Sizce bu ilişki nereye gider?

Öncelikle 3 yıl kadar önce yani coronadan önce pubg de bir çocukla tanistim o zamanlar 17 yaşlarındaydık beni ailesiyle tanistiriyordu annesiyle ve ablasıyla konuşturmaya çalışıyordu kendisini de aileme bahsedip bahsetmeyeceğimi soruyordu. Bir ara evlilikten bahsedince ayrılmıştık 5 6 ay sonra geri döndü korktuğu için ayrıldığını yaşımizin çok küçük olduğunu söyledi ve haklıydı da ben annemin gazına gelip öyle söylemiştim. Şimdi büyüdük 20 yaşlarindayız bu gune kadar arada bir ayrıldık ama sonra tekrar barıştık falan ama en son konuşmamızda tamamen haklı nedenlerle ayrıldı çünkü ben onunla buluşmamızin zor olduğunu buluşurken bile asla yanlız bulusmayacagimizi söyledim ve hepsini kabul etti. Ayrıca evlilik düşündüğümü sevgili ilişkisi istemediği de söyledim o da önce buluşup tanışalım dedi ilk buluşmadan sonra ailelere bahsederiz dedi. Buraya kadar sorun yok ama çocuk ısrarla artık görüşmek istiyor haklı tabi ama bu benim için zor ve bahane olarak annemin beni kontrol ettiğini ve 1 2 yıl sonra görüşmemize izin verdigini söyledim. O da vazgeçti ve o zaman boş ver dedi ben de aynen dedim ve bir daha yazmadim ama günün birinde hayatımı düzene sokup onunla buluşmak istiyorum gerçekten çok seviyorum
Sizce bu ilişki nereye gider?