Ben inançlı bir gencim. Ama benim gibi olmayan bir kıza tutuldum ve kız da benimle ilgileniyor?

Merhaba, ben şu an 12. Sınıf öğrencisiyim. İnançlı, dindar biriyim. Epey genç yaşımdan beri beş vakit namazımı bile aksatmadan kılarım. Yanlış anlaşılmasın ailem katı veya baskıcı olduğundan değil kendi tercihlerimle yaşamımı şekillendirdim. Lise 2'de ön sıramda oturan bir kızdan hoşlanmaya başladım. O zamanlar çok tatlı, çok temiz ve ahlaklı birine benziyordu. Ben de hal böyle olunca bu kıza kendimi iyice kaptırdım. Zaman içinde biraz konuşuyordum ve gerçekten çok iyi biri olduğunu düşünmüştüm. İçten içe ben bu kızdan hoşlandığım bu zamanlarda da, bir anda kız en yakın arkadaşımla çıkmaya başladı. Tabi ikisini de suçlayamazdım kimselere anlatmadığım bir şey için. O dönemleri gerçekten çok zor geçirdim ve kısa süre sonra ayrıldılar. Sonra kız yazın da başka bir çocukla çıkmış ve ben bunu da duyunca birbirinize uygun olmadığımızı artık iyice anlamıştım. Kızın ailesini de biraz tanıdım ve kesinlikle bana çok ters bir yaşantıları vardı. Ben de bu durumun farkında olduğum için hep içime attım, vazgeçmeye çalıştım. O dönemler vaktimin çoğunu ibadetle geçirmeye başladım, her gece ağlayarak içimdeki bu acının dinmesi için dua ediyordum. Ve bu sene başında okul açılınca artık iyice vazgeçmiş ve durumu kabullenmiştim. Ancak şimdi de kız bana çok yakın davranmaya başladı, yani artık artık unuttum derken kendisi ilgi göstermeye başladı. Kız vazgeçsin diye soğuk davrandım, ama fayda etmedi aynı şekilde devam etti. Ve bir ay önce de bana gelip tövbe ile ilgili şeyler sordu. Kendisinin geçmişteki hatalarından pişman olup tövbe ettiğini söyledi. Ben her gün tenefüslerde namazdan geldiğimde Allah kabul etsin diyor, islamla ilgili de bir şeyler soruyor. Oje ile abdest alınamadığını falan söyledim, ertesi gün tırnaklarını kesmiş o günden beri oje sürmüyor. Ailesine rağmen böyle davranması kafamı karıştırmaya başladı. Ya gerçekten geçmişinden gelen pişmanlıkla yeni bir sayfa açmak istiyorsa? Şimdi ne yapmalıyım lütfen yardım edin.
Ben inançlı bir gencim. Ama benim gibi olmayan bir kıza tutuldum ve kız da benimle ilgileniyor?