4 SENELİK İLİŞKİ?

Arkadaslar 4 senedir ilişkim var o 29 yaşında ben 23 yaşındayım. 4 senedir bana yapmadığı kalmadı aklınıza gelebilecek her hatayı yaptı ben sevdiğim için affettim lütfen beni kınamayın başınıza gelmeyince bilemezsiniz her seferinde kendimi düzelticem diye sözler verdi ben affettim böyle böyle 4 sene devirdik. Sürekli ama sürekli benden ayrılıp barışıyor bi gidip bi geliyor ikidebir başkasıyla evlenicem diye tehdit ediyor sonra git diyorum daha sonra aradan 1 gün geçmeden bana tekrar geri dönüyor yani anlayacağınız oyun oynuyor gibi ama sorsanız ben suçluyum ama beni çok seviyor. Hakkımda bir çok şey iddia ediyor şizofren ce yok sen başkasıyla konuşuyorsun kesin şunu yapıyorsun bunu yapıyorsun diyor halbuki yemin ederim yapmıyorum. Ben diyorum ki madem böyle pis bir insanım ayrıl benden diyorum gidiyor 1 saat sonra arıyor hiç birsey olmamış gibi davranıyor sürekli benim hasta takıntılı olduğumu iddia ediyor. Birde ailesinin de bana yapmadığı kalmadı gerçekten olaylar uzun olduğu için anlatamam ama soran olursa bi kaçından bahsederim ailesi etkiliyor olabilir mi veya neden böyle yapıyor lütfen fikirlerinizi belirtir misiniz
4 SENELİK İLİŞKİ?