Ömür boyu
Geçici
Yalnızlığı seviyorum
Eğlenceli anlar bitene kadar
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Allah bir dert vermedikçe ömür boyu tabiki. Silinik ve günübirlik hayat, zaman içinde insandan bir şeyler koparır bence. İnsanlar aynılaşır, sadece bir et gözüyle bir mera gözüyle bakmaya başlar insan. Ki bunu da aşık olana kadar anlayamıyor insan. Aşık olunca bunlar değişiyor işte, tabiki kalpteki o laçkalaşma evresini geçmediyse ve halâ bir şeyler yaşarken öncesinde geleceğini de düşünme isteği varsa insanın. Bence bu seçime bağlı ilerliyor insanın hayatı ve ona göre de zaman geçipppp gidiyor. İyi bir işten, maldan mülkten önce kendine yol arkadaşı olabilecek kişiyi bulmak önemli gerçekten. Diğerleri zaten işin eğlencesindekilere göre bence… Zaman geçiyor ve bunlara birlikte tanık olabileceği, zorlukta varlıkta darlıkta güzel günde elinde tutabileceği, bazen kavga bile edebileceği ama sonunda yürek yüreğe vererek günün sonunda bir şeyleri birlikte yapabilmenin ve üstesinden gelebilmenin verdiği mutluluğu yaşamak güzel olsa gerek
(Meta* gözüyle)
(Elini*t utabileceği)
Ömür boyu seçtim çünkü bir kadını seversem ayrılmak amacım ömür boyu severim, diyelim anlaşamadık ozaman konuşup'ta ayrılırız. Arkasından iş çevirmek asla, çağır dostunu yolla sevgilinin yanına desin sevgilin ayrıldı senden yok yok bize yakışmaz öyle saçmalık. Amacım ayrılmak ise kendim giderim yanına ve konuşurum. Kız ayrılmak istemezse ama sen istiyorsan söyleyeceksin arkadaş, ben senden ayrılıyorum. Ağlarsa yalvarırsa ayrılma benden diye dediğim gibi amacın cidden ayrılmaksa acımayacaksın arkadaş senden ayrılıyorum nokta. Kızlar sever kendini acındırmaya, eski sevgilim ile konuşarak ayrıldık, ilk başta bana kendini acındıracaktı bende bırak dedim okadar düşükmüsün kendini acındırıyorsun dedim ardından bıraktı acındırmak hamleyi. Ayrılmak mı amacın cesur olacaksın kız/erkek egal yazım herkese geçerli.
ömür boyu kanka
Seyirlik değil ömürlük olsun diyorum ben.
Çok sevmek ve sevilmek istiyorum, takım olmak.
Cevap
20Cevap
Ömür boyu
Tabiki de Ömür Boyu Diyorum Diğerleri Şeref Yoksunluğu Şimdi Ben Zevkine Eğlencesine Kızla Geçici Sevgili olsam ama kimbilir ya kız gerçekten Beni Sevdiyse onu terk ederek ne kadar Kalbin de Acı üzüntü vermek istemem Buna vicdanım el vermez ya gerçekten Seversem hayatına girerim aşık değilsem girmem zaten
Süper 👍🏻🙂
Hiçbir ilişkiye bir gün bitecekmiş gibi başlamam, başlamadım..
Sadece rezilliğe ve haysiyetsiliğe tahammül edemem, o kadar..
Günümüzün leş insanları sayesinde kazandığım tecrübelere dayanarak söylüyorum yalnız olmak kalıcı bir çözüm 😏
Yalnızlığı sevenler kulubündenim efenim ben 🤓
Hoş geldin 😍
Şu an ömürlük olması daha makul
dönemsel birkaç aylık ilişkiler en iyisi maks 1 yıl
34 bedenli gari bulsak
Bir yastıkta ihtiyar olacağız da
Gari yok garı 😝
Anlaşabileceğim biriyle ömür boyu
Tek bir kadın ile ömür boyu bir yaşam.
A tabi ki, diğer seçeneklere bakmam bile
ya hep ya hiç ya yalnızlık ya ömür boyu
Ömür boyu🎻
Nedense eğlenceli anlar bitene kadar dedim.
A demek isterdim ama C
ömür boyu
ömür boyu
Ömür boyu
Ömürlük diyebilirim.
Ömür boyu
Omur boyu
Ömür boyu eğlenceli
bir ömür boyu
Anket pek doğru değil bence :)
Açıklar mısın
%67nin geçici çıkması lazımdı ilişkilerde hep taraflar sıkılıp ayrılıyor. Yalnızlığı işaretleyen erkeklerde pek samimi gelmedi kızlarda daha baskın bu durum
Ömür boyu
İste bende ömür boyu düşüyordum senin ićin engeli kaldirirmisin
@Cavreşamın00 yine mi sen
Evet sevda🥺
Kaldir engeli
@Cavreşamın00 irfan yazoyon ya yeter
Anlamadim irfan nedir engeli kaldirmamissin daha
@Cavreşamın00 burdan yaziyon demek istedim
Burayi kullanmiyorum sana ulasmak icin actim kapatcam orada engelledigin yerden konusalim
@Cavreşamın00 hayir
Anlamiyormusun burayı kullanmiyorum sana ulasmak icin actim
Burdanda yazilmiyo sana
Ben mehmet yazamiyorum sana 😔
@Cavreşamın00 hayir ya
C şıkkı
Geçici
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?