AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
121Cevap
Hiç kimse alternatifsiz değildir.
ALLAH tan başka sığınacağımız kapı yok.
Sana uzunca nasihat etmiycem, tek söz ; DERHAL BU İLİŞKİYİ KES!!
Ben o çocuğun yerinde olsam sırf dini için sevdiğini görünce bir güzel Allah kitap söverim sonrada yüzüne tükürürüm açık ve net
dini için sevmiyorum zaten Allah korkusu olan ahiretini düşünen bilir kimse sevvdiğine zarar gelsin istemez
ne alaka yorumlarını okudum düzelmesse ayrılıcakmışsın. o çocuğun çokta umrumdasın sanki biri gider biri gelir biz erkeklerin genel düşüncesi. Bırakın artık dine göre insan ayırmayı. çocuk kendi kararını kendi vermiş buna ne sevgilisi karışır nede ailesi
yalnız o erkek değil adam ondan kaç kez ayrılmaya çalıştım bırakmadı ailemin karşısına çıkmaya kalkıştı ve ayrılacağım zaman ayrılıcak mı benden ondan bile şüpheliyim bırakacağını sanmıyorum
eğer sen onu sevmişsen kimseyi değiştiremezsin buna hakkın yok. eğer sen onu değiştirirsen sevdiğin adam değil başka birisi olucak seviyosan böylede seversin abi.
mesele bambaşka
Gayet açık. Ya bitireceksin, ya da dinini umursamayacaksın.
Insan yedisinde ne ise yetmisinde o dur değiştireceğini zannetmiyorum
Bence tehlike... değişmiyorsa ayrılmalısın dinen caiz değil. değişirse problem yok
Dindarnsan dindar kal adama da karışma. Ne sen onu düzelt ne de o seni (Kendi açınızdan). Gül gibi geçinin işte.
ama ahiretim tehlikeye girer onunla evlenirsem
Böyle şeyleri düşünmek bana hiç mantıklı gelmiyor. Hayatı akışına bırakmazsan o sevgilin seni bırakacak yad başkaları.
Zaten dindar kızları anlamıyorum dindar erkekler neden itici gelir size?
Yakışmaz sana yapma dinle sevgili kıyaslanmaz bile !
Değiştirmek senin elinde ama sen daha iyi bilirsin onu olduğu gbi kabullen dua et senide dinimizden çıkarmaya calismasn
Dindarım diyorsun bide sevgili yapıyosun günah günah
Saçmalamayı kesip yardımcı olsan bizim sevgililiklerimiz sizin sandığınız yiyişme falan değil 8 yıldır birlikteyiz ve sadece 1 kez buluştum o da aileleri tanıştırdık
Şakadanda anlamıyırsun... Onu son kez uyar ona telkin ver dinimizi tanıt doğru yolu göster ona
k. b moralim o kadar çok bozuk ki şaka kaldıramıyorum
bende çok üzülüyorum avrupada doğup orada yaşadığım için insanlar kafir gibi görüyorlar bu nasıl bir anlayış
bende Almanya da doğdum büyüdüm burada insanlar çok ön yargılı
Ben Çek Cumhuriyeti nde Prag ra herkes olumlu ben Türkiye den olumsuz tepkiler alıyorum Avrupa insani hoşgörülü bakıyor
klavye ilişkisini gerçeğe dökünce sonuçlar böyle oluyo maalesef. allah yardımcın olsun kendini kaptırma. kıyıdan köşeden dön yoksa zaten sonu yok sizin ilişkinizin.
kimseyi değiştiremezsin, kimse içinde değişmemelisin. değiştirme gücüne sahip olana dua et.
sen değiştiremezsin ciddi düşünüyorsan da.
buna kendi karar vermeli hanımefendi.
Tabiki senin için din önemliyse dini bütün biriyle evleneceksin 2 +2=4
Bu soru fakedir.. Keyfi sorulmuş maksat xper kazanmak.. Hala anlamadınız mı millet...
Afedersin de sen sorunlu musun acaba? ben burada çaresiz bir yanıt bekliyorum bir yol arıyorum gelmiş burada dalga geçiyorsun
Asıl sorunlu olan sensin.. Madem dindar bir kızsın.. Niye dini zayıf bir adamı tercih ediyorsun o zaman...
İnsanları tanımak zaman alır ve bana bu yönünü hiç yansıtmamıştı şimdiye kadar ben seçmem aşık olurum ve aşka çok önem veririm 8 yıllık bir birlikteliğim var ve ben kör kütük aşık olduğum adamı tek kalemde silmek çok zor.
eğer hayatında gerçekten aşık olduysan anlarsın
Ben aşık oldum ve ayrılmak zorunda kaldım... benimki tam tersine kız sıkıntılı çıktı din konusunda.. Ama sırf din için onu bıraktım.. Bugün birbirimize saygı duyduk dinimize falan karışmadık diyelim (aşağıda bazı şahısların dediği gibi) eee ileride Allah çocuk nasip ederse onu hangi değerlerle büyüteceğiz ki.. Ben ona dini başka anlatırken annesi başka anlatırsa çocuğun psikolojisi nasıl olur düşünebiliyor musun...
bende onu diyorum ve çocuk onun gibi olursa günahı sadece onun değil benimde boynuma
İki yol var önünde.. Ya onu değiştirirsin gerçek dindara çevirirsin ya da onu allah için bırakırsın... Üçüncü yolu mu istiyorsun.. Hiç tavsiye etmem.. Üçüncü yol ise sen ona benzersin..
işte ben onu nasıl baskı uygulamadan değiştireceğimi bilmiyorum nasıl yapıcam ne edicem yardımcı olur musun
Tam olarak nasıl biri din konusunda? Mesela kimi insanlar dindar sanırlar kendilerini fakat din konusunda yanlış bilgiye sahiptirler.. Kimileri de yanlış olduğunu bile bile kendi yanlışını ısrarlar savunur ki bu Allah korusun dinsizliğe götürür insanı.. Hani bilgisizlikten gelen cehalet vardır bir de bilgiden gelen cehalet vardır.. Hangisi var onda?
ya şöyle söyliyim dinini biliyor ama şüphe ediyor ve bu şüpheler dinimizde imandan çıkma tehlikesi var bildiği halde şüphe etmemeli diyelim bilmiyo şüphe etmesi normal olurdu ama o biliyo canımı sıkan şey bu ve sürekli Allah'ımızın uygun gördüğü şeylere şöyle olsaydı böyle olsaydı diyor mesela bir örnek veriyim bunu o yazdı tanrı kurban yerine ibrahime fidan gönderip bunu benim için dik deseydi, yeryüzü bugün cennnete dönerdi.
ben tanrı olsam intihar ederdim
insanlarla birlikte
acı çekmeyi öğrenemediğim için.
Bir de tanrı diyor yani.. Allah da demiyor.. Valla bacım sana şöyle söyleyeyim (kalpler Allah'ın elinde bundan hiç kuşkumuz yok) ama senin onu anlattığına göre çıkan aniliz onun tehlikede olduğunu ve onunla devam edersen seni de o tehlikeye sürükleyebileceğini gösteriyor.. iyisi mi sen onu dualarla uğurla.. Gerçekten samimi söylüyorum kendi ahiretini mahvedebileceği gibi senin de ahiretini mahvedebilir.. Ama yok ben mücadele edip onu değiştirebilirim diyorsan o zaman ona gerçekleri güzel bir şekilde anlatmaya devam et..
çok haklısın bende bunu düşünüyorum ama ona nasıl baskı yapmadan ona bunu anlatabileceğime dair en ufak fikrim yok
Onu sen daha iyi tanıyorsun... Hassas noktalarını falan biliyorsundur.. Onları kullanarak bir şeyler yapabilirsin mesela..
İstese değişir zamana bırak ama işi sıkı tut yanlışlarından haberdar et davranış değişikliği insanlarda kolay olmuyor.
onlayakında ona benzersin sende merak etmee ozman böyle bir problemin kalmazz aklını başına al yapılıcak olan belli benden demesi iyi geceler
Ben ayrıl derim bende yasadim ayni seyi zamanla catışıyosunuz ve o zamana kadar birbirinizle cok sey paylaştığınız icin unutmak cok zor oluyor
değiştiremezsin böyle düşünüyorsan kesin ayrılacaksınız zaten.
Off :( Peki ona durumu en iyi şekilde nasıl anlatabilirim sence
Ben ateistim, senin yapacağın ondan bunları yapmamasını istemek. Ki o yapmaya devam edecektir.
Şöyle düşün bu ülkede ezanlar okunuyor, insanlar inşallahlı maşallahlı rahat rahat konuşuyor. Buda onun hakkı. Zaten imanın sağlamsa onun yazdıklarıyla dinden çıkma gibi bir durum söz konusu olamaz. Senin dinin ateist biriyle beraber olmanıda yasaklıyor ama orası ayrı bir konu. Ya ikinizde birbirinizin inancını umursamayacaksınız ya da bitecek o ilişki belki hemen belki geç...
Erkek dini tam olmayan (ya da başka dinden olan) kadın ile evlenebilir. Kadın dini tam olmayan (ya da başka dinden olan) erkek ile evlenemez. Dinen böyle.
Ehli kitaptan olabilir. Bu farkı unutmayın her din olmaz ehli kitap olan
onun senden senide ondan öğreneceğin şeyler vardır belki olaya o gözle bak bakimmm
Aletinden çok zevk alıyorsan bir gece daha yat ayrıl bence :)) en baba fikir bu ciddiyim. Pişman olmicaksın denemesi bedava :))
Eğer Dindar Biri Olsaydın Çoktan Terketmiştin Onu Bunlar Hep ŞEytanın Oyunları Terkez onu
duygularıma yenik düşüyorum aşka önem veren bir kızdan bunu istemek zor
Karar verecen Ya Dinin Ya Aşkın Aynısını Sevgilinede Soyleyebilirsin
ya dinini seviceksin ya onu tercih senin
konuyla alakası yok desem
değiştiremiyosan nabıcan?
ayrılıcam :(
yani sana yakışanda bu olmalı hiçbişey dinden üstün değildir
En azından onu değiştireyim derken kendini kaybetmemen yeterli;)
:))))
Dindarsan nasıl sevgilin var?
evlilik yolundayız
Öyle bir dava yok ya.
var canım siz aşkı çocuk oyuncağı yapmışsınız
Sen Allahın emirlerini çocuk oyuncağı yapmışsın bence. Lafta dindar seni
Cevabı belli olan soruları, hele ki böyle hassas soruları neden sorarsınız? Ayrılacaksın bu kadar basit. Onu seviyormuşmuş. Söyleminle hareketlerin bir olsun.
Onu olduğu gibi kabul etmen gerekir. Birbirinizi tamamlıyorsunuz ne güzel işte?
Tercih meselesi bırak nasılsa öyle olsun o seni değiştirmeye çalışıyor mu
Dinde zorlama yoktur baktın olmuyor bırakacan mecbur
O seni değiştirmeye çalışmıyorsa sen de uğraşma bu konuda. Birbirinizi böyle kabul edin.
dinde zorlama yoktur insanın içinde olacak eğer yoksa yapıcakta bir şey yok
Dinimize gore nikahsiz bir erkekler bayanin gorusmesi gunah sayilirken Gelmis buna ragmen dindarim diyosun? Birak bu isleri. Herkes kendinden mesuldur.
yorumları okursan anlarsın bu nasıl olduğna bağlı dikkatini çekerim boş konuşmayalım lütfen
Terkedeceksin. Cehenneme gidecek birisiyle aşk yaşama 5dk sonra ölse cehennemde sen ölsen Müslümansan cennetesin.
Bence sen otur ömür boyu eve kapan dindarmışsın ya. O çocugun hayatınada cahilce fikirler sokma. Böyle gönül meselesiymiş aşk meşkmiş gibi şeyler yapma senin gibilerine günahtır çarpılırsın söylim sonra uyarmadılar deme.
sen ne kadar cahilsin şaşırdım hala bu kadar cahil insanlar varmıydı
Bana cahil diyeceğine neden cahil olduğumu açıklayacağın karşıt görüşünden bir cevap beklerdim senden... Sen bir saç telini millete kapatıp sanki milletle ilişkiye giriceğini düşünüpte başını kapatanlardansın... Senin gibilere herşey yasaktır, internet, başını açman, erkekler fingirdeşmen bile yasaktır, çok büyük günahlara giriyorsun. Ben cahilsem sende yaşadığının farkında değilsin demekki...
Dindar mı :) Güldüm haram olan zina olan flörtü yapıyorsun ama dindarsın tabi canım benim dedem de Cuma günü öldü :)
bilip bilmeden konuşma bay ukala :) siz sevgilinin ne olduğunu çok yanlış biliyorsunuz ben 8 yıllık ilişkide 1 kez buluşmuş o da aileleri tanıştırmak içindi onun dışında internetten hep anladın ;)
Meşrulaştırma bayan ukala :) Sonuçta 1 kez buluşmuşun ;) Bir işi kafanıza göre kafanızdan bahanelerle meşrulaştırmayın geçin bu işleri ;)
değiştiremezsin o kendi istemeli kendi başarmalı bence ayrıl yol yakınken. ne o pişman olsun ne de sen
Yuh mk! İnsan olduğu gibi sevilir. Aksi halde kendine dildo bul daha iyi.
sen çok yanlış anlamışsın boş konuşmayalım lütfen burada sorun onun yanmasını istemiyorum ve evlenirsek çocuk olursa onu güzel yetiştirmeme engel olursa hepimizin günahı onada yazılıyor bize sahip çıkmadığı için bende çocuğumdan dolayı hesaba çekileceğim
Müslüman olan bir kızın Müslüman olmayan bir erkekle ne işi var
o müslüman ama dinini sorgulayarak dinden çıkma tehlikesi oluyo yazdığı sözleri görseydin anlardın
Dindar kızım nedir ya, dinde flört haramdır, kızın namahremine sesini duyurması, yüzünü göstermesi haramdır. Dindarlık başı kapatıp, namaz kılmakla olmuyor. Bu şeklide bir ismi bu zıtlıkla kullanman ironi olmuş.
bilip bilmeden boş konuşmasan yorumları okursan anlarsın
yorumları okuyucaksam kendi düşüncemi neden yazıyım ki, hangi yorumun bu gerçeği değiştiriyor bence sen bilip bilmeden konuşma.
Nedir ondan istediğin peki?
dininden şüphe etmesin sadece namazını kılsın yeter başka bişey istemiyorum ama dininden şüphe ederek dinden çıkma tehlikesi oluyo
Ne guzel bana da tam tersi oluyo hoslandıklarım dindar cıkıyo anlasamazsın bence.
bu nasıl bir zihniyet ya. ben çocugun yerinde olsam sen dindarsın diye vazgeçerdim
İnsanların dinleri kendi tercihleridir sen evlenmene bak. O sonradan degısır bu senı ılgılendırmez. Herkesın kendı secımı kendı kararıdır. Sen dınıyle degıl kısılıgı ıle bırlıkte olmalısın.
Beni fazlasıyla çok ilgilendiriyor çünkü dinimizde bunun da bir yeri var beni açmaya çalışabilir evlendiğimiz de çocuk olursa ve onları dindar yetiştirmezse yani dinden uzak sadece bu dünyayı düşünen onla bunla birlikte olan gece kulüplerinden çıkmayan biri olursa günahı hem onun hemde benim boynuma benim içn çok önemli
Ozaman sevgılının tamamen kısılıgı oturdugu zaman evlenme kararı almalısın. Bu ıs te mantıkla olmayan ıslerdır. Sevgılın mantık uzerınden dusunuyorsa buyuk ıhtımal ateıst olma yolunda ılerlıyordur.
