladım umudu verdim bağladım seks yapıp yol verdim ifşasınıda o alay etigi butun erkeklere gösterdim kisaca böyle ortada dolanirsan güzelim istedigimi alirim diye hak etigini yaşarsın unutma
- +1 yıl
Ben kimseyle seksss yapmıyorum ama ben evlenince yapmak isteyenlerdenim bunu kaçırıyorsun :)
- +1 yıl
Ayrıca ben gerçekten beğeniliyorum bu konuda aşırı samimiyim burada gereksiz kıskançlık yapmanın bir alemi yok benim gibi güzel kızlar herkesi beğenmezler herkese istediklerini vermezler :)
- +1 yıl
Oda öyleydi 😂😂 ben evlenmeden yapmam diyordu zaten 😂
- +1 yıl
Onun ne dediği beni ilgilendirmez ben kendime bakarım kendimden de gayet eminim sen o küçük beynini yorma mesela yolda görsem senin yüzüne de bakmam benim için o kadar değersiz basit ucuz bir erkeksin çünkü senin gibilerden çok var Türkiye’de okey :) daha açık konuşmama gerek yok herhalde benim gibi kızları rüyanızda görürsünüz ayrıca o kıza karşı o şekilde davranman da tamamen senin karakterrrsizliğin bunu da marifetmiş gibi görmen de büyük acizlik ve zavallılık :) bence sen kaybetmişsin o kazanmış senin gibi biriyle devam etmemiş eğer anlattıkların gerçekse tabi.
- +1 yıl
Ne kiskanicam olum seni ben bak acık acık söylüyorum duygusuz bir p*çin tekiyim ama yarin oburgun darbeyi yedikten sonra feminist olma diye söylüyorum insan güzeliginin farkinda olmasi kotu bisey degil benim tepkim ona degil benim tepkim insanlari rededip bunu ovunerek anlatman insanogluna mütevazilik yakışır
- +1 yıl
Ya ne darbesi ben darbe atarsam ya insanlara nerden biliyorsun çok emin konuşma sen
- +1 yıl
Ayrıca çok da memnunum reddettiğim için o kadar erkeği onlara istediklerini vermediğim için aşırı güzel oluyor :)
- +1 yıl
Aynen aynen bakmazsin 😂 barmenim ben benim götürdügüm karıların yanında sıradan kalırsın 😂
- +1 yıl
Yok sıradan olmadığımı bunca zaman bana bir çok insan kadınıyla erkeğiyle kanıtladı çok şükür beni herkes beğeniyor takılma sen iyi ki Allah beni böyle güzel yaratmış sizin gibiler de ulaşamadıklarıyla kalsın 🥲🥲
- +1 yıl
Siradan ve basit kalirsin 😂
Gizli Üye(30-35)+1 yılSadece dış görünüşüne göre mi karar veriyosun
01 Yorumla- +1 yıl
Bana bir daha yorum yapma
çok güzel helal olsun
04 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim 😀
- +1 yıl
Güzel kızlar size ilgi duymazsa yüz vermemeniz normal değil mi zaten?
Gizli Üye(25-29)+1 yılBenimle tanışmadın çünki babe
00 YorumlaSeçiçi olmak güzeldir. Ama ve ama işte.
02 Yorumla- +1 yıl
Ama ne?
+1 yılBegendiklerine ver
06 Yorumla- +1 yıl
Olur 😅😅
- +1 yıl
Dünden razıymışsın 😂
- +1 yıl
Dalga geçiyorum seninle
- +1 yıl
Bi zeki senmisin bende seninle geçiyorum zaten
- +1 yıl
😅😅😅😅😅
- +1 yıl
😅😅😅😅
Begendiklerinle yatağini paylaş
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 711 cevap paylaştı. Kime gore guzelsin?
03 Yorumla- +1 yıl
Genelde erkekler tarafından beğeniliyorum çok yakışıklı erkekler tarafından beğeniliyorum genelde.
- +1 yıl
Hayır yakışıklı ve havalı erkekler zengin erkeklerden bahsediyorum her kadını beğenmeyen o erkeklerden
Devamını Gör(9)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Güzel olduğum için erkekleri reddediyorum, çok az erkeği beğeniyorum ne yapmalıyım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler