Öncelikle seni ne ilgilendiriyor şeklindeki yorumlarınızı kendinize saklayıp sorulan şeye yorum yapın lütfen, ilgilendiriyor ki sormuşum ok
Evli bir çift var senelerce de sevgili kaldılar güya ama erkek sevgiliyken de aldatıyordu defalarca. Evlendiler hala aldatıyor. Öncelikle kadın da saf slak olamaz asla, özel ünilerde okutulmuş yurtdışında Master yapmış gayet modern cahil olmayan bir kadın. Bence üstü kapalı bi şekilde erkeğe göz yumuyor
Adamın parasını yiyordur desek kadının ailesi adamdan daha zengin muhtemelen bu da garip.
Kadın sevgililerken adamın butik oteli vardı kadın koca yaz sadece bir kere gelip kalmıştı mesela.
Adam da bu duruma onun ailesi izin vermiyordu diyor. Allah aşkına ne kadar mantıklı? Yurtdışına Mastera gönderen şehir dışında okutan arkadaşlarıyla tatillere gönderen aile buna mı izin vermiyormuş?
Evli bir çift var senelerce de sevgili kaldılar güya ama erkek sevgiliyken de aldatıyordu defalarca. Evlendiler hala aldatıyor. Öncelikle kadın da saf slak olamaz asla, özel ünilerde okutulmuş yurtdışında Master yapmış gayet modern cahil olmayan bir kadın. Bence üstü kapalı bi şekilde erkeğe göz yumuyor
Adamın parasını yiyordur desek kadının ailesi adamdan daha zengin muhtemelen bu da garip.
Kadın sevgililerken adamın butik oteli vardı kadın koca yaz sadece bir kere gelip kalmıştı mesela.
Adam da bu duruma onun ailesi izin vermiyordu diyor. Allah aşkına ne kadar mantıklı? Yurtdışına Mastera gönderen şehir dışında okutan arkadaşlarıyla tatillere gönderen aile buna mı izin vermiyormuş?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Herkesin aldatma kavrami aynı degil. Kimisi başka bir kadın için terk edilmeyi aldatma olarak görür kimisi sadece bakmayi. Öncelikle aldatmanin kadın için ettigi anlam önemli.
Adam aldatıyor kadin masum mu peki. Belki açık iliski yaşıyorlar belki çok daha ötesi.
Belki de aldatmiyor sahit olunan olay var mi. Belki oldu bir kere kadin affetti devam ettiler
Ayrıca kadın çekilecek gibi olmayadabilir. Kadin benim kusurlarımi umursamasin bende onun aldatmasina göz yumayim demis de olabilir.
Koni ilişkiler olunca yorum yapmamak lazım. Dışarıdan göründüğü gibi değil maalesef hiçbir sey.
Arkadaşım da dedi ki bence kadının ailesi tutucudur kadın da evlilikte rahattır bu yüzden evlenmişlerdir.
Sizce?
Yurtdışında okumus diyorsun sence tutucu mudur ailesi
Ben de hiç sanmıyorum
Çıkar ilişkisi kurulmuş. Hiç bir kadın saf ve kör değildir çıkarları olduğu için muhtemel sessiz kaliyodur.
Yani alan memnun satan memnun
Biraz daha detay lazım yorum için 😃
İyi de kadonın ailesi de zengin hatta belki adamdan daha zengin. Arkadaşım da dedi ki bence kadının ailesi tutucudur kadın da evlilikte rahattır bu yüzden evlenmişlerdir.
Sizce?
Mesele sadece maddiyat değil ki.
Belki kadının da bir ilişkisi vardır
Başka sebepler de olabilir geniş bakmak lazim
Nasıl başka sebepler kanka ya
Yani kadını tanımadığım için detaylı da bilgim olmadığı için bişey soyleyemem ama farklı nedenleri olabilir.
Kanka ne gibi nedenler diyoruz işte ihtimalleri soruyorum?
Kadında aldatiyodur.
ya da ailesinin evinde yaşamadığı özgürlüğü koca evinde yaşıyordur.
Varsa çocukları için göz yumuyor olabilir
Kocasını sevdiği için göz yumuyor olabilir.
Enteresan
Arkadaşım da dedi ki bence kadının ailesi tutucudur kadın da evlilikte rahattır bu yüzden evlenmişlerdir.
Sizce?