Hayatında biri varken insan başkasını gözün görecekse onu hayatına alman ayrı hata tutman ayrı hata olur. kalp bu birine atar da sen ikisinin de bu kadar mefatid yönünü görüp hala ikisi üzerinden kıyaslama yapıyorsun kafanda gerçekten sevgi duyuyor musun sevgiline? Ya da kafan neden bu derece karışık demek ki yolunda gitmeyen bir şeyler var.
01 Yorumla
Soran+1 yılBir kaç kez ayrılmaya çalıştım sevgilimden başka sebepler yüzünden ama intihar edicem diyordu zor döndürdüm kararından.. Bide yine de seviyorum onu, eski sevgilimden de çok emin değilim. Hangisiyle güzel giderse diğerini bırakacağım muhtemelen. Biliyorum kötü görünüyor oradan ama durumu içselleştirmeden düşünürseniz şöyle anlatabilirim, eski sevgilim benden ayrıldıktan sonra ona aramızdaki sorunları ve yaptığım fedakarliklari anlattığım ona çok koyan (sonradan kendisi söyledi) bir mesaj atmıştım. Bu uzun mesajı sonradan kafasına takıp beni sinirlendirmek için instagramdan en yakın arkadaşıma istek göndermişti. Kız arkadaşım onu engelledi saniyesinde ama bu benim özgüvenime çok etki etti o dönem çünkü çok seviyordum onu. Bu sene geldi daha yeni yeni barıştık işte eski sevgilimle, geldi konuştuk anlattı. Çok güzel bir ilişki de yaşamamıştık. Ama görüyorum ki düzelmiş eskisi gibi değil daha iyi olmuş hem kendine hem de bana karşı. Bir yanım sevgilimi bırakmak istemiyor. Diğer yanım kararını eski sevgilinden yana kullan ondan emin olunca ona geri dön diyor. Diğer ve hepsinden en yakın olan ihtimal de bu sefer eski sevgilini kendine aşık et ve intikamını alarak özgüvenini yerine getir diyor... Gece gece iyi içimi döktüm ama:))
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılOncelikle sunu soylemek istiyorum. Yaptigin seyin diger adi aldatmak. Sevgilin eski sevgilisiyle gorusseydi 3 defa ne hissederdin? Bunu dusunmeni istiyorum. Onun disinda belli ki simdiki sevgiline karsi olan hislerin bitmis. Bitmeseydi veya gelecek gorseydin eski sevgilinle gorusmezdin diye dusunuyorum.
Yaptiginin yanlis oldugunun sende farkindasin sanirim. Vicdanin rahat degil gibi… o yuzden oturup dusunmen lazim. Şu an iki kisiyede umut veriyosun ve bu durumdan biran once kurtulman lazim yoksa isler karisabilir. Sen ikisiylede yol aldikca kafan daha cok karisacak ve kendi kendini tuketeceksin sanirim daha cok gencsin yolun basindasin. O yuzden bi abla olarak sunu soyleyebilirim: kimsenin duygulariyla oynama. Sen kendini garantiye alacaksin diye o cocuklardan birinin canini yakma. Biran once karar ver ve vazgectigin kisiye durumu acikla. Kimsenin cani yanmasin. Aldatilmayla karsilasmak cok aci. Kendileri ogrenirlerse onlar icin travma olur. Kimsenin gelecegini karartma01 Yorumla
Soran+1 yılEski sevgilim zamanında çok canımı yaktı zaten.. Hayatımdaki insanla ne olur ileride bilmiyorum (o çok ciddi düşünüyor benimle) ama çok iyi bir insan. Ona bunu yapmamaya karar verdim ve eski sevgilimin en son yazdığı mesaja görüldü attım. Sonuçta şu anda hayatımda biri var zaten sonra da üniversiteye de başlayacağım... Beni o kadar üzen biri evet değişmiş olabilir ve hatalarını kabul ediyor olabilir ama yoluna başkasıyla devam etsin benimle değil... Yalan yok ona görüldü attığım için üzgünüm ama buna mecburum...
