Bence oğlak ve Başak bu iki burçta çok ciddi ilişki insanları gerçekten.
Peki sizce en ciddi ilişki insanı hangi burçlar?

Bence oğlak ve Başak bu iki burçta çok ciddi ilişki insanları gerçekten.
Peki sizce en ciddi ilişki insanı hangi burçlar?

Diğer yengeçleri bilmiyorum ama ben sevmeyi ve sevilmeyi seviyorum. Ciddiden kasıt evlilik ise ciddi değilim. Ama tam anlamıyla güvenmek, hayatına almak ve sadık kalmaksa muazzamım. Aslandan uzak durun bu arada :)
Koç yengeç başak oğlak bu 4 grup en ciddi ilişki insanlarıdır sebepi şunlar.
Koç: hem ilişki hemde evlilik yönünde en uyumlusudur.
Yengeç: ilişki yönünde çok bağlı evliliğinde ise çok fedakardır.
Başak: çok lider çok dediğim dedik çok çalışkan çok titiz dir hem ilişki yönünde hemde evliliğinde.
Oğlak: anlaşmak çok çok önemlidir onun için hem duruşu ile ciddidir hemde çok ama çok çalışkandır tamamen sorumluluk alabilecek bir burçtur.
aslanım ama asla eğlencelik ilişkim olmadı belki de yükselenim başak olduğu içindir
flörtözümdür, dengesizimdir ama gelecek vaat etmeyen bir ilişki kurmam
bu yüzden henüz bir ilişkim olmadı
Oğlak burcu olarak böyle düşünmene sevindim :)
Bencede en ciddi ilişki yaşayan burçlar arasında oğlak var. Onun dışında, kova ve balık burcu da gayet ciddi bir ilişki burcu
Cevap
54Cevap
Yengeç burcu
Başakların kadınlarını bilmem de erkekleri çapkın oluyor. En azından benim tanıdığım bütün başak erkekleri istisnasız çapkındı. Biri mesela arkadaşımın eşi. Kızı sevgiliyken aldattı. Kızla aramı açtı. Konuşmuyoruz.
Kendi burcum olan yengeç diyorum. Bir kez doğamız duygusal. Aldatsam vicdan yaparım. Bunun için yapamıyorum bile. Gördüğüm kadarıyla erkekleri de sadık ama erkek milletine güven olmaz.
Soru detayındaki çıkarımına katılmıyorum. Şöyle ki oğlaklar aşırı kıskanç oluyor ve yaşadıkları ilişkilerde karşı tarafı canından bezdiriyorlar, ayrıca çok da baskın olabiliyorlar. Başaklara gelince; tanıdığım en ruh hastası burç başak. Gereksiz triplere girerek insanı hem ilişkiden hem hayattan soğutuyorlar..
Her cümlesine katılıyorum.
hepsi.
küçük iq sahiplerine hatırlatma
8 milyar insan var.
burçları eşit dağıtırsanız kalan ortalama yarım milyon insandan 7,5 milyonu reddedip sadece küçücük bir guruhun ciddi ilişki insanı olacağını varsayacaksınız.
bu gecelik size benden bu kadar iq yeter
Ne burcuyum bilmem ama ben eski kafalıyım.
Flört veya sevgililik bana ters.
İlişki evlilik amacıyla yaşanır. Yoksa kalsın.
Çok haklısınız
Bence ikizler çünkü biz gerçekten sevdiğimiz zaman sonuna kadar gidiyoruz
Yengec jxjxj
Onlar süründürüyor ksjdk
Olsun devam başkasından jcjxj
Hangi erkek süründürtmür🤧
Yaw siz her şeyi neden burçlara bağlıyorsunuz gerçek aşk ise o zaten ciddi ilişkidir yaw cidden bu ülke sarhoş kafada
Ya lütfen Bu kadar ciddiye almayın her şeyi bu sitede burçlar ve astroloji kategorisi var sonuçta yani benim bu kategoride soru sormam çok normal bir şeyler sormam çok normal niye bu kadar kasıyorsunuz anlamadım ki burçlara inanmıyorsanız fikrinizi belirtmezsiniz Bu kadar basit anlamış olduğunuzu umuyorum iyi akşamlar 🙏
Yengeç jxjxj çekiyorum mıknatısla bu burcun erkeklerini xjxjjx
Tüm burçlar ciddi olabiliyor, saçma sapan burç yorumlarına inanmayın lütfen 😄
Oğlak doğru fakat en ilişki yapilmayacak burç duygusuz robot burçta oğlaktır oğlaklar bildiğin robottur hayattaki görevleri çalışmak aile kurmak bu kadar bunları görev gibi yapar ama hic bir duygu sevgi vermez robotiktir yani
Oğlak burçları zaten sadıktır paracıdır işkoliktir hep para kazanma yolu bulurlar fakat oğlak burcu sevgi gösteremez ya
Bir Oğlak olarak size katılmıyorum. Paracı değil cömertim.. işkolik kısmına gelince yaptığı işin en iyisini yapmak isterler, planlı programlıdır 😀
Oğlaklarin hepsine sorsam cömertim diyor ama oğlaklar 100 tlsi olsa 1 tl verecek kadar cömertler ve işkolik derken de cok çalışır parayı çalışmadan bile bulur finansal konularda akli çalışır yani herseyi ticarete donusturur
Haha, peki dediğiniz gibi olsun, söylememle anlasılmaz zaten, tanıyan çevrem biliyor paracı olmadığımı.. selametle 😊🙂
Hahaaha atayim iban numarami gonder para hajaj
At, 1 tl göndereyim 😀😀 cömertim derken tanıdığım insanlara karşı cömertim, diğer burclar bile göndermez seni tanımadan, deli 😀😀
1 tl mi cok cömertsin hahahah
🙈😀😀
Başak burcuyum ama bu zamana kadar hiç ciddi ilişkim olmadı ya bana denk gelmedi ya da yalan bilgi 😬
Sana denk gelmemiş
Burçlar boş, ilişkiler ise burçlardan bile daha boş. İki boş eylem birbirini bulunca ciddiyet bekleyemem.
Akrep. Balık. Oğlak. Boğa. Başak. Koç. Bunlar ciddi.
Asla ciddi olmayanlar. Yay. Terazi. Aslan. İkizler.
Ben terazi burcu kadini olarak gordugum su oglak erkekleri baglandiklari insani kolay kolay birakamaz
Ben böyle şeylerin sorulmasından açıkçası hiç hoşnut değilim bu bence karakter meselesi ve en önemlisi de edep ahlak meselesi ama bir kısmında neredeeeee
Başak burcunu bilmem ama oğlak olarak katılabilirim görüşünüze😀
Yengeç
Aslan
Başak
Akrep
Oğlak
Yengeçler başka geriye kalan 11 burç başka ya 😀😀🙏☘🦋☕
nokta atisi yapmissin bence de oglak ilk sirada gelir
Koç olarak ciddiyeti severim ama ilk yıllarda değil.
Oğlak, başak, yengeç ve hepsi olmasa da bazı boğalar, tam ciddi ilişki insanı oluyorlar…
Koç olmadığını biliyorum da hangisi onu bilemedim. Balık ve Yengeç olabilir 😃
Öyle olsada değeri bilinmiyor tam tersi hovarda tipler geliyor
Bence de kesinlikle başak erkekleri. İkizler Aslan boğa erkekleri ise tam tersi eğlenme kafası daha baskın
Burca göre sevgili arayan birinin zekasını sorgularım.
Yengeç erkeğiyle boğa kadını olabilir.
Terazi kadınıyla ikizler erkeği uyumu da güzel.
Yengeç erkeklerinin ikizler kadının peşinden koşması aşırı saçma.
Burçlarla kafayı bozmamış kadınla ciddi ilişki yaşanabilir diye düşünüyorum
Kova mısın
@kedimsiii3 balık
İyi
Bir başak olarak söyleyebilirim ki ciddi ilişki tam bizlere göre gerçekten😊
Yengeç, Oğlak, Başak ve yükselen ile marsı bu burçlar olan kadınlar, venüsü bunlar olan erkekler
cınsıyetı burcu yok, bekarlıgın tadını bılen cıddi lişki falan aramaz :D
Bashak erkegi uzakk durulmasi lazim olan birisi hatta silin gitsin😂
Burçlara inanmam bn seviyorsan söylemesini bileçeksin ve anlasacaksin
Seref haysiyet karekter insani. Burclar sade sacmalik hic bir gercegi yansitmayan
Burca göre olmaz hem ciddi ilişki ne oluyor illa evlilik mi düşünmesi lazım 😂
Yay dersem çarpılırım dşfödösöx
Valla çarpıliriz😂😂😂
Akrep ve oğlaktır
Ben basagim aşırı ciddi , sevgilim balık çok cıvık deli ediyo beniiiiii 😂
@heyjut1004 senin burcun ne
Terazi
Bu işleri burçlardan ayırın artık
Ben oğlağım bildin 😃
Yengeç tabikide soru mu bu 😅
En ciddi Yay dır gerisi heycandır 🤭😂🤭
Boğa yengeç başak oğlak bunlar