1 aydır sevgiliyiz. Annemler evde yok eve geleyim mi diye şakalar yapıyor, buluşunca cinsel sohbet ettik, bugün ilişki ile alakalı domates esprisini yaptı ne bu diye sordum söylemedi araştırdım, buluştuğumuzda sürekli parka götürüyor beni hatta bugün trip yedim avm ye gittik diye seninle çok vakit geçiremedik dedi. 10 dan sonra eve gidemiyorum karanlık, ıssız oluyor eve gideyim diyorum trip atıyor kendisi bile bırakmıyor eve hiç öyle bir şey teklif etmedi. Geçende göğüslerime dokunmak istedi istemedim ben yoksa bunu yapacaktı. Sevgilim değil misin dokunurum diyordu rahatsız olmasam... Benden küçük bir de bu kişi 3 yaş ve üniversiteye gitmiyor henüz başıma bela mı aldım? Ciddi bir ilişki değil sanırım. Üzüldüm.
Güncellemeler
+1 yıl
Ayrılmak istiyorum. Ne desem, nasıl bir konuşma yazsam? Yardımcı olur musunuz?
Güncellemeler
+1 yıl
Peki nasıl bir ayrılık mesajı atsam bir erkeğe aşırı zoruna gider?
İgrenc bi konusma yok domates yok su ayril aninda bu konusmalar onu sıfıra cekmis cinsel seyler zamanla olan aradaki sadakate bagli seylerdir hopp diyip havuza atlar gibi atliyamassin once sevgi saygi guven sonrasi gelirse gelir gelmesse zamanini bekler kişi kendinizi kullandırtmayın
Seks ve temasa dayalı bir iletişim var. Her ne kadar engellemeye çalışsanız da. Bir gün yorulacak ve yelkenleri indireceksiniz... Siz de bir şeyleri paylaşma denen bir şey yok ki.. Birlikte vakit geçirme de yok... Kısaca seks birlikteliğine bir yolculuk bu.
Bana geçende şey demişti işte gerçekten beni ben olduğum için seviyorsun işte mutlu olduğumda bile senin yanına gelmek istiyorum falan demişti ama cinsellik ön planda olan bir ilişkimiz var
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
İgrenc bi konusma yok domates yok su ayril aninda bu konusmalar onu sıfıra cekmis cinsel seyler zamanla olan aradaki sadakate bagli seylerdir hopp diyip havuza atlar gibi atliyamassin once sevgi saygi guven sonrasi gelirse gelir gelmesse zamanini bekler kişi kendinizi kullandırtmayın
Bitti.
Yazmanız, yeterli. Bu kişiye çok bile.
Ya gerçekten çok üzülüyorum neden öyle oluyor
Çok fazla anlam yüklüyorsunuz. Ancak sorun şu ki, karşınızdaki kişi bunu hak etmiyor...
Ya ciddi bir ilişkiye dönemez mi bunu nasıl sağlayabilirim
Zor...
Seks ve temasa dayalı bir iletişim var. Her ne kadar engellemeye çalışsanız da. Bir gün yorulacak ve yelkenleri indireceksiniz... Siz de bir şeyleri paylaşma denen bir şey yok ki..
Birlikte vakit geçirme de yok...
Kısaca seks birlikteliğine bir yolculuk bu.
Evet, haklısın. Hikayesinde fotoğrafımızı paylaşmıştı zar zor ben paylaş dedim ama küs ayrıldık birbirimizden kaldırmış neden öyle yaptı
Başkaları, başka kadınlar vardır. Yazıp çizdiği, o nedenle.
Başka ne olabilir ki.
Full erkek kız zaten azdı sildi onları
Erkek arkadaşlarına seni teşhir etmesini istemeden de ne derece doğru o halde...🌿
Sende anlamışsın niyetini ne duruyorsun hem büyüksün ondan 😉
Üstelik 1. Ay daha bana sevgisi yok sanırım
Seni basit görmüş resmen ne sevgisi
Ben ne yapmalıyım peki nasıl bir konuşma yapmalıyım bilmiyorum gerçekten
Ben senin istediğin gibi bir ilişki istemiyorum. Beni bedenime dokunarak sevmek zorunda değilsin. Bu beni rahatsız ediyor de gönder gitsin
Peki bir erkeğe nasıl bir ayrılık mesajı atsam zoruna gider?
Sen yanlış sularda yuzuyorsun
Bana geçende şey demişti işte gerçekten beni ben olduğum için seviyorsun işte mutlu olduğumda bile senin yanına gelmek istiyorum falan demişti ama cinsellik ön planda olan bir ilişkimiz var
Oğlum sen genel eve git. Sevmek senin zannettiğin gibi bir şey değil de
sahiplensene..
Nasıl yani
kızla hoş erkekle nahoş olma
gerçek adımlar atmalısın
Mesela nasıl olacak o
eşit dır, elit davran
kimliğini bulmalısın..
cins kimliğin
Ya açık konuşsana anlamam ben öyle şeylerden of
anlayamazsın zateniiii
naberr
Liseli bulmuş kendine
Ayrıl o zaman niye üzülüyon
Bence sen tedavi ol
Neden
ayrıl sana uygun değil
Senden küçük olması handikap ve amaç sadece seks
Çocuğun niyeti seks
Sevgi yok yani dimi üzülüyorum sadece. Ayrılsam mı nasıl bir konuşma yapsam
bu gidişle seni skcek
Yapamaz çünkü sevgili evresinde istemiyorum bunu biliyor
şansını deiyor o halde buna yol ver
Sürekli parkta durmak ve bana sırnaşmak istiyor doğru düzgün yerlere Bi gitmedik üzülüyorum
bu herif hormonların esiri olmuş senin yaş kaç
22 ben 19 o da
Ayrılsam mı ya da nasıl bir konuşma yapsam bilmiyorum üzülüyorum sadece
ben 22yim bana gel ona da sana agüvenemiyom de kurtul
Nasıl yani
takip at
Baya istekli anlaşılan
Seninki çok küçük ondan ayrılıyorum de