Ben kendimi beğenmiyorum ama yakışıklı erkekler bile ilgi gösteriyor neden olabilir?

Karakterime bakıyorlar desem o zamanla olur genelde ilk gordukkerinde ilgi gösteriyorlar ve aşk itirafı yapanlar ilk görüşte aşık olduklarini söyledi bende onları çeken bir şey var mı bilmiuorum erkekler ortalama üstü olunca da flört edesim geliyor ama birsuru flortum oluyor bu şekilde bu arada Instagram'da vs bahsetmiyorum direk yuzyuze olan ilgiden bahsediyorum öyle tahrik eden çekici bir tarafım yok neyimi swviyorlar bilmiuorum ben kendimi beğenmiyorum insanlar huzur verici olduğumu gülüşümun çok güzel olduğunu bebek gibi olduğumu söylüyorlar (acaba gerçek düşünceleri bu mu) şimdi beğenilmek herkes ister ama bu durum beni floetoz biriyapti gerçekten sevgilim olsun istemiyorum kisitlanacagim için duygualrini açıkça ifade ettikleri de de konuşmama kararı alıyoruz çünkü bende bir adım fazlası yok ya arkadaşlık ya flört bir süre kendini ovmussun falan diyebilirsiniz ama olanı anlattım ego tatmin durumu değil kendimle gerçekten barışık değilim daha doğrusu güzellik algim. cok farklı ve asla sadık biri değilim yapamıyorum aklım hemen ilgi gösteren başkasına kayiyo böyle karakterisz olmak istemiyorum baska kötü huyum da yoktur pek :(
Ben kendimi beğenmiyorum ama yakışıklı erkekler bile ilgi gösteriyor neden olabilir?