çok kavga etmeye başladık ve şimdide eski sevgilisiyle buluştuğunu öğrendim ona güvenim azaldı sizce ne yapmalıyım ?
Cevabın nedir?
anladım o zaman ilgisize baglıcan olayı kendi haline bırakkıncan fazlada peşine kosmayacan ellerinden giden her zaman değerlidir kadınlar için kaybetmenin acısı kötüdür bunu hissettir ufaktan ayrılmak istersede hiç diretme peki sen bilirsin de es geç en fazla 1 hafta sürer geri dönmesi..
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Gizli Üye(36-45)+1 yıl
Ne amaçla buluştukları önemli ama her erkek böyle bir şeyi kaldıramaz. Kendine yediremez. Bence oturup konuşun. Ama öğrendim demişsin senden gizli gizli buluşuyorsa bence bu ilişkiyi üstelemenin anlamı yok. Güven çok hassas bir konu yıkıldığında tekrar toplanmıyor.
13 Yorumla- +1 yıl
öğrendim derken kendisi söyledi
- +1 yıl
ve oturup konuşalım diyorum bir şekilde kaçıyor konuşmadan
- Cevap sahibi+1 yıl
O zaman ayrıl hafız bence. Senden kaçıyor, onunla buluşuyor. Bunlara iyiye işaret değil. Onu eskiye gönder sen bulursun birisini sonra. Böyle moral bozmaya gerek yok.
eski sevgilisiyle bulustugunu senden gizlemesi yanlis. gizleyecek bir seyi yoksa ve dostca gorusuyorsa guvensizligin ve kiskancligin geregi yok. ama gizli kapakli isler yapiyorsa orda dur demek lazim...
10 Yorumla
güveninmi azaldı? güvenin bitişlerde olsun bi zahmet o şahsiyeti de salla salla vur duvara.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
18
Cevap
6Cevap
- +1 yıl
tak sepeti koluna herkes kendi yoluna mantığınla hareket et...hemennnnnnnn
10 Yorumla - +1 yıl
senden gizli şekilde eski sevgilisiyle buluşan sevgiliye karşı güven azalmaz direkt olarak biter.
10 Yorumla Oha nasıl yani. Bi dakika hem öğreniyosun hem güvenin 'azalıyo' bide bize ne yapmalıyım diye soruyorsun öylemiii.Delirmiş olmalısın azcık gururun varsa hemen şu dakika bitir o iliişkiyi.
10 Yorumlabuluştuğunu öğrendiğinde azalmışsa sorun vardır..
o duyduğun anda sıfır km olmalıyıdı güven duygun.. geniş yüreklim..00 Yorumla- +1 yıl
halen ne yapmayılıyım mı diyosun dostum. önce cocuğu döv gerçi cocuğun bi sucu yok ama sonra kızı bırak..
00 Yorumla işin içine eski sevgili girdiyse umudu kesmek en iyisi, snei seviyosa gidipte eski sevgiliyle bulusamazdı
10 YorumlaSana söylediyse sorun yok. Gizli gizli görüşüyorsa ayrıl.
00 Yorumla- Gizli Üye(30-35)+1 yıl
şimdi bırak o kızı sen ayrıl arama sorma ama onu sevdiğini bilsin sonra sana dönecek birazcık istemiyo gibi yap uzun bi süre sonra barış hala istiyorsan o zaman bi daha ayrılmazsınız.yaşadım tavsiye ederim
10 Yorumla senden sklmistir kavgalardan falan, bide ötekiyle bakcaktir durumlar nasil diye
00 Yorumla- +1 yıl
Ayrılman lazım.Hatta durman hata
10 Yorumla neden eski sevgilisiyle buluşuyormuş sordun mu?
00 Yorumla- +1 yıl
ayrıl olm ya..boşver ..
00 Yorumla - +1 yıl
Ve hala sevgilim diye bahsediyorsun?
10 Yorumla Ne yapman gerektiği aşikar değil mi?
00 Yorumla- +1 yıl
Tabi ki ayrılmalısın bu da soru mu.
00 Yorumla Boşkonuşanadam nickinle uyum sağlama .
00 YorumlaEski sevgiliyle buluşulunurmuymuş?
00 Yorumla- +1 yıl
Bunu buraya gelip sorman vakit kaybı.
00 Yorumla eski sevgilim* diye literatürüne eklemelisin.
00 YorumlaEski sevgilisine yollamalisin.
00 Yorumla- Gizli Üye(36-45)+1 yıl
onu eski sevgilisine yolla sende yeni sevgili bul
00 Yorumla - +1 yıl
ayrıl
00 Yorumla - +1 yıl
ne saçmalık ama :/
00 Yorumla Ayrıl gıtsın
00 Yorumla
Devamını Gör(19)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı