Bir çok zaman aklıma düşüyor, onu gördüğümde kalbimin ritmi değişiyor ama iç sesim onun duygularıma karşılık vermeyeceği yönünde olduğu için hep ona karşı mesafeli olmaya gayret gösteriyorum, bazen geliyor selam veriyor o muhatap olmasa hayatta konuşmam her an içimde yakın olmaya çalış diye bir ses var ama hislerim duygularıma karşılık bulamadığım yönünde bir yandan seviyorum bir yandan ondan uzak duruyorum artık dayanamıyorum nasıl onu silebilirim aklımdan?
Cevabın nedir?
+1 yılDurum sıkıntılı bir durum. Bir benzerini yaşadım...
burada en önemli faktör bu kızla arandaki devam eden ilişki. Arkadaş mısınız? Ahbap mı? Dost musunuz? Yoksa sadece ortak arkadaşlarınız mı var?
Eğer "çok sıkı" denebilecek gibi arkadaş değilseniz, git... Git konuş... Zaten aklından silmeyi de göze almışsın. En kötü senaryo ne olur? İkilemde kalmadan, olmayacağını bilerek aklına gelir. Ki zamanla duygularının değiştiğini göreceksin.
Çok iyi arkadaşsanız, ozaman durum biraz daha karışık. Çünkü kaybedebileceğin şeyler var...
burada şöyle yap böyle yap gibi bi' tavsiye vermek zor. Bende işe yaramadı.
Kendini şartla... Görüşme... Aradan zaman geçmesine izin ver. "Gözden ırak olan gönülden de ırak olur." derler, doğru derler. Bu tekniği kullandım. Başarılı oldu.
Son tavsiyem biraz arayış içerisine gir. Yani koca dünyada/ülkede/şehirde tek kız o değil... Onu unutturabilecek bir çok kız olduğuna eminim. Sadece tanıman gerek. Biraz alıcıları aç... Takip et.
Bunun sorununu çözebileceğini düşünüyorum.10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılKardesim... lisedeyken ben bir kıza aşik olmustum. Ilk basta o bana ilgi gösteriyodu. Derslerde yanina oturayimmi falan diyodu. Ben o kizi sevmedigimden fark etmez diyordum. Sonra kizin olgisi beni kendisine asik etti. Sonra kiz yanima gelmemeye basladi. Cekingen biri oldugumdan utandigim icin bende onun yanina gitmedim. Ama uzaktan uzaktan kızi elimde olmadan izliyordum. En yakin arkadasmla konusurken konu bu kiza geldi. Kiz siniftan baskasini seviyomus. Bunu ögrenince darmadagin olmustum. Ve dostumda bunlarin arasini yapmak icin cok ugrasmis ama erkek kizi istememis. Kizin hayali aklimdan cikmiyodu ona acilamadigim icin kafayi yiyiyodum. Simdi mezun oldum ve kizi unuttugumu saniyorum. Nasil unuutun dersen bilgisayar oyunlari oynadim. Oyunlar unutmama yardimci oldu. Ve kizdan vaz gecmeden once kizin hakkinda yakinlarindan bilgi al derim.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKız güzel ve siz de bana sevgili gözü ile bakmaz öyle biri diye düşünüyorsunuz bence. Bir az da özgüven eksikliği olunca ortaya böyle bir durum çıkıyor. Ama bir kız bir erkeğe durup dururken ilgi göstermez, en azından ben göstermezdim, eğer arkadaş arıyorsa bir erkekten daha çok kızlara yönelir hele de benimle muhattap olmayan bir erkeğe ısrarla ilgi göstermek ve amacın sadece arkadaşlık olması komik bir yaklaşım olur.:) Büyük ihtimal hoşlanıyor sizden ve acaba çirkinmiyim ya da bende bir sorun mu var bu çocuk niye soğuk davranıyor diye düşünüyordur kendi kendine.:)
03 Yorumla
Soran+1 yılYa aslında yorumunuzun tamamına katılıyorum ama öyle sık sohbetimiz yok zaten yani sohbet ediyorsa dahi gelir selam verir Naber nasılsın tarzı ama sanki iş arkadaşınızda bunu kendine zorunluluk gibi hissediyor ama tabi bu arada ben hep kendimle kavga halindeyim buda benim ona yansittigim kendi kisiligimi etkiliyor belki de duygularımın farkında
Cevap sahibi+1 yılSize zorunluluk gibi yansımasının, belkide onun ''zaten hep ben konuşuyorum, bari fazla istekli, hevesli gibi görünmeyeyim'' düşüncesidir. Bir kız bir erkekten hoşlandığı zaman elinden gelen herşeyi yapar, fırsatlar yaratır, tesadüfler ortaya çıkarır. Siz bu fırsatlardan yararlanın da, aradaki ilişki ilerleye bilsin diye. fırsatları yaratırken de bunun kaderin bir hediyesiymiş gibi gösteririz, ya da sizin tabirinizle desek karşı tarafa istemeden de olsa zorunluluk gibi hissetdiririz. O gelip konuşuyor sizinle ve doğal olarak aynısını, hatta daha fazlasını sizden bekliyordur. sizin bir adım atmamanıza karşılık ortaya bahsettiğimiz ''zorunluluk gibi'' görünümü çıkıyor. Kısacası bir kız olarak benim düşüncemi sorarsanız, bence sizden hoşlanıyor ama soğuk davranmanız onun da kendini kötü hissetmesine yol açıyor. Umarım onu aklınızdan çıkarmaya çalışmak yerine Kazanmayı, mutlu olmayı seçersiniz. Çünki bu hayatta kalbimizin ritmini değişen insanlar kolay kolay karşımıza çıkmıyor :)
Soran+1 yılKeşke sizin tahmin ettiğiniz gibi olsa, zaten ona dair bir ışık görsem onun bir adımına on adım atarım. Bence siz olağanüstü pozitif düşünüyorsunuz küçücük bir ümit ışığı bile görmüyorum, hissettiremiyor
yani küçücükde olsa adım atmama yol açması gerekmezmiydi
Son bir detay daha paylaşayım sıklıkla olmasada zaman zaman gelip selam veriyor konuşuyor fakat hep bana hitabında isminin sonuna bey eki ekler veya sizi bizi sohbeti sürdürüyor
+1 yılDuygularından eminsen git konus bence. En azından ben icimi rahatlattım istedigimi yaptım. Karar onun dersin. Ya o da sana ilgiliyse ve sen bunu goremiyosan? Belki de oda seni seviyor ve senden adım bekliyor. Eger konusmazsan ilerde belki de daha cok pisman olcaksın. Emin ol pismanlık ask acısından daha buyuk bir yuk. Ve daha cok acıtıyor.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
74
Cevap
45Cevap
bence silmeye çalışmaktan önce bir yakın arkadaşı vs. varsa tanıdığın, kızın düşüncesi ne yönde (başkası mı var, senin hakkında hiç konuşuyo mu ya da sen ona açılsan ne der gibi konularda) öğrenmelisin. çünkü belkide kız kabul edecek nerden bilebilirsin ki o kadarını? ama tabi olayın içinde olan sensin. durumu en iyi sen farkedebilirsin.
20 Yorumla
+1 yılBende seinle aynı durumdayım şuan. Fakat sen sevdiğini belli ettikçe unutmadığını.. unutamadığını.. o daha da uzaklaşacak evet sana umut verecek ama sonu olmayan bişey bu. unutamazsında. her zaman içinde bir yerde acısını çekeceksin. Ama unutma her aşkı bitiren yeni bir aşktır. Umarım daha mutlu olacağın biri çıkar karşına. sevgilerle :)
00 Yorumla
+1 yılinsan sewmediği kişiyi düşünmez. beynin onu sevmese de kalbin seviyordur. ilk önce onu sewmeyi bırakıp hayatından çıkmasını istiyorsan ondan uzak durmalısın ancak onu kalbinden seviyorsan kalbinin ritmi atıyorsa seviyorsundur. onu aklından silmek için onu sewmw ve senden uzak durması gerektiğini söyle
00 Yorumla
+1 yılKarşılık vermeyeceğini nereden çıkarıyorsun Allah aşkına? Madem anlattığın kadar heyecan duyuyorsun denemeye değmez mi?
Sürekli başıma gelen şey yemin ederim. Tam diyorum o da benden hoşlanıyor, bugün yarın açılır vs diye beklerken günler geçiyor, araya mesafe giriyor... Çoooook çok sonra bir şekilde öğreniyorum ki bir türlü açılamamış...12 Yorumla
Soran+1 yılGünlük sık sık karşılaşırız yani sohbette etmiyor değiliz ama sanki benimle konuşurken dahi bir zorunluluk hissediyormuş gibi geliyor bana
- +1 yıl
belki de heyecandan ne yapacağını bilemiyordur? Nu kadar çekinecek bir durum değil, biraz daha ilgini belli et ve çok da uzatmadan açıl gitsin;)
önemli olan hislerinle duygularınla oynamasın ona dikkat et... ilişkilerde heyecan olması gerekir özlemen gerekir onu düşününce elin ayağın titremesi gerekir ama bu karşılıklı olması lazım bir taraf heyecan isterken diğer taraf bunu oyun gibi görüp oynamaya kalkarsa işte o zaman iş çok zor boyutlara varmakta...
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbence yanlış yapıyosun benimde var başımda bu tarz bir dert ben de niye söylemiyor uzak durmaya çabalıyor diye kendi kendimi yiyorum öyle fazla ilgi de gösteremiyorum nedense yapamıyorum bana göre değil. git söyle su anki durumundan daha iyi en azından kafan net olur o kıza da kendine de yazık ediyor olabilirsin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAh be bende hep öyle dedim. Arkadaş sayesinde tanışmıştım. Hep o selam verirdi. Ben hep utandım. Ya giderse diye. Söyleyemedim. Uzaklaşmakta istemiyordum. Keşke söyleseydim. Keşke gereksiz düşüncelere kapılmasaydım.
Neden unutasın diyorum sana. Neden söylemeyi düşünmüyorsun.10 Yorumlabana 4 yıldır açılmayan çocuk şimdi gelip açıldı o 4 yıl önce gördüğümde ondan hoşlanmıştım şimdi bakarsan sevemem yani araya o kadar zaman o kadar kişi girdi yani şu an için herşey çok geç anladın
02 Yorumla
Soran+1 yılAma sizin durum çok farklı ben ondan küçük bir ışık dahi alamıyorum. Benle sohbet ederken dahi sanki zorunluluk hissediyormuş gibi geliyor bana
Teklif edip sağlam bir red cevabı almadan silemezsin. Silemiyorsun. Olmuyor. Hatta nazik bir red bile yetmiyor bazen. Ulan keşke küfürler etseydi falan ama gene bir açık kapı bırakır gibi cevap vermeseydi diyorsun.
10 Yorumla
+1 yılŞansını Dene. İleride keşke deneseymişim demektense denedim olmadı dersin. Belkide çokda güzel olur. Ama dene aşk çoğu zaman aranıyor. Peygamber efendimiz de demiş. Seven sevdiğine sevdiğini söylesin diye.
00 Yorumlakizla sevgili olmak istiyosan, konusup acilmayi dene kardesim niye önyargi göstericegini dusunuyosun, niye gidip sevdiyini söylemiyosun ki, unutma, sevdigini belli et, gizlemek baskalarina firsat vermektir.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılIlerde keske diyecegine bence cok gec kalmadan acilmalisin.. eger cok yakin arkadas degilseniz reddetsede kaybedecek fazla biseyin yok. Öyle uzaktan seyretmekle kalma!
ayni durumdayiz fakat kiz olmasam coktaaan acilmistim. Sonucta sevmek suc degil..
Aslan burcumusun?00 Yorumla
+1 yılBeklenti içine girmeden kendini en kötü durum senaryosuna hazırlarsan sorun olmaz. Normal ilişkine devam etmeye çalış, konu oldukça ilgimi çekti. Benim de bilgi sahibi olmayı istediğim hususlardan biri bu durum.
00 Yorumla
+1 yılUzak durma yakınlaş bağ kur ama sevdiğini ilk başta belli etme arkadaşca davran sonra hep beraber ol ve belli etmeye başla kendin gibi davran seni sevicektir
00 Yorumla- Bence kendini mutlu edecek güzellikler yap..
Örnegin hobiler edin sevdigin kişilerle zaman geçir örnek; bu bir arkadaşın olur ailen olur ya da bir köpekde olur.
İnsan sevdikleriyle zaman geçirince herşeyin üstesinden gelir , Hayata 4 elle sarılır. =)00 YorumlaYa onun seni seveceğinden emin değilsen ve reddedilmek hoşuna gitmeyecekse açılma derim ben. Aynısını yasadim çünkü pişman değilim açıldıgıma ama sen farklı düsünebilirsin
01 Yorumla
Soran+1 yılYa bende takıntı haline gelmesinden korkuyorum aslında, muhabbetimiz var ama benimle sohbet ederken dahi sanki zorunluluk hissediyormuş gibi bir algı oluşuyor bende
Güzel Kardeşim bundan on yıl sonra acaba deseydim oda bana ilgi gösterirmiydi yaaa gibi soruların içini kemirmesini istemiyorsan söyle tek kişilik aşk yok malesef :(
10 YorumlaBir kerede iç sesini dinle bence. Diyelim ki aranızda birsey olmadı. Biraz kırılırsın ama sonucta tüm hayatın ona baglı degil. unutursun. Bu kadar kafanı kurcalamaz en azından
00 YorumlaZaman geçiyor.. Söylesen ölmezsin ya. Nasıl olsa sevmiyor musun? Karşılık verse de vermese de ne fark eder ki.. Sonradan onu biriyle görünce "Keşke" demektense bence dene...
00 Yorumla
+1 yılkendi kendine acı çekeceğine içindeki sevgi için bişeyler yap derim kız ne der bilmem ama en azından bir şansın olur öbür türlü keşkelerle geçer hayatın unutsan bile
00 Yorumla
+1 yılYa aslında bir şans ver diycemde sen unutmak istiyorsun be adam ve eter dediğin gibi çıkarsa unutması kat kat zorlaşır bir geçmişten sonra bu işker bataklık gibi bir kere düştünmü bir daha çıkamıyorsun başka bir aşka tutunup ta unutabiliyorsun ancak tabi gerçek manada aşıksan romeo aşkıysa seninki vay haline bu hastalığın tek çaresi var oda onun teni :)
00 Yorumla
+1 yılDenemeden bilemezsin ki... İleride keşke dememek için onunla konusmalisin. Testereyle bahsini kesecek hali yok ya en kotusu ne olabilir
02 Yorumla
Soran+1 yılYa tabiki bir korkum yok ama ben inatçı bir insanın kabul etmezse iyice kapilir kontrolden çıkarım insan az çok tahmin eder ne olacağını, ya bir yakınlık göstermeye çalışıyor ama sadece arkadaş olmak istiyor ben böyle hissediyorum
- +1 yıl
O zaman yasin altına sokma elini abicim. Yoluna devam
peki iç sesin onun duygularına karşılık vermeyeceği yönünde olduğunu nereden biliyor? ya tam tersiyse?
10 YorumlaTaki baskasini deli gibi sevene kadar kardesim. O zamanda her dakika degil arada bir gelir aklina. Unutmak olmuyor hic bir zaman
10 Yorumla
+1 yılMadem seviyosun niye uzak olmak istiyosun? Sana gore mi degil oyle mi dusunuyosun?
05 Yorumla
Soran+1 yılGünlük sık sık karşılaşırız yani sohbette etmiyor değiliz ama sanki benimle konuşurken dahi bir zorunluluk hissediyormuş gibi geliyor bana
- +1 yıl
Ha yani seninle muhattap olmak istemiyo ama sen konustugun icin konusuyo ve aslinda konusmak istemiyo gibi. Himm ya daha iyilerini bulursun.
Soran+1 yılHayır tam olarak öyle değil ama sonuçta pekte farkı yok yani genelde ilk konuşan o oluyor zaten o konusmasa ben hayatta konuşmam ama o da sadece konuşmak zorundaymış gibi bir izlenim veriyor
- +1 yıl
Yani daha yuruyecek cok yolun var bu olmazsa digeri:)
Soran+1 yılondan bana bir hayır gelmiyeceği aşikar ona karşı nasıl bir yol izleyeceğim/izlemem gerek bu çok önemli sanırım az çok hislerimi anlatmıştır
- Aşk İlişkileri konusunda 19,9b cevap paylaştı.
+1 yılkardeşim sen fena halde aşıksınn...
at bir adım yaa ne kaybedersinki çokmu kötüsün?
rahat mı değilsin?
yanii kızmı problemli?00 Yorumla
+1 yılkardeşim dikkat et cabuk karar ver bence eğer sende takıntı olursa ayvayı yersin ya söyle ya bırak ama çabuk :)
00 YorumlaÇok kötü olmuşsun kardeşim en kısa zamanda açıl olursa olur olmazsa olmaz böyle daha çok acı çekersin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBir kere de ilk selamı sen ver.
Muhabbeti ilk başlatan sen ol. Kızın sana vereceği tepkilerden anlarsın. Konuşmak istemiyorsa soğuk davranır ama seninle konuşmaktan memnunsa bir gülümsemesinden bile anlarsın.00 YorumlaKıza duygularını anlat o zaman. Yapmadığın şeyler için pişman olacağına yaptığın hatalardan ders çıkar.
20 YorumlaDüşünce şeklin saçma ve korkakca geldi seviyorsan sansını deneyeceksin muhattap olmasa konuşmam ne demek.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsilmeye çalışma açılmaya çalış bu ön yargılar çok kötü etkiler insanı yaşadığımdan biliyorum
sakın böyle düşünme şansını dene en azından ileride pişmanlık duymazsın08 Yorumla
Soran+1 yılben inatçı bir insanın kabul etmezse iyice kapilir kontrolden çıkarım insan az çok tahmin eder ne olacağını, ya bir yakınlık göstermeye çalışıyor ama sadece arkadaş olmak istiyor ben böyle hissediyorum
Cevap sahibi+1 yılsürekli gelgitler oluyor mu düşüncelerinde bir gün bu beni seviyor bir gün hayır sevmiyor gibisinden
Soran+1 yılHayır sevdiğine ihtimal vermiyorum ama ben birileriyle konuşurken bana odaklandigini hep fark ediyorum, bazen gelip konuşuyor merhaba nasılsın falan vs. sanirim arkadaş olmak istiyor sadece ama nedense duygusal bir yakınlık hisaettigine ihtimal veremiyorum
Cevap sahibi+1 yılo zaman arkadaş ol hemen
Soran+1 yılArkadaş olarakta bir anlamda risk almış olmaz miyim?
Cevap sahibi+1 yılrisk almaktan korkarsan hiç bir şey yapamadan ot gibi gelip ot gibi gidersin bu kadar basit otur hiç brir şey yapma o zamanda hayatın hiçbir tadı tuzu kalır mı söyle bana
Soran+1 yılHayır tabiki duruma göre risk alman gerekir ama benim bu noktada risk almaktan kastım kabul etmeyecegine dair kuvvetli hisslerim var ve inatçı bir yapıya sahibim yani arkadaş olarak daha fazla baglanmaz mıyım?
Cevap sahibi+1 yılbilemeyeceğim ama bence denemelisin
Kardeşim aynı dert bendede var ama benımki selam verme değil beni görsün yolunu değiştirir cinsten ben böyle bir kişiyi silemedim sende seninle birazda olsun muhabbeti olan birini silemezsin bence :/
10 Yorumla
+1 yılKalbinle degil beyninle hareket ettigin icin oyle dusunuyosun sadece kalbinin sesini dinle ona yakin olmaya calis hayatta ne olucagi belli olmuyo yarin cok gec kalmis olabilirsin hayat herseye ragmen bir yerlerden devam ediyo bu isler kisme.
00 Yorumlabazen sonunun hüsran olacagini bilsen bile icinden geleni yapmak en iyisi. silmeye calismak yerine icinden geleni yasa gitsin
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı. Gercekten seviyorsan zor.. Ama hoşlantı ya da bir hevesse az zaman alır geçer..
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 11b cevap paylaştı. Başarısız veya başarılı olmakmı daha kötü Keşke deneseydim demekmi daha kötü?
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 445 cevap paylaştı. aklından silmek istiyorsan onun bulunabileceği ortamlara gitme başka şeylerle uğraş çok seviyorsan da git konuş derim
00 Yorumla
+1 yılBence açıl. Hayır derse de arafta kalmaktan kurtulmuş olursun rahatlarsın. Ohhh be dersin
10 YorumlaBendede olmusdu birtürlü söyleyemedim ve sonunda kayip ettim onu , o da seni seviyormudur
00 Yorumlasilemezsin. tek çaren gidip konuşmak yoksa için içini yer durur. zor ama öyle işte :)
00 Yorumla
+1 yılBence bir kitap serisine basla. veya uzun sezonlu bir diziye etkisi olur aklindan. cikmis olur dikkatin baska yerde olur
00 YorumlaSenin gbi erkeklerbitse kurtulsak. sen psikologa gt. senin hiç ilişkin olmyack bak gör
01 Yorumla- +1 yıl
Yavrum seni ugrastiran erkeklerin profilini cizebildim kafamda biraz biraz. Merak etme onlar ayni seyi bir kac kiza daha yapiyordur aydi donemde. Maksat birileri olsun hayatlarimda. Sen ya da baskasi onemli degil.
Ama senin gibi kadin cinsini ulasilmaz varliklar goren kimseler aslinda dahasini hakediyor. Sen psikologa danis de ki beni rahatsiz eden cok. O da sana muhtemelen fazla sallama kuyrugunu diyecektir...
adam surda ciddi bise sormus. Gercekten hissetmiski biseler burdan ne yapmasi gerektigi hakkinda yardim istiyor. Senn verdigin cvba bak..
bence yakın olmaya çalış hareketlerine görede anlarsın nolucağını
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 925 cevap paylaştı.
+1 yılKimse unutmak için sevmez. Gerçekten sevilen de ömür boyu unutmaz kardeşim. Varsa ihtimalin git konuş. Yoksa da unutmayı bekleme. Başkalarına şans ver sadece
00 Yorumla uzak durma ilerde kafanı taşlara bulursun yanıtsızlık belirsizlik kadar kötü bişey yok şu hayatta şansını dene 5dk önce senin değildi zaten 5dk sonra olmasa ne kaybedeceksin
00 Yorumlaonsuz onula alakası ve ona ait olmicak şeyler yapı ve uzaklara gitmek
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKizlara citlat var miymis birileri sor snra senin hslndgni soylesinler tepkisini olcun hosuna giderse teklif et.
00 Yorumla
+1 yılYani sevdiğin kıza açlmasan çözüm olmaz bence tek aşmanın yolu bu
00 Yorumla
+1 yılyeni birini bul ve onu görebileceğin ortamlardan kop kardeşim
00 YorumlaBence git ve o kıza acilen açıl çünkü zamanla iki tarafta hayal kırıklığı yaşıyor. Sen diyosun benle konuşmuyor o diyor neden gelip bişi demiyor. Kız da boş hayallere düşüyor o yüzden git ve acilen kıza açıl
00 Yorumla
+1 yıliç sesinden uzak durma varsa olsun kabul etmesin şansını dene , hayatının sonu deilya denemeye değer..
00 YorumlaBence bir erkek olarak öyle Düşünme derim biraz güven ver kendine kızın gözlerinin içine bak ve o an güzel. Bir tebessüm et
30 Yorumlaben sevdiğim kızı geçen gün 3 defa arka arkaya gördüm neye işaret acaba 2 yıl olcak hala aklımdan silemedim.
10 YorumlaSilmemelisin bence gidip konuşmalısın. Sonucuna göre hareket edersin.
10 Yorumlaİlgi odağını değiştir, en çok neyi düşünürsen hayatında o düşündüğün şeyle karşılaşırsın.
10 Yorumla
+1 yılBöyle yaşanır mı arkadaş, ne varsa dök ortaya en fazla olmaz bu ızdıraptan kurtulursun..
10 Yorumla
+1 yılMemleket kayseri galiba :)
Git konus, icinde kalmasin.00 Yorumla
+1 yılkarşiiim bence al karşına adam akıllı konuş seviyorum de cesur ol kızlar sever böyle şeyleri :) he karşılığı yoksa da mesafeni koy hayatına devam et neden kendine eziyet ediyorsun -.-
00 YorumlaYa git yakinlas belki oda seni seviyor nerden biliyorsun benim sevdiğim cocukda öyle bana ayri bir soğuk davranıyor ama arkadaslatim bana bakarken yakaliyor git konus bir sey yap :D
00 Yorumla- Devamını Gör (59)
Devamını Gör(104)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Sevdiğim kız ve olumsuz düşüncelerim, onu nasıl aklımdan silerim?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler