Ocakta mezun oldum. Kaç aydır iş bulamıyorum ya. Düzgün iyi bir işim olsun istiyorum. Kaç aydır evdeyim delirmek üzereyim. Para kazanmak hayatımı kurmak ne bilim hatta yüksek lisans falan yapmak istiyorum ama hep lafta kalıo. İyi bir iş nasıl bulabilirim ya? 4 yıllık sayısal bir bölüm bitirdim. Kendi işimle ilgili bir şey istiyorum 😭
Cevabın nedir?
+1 yılBiraz girişimci ol. Farklı iş alanları yaray kendine. İş ayağına gelmiyorsa sen ayağına gideceksin. Hiç kusura bakma ama işverenler medyum değil bu yüzden senin varlığını hissedip kapılarına dayanmalarını bekleme
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yıliktisat lisans semt pazarlarıyla başladım iç çamaşırı satarak şimdi japon elektronik devleriyle çalışıyorum 😎😎😎
122 Yorumla
Soran+1 yılNasıl oldu o? Ne kadar maaş alıosun?
Cevap sahibi+1 yılkendi işim patronun maaşım yok :D kendime çalışıyorum patronum 😎
Soran+1 yılNe kadar kazanıosun o zaman? 😂
Cevap sahibi+1 yılcevap yok kazandığımı kimseye söylemek adetim değil ve kimseyi ilgilendirmiyor kolay gelsin sana.
Soran+1 yılAyyyy napcam sanki senin paranı😂 merak edip sordum. Seni tatmin edio mu falan diycektim. Oldu o zamaaannnn. 😒😒😒😒 hayret bişi.
Cevap sahibi+1 yılkazanılmayan hiç bir iş yapılmaz sana tavsiyem iş yok deyip ağlamayı bırakıp fuarlarda çat pat ing öğrenip iş adamlarıyla diyalog kurmandır mademki sayısalcısın madem ki işin parayla elbet bir yatırımcı bulup kendi işini yapma olanağını sağlayacağındır :) .
Cevap sahibi+1 yılbölümün çok güzel spk ya bağlı müfettiş bile olabilirsin kar zarar kombinasyonundan çakıyorsan her türlü kazanırsın 😎😎😎😉
Soran+1 yılSPK belgesi için ne yapmam lazım? Biraz araştırdım aslında bunu ama.. bankada yükselmek istiyorum ben ya. ☹️
Cevap sahibi+1 yılbankada 3 -5 ben olsam sürünmem o bölümü bitirip bölümün çok güzel eğer iktisat bitirmeseydim kesin istatistik bitirirdim kafası çalışan adam lazım ki o bölümüde kafası çalışmayan adam bitiremez !
Cevap sahibi+1 yılspk sınavlarına hazırlan baş denetçi yardımcı denetçi veya iligili bir ama illaki spk yukselmeni sağlayacak tr tek yukselinecek yer bence resmi kurum :) .
Cevap sahibi+1 yılbenim mantalitem ya kendi işim ya da sağlam bir resmi kurum du ben kendi işimi seçtim :) .
Soran+1 yılEvet baya zor.. ben de güzel değerlendirmek istiyorum ama eee napcam ki başka? En mantıklı banka geldi😔
Soran+1 yılÖzelde mi olanak sağlıyor bu belge? Yoksa bahsettiğin yerler devlet mi?
Soran+1 yılMutluysan kazanıosan sıkıntı Yok :) :)
Cevap sahibi+1 yılhamd olsun birilerinin 20 senede kazandığını 7 ayda kazanıyorum öyle diyeyim :)
Soran+1 yılOh oh maşallah 😬😬
Cevap sahibi+1 yıl
Cevap sahibi+1 yıliyi bak sor soruştur gerekirse tel ile ara bak.
Soran+1 yılSaol bakcam bakalım nedir ne değildir 😔 teşekkür ederim ya☺️☺️
Cevap sahibi+1 yılsana bir tavsiyem daha var iş konusunda kesinlikle utanma yırtık ol ki tuttuğunu kopara bilesin aç aslanlar gibi saldır sağa sola diyebileceğim bu allah gönlüne göre versin :) .
Soran+1 yılHiç öyle biri de değilim ya😬 çok saoll
Deneyimsiz olduğun içindir. Bu durum sadece sende olan bir şey değil. Üniversite mezunu işsiz çok var ülkede.
00 Yorumla
bölüm? o zamana kadar geçici bir işte çalış? boş kalmasın para kazanmış olursun
01 Yorumla
Soran+1 yılİstatistik
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
28Cevap
Eğitim & Kariyer konusunda 1,5b cevap paylaştı. piyasada ciddi manada kriz var su an ama adı dile getirilmiyor. sabretmen lazim.
00 Yorumla
+1 yılKendini geliştir
İş bulana kadar.. dil öğren mesela
Yararı olur mutlaka
Merak etme umarım en yakın zamanda hakkına hayırlı bir iş bulursun :)01 Yorumla
Soran+1 yılİnş saoll
+1 yılAynı benim durumum... Ne bitirdin ki? Belki buraya davet ederiz :)
02 Yorumla
Soran+1 yılİstatistik
- +1 yıl
Baymak servisimizde muhasebe işleri yaparsın.
+1 yılNe bitirdiğini söyleyebilirsen daha iyi yorum yapabiliriz.
01 Yorumla
Soran+1 yılİstatistik
+1 yıliibf maalesef issizler ordusu cikariyo... secenekler arasinda kpss var... ozelde bisiler bak
019 Yorumla
Soran+1 yılFen fakültesi mezunuyum ben. İibf değil .
- +1 yıl
haklisin... ekonometriyle karistirdim... ama degisen peki bisi yok... ozelde arastir sifirdan baslarsin cuzzi bir ucretle... ilk etapta paraya bakma..
Soran+1 yılBaşlıycak iş de bulamıyorum 🙄🙄🙄🙄
- +1 yıl
ayni durumu yasadim... sartlari zorlamalisin... piyasa batik cunku... cok issiz var... uni mezunu olan... harekete gec...
Soran+1 yılYüksek lisansın faydası olur mu ki iş bulmamda
- +1 yıl
yok ya hicbi faydasi yok... anca akademisyenlik adim atmis olursun.. onu bende denedim...
Soran+1 yılAçık öğretimden bölüm okumanın? Mesela Bn banka istiyorum. İki yıllık bir de onunla ilgili okusam?
- +1 yıl
bankaci olman icin ona gerek yok sinavlarina basvur bir engek yok...
Soran+1 yılBiliyorum da girmem de avantaj sağlar mı demek istedim
- +1 yıl
illaki avantaji olur ama bence o yola girme...
Soran+1 yılBankanın sınavına girdim geçemedim. Mülakatı falan ayarla mıştm. Daha doğrusu bulunduğum yer yazlık küçük bir yer olduğu için banka müdürü bana çok olumlu yaklaştı. Konuşma tip vs olarak çok olumlu baktı. Geliş gidiş olayını bile konuş muştuk :) sınav da kolaydı ama nasıl geçemedim bilmiyorum ☹️☹️☹️ ocakta tkrr deniycem. Oturup çalışılacak bişey de Yok ki şu banka sınavlarıyla ilgili
- +1 yıl
sadece mulakatsa referans bul... ama sinav varsa banka sinavlari icin hazirlanmis kitaplar var...
Soran+1 yılŞu sınavı geçsem gerisi tamam da...
- +1 yıl
aynen bankaci olursun en azindan... yukselme sansin da olur. .
Soran+1 yılAynen. İnş bakalım. Bu kışı evde geçirmek istemiyorum 😭
- +1 yıl
Ayy... yazikk ya.. umudunu kaybetme aktif sabir goster...
Soran+1 yılİnş çıkar bişi bakalım. Teşekkür ederim fikirlerin için. ☹️☺️☺️
- +1 yıl
sorun degil... zamanimin bosuna gittigini dusunmuyorum... Yolun acik olsun..
Soran+1 yılÇok saoll. Senin de..
Eğitim & Kariyer konusunda 562 cevap paylaştı. hangi bölümden mezunsun merak ettim kendin hakkında böyle düşünme...