Bak bunu düşünmemiştim teşekkürler
:) dindar biri sevgili yaparmi yaparsa sence din mi sevgilimi
tabi ki de din :D
dindar demek ne demek aç bir oku sonra da bu yazdığımı oku bir sevişen sevgilisinin altında sabahlayıp ayrılanlar var. Biz 8 yıldır birlikteyiz 1 kez buluştuk o da aileleri tanıştırmak içinddi şimdi de evlilik yolundayız o yüzzden bütün endişem
ozaman sevgili deme sevgilinin anlamini ac oku sonra de evlenecegim bir insan var hayatimda de anlarim ok tabiki dinse ozaman kendine ceki duzen ver bugun ALLAHDAN KORKMAYAN YARİN sana nasil bakar düşün bakalim ozaman güzel insan Eyer sen dindarsan İcinde ALLAH sevgisi olan yolunda ol Ki saten Yüce mevlam sana kismet deyilse ille bir mazeret olcakki belkide bu senin sinavin he onu kendi dinimize çekersenki varsa işik inşallah ki hayri büyük ALLAH yardimcin oLsun diyorumm
sevgilinin anlamı yiyişmek değil heralde biz de biliyoruz 8 sene sevgiliydik şimdi de ciddi bir karar aldık
Sen hepsini biliyorsun ozaman Koca kafalisin sen koca kafa
sende cahilsin birşey diyo muyum
Bin senede okusam ne bilirsin deseler yine "haddimi bilirim"derim
haddini de bilmiyorsun
senin gibi deyilim evet cok dindar bayan gece saat kacsa cok okuyorsun * soru burada soruyorsun hocalar hafizlar dolu sanki burada dengesiz seni
Gece istediğim saate kadar otururum evimdeyim en azından senin gibi orda burada sürtmüyorum ya benim sosyal hayatım bu burada sanki kötü bişey var ahmak
Eğer düzelmezse ayrılman şart bacım.
offf
Bacım lütfen dikkat et. Düzelmezse kendine yazık etme nolur.
Dindar birisin pek bilmiyormusun islamiyette bir kadin ve erkegin sevgili olmasi diye bir durum gunahtir nikah olmadan bir arada olmalarinin caiz olmadigini
bizim ailelerimiz tanışıyor evlilik yolundayız çocuk oyuncağı değil bu ciddi ve 8 yıllık ilişkide sadece 1 kez buluştuk o da aileleri tanıştırmak için onun dışında hep internetten konuştuk
Onun neye inandığı seni ilgilendirmez, kim neye istiyosa ona inanır.
beni fazlasıyla ilgilendiriyor ben öbür dünyamı da düşünen biriyim
Ya git işine :D
cahiller varmıydı hala :D
herkesin dini kendine sıratta sen mi onu kurtarcan?
öbür dünya da benmde günahım olucak çocuk ona benzerse ikimiz çocuğumuzun günahını çekicez ve o da bize sahip çıkmadığı için o da çok büyük günaha girecek bir araştır istersen
ohoooo sevgiliyle evlenmişte çocuk yapmışta çpcuk terbiye alcak yaşa gelmişte.
Değiştirmek için uğraş pes etme
dindar bir insanın evlilik öncesi bır ılıskı yaşaması dogru mu?
bu nasıl bir ilişki yaşandığına göre değişir mesela sürekli buluşup el ele tutuşursa ve bunu çocuk oyuncağı haline getirip hergün başkasıyla çıkarsa günah ama ben şu 8 yıllık ilişkimde sadece 1 kez buluştum o da aileleri tanıştırmak içindi elimden geldiği kadar günah işlememeye çalıştım
anladım doğruymuş
En büyük hatayı sen yapıyorsun.
değiştiremezsin. dinsizden hayır gelmez..
Dindarsın ve sevgilin var? Hmm değişik.
:)) olmuş işte bir kere
yalnız bu nasıl yaşandığına bağlı olarak günah :)
Bırak ya git istediğine sor. Göz göze gelmek bile günah derler.
İnsanları dinine göre yargılamamalıyız
iyi de mesele başka tabi ki de öyle ama bu işin öbür dünyası var ve o benim evleneceğim kişi
Herkes tek sorgulancak karakterine bakarım ben olsam davranışlarına din önemli değil bence. Ama sizin için din önemliyse açık açık sölemenizi tavsiye ederim
Wolfen sirf yorumuna bkmk icn gldim yuru be helal sana
eyv iyi bayramlar o zaman @hangisikullanilmiyor
sevgilin dindar bir kız olamaz zaten :D:D
kız derken?
aşkı dine karıştırmayın örtün üstünü görmesin.:)
insanlar görmez ama Allah görüyor.
bir birini seven iki kulu allah da sever.
Allah ıslah etsin güzel kardeşim.