+1 yılŞimdi ki sevgin eski sevgilisiyle görüşse onun sana dokunduğu gibi ona dokunda gülse eğlense 3. Kez buluşsa sonra senle onu kıyaslasa ne hissederdin? Çocuğa söyle arkasından iş çevirmişsin. Çocuk seni affederse devam eder ki bence affetmeme ihtimali yüksek. Vicdanın da rahatsa helal olsun
04 Yorumla
Soran+1 yılBence bir insan aldattığını itiraf etmemeli. Özellikle kadınsa. Çünkü başımıza ne geleceği hiç belli olmaz o anda. Ben normalde çok sadık bir insandım ama başka bir eski sevgilim beni aldatınca bi çok kişiyle aynı anda konuşmaya başladım ve buna alıştım. Ayrıca da herkesin aynı olduğunu farkettim. Binevi daha iyi tanıyorum insanları artık. Hayatıma evlenince tek bi kişiyle devam edeceğim ve o kişinin nasıl biri olması gerektiği böylelikle kafamda daha çabuk kesinleşiyor. Birde o olaydan sonra erkeklere güvenim azaldı. Hepsi her şeyi yapabilirmiş gibi geliyor... Birde en güzel tarafı da kimseye yapışmıyorsun etrafında hep başka seçenekler olduğunu biliyorsun, hep yeni bir adım atabiliyorsun...
- +1 yıl
Yani bu ilk değil sana kötü haberim var alışkanlık yapmışsın kurtulamazsın. Peki sen iyi olduğunu düşündüğün kişiye neden bunu yaptın? Tapulu malı mısın? En fazla ayrılırısn
Soran+1 yılİkisinin de bana yeterli olduğunu düşünmüyorum pek...
- +1 yıl
Senin arayışın beklentin ne?
Gizli Üye(30-35)+1 yılbnce iyi bişi olabilir yaptığın, çünkü iki erkeğinde hayatına umutsun, misal ben bir kızla tek gecelik yaşadım sonra terk etti 1 hafta sonra erkek arkadaşım var dedi, maalesef paylaşmak istemezdim kimseyle ama o haliyle bana gelseydi hayır demezdim
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılne yargılaması, gayet takdir ettim seni, bütün kızlar öyle yapsa sap hiçbişi yaşamamış erkek kalmaz.
Soran+1 yılTakdir edilecek bir şey değil biliyorum ama hayatımdaki insandan da emin değilim. İstanbula döneceğim sevgilimle buluştuğum zaman bi bakacağım ne yapmak istiyorum nasıl hissediyorum diye. İşin kötüsü ayrılmak istediğimde intihar edeceğini söylüyor çok üzülüyor..
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
56Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.
+1 yılSevgiline söyle ben böyle böyle bir şey yaptım diye
00 Yorumla Birincisi yaptığınız şey hiç etik değil. Kendinizi şimdiki sevgilinizin yerine koyun, azıcık empati yapın. Başka birisiyle anlattığınz şekilde bir yakınlaşma içine giriyor ve bunu sizden gizliyor. Bunu öğrendiğinizde ne düşünürdünüz? Aldatıldığınızı değil mi.. İkinci konu siz neden bipolar biriyle ilişkiye başlıyorsunuz? Başlarken bipolar olduğunu bilmiyor muydunuz? Bence sizin asıl sorununuz, bir ilişkiden ne istediğinizi ve ne beklediğinizi bilmiyor olmanız. Bu konu üzerinde daha derin düşünmenizi ve analiz yapmanızı tavsiye ederim..
110 Yorumla
Soran+1 yılÇook haklısınız. Zaten şu an 19 yaşındayım. Üniversiteye daha bu sene başlayacağım. Hayatı deneyimleme zamanları yani.. Sevgilimle ilerisini görmek isterdim çünkü onunla tam istediğim gibi bir ilişki kurabildim, o bile diyor sen beni adam ettin diye... Ama onun sorunları var bipolar mesela, üniversite okumamış.. Benim için okuyacağını söylüyor sürekli ama taa 1 yıl sonra girebilir o da ayrı bir mesele... Eski sevgilimin son senesi ama o da bu sene staj yapabilecekken üşengeçlikten yapmamış. Benim istediğim erkek bu kadar üşengeç olmalı.
Soran+1 yılSevgilimle ayrılırsam pişman olacağımı biliyorum.. Eski sevgilimdense hoşlanıyorum. Kaldım böyle bir arada bir derede :D
- +1 yıl
Siz bilirsiniz ama bu rahatlığın elbet bir bedeli olacak. Yani bu durumun sonunda illaki bir fatura ödeyeceksiniz. Faturanın ne kadar ağır olacağı ise sizin seçimlerinize bağlı. Biliyorum 19 yaşındasınız ve bunları enine boyuna düşünmek istemiyorsunuz ama isteseniz de istemeseniz de en nihayetinde benim dediğim noktaya geleceksiniz..
Soran+1 yılYo biliyorum farkındayım her şeyin. Kimseye bi şey hissedemiyor gibi hissediyorum işin kötüsü... Yazlığa gelmeseydim sevgilimle her gün birlikteydim ona da sadıktım. Benim bana her şeyiyle yeterli biriyle olmam lazım...
Soran+1 yılKendimi layık göremiyorum galiba asıl olduğum yere
Soran+1 yılBu belirsizlik 2 3 ay sonra üniversiteye başlayınca geçecektir.. Nerelere geldiğimi gösterecektir bana.
Gizli Üye(25-29)+1 yılBirincisi sen madalyalı kasarsin ikincisi sevgilin seni dövse gebertse yeridir hani diyoruz ya kadina siddete hayir ama yok bazi kadinlara müstehak boylelerine yapacaksin ki insanlara örnek olsun seni güzelce sopalasın ucuncusu senin anan babanda namussuz bence ailen seni hiç mi egitmesi ahlak vermedi mi sana dorduncusu de o iki erkekte ikiside sksin biraksinlar seni sen hak ediyorsun
527 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSen aynaya bak o aynayi alir gtune sokarim kasar
Cevap sahibi+1 yılBide bize laf atiyor orspu
Soran+1 yılYa ne alakası var kafam karışık diyorum. Zaten her şeyiyle bana yeten tek bir sevgilim olsaydı böyle olmazdı değil mi?
- +1 yıl
ayyy cidden öok doğru yazmışsın ahhaha
Cevap sahibi+1 yılSenin o kafada beyin olsa zaten bu hallere dusmezdin orspyum diyemeyen de diyor ki kafam karisik hadi be pislik namussuz
Cevap sahibi+1 yılO cocuklara yazik insallah boynuzluyorlardir zaten yaparlar erkekler de durmaz sen sanma ki sadece sen yapiyorsun
Cevap sahibi+1 yıl@ajsjkakakaa ahhaha napiyim kiz delirtti beni pislik
Soran+1 yılSevgilimle ayrılmak istediğim zaman intihar edeceğini söylüyor ve ondan ayrılmak en son çarem. Ben de bu durumdan çok hoşnut değilim, iki arada kaldım sadece. Bugün şehrime dönüp sevgilimle geçiricem bu 1 haftayı, nasıl hissettiğime bakıcam ayrılmak istiyor muyum diye. Ona göre tek kişiyle yoluma devam edicem.
Cevap sahibi+1 yılYav hehe okumadim bile
Cevap sahibi+1 yılSus sus hala daha konusuyor
Cevap sahibi+1 yılUtanmaz hâlâ daha konusuyor biraz yuzun kizarsin
Soran+1 yılBoş yapıyorsun hiçte yüzüm kızarmıyor sanki evlendik
Cevap sahibi+1 yılEvlensen ne kizim sen evlenince de yaparsin boş yapan sensin sen ahlaksiz yapiyosun en azindan ben boş yapiyorum
Cevap sahibi+1 yılSeni fuhuş çetesinin eline versinler senin yerin orası
Cevap sahibi+1 yılEvlenince de aldatirsin sen senin ruhun orspu
Cevap sahibi+1 yılMilletin duygulariyla ne diye oynuyorsun dansöz gibide kıvırma lafı
Cevap sahibi+1 yılYok erkekler şiddet yapiyor bunun sevgilisi öğrense bunu gebertse üzülmem ki hakli bu kudurmuş kuduranın sonu budur ibret olsun diğerlerine de
Cevap sahibi+1 yılOrspuluğun sonu iyi değil
Soran+1 yılBoynuzu takıp geçiyorum çok konuşma sana da takarım bak bi tane :D :D
Cevap sahibi+1 yılSen kendi boynuzlarına sahip cik parlat arada sen millete boynuzu takiyorum sanarken sana takmasinlar git sevgiline yaz boynuzu takıyorum diye yer mi acaba milli eskort
Cevap sahibi+1 yılÜlkenin eskortu olmuşsun
Cevap sahibi+1 yılÖvündüğü şeye bak ya şurda kaç kişi sövdü sana pişkin
Cevap sahibi+1 yılMillet gtunu * * birakir merak etme
Aşk İlişkileri konusunda 448 cevap paylaştı. 1. Niye ayrıldın
2. sevgilin var neden böyle bir şey yaptın
3.3 kere buluşurken bize mi sordun