02 Yorumla
Soran+1 yılİstatistik
+1 yılİcinden ne geliyorsa onu yap. İse basladiginda dusuk maasla baslayabulirsin ama tecrube kazandikca artacaktir
00 Yorumlasabret kardeşm valla sadece sabret niyetin doğru olsun illaki çıkar karşına nasibin açığından ölen mı olmuş üzülme degmiyor
016 Yorumla
Soran+1 yılÜzülüyorum vala yaa.
Soran+1 yıl25 e geldim zaman hemen geçio ve her boş geçen gün sonunda daha da üzülüyorum. Bu insanlar nasıl zengin oluo nasıl kariyer sahibi oluo ya
Soran+1 yılSaol çok iyi niyetlisin. İnşallah dediğin gibi olur. ☹️
- +1 yıl
ya bırak akışına valla ben sana anlatayım dertlerimi şükredersn şuanda askerim bide bu kadar olayn skntnin içinde burdayım bak ee napalim da Allah böyle yazmış zaten kaderin nasibin belli ki sen yeterki uğraş çabala. nasibin sana gelir sen doğduğun da rzkn yazıldı senin üzme kendini
Soran+1 yılİnşallah senin de çözülür sorunların. ☺️ benim erkek arkadaşım da askerde şu an. O yüzden bir kötü oldum 😐
Soran+1 yılKonuşur konuşur üzülme. Arada olur öyle şeyler. Hangimiz yaşamıyoruz ki. Biz de 11. Yıla girdik ☺️ dönünce evlencez bakalım. Senin bitmio mu?
Soran+1 yılUzun mu kısa mı askerliğin? Demek istedin vay be. Bnmki daha adım bile atmadı😂 10 yıldır evlencez söz de😂 beni oyalım mudur nedir :) :))
Soran+1 yılBakalım artık. Saol güzel yorumların için. Allah'a emanet ol 😊
Soran+1 yılİyi gecelerr
+1 yılHiçbir şey pat diye olmaz. birinden başla. parca parçayı tamamlar.
00 Yorumla
+1 yılben 30da da bir işe yaramıyorum. Ben iki sayısal bitirdim ne iyi işi ya hangi ülkedesin sen?
00 YorumlaAcele etme. Hiç beklemediğin bir anda çıkacak karşına hayatının fırsatı.
011 Yorumla
Soran+1 yılÇok şanssız bir insanım çıkmaz bana. Hocam yüksek lisans yap gel alıyım dedi. Mal gbi kararsız kaldım. Şimdi giriyim dedm bir baktım. Ortalama şartını hayvan gibi arttırmışlar. Beni beklemişler resmen. Neye karar versem bişey çıkıo.
Soran+1 yılSen napıosun mesela?
Soran+1 yılMeslek?
Soran+1 yılAnladım. Ben de banka istiyorum. Keşke girebilsem
Soran+1 yılAynen. Teşekkür ederm yorumların için ☺️
Soran+1 yılPeki saoll☺️☺️
+1 yılSenin durumunda olan bir sürü üniversite mezunu insan var yalnız değilsin
00 Yorumla
+1 yılİs bulmak zor ya ülkemizde, ALLAH yardımcınız olsun
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNormal bir süreç moralini bozma her kes bunları yaşıyor geçici iş edinebilirsin. o süreçte aramaya devam et
02 Yorumla
Soran+1 yılSen napıosun kaç yaşındasın mesela?
Cevap sahibi+1 yıl23 yaşındayım mesleğimi yapıyorum çok şükür ama hala sıkıntılı ve tam oturmadı. Bende benzer sıkıntıyı yaşadım 5 6 ay kadar işsiz kaldım.
Ne okudun ben de oleydim askere gittim kafam dagildi simdi ariom is :D
02 Yorumla
Soran+1 yılİstatistik
+1 yılTakıl bana hayatını yaşa kankacim 😉
00 Yorumla
+1 yılSadece istemek yetmiyor. Eyleme geçmelisin.
04 Yorumla
Soran+1 yılMesela? Netten takip ediyorum. Bir kaç yere başvuru yaptım ses çıkmadı. Evivasa dan aradılar bir . Ona da gitmedim. Sigorta satcam orda burda😒😒 bu yüzden mi okudm
- +1 yıl
Hayatta başarılı olmak istiyorsan bahanelerini bir kenara bırakacasın. Onun için okudun ya da okumadın. Hayatın gerçeklerine hoşgeldin. Hayat mağlesef herkese istediğini vermiyor. Yılmadan aramaya devam etmelisin. İş seçmemeni tavsiye ederim. Hayat bakarsın hiç ummadığın başka bir yol çizer.
Soran+1 yılHaklısn aslında
+1 yılsıkma canını, güzel olacak..
01 Yorumla
Soran+1 yılOlmycak..
Kisisel bir yetenek edin.
04 Yorumla
Soran+1 yılMeslek istiyorum hobi değil
Soran+1 yılÖnce bir karnım doysun dur😁
- +1 yıl
Dur diyorsunda senin en basta zamanin gercekten nakit olduguna ve bu sozun oylesine soylenen bir soz olmadigina inanman lazim. :) kişisel bir yetenek derken bu ya icnde biryerlerde bir el becerisi veya bir merak uzerine fokuslanip egitimin ile kollektif bir butun haline getirip farkedilir olmak
arkadaşim boşuna millet aglamiyordu anladin sende
00 YorumlaBaşkasına minnet etme o zaman kendin yap sende
06 Yorumla
Soran+1 yılNe yapcam?
Soran+1 yılTabi hazır zaten herşey😁😬
Soran+1 yılSen ne iş yapıosun ki
Gel polis özel harekat sınavlarına girelim 😃😂😂
00 YorumlaKpss?
01 Yorumla
Soran+1 yıl90 üstü almam lazım. Alandan hazırlanmak istiyorum. Düz memurluk istemiyorm
+1 yılgeçer zamanla
00 Yorumlaask hayatin nasildir
01 Yorumla
Soran+1 yıl11 yıldır aynı kişiyleyim çok istikrarlıyım 😂 keşke işte de aynısını yakalasam. Hahah
Eğitim & Kariyer konusunda 1,7b cevap paylaştı. Dil öğrenmelisin.
00 Yorumla
+1 yılHayata hoşgeldin
00 Yorumlabrançın nedir
06 Yorumla
Soran+1 yılBranş.. istatistik
Soran+1 yılNie
- +1 yıl
bilerek branç yazdım ki bazı küçük detaylara takılıp takılmadığını öğrenmek için başkalarının hatalarını hemen görüp düzeltmeye çalışan ama kendin o hatayı yaptığında hata gibi görmeyen insanları ve bazı şeyleri değiştirmeye çalışan birisin mükemmelliyetçisin o yüzden her işi beğenmez kendine yakıştırmazsın o yüzden iş bulman biraz zor
Soran+1 yılEver beni anlattın 😂
bölümün neydi
02 Yorumla
Soran+1 yılİstatistik
Gizli Üye(30-35)+1 yılKötü bir durum
011 Yorumla
Soran+1 yılSen kaç yaşındasın? Napıosun mesela? Okul meslek?
Cevap sahibi+1 yıl25 yasindayim gelir uzmaniyim
Soran+1 yılNerde çalışıosun?
Cevap sahibi+1 yılGelir idaresi maliye bakanligi
Soran+1 yılNe güzel ☹️☺️
Cevap sahibi+1 yılSenin elinde bazi seyler abla iibf mezunuyum 100 mezundan 95 i issiz. Kalan 5 kisi is sahibi ama nasil is sahibi millet yatarken ders calistik. Simdi biz yatiyoruz
Soran+1 yılAtandın dmi?
Cevap sahibi+1 yılGelir uzmaniyim dedim ya
Soran+1 yılPardon sana yazmycaktm 😬
Cevap sahibi+1 yılOk..
Soran+1 yıl☺️☺️☺️
Devamını Gör(15)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Eğitim & Kariyer > Sorular > 25 yaşına girdim hala hiç bir halta yaramıyorum psikolojim bozuldu yaa napcam bn😔?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne