4 yıllık bir ilişkim var. Bazen çok iyiyiz. Bazen bana durduk yere soğuk davranmaya başlıyor. Birçok kere ayrılmanın eşiğine geldik. Ben ayrılmak istemediğim için her seferinde bir şekilde devam ettik. Sorunları çözerek sıfır sorunla ilişkimize devam ederken bir süre sonra yine aynı döngüye giriyoruz. Yine soğuk yapmaya başlıyor.
Ben onu asla sıkmam, kısıtlamam, kıskançlığım da rahatsız edecek kadar değildir. Yani bunları o da biliyor. Beni artık çok çok iyi tanıyor. Ben sırılsıklam aşığım ona halbuki. Ama her defasında artık daha da yoruluyorum.
Onsuz olmayı düşünemiyorum ama ben de psikolojik olarak yıpranmaya başladım. Düşünsenize soğuk soğuk yazmaya her başladığında, ayrılmak isteyecek yine diye korkma psikolojisine giriyorum. Yorum ve tavsiyelerinizi bekliyorum. Bizim sonumuz ne olur sizce?
Ben onu asla sıkmam, kısıtlamam, kıskançlığım da rahatsız edecek kadar değildir. Yani bunları o da biliyor. Beni artık çok çok iyi tanıyor. Ben sırılsıklam aşığım ona halbuki. Ama her defasında artık daha da yoruluyorum.
Onsuz olmayı düşünemiyorum ama ben de psikolojik olarak yıpranmaya başladım. Düşünsenize soğuk soğuk yazmaya her başladığında, ayrılmak isteyecek yine diye korkma psikolojisine giriyorum. Yorum ve tavsiyelerinizi bekliyorum. Bizim sonumuz ne olur sizce?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Bu iliskiyi sırtlanan sen olmuşsun Allah kurtarsın kardeşim tanıdık psikiyatristlerim var
Bu böyle gider diyosun yani
Iliski sen süreklemesen gitmez reyis 😞 ve bu yanlisss ikiniz sürüklemelisiniz
Bazen ikimiz sürüklüyoruz, bazen de sadece ben
Kandır kendini 😃 yıpranmışsın çok belli.
Yıprandım yıprandım yalan yok. Ama çok seviyorum işte :')
Partnerin artık evlenmek istiyor olabilir mi
Hayır henüz evlenmek istemiyor.
Yaşlar kaç?
23
benim de 26
Sen evlenmek istiyor musun peki
İstiyorum. Ama bu konuda kesinlikle baskı yapmıyorum.
Canını sıkmak istemem ama 4 yıllık bi ilişkide evlenmek istememesi de çok tuhaf. Bi kadın için 23 yaş çok küçük değil ve sen 26 yaşındasın. Sana durduk yere soğuk davranması da çok üzücü. Bence ilişkinizi oturup bi baştan sona konuşun gözden geçirin
Akademik hayatını devam ettirmek ve sonrasında iş hayatına atılana kadar evlenmek istemiyor. Ama ben bunların hepsine okeyim. Sadece bu dönemsel sorunları aşamıyoruz. Mesela şu an yine soğuk davrandığı süreçteyiz. Belki 1 hafta sonra yine çok iyi olacağız. Belirsizlikler içinde savruluyorum. Bir duvara çarpıyorum. Sonra tekrar ona sekiyorum. Bir süre sonra tekrar duvara fırlatıyor beni.
Soğuk davranma sebebini sordun mu kendisine?
Sorun olmadığını, bana öyle geldiğini söylüyor. Ama bunu inanarak söylemiyor biliyorum. Ayrılma konusu açıldığında da özgürlüğünü kısıtladığımı düşünüyor. Barıştığımız zaman da hata yaptığını öyle bir şey olmadığını söylüyor.
Sanırım ne kadar içinden çıkılmaz bir durumda olduğumu anlıyorsunuz :')
Özgürlüğünü kısıtlayacak ne yapıyorsun sence?
Allah yardımcın olsun diyim :))
Amiiin :))
Benim açımdan bakacak olursak hiçbir şey diyebilirim. Buna kendisi de katılır. Ama böyle dönemsel git gelleri oluyor ve bu git gelleri beni çok yıpratıyor dediğim gibi.
Soğuk davranıyor diyorsun, ne yapıyor mesela detaylı anlatacak olursan?
Biz dönem dönem ayrı şehirlerde bulunmak durumundayız. İlişkimiz uzak mesafe ilişkisi olarak başladı. Neredeyse yarısı uzak mesafeli olarak geçti bu 4 yılın. Şuanda aynı şehirdeyiz fakat yine çoğunlukla ayrı şehirlerde bulunuyoruz. Bunun sonucu olarak da iletişimimiz çoğunlukla whatsapp üzerinden. Konuşmalarımızdan yazdıklarından, yazmadıklarından ayırdığı vakitten. Tüm bunlar soğuk davrandığını gösteriyor. Hani bilinçsiz yaptığı bir şey de değil. Bilerek yapıyor. Fakat buluştuğumuz zamanlar her şey o kadar güzel ki, insanların imrendiği bir ilişki yaşıyoruz yan yanayken.
Hıı olayı şimdi anladım. Aslında seni göremediğimden çıkıyor problem. Sadece sinirini senden çıkarıyor :) sana tavsiyem ısrarcı olmadan evlenme fikrini aşıla ona. Laf oyunlarıyla falan. Beraber olursanız böyle problemler kalmaz
Göremediğinden*
Hiç böyle düşünmemiştim. Haklı olabilirsin. Ama şöyle bir sorunumuz var ki ilişkimizi henüz ailesi bile bilmiyor. Herkesten saklıyor ilişkimizi. Sadece en yakın arkadaşları biliyor.
Ve ailesine söylemeye çekiniyor. Bu konuda bile baskı yapmıyorum.
Ailesine evlenmek istediği zaman söyler bi kız genelde. Söylememesi normal. Evlenme fikri mantıklı geldiği zaman zaten kendisi aileme nasıl söylesem nasıl yapsak diye senden fikir almaya başlar
Anladım. Çok teşekkür ederim beni dinlediğiniz ve fikir verdiğiniz için. :)
Ayrılırsınız
Yani bu biraz ağır oldu :')
Eee inanmak istemediğin gerçekler tabiii
Ailem sevdiğim insanlar ilişkimi çok benimsedi. Annem neredeyse benim kadar çok seviyor sevgilimi. Ben hem kendi acımı hem de onların acısını sırtlanırım ayrılık olursa. Benim için çıkış yolu yok mu :'(
Bilmem bence yok sorunlarınızı çözün