Bu nasıl ilişki?

Hoşlandıgım ve karşıdan da hoşlantı enerjisi aldıgım biri var. Neyse açık açık bana yaz ara istedigin zaman diyor ama kendi pek bişey yapmıyor.( ilk aramayı yaptı sadece) beni davet et tarzı falan konuştu ben de hoşlandıgım için davet ettim bi mekana sohbet muhabbet ettik. Gerçekten alımlı güzel bi kızım ve görüşme boyunca gayet güleryüzlü pozitif ve sevecen davrandım normalde de böyleyim. Sohbetimiz sardı o da gayet keyif aldı hissettim sürekli gülüyordu konuşurken vs. Neyse bana plan yaptırmaya çalıştı yine bi film yok mu gitmiyorum uzun süredir vs falan diye bende artık benim sıramın geçtgini söyledim.( hayatımda ilk kez birini davet ediyorum normalde davet edilen olurum yadırgamayın huy). Beni bıraktı falan sonra biz birbirimizle asla konuşmadık😀 o biraz yüksek mevkide birisi bi tık egosu var ama benimde elimde degil yazamam artık. İkimizden de ses yok ne olucak bu böyle o benden bekliyor ben ondan karakterli bi çocuktu nazikti hoşuma da gitti napcam ben şimdi yaa? Hoşlanmadıgını hissetsem bunları düşünmem ama hoşlandı bence kızlar erkolar bi help? Ne yapmalıyım direkt adım atmak istemiyorum da ben davetimi ettim sonuçta. ( bi konuyu da ciddi cevaplayın gelecegim söz konusu lütfen )

Güncellemeler
1 yıl
Ciddi cevaplar beklememin sebebi çok zorr birinden hoşlanıyorum bundan da öyle ve karakterlerimiz uyuyor kaybetmek istemiyorum
Bu nasıl ilişki?