Mesleği olan; işten eve, evden işe giden yalnızlıktan kafayı yemek üzere olan biri olarak kendimi hayal edip üzülüyorum. Yaşım 20 mk çirkin ve sıska olmak ne zor bir şey, eskiden bu kadar dış görünüşmü takmazdım ne oldu bu aylar anlayamadım
Sence yalnız kalmak güzel bir şey mi? Tamam kafa rahat olur ama insanın bir çocuğunun olması; ailecek aktivite yapmak, yaşlılıkta sohbet edecek birisinin olması çok güzel değil midir?
Kendimden pay biçeyim önceden cok kalabalık ortamda olurdum cevrem vardı arkadaslar felan ama fazla kalabalık insana yanlızlıgı davet eder neden artık herkes her şey menfaat olmuş eş dost kalmamış ve sıkılıyosun ister istemez onun için yanlizlık iyi bana göre tabi yanlız dedimde dımdızlak demedim kafanında dinlenmesi lazımm şu an işteyim nöbette yanlızım biraz sonra kalkarım yemek yaparım ama kalabalık olsa her kafadan ses cıkar
Yani yalnızlık her ne kadar Allah'a mahsus olsa da, yakın temas kurduğumuz insanların çevremizde olmaması bir eksiklik evet. O boşluğu bir şekilde doldurmak lazım bence.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Normaldir sıkıntı etme aynı bende senin gibiyim evden işe işten eve bende yanlızlıktan sıkılıyorum
Evet senin gibi bir hayatım olacak ileridr
Yani nasıl iyimi kötümü anlamda
Sence yalnız kalmak güzel bir şey mi? Tamam kafa rahat olur ama insanın bir çocuğunun olması; ailecek aktivite yapmak, yaşlılıkta sohbet edecek birisinin olması çok güzel değil midir?
Kendimden pay biçeyim önceden cok kalabalık ortamda olurdum cevrem vardı arkadaslar felan ama fazla kalabalık insana yanlızlıgı davet eder neden artık herkes her şey menfaat olmuş eş dost kalmamış ve sıkılıyosun ister istemez onun için yanlizlık iyi bana göre tabi yanlız dedimde dımdızlak demedim kafanında dinlenmesi lazımm şu an işteyim nöbette yanlızım biraz sonra kalkarım yemek yaparım ama kalabalık olsa her kafadan ses cıkar
Tabii ki seviyorsan sorun değil
Sen anlaşılan yanlızgı sevmiyosun
Bazı duyguları yaşayamayacağım o yüzden sevmiyorum
Aslında fazlası zarardır 2 ya da 3 dostun olsun yeterlı ya da arkadasın fazlası gercekten sıkıcı
hayatta değiştiremeyeceğimiz şeyler için üzülmemeliyiz
Çok takmamayı denedim ama artık zorlanıyorum
sabit ve rutin olan bir hayatta bir süre sonra insan öyle hissedebiliyor
Gel karsilikli dertlesek sonra sevgili olup birbirimizi üzek xkxjxmzm
Hfjxdjjxjd
Sevgili olup uzmek mi komik geldi yaziklar olsun en guzel aktivite zlzhzlsmsm
Sonu komik idi
ühü kimse beni ciddiye almiyor xkxjzldkdl
Farklı bir adamsın işte..
:') boyle olmayi ben secmedim hüğğ xmxjxkxk
Kendinizi sevmekten asla vazgeçmeyin...
Senin gibi güzel olsam severdim
Mutlaka güzel bir özelliğiniz vardır. Teşekkür ederi🫶
Takıntı haline getirmeyin bunları.
Yalnızlık zor olurdu
Yani yalnızlık her ne kadar Allah'a mahsus olsa da, yakın temas kurduğumuz insanların çevremizde olmaması bir eksiklik evet. O boşluğu bir şekilde doldurmak lazım bence.
Yalnızlık tan boşluk tan
Evet işe başlayacağım, tüm gün evdeyim ondan herhalde. Kafam dağılır çalışsam herhalde
Çok iyi olur kalbini güzel sana huzur verecek şeyler ile doldurmaya çalış
Büyük ihtimalle depresyondasın
Iş stresi seni cok yormuş biraz dinlenmelisib
Beraber asalim dertleri?
Özgüvenin yok ondandır
Hayatı ne sanmıştın ki
Sizin için ortam onemli
yaş daha 20 yalnızım demek için erken
Neyin var? Sakin ol
Birçok sorunum var.
Konuşabiliriz
Konuşmak bir işe yaramıyor ama teşekkür ederim çaban için🌹
İçine atmaktan iyidir
Gel sarılayım sana
🌹🌹teşekkürler
Gel bakayım
Güzel ve alımlı olman lazim
Güzel olunmaz, güzel doğulur. (Estetik hariç)
Belki ben seni begenicem
Sıska derken
Gelişmemiş, çelimsiz vücut işte...
Bakım. bi