4. Mümkünse hayatta kalmak için o zekana mı güveniyorsun
Sevgilinden ayrıl bu hikayede yanan o olmasın hayata küsmesin sizin rezilligin yüzünden bunalıma girmesin
Not : bizim atalarımız çok güzel bir laf etmişlerde ben onu söylemim00 Yorumla
+1 yılböyle devam edersen eski sevgilinden hamile kalıcan ve eski sevgilin seni terk edicek yeni sevgilin ise onu aldattığını öğrenirse seni terk edip gidicek ve yanlızlığın dibine düşücen Acele kararver yoksa 2 sindende olucan haberin olsun Karar senin Hayatsenin mutluluklar
00 Yorumla
+1 yılSenin zihniyetin de birine yardımcı olmam. Gizli olduğun için engel atamıyorum. Beni engellersen sevinirim.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılİçeriği okumadım, başlığı gördüm, başlığa cevap yazıyorum. Ne yapmalıyım sorusunun cevabı: Kendinden Utanmalısın
Gerçi utansan yapmazdın zaten. 🙄 Bilemedim... Mevcut sevgilinle asla devam etmemelisin, saygısızlık bir kere. Eski sevgilin ile devam et (bundan ayrıldıktan sonra ayrılmadan değil) O da, sevgilisi olan birisiyle çıkmış oluyor neticede uyum sağlarsınız diye düşünüyorum.
Anormal karşılarsan, içeriği okuyup tekrar yanıtlayabilirim.
00 Yorumla
+1 yılkısaca katmerli k*şarım 2 çocuğa karşı da zerre insanlık, merhamet veya sadakat hissetmiyorum genel olarak içim de empati diye bir şey yok sadece çıkarcı bi orta malıyım kendimi yamayacak bi keriz arıyorum (veya trolüm) diyosun yani
01 Yorumla
Soran+1 yılHayır sadece hangisini istediğime karar veremiyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılBu yaşa karaktersizliğin kitabıni yazmişsın tebrikler insan hem karaktersiz hem yüzsüz olur mu ya neyse ikiside psikopatmis birinden olmazsa diğerinden belanı bulursun senin gibilere hiç üzülmüyorum
00 Yorumla Bence eski sevgilin artık diyeri bu eylemleri yaptığın kişiden daha çok hoşlanıyor gibisin bence ikisini idare etmek yerine tercihini yapmalısın Sonuçta onunda duyguları var
02 Yorumla
Soran+1 yılYok ya sevgilimi seviyorum muhtemelen eskisiyle mesafe koyucam araya ama o da nasıl olucak bilmiyorum...
+1 yılofff bu nasıl malca bir soru yaaa? hem ikisinide istemiyorsun hem birini diğeriyle aldatıyorsun hemde wattpad kitabı yazar gibi anlatıyorsun. lavanta ve sigarada kokuyor muydu bari eski sevgilin sjdjjsjs te allahım ya bence bu durumda en psikolojik sıkıntılı rahatsız olan sensin. Bence o ikisi senden uzak dursun milyonlarca kız arasında bula bula senin gibi bir manyağıbulmuşlar.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Çok genişsin maşallah. Insanların duyguları ile oynamak yerine iyi düşünüp kararını iyi ver. Kendini sevgilinin yerine koy bakalım ne hissedeceksin. Kendinize saygınız olsun biraz.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİlla biriyle birlikte olmak zorunda değilsin öncelikle bunun farkında ol ayrıca bir ilişkin varken bitmiş gitmiş defteri kapanmis eski sevgilinle bulusuyorsan şu an ki sevgilinden emin değilsin ilk fırsatta ondan daha iyisini bulup tekmeyi basacaksın çocuğu daha fazla üzmeden ayrıl sizin gibilerden nefret ediyorum tiksiniyorum.
11 Yorumla
Soran+1 yılAyrılmaya çalışınca intihar edicem tek umudum huzur kaynağım sendin diyor ağlıyor ama.. Gerçi ben de ayrılmak isteyip istememekten emin değilim de..
Aşk İlişkileri konusunda 553 cevap paylaştı. Yok ya ne gerek var ikisini idare etmeye üçüncüyü bul ama o okulu bitirmiş olsun bı gün senide böyle kullanirlar
10 YorumlaBugün beraber yürütürsün. Bundan sonra hiç tek yürümezsin. Beline bol bol kuvvet diliyorum. Yolun uzun. İşin zor
011 Yorumla
Soran+1 yılMasum değiliz hiç birimiz...
Soran+1 yılHaklısın ben de biraz şaşırıyorum kendime. Ama dediğim gibi bu durumdan hoşnut değilim aslında. Bugün kendi şehrime dönüyorum. Sevgilimle 4 gün beraberiz. O 4 gün boyunca bakıcam ayrılmak istiyor muyum istemiyor muyum diye. Sevgilimi seviyorum aslında istanbuldayken 4 ay ful beraberdik son 1 aydır yazlıkta olunca eski sevgilim aklımı karıştırdı galiba. Birde uzaklık girince kavgalar arttı tabi biraz da soğudum ben o yüzden.
Soran+1 yılEski sevgilim için öyle olabilirim. Asıl sevgilimin benden başkasıyla işi olmaz biliyorum. Her yerde fotomuz var vs aşık bana.
Soran+1 yılKeyfime bakıyorum zaten üniversiteye geçeceğim yaa. Beni tam olarak etkileyen biri olsa, her şeyiyle bana yeten biri olsa çevremde keşke.
Soran+1 yılDeğil daha sonuçlar açıklanmadı. Ya beni aldatsa beni sevmiyormuş derim 3 gün üzülürüm sonra geçer kendisi kaybeder.. Mesela ben onu seviyorum ama o kadar kuvvetli değil. Tam benim dengim değil ikisi de.. Üniversiteye nereye gideceğim daha sonuçlar açıklanmadığı için belli değil ama benim istediğim bölüm ve üni belli tutmazsa bile yüzde 50 bursla gidicem. Neden sordun ki
Soran+1 yılDemek ki o insan onunla daha iyi bir hayatı olacağını düşünüyor derim, yolu açık olsun, yolcu yolunda gerek derim. Kimse için gereğinden fazla üzülmem.
- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yıloha midem bulandı tüm kızlar böyle mi acaba elini beline atmış arkadaşca olur mu bu
12 Yorumla
Soran+1 yılArkadaşça olmadığını biliyorum ama iki arada kaldım beni dudaktan öpmeği sürece sorun yok diye düşündüm. Ben de bu durumdan hoşnut değilim zaten. Yukarda da anlattığım gibi. Bugün şehrime dönüyorum 1 haftalığına. Ayrılmak isteyip istemediğime karar vericem de ayrılmak isteyince intihar edicem tek umudum huzur kaynağım sendin diye ağlıyor..
- +1 yıl
inanma bişey olmaz
+1 yılTartışmasız düpedüz aldatıyorsunuz bunun başka açıklaması yok
Aynı şeyi karşının size yaptığını düşünün cevabı bulun
00 Yorumla
+1 yılsen birinciden ayrıl bacı. Birinciye meraklı olsan adam aranmazdın çünkü. Nasıl olsa 2. yi de boynuzlayacaksın. O yüzden sorun değil yani...
00 Yorumla
+1 yılSevgiline söylemelisin zaten senden ayrılacaktır, midesizlik.
10 Yorumla
+1 yılBi kişiyi daha bul, üçüyle daha keyifli olur.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılGit başını duvarlara vur. Birde erkekler şöyledir böyledir diyen kadınlar sizin gibileri görmüyorlar galiba
04 Yorumla
Soran+1 yılNiye vurayım onlar vursun :D
Cevap sahibi+1 yılSana yakışmayan bir şey yapmışsın senin görevin bu 😊
Soran+1 yılEvlendikten sonra eşime asla ihanet etmem çünkü çok sevip hep bi şekilde aramız kötü olunca hemen toparlayabildiğim, beni taşıyabilen biriyle evleneceğim ama şu an öyle birini bulmam zor gibi
Cevap sahibi+1 yılErkekte kadın da doğru kişiyi bulması çok zor maalesef devir kötü bir devir
+1 yılyukarda ki destanı okumadım ama başlığa göre yanıtım resmen aldatma
00 YorumlaBir şey olmaz mümkünse ikisini birden idare et ir de hiçbirini abi deme ileride lazım olur
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 385 cevap paylaştı.
