Sevgilim varken eski sevgilimle buluştum. Sizce ne yapmalıyım?

Hem de 3 kez buluştuk. İlkinde aramızdaki sorunları konuştuk hallettik. İkincisinde havuza geldik yüzdük site havuzu olduğu için yakın olmadık normal arkadaşça yüzdük ama havuz sonrası beni eve bırakırken bana sarıldı ve yanağımdan öptü, utanıp kaçtım :D. 3. buluşma da dün akşam oldu gezerken kolunu benim belime attı. Oturduğumuzda da beni kolunun altına aldı, başımı omzuna yasladım öyle konuştuk çok güzeldi (yanımızda arkadaşım da vardı) ama eski sevgilime karşı içimde bi aşk sevgi duygusu yok. Ve benim bir yandan da 5 aylık bir ilişkim var. İlişkide olduğum insanı seviyorum ama onun çok sorunları var. Mesela bipolar 1 rahatsızlığı var, üniversite okumuyor benim için sınava girecek filan. Bi yandan da onunla ilişkimiz ciddi ve cidden tüm hayatını bana adıyor o yüzden ona çok güveniyorum. Eski sevgiliminse üniversitede son yılı mütercim tercümanlık okuyor ama onunla sevgililiği yürütememiştik beni çok üzmüştü. Onun canım yüzünden yürümediğini kendisi de kabul ediyor... Onu daha iyi gördüm ama ondan da emin değilim işte. Bi yandan da üniversiteye başlayacağım falan filan. Eski sevgilim hala okuyor ve maddi durumlarının yeterli olmadığını biliyorum. Ve çalışmıyor çocuk çok üşengeç bu sene staj yapabilirmiş ama yapmamış. Onla ilişkimiz güzel olsa ona dönerdim ama değildi daha yeni yeni toplamış kendisini. Şimdiki sevgilimleyse ilişkim güzel ama bipolar falan ilerde karşıma sorun olarak çıkacaktır illaki... Sizce ne yapmalıyım? Ben ikisini de karar verene kadar beraber yürütmeyi düşünüyorum..

Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar yargılayacak olan aynaya baksın kimse masum değil.
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar eski sevgilime cevap vermeyi kestim görüldü de bıraktım. Onunla bir şeylerin olmayacağını biliyorum. Hayatımdaki insana da haksızlık etmek istemedim daha fazla. Eski sevgilimle ne olur bilmiyorum ama aramızda bir şey olacaksa bile hayatımdaki insan varken olamaz. Destekleriniz için teşekkürler
Sevgilim varken eski sevgilimle buluştum. Sizce ne yapmalıyım?