Eski sevgilimle görüştüm. Şimdi ne olacak?

Edilen onca yemine rağmen olayı tetikleyip eski sevgilimle görüştüm bir gece birlikte kaldık ve ayrılma meselemiz hakkında hiçbir konuşma yapmadık sadece içtik ve birlikte olduk ertesi gün kahvaltı yapıp ayrıldık ve ayrıldıktan sonra beni aramadı...bu ne demek oluyor? ona bir mesaj atmalımıyım ?
Güncellemeler
+1 yıl
Aynı gece dayanamadım ona mesaj attım buna karşılık ondan gelen cevap''artık birlikte olamayacağımız,daha çok genç olduğumuz ve önümüzde çok zaman olduğunu,cevresinde cok mutsuz insan olduğu için kendiside mutsuz olmak istemiyomuş bu nedenle gelecek düşünemiyormuş'' 2 sene sonra 2 hafta ayrı kaldık bana bunları yazdı:( birine kendinden çok değper verip onu canından fazla sevip çok şey feda edersen böyle olur.O son birlikteliği onunla yaşmamalıydım kendimden iğreniyorum!
Güncellemeler
+1 yıl
böyle bir adama ömrümü feda edebilecek kadar sevmiş olmam ve onun beni bu kadar oyalayıp istediklerini aldıktan sonra terketmesi tamamen bırakması çok fena birşey ama biryandan diyorumki iyide oldu hiç değilse artık gerçekten ne düşündüğünü biliyorum ama onsuz yaşamam için hiçbir sebep yok
Güncellemeler
+1 yıl
aynı gece attığı o mesajdan sonra hiç uyumadım sabah 4'te taksiyle 60 km yol gidip kapısına dayandım aşağı in dedim indi tokatı yapıştırdım hiç bişey demeden ve o dakikadan sonra benim için tamamen bitti.2 senem bütün beklemelerim herşey haram olsun ona! beni istemeyen insanı ben hiç istemem!
Eski sevgilimle görüştüm. Şimdi ne olacak?