+1 yılYine troll soru değilse bile ilk sevgiliyi unutamamis biri diğer çocuğa yazik
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKimse masum değil ama siz de sütten çıkmış ak kaşık değilsiniz; veya sözün orijinali ne ise artık!! Ahahah komiksiniz.
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAynısı size yapılsa hoşunuza gider mi?
- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılKardeşim sen ikisinide direkmen bırak ayrıl kimsenin günahını alma
00 Yorumla Biri sexs ihtiyaci karşılar diğer günlük ihtiyaçlarını güzel olur hangisinden sıkıcı olursa diğerine bakarsın zevkini yaşa boş ver gitsin
00 YorumlaSiz mantığınıza yatanla sevgili oluyorsunuz sevdiğiniz ile değil yani bu mantık evliliği gibi bişe sevdiğin için evlenmiyorsun parası var falan diye evleniyorsun
00 YorumlaAnana soyle anaaaa ben vurduruyom anaaaağğ abaooooğ sümüqlü kızım urispğ olduuuuğ desin anannnnnda
10 Yorumlaİkisinede ver gitsin hatta tanıştır onları bence
00 Yorumla
+1 yılSenin ne yapacağın değilde sevgilinin ne yapacağı soru işareti. Bence sen falakaliksin
00 YorumlaKiralık Araç gibisin kimi sevdiğin kimin üstüne kalacagın belli değil
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılSen ne çeşit bi kadınsın gururundami bunun gibi yapan cok k. sar var bu sadece itiraf edeni
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİkisini mi idare edicen?
Bence ikisinden de vazgeç00 Yorumla
+1 yılFikirleriniz mide bulandırıyor
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılBaskasini bul ikisini de birak
02 Yorumla
Soran+1 yılÖyle yapicam üni olayı kesinleşince muhtemelen..
- +1 yıl
Universite yeni hayat demek zaten
Bence balkondan atla. Sizde bizde kurtulalım.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılHerkes kendine yakisani yapar
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 919 cevap paylaştı. İçin hala eskisinde demekki
00 YorumlaSevgilinden ayrılmalısın.
00 YorumlaHayatı yaşamalısın takıl kafana göre:)
00 YorumlaEskiye rağbet olsa bit Pazarına Nur yağardı
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılhiç hoşlanmadığım şeyler
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Daghxfhbdsh üçlü olsun güçlü olsun
01 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yıl3 lü takıl bro o nasıl hikaye sjskd
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 5,2b cevap paylaştı.
+1 yılTam bir karakter yoksunusun
00 Yorumla Harem kur knk
00 Yorumla
+1 yılMezhep de evren kadar geniş maşallah
01 Yorumla- +1 yıl
Aynaya baktım böyle olmadığıma şükrettim
Aşk İlişkileri konusunda 18,3b cevap paylaştı. Dilediğinde onla dilediğinle diğeriyle ol
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEski sevgilinle seks yap. Digeri ile evlen.
11 Yorumla- +1 yıl
sende bu peynir çeşidinin lacivertisin yani
+1 yılNeden böyle boş şeyler yapıyorsunuz
04 Yorumla
Soran+1 yılÇok iki arada kaldım
- +1 yıl
Demek ki yeni sevgilini o kadar da sevmiyorsun yoksa eskisiyle görüşmezdin asla
Soran+1 yılEve öyle.
- +1 yıl
Adam senin için üzüldüm kendine Saygın yok olsaydı biriyle sevgiliyken başkasıyla görüşmezdin
Gizli Üye(25-29)+1 yılEski sevgilini unutmaya çalışmak en iyisi
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıllibidonuz yüksekse sevisin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSevgilin suratına tükürse yeridir
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılYüzkere de baksam aynaya ben yine aynı ben karakteri bozuk olmayan ben
Gizli Üye(30-35)+1 yılİkiside seni yatağa atmak istediginde napcan?
00 YorumlaSende eski kaşarmışsın demekki
30 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 499 cevap paylaştı. 3. ne zaman nasipse
30 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. İyi halt etmişsin birde soruyor musun
00 Yorumla
+1 yılüçlü olsun güçlü olsun
21 Yorumla
+1 yılİçinde kalmasın ne istiyorsan yap 😂
00 Yorumla- Devamını Gör (16)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası