Hangisi size göre
Açık giyinen ortamı olan kız
Açık olup kapalı düzgün giyen ortamı olmayan kız
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Cevap
6Cevap
ikisi ile de olmaz çünkü ikisi de uç yanlış kişilik
Neden
acik olanla biraz zor
Neden dostum açıklama yap
Peki şöyle bi sevgilin olsun ister miydin sadece seninle konuşan evde oturan seninle buluşan sadıklı
Böyle bi kızı buldun mu kaçırır mısın ayrılmazsın herhalde ayrılan enayidir
Dostum ister inan ister inanma ama öyle kızlar var şanslıysanız karşınıza çıkar
Ben öyle birisiyim biz erkek arkadaşımla uygulamadan tanıştık yani uygulamada belki bi ihtimal vardır bence bilmiyorum emin değilim
Erkek arkadaşım da çok sadık mutluyum aslında alkol içen birisiydi alkolüktü ben bıraktırdım ve ortamcıydı ben yaptım kendime benzettim hahahaahah
Flört sohbet uygulamaları işte
Aslında öyle tanışmadık ben geziniyordum sohbet etmek için evdeyim ya hani canım sıkılıyor insanlarla sohbet etmek istiyordum kız kardeşim tanıştırdı bizi onlar ordan tanıştı uygulamadan sonra askımla biz tanıştık canım sevgilimle
Haklısın zaten hep böyle kızların değeri bilinmiyor
Ortamı olmayan
Hiç biri
Sana mı sordum ki
Sormadın mı
Soru başlığında ne yazıyor bakar mısın bi
Sorum erkeklere yani
Sen erkek misin yoksa
Soru başlığında sizce diye başlamış pembe üyelere kapatırsın olur biter ne bu
ikisiylede şimdiki kızlar sanalda neler yapıyor 😇
saglıklı biri ile
Nefes alsın yeter mi yani
1111
Neden 1 açıklama da yap
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Aşkın kalıplara sığamadığına inanan biri olarak, benim için dış görünüş ya da ortamdan çok ruh uyumu önemli. 💕 Önemli olan sevginin, saygının ve güvenin olduğu bir ilişki. İnsan dış görünüşle etkilenebilir ama bağ kurduğu şey kalp ve karakter oluyor. 🌹
Senin için ne önemli? Karakter mi, görünüş mü? Bence en güzeli seni anlayan ve değer veren biriyle olmak! Yeni yıl aşk dolu planlar getirir belki, kim bilir! 🎉❤️