Ağlama ve kötü düşünceleri nasıl silerim aklımdan?

Arkadaşlar sürekli böyleyim. Napsam olmuyor. Gittiğim hiçbir yerde tam anlamıyla ne yemek yiyorum ne bi şey sürekli yalnız hissediyorum kız kardeşim ünide geldi yanıma ve kıza bi haller oldu yedik içtik gezdik ben işin o kısmında değilim ama tabak alıyorum raftan beni itiyor sürekli böyle yapıyor geçen de annemin yanında küfür etti ve ne küfür etmicem bi kızın var dedi. Bu kızın sorunu ne? Kıskançlıksa eyvallah ama napayım. Kıskançlığa devam etsin. Ben kendime bir hayat kurmaya çalıştıkça sürekli bozuluyor.. Doğru mu siz söyleyin? Gerçekten bıktım yani ve evde de annemin ona karşı aşırı bi ilgisi var ikiz kardeşim öldü diye... Bana kıskanç diyorlar kıskanç değilim ama herkes gibi ben de ailem tarafından sevilmek sayılmak isterdim okula gittim okulu bitiremedim diye böyle davranması doğru mu? Bir sürü insan okula gitmiyor. Elimden geldiğince yardım ediyorum çalışıyorum, çabalıyorum yine olmuyor. Rüyamda ölmüş babamı gördüm sürekli beni çağırıyor yanına. Ölmekse mesele ben ölmek istemiyorum yaşamak istiyorum gerçekten psikolojimi alt üst ettiler bunlar. Dua deseniz dualar da kabul olmuyor.. Gerçekten bilmiyorum yani yoruldum. Anneme karşı da bi tuhafım görmek istemiyorum. Kız kardeşimi hele hiç... Gerçekten bilmiyorum yani napıcam ondan da emin olamıyorum bildiğim tek şey var aç kalıyorum ve bu yüzden çok ağlıyorum. İnşallah bundan sonra bu kadar aç, açıkta kalmam ve ağlamam. Öyle yaptım olmadı, böyle yaptım olmadı :(
Ağlama ve kötü düşünceleri nasıl silerim aklımdan?