Etrafıma baktığım zaman benimle aynı düzeyde yakışıklı erkeklerin dini hassasiyetinin pek olmadığını görüyorum. Ya da öyle düşünüyorum bilmiyorum. Genellikle güzel/yakışıklı insanların günahlara dalması çok daha kolay oluyor galiba. Bu yüzden bu durum bende yakışıklı erkeklere karşı bir önyargı oluşturuyor. Sizce yanlış mı düşünüyorum? Yakışıklı birinden hoşlanmaya bile korkuyorum kafa yapıma uygun değildir ve üzülürsem diye
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence tanımadan karar verme önyargıya gerek yok hem sana yakışıklı gelen başkasına yakışıklı değildir ya da tam tersi 😊 Rabbim en iyisi hayrlısıni versin gerisi önemli değil
228 Yorumla
Soran+1 yılYa güzellik zaten göreceli bişey. Ben istiyorum ki hem dini hassasiyeti benim gibi olsun hem de beğeneyim yani. Dünya yakışıklısı olmasına gerek yok ama gözüme güzel gelmesi gerekiyor. O olmayınca bir şey hissedemiyorum. E hissiz de evlilik yürümez ki. Allah en hayırlısını versin zaten hep böyle dua ediyorum. Teşekkür ederim güzel yorumunuz için :)
Cevap sahibi+1 yılGüzel bakan güzel görür. Gönül kimi severse de dünya güzeli odur 😊 rica ederim ne demek Allah herkesin gönlüne göre versin 😊
Soran+1 yılEvet haklısınız. Gönül kimi severse güzel odur zaten bunu ben de hep söylerim. Amin Allah herkesin gönlündekini hayırlısıyla nasip etsin
Cevap sahibi+1 yılAmin inşallah 😊 bu yüzden tipe değil karaktere önem ver karakteri seversen tipide beğenirsin huyu güzel olmayanin yüzü güzel olsa ne olur 😊
Cevap sahibi+1 yılBu arada sen Allah yolunda olursan emin ol öyle insanlar çıkıyor seninde karsına ama İzmir biraz değişik bir şehir bu yüzden Allah kolaylık versin sana
Soran+1 yılKarakter benim için 1. sırada zaten ama 2. sırada olan şey de diğerlerinden önce beğeni geliyor yani. Herkesin kriteri farklıdır. Ha karakter yoksa dünyanın en yakışıklısı olsun benim için çöptür o ayrı konu.
Cevap sahibi+1 yılMesela nasıl olmalı erkek sana göre tip olarak ten olarak 😊
Soran+1 yılAnlamadım yani bunu niye soruyorsun ki? Tarif edeceğim de bir tip yok zaten. Gördüğüm zaman beğenmem, içime sinmesi lazım. Şu olsun bu olmasın diyeceğim bişey yok. Beğenmek farklı bişey
Cevap sahibi+1 yılAnladım peki teşekkür ederim yaşını merak ettim sakıncası yoksa
Soran+1 yıl25
Cevap sahibi+1 yılTeşekkür ederim 😊 Umarım kendin gibi birini bulursun laflamak istersen burdan yazabilirsin
Soran+1 yılGizli kullanıcısınız. Yani buradan ne kadar konuşabiliriz ki
Cevap sahibi+1 yılÇıkıyım mi gizlilik ten?
Soran+1 yılYok yaa vazgeçtim siz bilirsiniz. Neden gizli paylaşım yapıyorsunuz diyince bile yanlış anlaşıyorum. Saçma sapan yaftalamalar oluyor. O abi kalsın
Soran+1 yılYok* abi kalsın
Cevap sahibi+1 yılGizli olmam reklam yapmamak için 😊
Cevap sahibi+1 yılSen bilirsin
Soran+1 yılSa*lagin biri burada gelmiş diyor yok burada dindar geçiniyormuşum da 3 kişiyle özelden konuşmaya geçmişim de saçma sapan konuşuyor. Seviyenin bozmadıkça normal sohbet etmeyi ahlaksızlık sanıyor belli ki sinirimi bozdu benim de o yüzden istemiyorum kalsın
Cevap sahibi+1 yılboş ver öyle insanları sen kendini bildikten sonra kim ne derse desin 😊 dediğim gibi sen bilirsin
Soran+1 yılSadece takipleşebiliriz istiyorsanız. Sohbet muhabbet için özel mesaj kutumu açmayacagim. Size kalmış
Cevap sahibi+1 yılTakip etmeyi vs sevmiyorum ben normal sohbet muhabbet ederiz diye olur verdim istemiyorsan gerek yok 😊 başka birine kızıp baska birine ceza vermeyede gerek yok düşüncesindeyim sen bilirsin 😊
Soran+1 yılHayır kimseye ceza vermiyorum ben zaten burada düzgün paylaşım yapanları takip ediyorum yani takipteki amacım sürekli birileriyle iletişim kurmak değil
Soran+1 yılPaylaşımlarda takiplesiriz diyorsanız o zaman tamam ama sırf sohbet içinse istemiyorum kusura bakmayın.
Cevap sahibi+1 yılPeki sen bilirsin kusura bakılacak bir şey yok saygı duyarım dediğim gibi takip etmeyi sevmiyorum 😊
Soran+1 yılPeki 👍🏻
Cevap sahibi+1 yılKendine iyi bak iyi günler 😊
Soran+1 yılSana da
Cevap sahibi+1 yılEyvAllah
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılDini hassasiyeti olduğunu iddia edenleride görüyoruz. Bu devirde kimse masum değil. Hele bu sitede yıllardır takılanlar dönüp bir kendilerine bakmalıdır.
049 Yorumla
Soran+1 yılBen iddia etmiyorum öyleyim. Dindar gözüküp kötü olanların da münafık olma ihtimali var zaten. Her şeyi biliyorsanız bunu da iyi bilmeniz gerekiyor. Sizin sorununuz her dindar gözükeni gerçekten dindar sanmaniz. Ondan sonra gerçekten hassasiyet sahibi insanlara çamur atarsınız böyle yazık gerçekten. Siteye gelince bu neyi nasıl kullandığına göre değişir. Bu siteyi kötü amaç için kullanan da var güzel amaç için kullanan da var. Bence bu bilinçte olmadığın için sen kendine dönüp bakmalısın
Cevap sahibi+1 yılKişisel algılama. Sen ne demek istediğimi anladın.
Soran+1 yılGenelleme yaptığın için bu dediğimi her türlü yanlış buluyorum. Farklı şekilde ifade etseydin o zaman dediğin gibi olurdu
Cevap sahibi+1 yılOlan bu ama. Bende dindar bir insanım. Bu sitede kaç tane dindar kızla sohbet ettim hertürlü konulara girdik, sen onlardan o kadar da farklı olamazsın yani. Bunun dindarı dinsizi yok insan hep aynı insandır çünkü. Reelde de dindar kızlarla ilişkim oldu, orada da durum farklı değildi evet bakire kaldılar ama geri kalan çoğu şey oldu. Bu devirde kimse masum değil ablacım benim demek istediğim budur. Dine karşı bir gıcıklığım yok ben kendim Müslümanım ve günahkarım tevbe ediyorum. Benim eleştirim dindarlık üzerinden bişeyler anlatman dindarlık üzerinden yürümen. Bu saf insanları etkileyebilir fakat benim gibi insanın ne olduğunu iyi bilen birileri burada bir sıkıntı olduğunu anlar. Allah hepimizi affetsin.
Soran+1 yılKişi kendinden bilir işi diye bir laf vardır bilir misin? Sen öylesin diye, öyle gördüğün kızlar da oldu diye herkesi aynı kefeye koyman ne akla ne mantığa sığmaz. Gizli kullanıcıyım bak kimligimi de açık etmiyorum ve sana şu kadarını soyliyim. Ben çirkin bir kız değilim. Yeri geldi görüştüğüm insanlar da oldu ama 1 kere bile öpüşmedim. Kaldı ki sen bekaret dışında her şeyi yaşamaktan falan bahsediyorsun yani kendi adına konuş. Bu düşüncen çok yanlış. Ben o dediğin grupta degilim.
Soran+1 yılDindarlık üzerinden de yürüdüğüm yok ben kendim gibi olanı istiyorum. İyi niyeti suistimal ettiğimi düşünmen de senin niyetinin suizanlığındandir. Bence bunun için de ayrıca tövbe etmelisin. Tavsiye ederim
Cevap sahibi+1 yılBak eğer sanal ortamda aynı anda birçok erkekle sohbet ettiysen veya herhangi bir erkekle özel konulara girdiysen seninde benim gözümde onlardan bir farkın yoktur. Ha yok sanalda da kendime hakim oldum diyorsan ozaman sen haklısın ve ben kendi adıma özür dilerim. Bunları sana sormuyorum haddim değildir çünkü bunların cevabını sen kendi vicdanınla veresin. Kırgınlık olduysa affola bol şans.
Soran+1 yılKız erkek fark etmeksizin insanlarla konuşup sohbet ettiğim oldu sonuçta kimseyle farklı amaç için konuşmuyorum. İnsanlarla sohbet etmenin nesi yanlış olabilir ki? Yani sıradan sohbet ettiğim insan benim neyim ki ben onunla konuşurken başkasıyla konuşmiyim? Ha flört kastediyorsan kimseyle flört ettiğim yok zaten
Soran+1 yılBu arada bakire kaldılar ama her şeyi yaşadık dediğin kızlar bakire olmuş olmuyor. 1 deliğe bakmıyor çünkü o bakirelik ve onlar bakire değiller. Bunun ili İnternet ortamını aynı kefeye koymanda da bir mantık göremedim ayrıca
Cevap sahibi+1 yılAblacım geç bunları ya geç. Tamam daha da yazma bak işine hadi.
Soran+1 yılAsıl sen işine bak yaa seninle mi ugrasicam? Gelmişsin herkesi kendin gibi zannediyorsun
Cevap sahibi+1 yılHayır ısrarla konuyu başka yerlere çekiyorsun. Sende bal gibi benim burada benzerini gördüğüm kızlar gibi erkeklerle sohbet etmişsin işte aynı anda birçoğuyla. Özel konularda konuşulmuş. Hala boş yapıyorsun yok ben farklıyım yok ben bilmem ne. Uzaydan mı geldin sen neyin farklı? Zorla konuşturuyorsun beni.
Soran+1 yılÖzel konularda mi konuştum dedim ben? Okunduğunu nerenle anliyorsun
Soran+1 yılBen şu an sana yorum yazarken başka yorum yapan birine de cevap veriyorum. Aynı anda konuşunca sapık mı oluyorum cidden hangi kafatasınız ben anlamıyorum yaa
Cevap sahibi+1 yılYa bak yorumlara bir göz gezdirdim biraz. Daha şu saçma soruda kaç erkeğe profilini aç demişsin veya burdan konuşamayız demişsin falan. Bunları çok görmüyorum sana normal şeyler bunlar. Ama diğerlerinden farklıymışsın gibi yansıtırsan kendini bu olmaz. Yoksa ne yapıyorsan yap banane. Hatta bu konuşmayı ben burada sonlandırıyorum gereksizce uzadı. Bu son mesajım sana bol şans kırgınlık olduysa affola. Hadi kendine iyi bak.
Soran+1 yıl1 kişiye profilini aç dedim sadece o da tanıdığım biri mi acaba diye bakmak için. Buradan konuşamayiz demem de gayet normal değil mi? Tanımadığım görmediğim insanla neden uzun süre sohbet edeyim? Normal konuşmak, bir konu hakkında fikir alışverişi yapmanın nesi yanlış? Sen cidden niyetini bozmuşsun. Benim sana diyeceğim başka birsey yok. Senin adına üzüldüm
Soran+1 yılAynen bir daha tek kelime etme bence. Sana kendin gibi insanlarla hayatta başarılar
Soran+1 yılKendimi olmadığım biri gibi de gösterdiğim yok. Amacım farklı olsaydı sorumu da gizli sormazdım zaten. Kendimi şu durumda saklayacağım bir şeyim de yok. Sen herkesi kendin gibi zannetmeyi bırak. Bunu yaparak suizandan günah kazanıyorsun sadece
Cevap sahibi+1 yılBen gidiyorum sen kendin beni tekrar tartışmaya çekiyorsun. 1 değil 3 kişiyle tanıştın bu soruda ve özel mesaj kutusuna geçtin. Sen önce kendin biraz dindar olda sonra erkeğin dindarını bulmak iste. Sana bu halinle hiçbir dindar erkek evlilik için yaklaşmaz. Sana yaklaşanlar da neden yaklaşır bunu sen daha iyi bilirsin. Bugün yaşın 25 bir bakmışsın hooop 30-35 olmuşsun. Evde kalınca anlarsın beni. Bak cidden daha da yazma konu uzamasın.
Soran+1 yılSeni Allah'a havale ediyorum gerçekten ve çok da acıyorum sana. Ahlakını bozmayan birine karşı bu lafları söyledin ya ahirette de hakkım haram sana.
Soran+1 yılBen senin gibi değilim. Sen kendi haline utan. Kimseye de mesajlaştığım yok. Ayrıca mesajlaşsam da normal bir konuşmanın sakıncası yok. Sen kimsin de bir insanla konuşuyorum diye benim ahlakıma dindarligima laf edebiliyorsun hadisiz! Ahirette iki elim yakanda olacak. Kul hakkını da Allah affetmiyor zaten bana bırakacak. Ben de affetmiyorum. Yanacaksın
Cevap sahibi+1 yılAblacım kör değiliz sadece şu soruda 3 kişiyle mesaj kutusuna geçtin. Ahlakına laf etmem o beni ilgilendirmez ama dindarlık kısmında hata ediyorsun. Dindar kadın öyle her önüne gelenle mesajlaşmaz kusura bakma. Reelde namahrem neyse sanalda namahrem aynıdır. Bilmem lazım bunları. Ayrıca ben iki kez konuyu uzatmadan gitmek istedim ama sen kendin bana acıdığını iddia ederek beni rencide etmeye çalışarak tartışmayı uzattın. Sana güzelce hadi git yol al bak işine dedim.
Soran+1 yılHiç kimseye açıklama yapmak zorunda değilim ama yine de soyliyim. 1 kişiyle özel mesajla konuştum sadece buradan. Onda da 2 cumle muhabbet. Her önüme gelenle de mesajlastigim yok. Burada konuşmak ile özel mesajla "seviyeli" konuşmak arasında ne fark var? Burada yorum uzadıkça uzuyor, yorumu görmek zor oluyor. Bu yüzden biriyle özel mesajla konuşmayı kabul ettim diye beni bu konuda kimse zerre kadar eleştirme hakkına sahip değil. Dindarligimi bozacak bir şey hiç değil. Ben kendi ahlakımı biliyorum sen merak etme. Özel mesaj ile konuşmak günah olabilir ama ne konuştuğuna bağlı. Beni bu konuda kimse elestiremez. Mesaj kutumu burada sergileseler hiçbirinden de utanacagım bir konuşmam yok. Şimdi bu hadsizligini al, defol git
Soran+1 yılHiç kimse benim ahlakıma da, dini hassasiyetime de laf söylemeye cüret edemez. Hele senin gibi biri beni kendi yaptıklarıyla hiç kıyas edemez. Suiazını da al şimdi hadi uza buradan
Soran+1 yılBirinin ahlakına laf edecekken de bunu iyi dusun. Büyük günah işleyip kul hakkına girdin. Ahlaklı birinin ahlakına laf etmenin günahından haberin var mı senin? Hiç sanmıyorum. Bilsen oturup ağlardın şu an
Cevap sahibi+1 yılNasıl da çirkinleşiyorsun bak. Defol falan ne demek. Ben seninle böyle mi konuşuyorum.
Soran+1 yılYok 3 kişiyle özel mesaja geçmişim de, yok kim bilir neler konusuyormuşum da taa en başından beri yaftalayip benim hakkımda olmayan şeylerin iddiasında bulunarak ahlakima laf ettin sen zaten. Böyle konuşan birine de defol demem gayet normal. Evet benim günahım da iyi muameleyi haketmeyene karşı herkese hakettigi gibi davranmak. Senin hakettigin muamele de bu
Soran+1 yılEvet ben burada sorumu da sorarım. Sınırımı, çizgimi bilerek bir cok insanla da konuşurum. Bu beni ne dinden uzak yapar ne de ahlakımı bozar. Bu günahsa bile bana bu kadar lafı söylerken sen kat kat daha fazla günaha girdin zaten. Daha fazla uğraşamam seninle hadi işine bak
Cevap sahibi+1 yılYoo ben yaftalamadım gördüğümü okuduğumu söyledim sadece. Suizan diyorsun da suizanın kralını sen soruyu sorarken yapmışsın zaten yakışıklı erkeklerin dindar kalamayacağını günahlara dalacağını falan söylemişsin. Eee bende sana katılıyorum işte doğru diyorsun bu devirde günaha düşmemek zor diyorum fakat bu siz kadınlar içinde geçerli sadece erkekler değil mesele diyorum. Zannediyorum gayet normal konuştum seninle ben. Bilmiyorum bir farklı sıkıntın mı var ki böyle celallendin direkt. Muamele konusuna gelirsek benimle böyle konuşanın hak ettiği muamele bellidir de ben bak o muameleyi yapmıyorum. Farkımız bu sanırım ablacım.
Soran+1 yılBana kendim kadar dini hassasiyeti olan biri yeter zaten. Ben kendim gibi birini istiyorum. Bunu söylerken de içim çok rahat. Sen kendi haline üzül.
Cevap sahibi+1 yılYoo hiç üzülmüyorum. Günahı benim boynuma. Ben evlenmicem kimseyle zaten şimdiye kadar bu konuda niyeti olanları çıkardım hayatımdan. Çünkü dışarıdan melek gibi görünüp içeriden her haltı yiyen tiplerle ne hayatımı birleştiririm ne de çocuklarıma anne yaparım. Yok öyle bir dünya. Fakat sen kendi adına üzülmeye devam edebilirsin sonuç olarak istediğini bulamamışsın sorudan ve yorumlardan anladığım kadarıyla ve bundan şikayetçisin. İstersen bende senin adına üzülebilirim eğer faydası olacaksa.
Soran+1 yılSen benim sorduğum soruya bile anlamamışsın ki konuşuyorsun. Özellikle mesajla saçma sapan şeyler konuştuğumu iddia edip yalan yanlış suizanda bulunan sendin bu 1, 2. si ben sorumda yakışıklı erkekler kesin dindar kalamaz, bozulur diye bişey demedim. Çoğunlukla bozulma ihtimali olur mi diye fikir belirtip soru sordum. Daha sorumu bile düzgün anlayamamışsın. Ben haksız yere ahlakima laf eden herkese de celallenirim. Hakkımı da haram ederim. Sen bende olmayan bir günahı sende olduğu halde eleştirirken, benim şu an işlediğim tek günah senin gibi birine yine de iyi davranmam öğütlenirken bunu başaramıyor olmam sadece. Senin niyetin bozuk zaten baştan. Bizim seninle farkımız bu
Soran+1 yılBen Allah'tan diliyorum "kendim gibi birini" yaşım da genç. Ben kendim gibi birini isteyecek kadar ahlak sahibiyim. Sen bunu kendin için söyleyebilir misin peki? Belli ki hayır. Üzülünmesi gereken kişinin kim olduğu da belli o yüzden
Soran+1 yılSen dindar geçinip başkalarıyla her haltı yediysen eğer öyle birini hakediyorsun. O yüzden kendin gibi birine layıksın. Ama kendin gibi birini isteyemiyorsun ne acı... benim hiç böyle bir sorunum yok
Cevap sahibi+1 yılBiz iki günde bu hale gelmedik. İlişkilerimiz arttıkça insanları tanıdıkça sohbet ettikçe bu durum oluştu. Zamanla da neyin ne olduğunu öğrendik. Hayat tecrübedir. Göre göre konuşa konuşa yaşaya yaşaya öğreniyorsun. Ben kendim gibi birini şu halimle istemem doğrudur ama 10 yıl önce ki halimi isterdim. Saf masum ve temiz bir zihin sahibiydik. Doğrusu bu. Fakat zaman bizde ki bu duyguları ve hisleri öldürdü. Bence şu kısa konuşma da da bunu farkettin sen. Buda doğrudur.
Soran+1 yılBen hâlâ kendim gibi birini istiyorum. Ben de insan tanıyorum. Dediğin tarzda insanlar olduğunu da biliyorum ama böyle olan 1000 kişi de görsem herkesin aynı olmadığını, her kişiliğin, her karakterin kendine özgü olduğunu bildiğim için kimseyi bu genelleme içine sokup da yaftalama hakkına sahip olmadığımın bilincinde olacak kadar olgunluk sahibi bir insanım. Ama sende bu bilinç ve olgunluğu göremedim. İstersen milyonlarca insanda bunu gör, içlerinden 1 kişi temizse sen kul hakkından cehennemi boylarsın. Az önce beni o kategoriye sokarak yaptığın gibi. Biriyle özel mesajla konuşuyor olmamı direkt kötü anlamda konuşmaya yoran birinin ben yeterince insan tanıdığına inanmıyorum. Yaşın kaç bilmiyorum ama bunun bilincinde değilsen zaten buyumemişsin ve insanlardan haberin yok demektir
Soran+1 yılHakkımda bilmediğin bir konuyla ilgili asılsız varsayımlar yapıp dindarlığıma laf etmen de senin ergenlik seviyeni açıkça gösteriyor. Daha fazla uzatmaya gerek yok. İnsan sarrafı olan biri her ihtimali düşünür. Kendisi öyle veya öyle olan çok insan gördü diye karşısına çıkan her insanın o türden olmayacağının bilincinde olur. Senin insan tanıyabilmen için daha çok yol alman lazım
Cevap sahibi+1 yılİnan hiç mi hiç sanmıyorum.
Soran+1 yılO senin problemin. Benim değil. Ne düşündüğün de umrumda değil. Kişi kendinden bilir işi diye boşuna demiyorlar. Sen ahlaki sağlam olan insanlara bakıp altında bir şey aramaya uğraşacağına kendi ahlakınla ilgilensen daha çok yol alırsın.
Soran+1 yılSen yapıyorsun diye veya yapanları görüyorsun diye herkes öyle olacak diye bir kural yok. İnsan tanıyan biri olsan bu bakış açısında olmazdın zaten. O yüzden insan konusunda tecrübe sahibi olduğunu iddia etme boş yere.
Cevap sahibi+1 yılÇok gerginsin ben senin ahlakına namusuna falan laf atmadım haddim değil bu. Nereden çıkarıyorsun bunu.
Soran+1 yılBir daha da tanımadığın, içini bilmediğin insanlar hakkında ileri geri konuşup ahlakına laf etmeye kalkma. Ciddi hadsizlik ve en büyük ahlaksızlık da bu iftirayı atmaktır
Soran+1 yıl"1 değil 3 kişiyle tanıştın bu soruda ve özel mesaj kutusuna geçtin. Sen önce kendin biraz dindar olda sonra erkeğin dindarını bulmak iste. Sana bu halinle hiçbir dindar erkek evlilik için yaklaşmaz. Sana yaklaşanlar da neden yaklaşır bunu sen daha iyi bilirsin."
DİYEN BEN DEĞİLDİM.
Cevap sahibi+1 yılEee bu senin namusuna veya ahlakına laf atmak mı oluyor? Bu senin yazdıklarınla yaptıkların uyumsuz demek oluyor.
Soran+1 yıl"Ablacım kör değiliz sadece şu soruda 3 kişiyle mesaj kutusuna geçtin. Dindar kadın öyle her önüne gelenle mesajlaşmaz kusura bakma"
DİYEN DE BEN DEĞİLDİM. Bir insanla özel mesajla konuşmam bel altı konuştuğum anlamına gelmiyor. Bu algıyı yapan da sendin. Her önüne gelenle konuşmak demen falan bu çirkin yakıştırmaları yaptığın için kendinden utanmalısın. Daha fazla uzatmak istemiyorum
Soran+1 yılYaptıklarımla yazdıklarımın uyumsuz bir tarafı yok. İnsanlar birbirleriyle seviyeli bir şekilde konuşup tartışabilir. Bunu burada konuşmak ile özel mesajla konuşmak arasında bir fark yok. Özel mesajda konuşunca dindarlıktan çıkmış olmuyorsun sen önce bunu kavra
Soran+1 yılÖzel mesaj diyince senin kafanın bel altı çalışması da benim hiç problemim değil.
Cevap sahibi+1 yılSeni vicdanınla başbaşa bırakıyorum hadi Allah'a emanet ol bildirim kapattım daha girmem soruya.
Soran+1 yılOk. Benim vicdanım rahat. Sen kendine bsk
Gizli Üye(18-24)+1 yılEvet, çok talep gören insanın kendini muhafaza etmesi daha zor olur. Neticede herkes bir hz yusuf'un aleyhisselam imanına ve iradesine sahip değil
216 Yorumla
Soran+1 yılAma ben bunu bekliyorum işte. Çünkü ben de kendimi koruyorum. Benim dengim bir erkek de bunu yapmalı. Gözümde o zaman kıymetli olur. Elinde fırsat yok diye doğru yolda durmak kolay. Mesele her türlü imkanın varken doğruyu seçmek. Bu insanlar değerlidir benim gözümde çünkü ben de boyleyim
Cevap sahibi+1 yılErkeğin zina etmesi daha kolay olur. Elini yıkar gider evine kimse bir şey anlamaz. Bu devirde bahsettiğin insanlar evliya gibidir. Çok samimiyim bu konuda. Ümmetimin başı mı yoksa sonu daha hayırlıdır bilinmez buyuruyor efendimiz as. Yakışıklı, kaslı, seksi ve çekici bir adam düşün. Nereye gitse güzel kadınlardan ilgi görüyor. Kaslı adamın libidosu da yüksektir zaten. Böyle bir adam Allah için kendine muhafaza edebiliyorsa bu devirde çok mübarek bir şahıstır. Eli öpülesi insandır.
Cevap sahibi+1 yılBir de kendimi yarım elma gibi hissediyorum yazmışsın. Eğer kendini yarım hissediyorsan, evlenince tamam olacağını hissediyorsan yanılırsın. Bu tarz düşünen insanlar evlilikten beklentileri karşılanmayınca hayal kırıklığına uğrarlar. Sen bir bireysin. Kendi başına tamamsın. İmanın yarısını sağlama almak o manaya gelmiyor tam olarak. Evlenmeyince zinaya düşme ihtimali olduğu için o evlenince imanın yarısını sağlama almış oluyorsun. Yani imanın yarım kalmış oluyor sen birey olarak tamamsın tek başına.
Soran+1 yılBenim dengim insan odur ama. Erkeğin zina etmesi ile kadının zina etmesi kolaylık arasında fark yok hatta kadının yapması daha kolaydır. Bir göz kırpması yeter kadının bunu yapmak için. Güzel kızların etrafında da bir sürü insan toplanır. Ben yapmiyorsam erkek de yapmamalı.
Cevap sahibi+1 yılyani tabii ki de kadının yapması kolay ama kadınınki anlaşılıyor o mana da söyledim. erkek de bir şey anlaşılmaz.
Soran+1 yılBen birey olarak yarım olmaktan bahsetmedim zaten. Beni çok yanlış anlamışsın. Tabiki birey olarak tekim ve bunun için kimseye ihtiyacım yok. Olayı yanlış anlamissin
Cevap sahibi+1 yılyanlış anladıysam tamam o zaman sorun yok. yarım elma gibi hissetme yine de.
Soran+1 yılAllah insanı çifter çifter yaratmış. Bundan bahsediyorum. Birey olarak tabiki tam olmak için kimseye ihtiyaç yok ama ruhen ve duygusal olarak tamamlanmak için ihtiyaç var. Eğer öyle olmasa kimse evlenmezdi
Cevap sahibi+1 yılDoğru ruhen ve duygusal olarak ihtiyaç var. Ayet "Kendileri ile huzur bulasınız diye sizin için türünüzden eşler yaratması ve aranızda bir sevgi ve merhamet var etmesi de O’nun (varlığının ve kudretinin) delillerindendir. Şüphesiz bunda düşünen bir toplum için elbette ibretler vardır."
Soran+1 yılHeh işte demek istedigim buydu
Soran+1 yılEmin ol beni tanısan, paylasimlarimi görsen bir birey olarak kimsenin kimseye muhtaç olmadığını, aksine kendisiyle mutlu olamayan bir insanın başkasıyla mutlu olamayacağını savunan biri olduğumu bilirdin
Cevap sahibi+1 yılTamam o zaman yanlış anlamışım sorun yok. Bu şekilde düşünen insanlar olabiliyor bazen , sonra hayal kırıklığına uğruyorlar o yüzden dedim.
Soran+1 yılEvet demek istediğini anladım zaten sorun yok. :)
Cevap sahibi+1 yıltamam o zaman sorun yok :)
Soran+1 yılOkey
Soran+1 yıl:)
Gizli Üye(25-29)+1 yılAynı durumu ben de kızlar için yaşıyorum
11 Yorumla
Soran+1 yılKız olarak da erkek olarak da sayımız az bu kesin. Maalesef...
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
8
Cevap
13Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı.
m +1 yılDüşündüklerine katılıyorum. Ama tabi fazla yaşlı olduğum için üzülürüm diye korkum yok. Kafama uymuyorsa s. Ediyorum direkt 😂😎
11 Yorumla
Soran+1 yılYaşlı değilsin abla orta yaştasın
+1 yılGüzel / yakışıklı insanlarda erdem olmaz, ya da olmaması daha yüksek olasılıktır düşüncesi bir önyargı bence.
13 Yorumla
Soran+1 yılYa ben güzel yakışıklı birinde erdem olmaz demiyorum tabiki var erdemli insanlar. Ben de güzel ve karakterli biriyim zaten kendimde pay biçiyorum. Sadece çevremde gördüğüm kadarıyla bu sayıda bir azlık var gibi geliyor. Ondan bu önyargım
- +1 yıl
Her tipten her türlü çıkıyor. Ayrıca belli bir yaştan sonra çok marjinal değişim geçirenler olabiliyor. Hayatta her şey var.
Soran+1 yılHaklısın
Kesinlikle temiz ahlakta birisi olmalı bizim gibi kızlar kalmadı bacım
11 Yorumla
Soran+1 yılMaalesef sayımız az :(
Gizli Üye(30-35)+1 yılBir gün kalbiyle, ahlakıyla, hali, tavrıyla sevdiğin, kalbinin ısındığı biri olursa o kişi gözüne güzel görünür zaten. 😇
17 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah öyle biri olsa keşke
Cevap sahibi+1 yılHer nasip vaktine esirdir derler. Vakti geldiğinde bulur seni. Sen yeter ki hayırlı bir eş için bol bol dua et. Rabb'im bize çok yakın ve dualara mutlaka cevap verir. 😇
Soran+1 yılEvet ediyorum zaten. Allah kabul eder inşallah. Mümin kardeşin olarak senden de dua isterim :)
Cevap sahibi+1 yılRabb'im iki cihanda da yanında olacak, seni sevip sayacak hayırlı bir eş nasip etsin sana inşallah 😇
Soran+1 yılAmin abla Allah razı olsun 🥰
Cevap sahibi+1 yılAmin cümlemizden inşallah 😇
Soran+1 yılAmin 🌸
Gizli Üye(25-29)+1 yılYakışıklı erkekler senin ahirette yanında olmayacak. Kaldı ki yakışıklı ve hasasiyeti olan erkekler de var
137 Yorumla
Soran+1 yılBen sadece yakışıklı olsun mu dedim? Dini hassasiyeti olması gerekiyor her türlü ama beğenmem de gerekiyor. Peygamberimiz (s. a. v.) de demiş bakın inceleyin begenmeniz de gerekiyor anlamında. Bunda ne gibi bir sorun olabilir?
Cevap sahibi+1 yılİşte ben de onu diyorum her ikisinin de bulunduğu insanlar var. Onları seçebilirsin
Soran+1 yılÇevremde olsa seçeceğim ama çevremde yok
Cevap sahibi+1 yılAma nasibin gelir seni bulur ya. Bence sne Allah rızaısnı kazanamha bak bu süreçte
Soran+1 yılAmacım o zaten ama bazen kendimi yarım elma gibi hissediyorum. Hadis var ya evlenen imanının yarısını kurtarmıştır, diğer yarisi için de Allah'a sığinsın diye. Bunu düşünüyorum
Cevap sahibi+1 yılEvet işte zaten Allah rıazıs içşn evleniliyor. İmanınn yarısını tamamlıyor ama evlilğin güzelinş istemek için de ilk önce Allah rızası olmalı
Soran+1 yılBunun için elimden geleni yapıyorum zaten.
Cevap sahibi+1 yılNe güzel o zaman size
Soran+1 yılAma o ayrı konu bu ayrı konu
Cevap sahibi+1 yılAyrı değil Rabbini razı edersen emin ol o da seni razı eder
Soran+1 yılBiliyorum
Soran+1 yılAma anlamadığım bir nokta var ben millet gelip bana asılmasın diye soruyu gizli soruyorum. Siz niye gizli cevapliyorsunuz
Cevap sahibi+1 yılBen de millet niyetimi bozmasın diye gizli cevaplıyorum. Profilimi görüp istek atıyorlar. Sapıklık sadece erkeklerde yok kızlsrda da var
Soran+1 yılAnladım da bu paylaşımında sapıklık yapılacak ne var ki güzel şeyler söylüyorsun
Soran+1 yılMesaj kutunu kapatabilirsin o zaman kimse rahatsız edemez
Cevap sahibi+1 yılİstek atıyorlar. Güzel kızlar olunca biliyorusn fiziklerini sergiliyorlar. Bende de nefis var illaki kabul edelim geliyor. Sonra yazınca edince konu yanlış yerlere geliyor
Soran+1 yılO yüzden biriyle konuşacaksınız o kişinin karakterine bakarak konuşun. Güzellik önemli tsbiki ama karakter yoksa bir anlamı yok. Mesaj kutunuz kapalıysa siz takip etmediğiniz sürece sizi takip edenler mesaj atamaz zaten. Ya siz de takip ediyorsunuzdur ya da takip edene siz mesaj atıyorsunuzdur. Başka türlü mesajlaşamazsiniz ki
Cevap sahibi+1 yılBenim yazdığımı anlamadınız sanırım. Zaten kabul ediyorum nefsimi körüklüyor çünkü porfilleri falan. Ondan dolayı böyle gizli cevap vermek en güzeli oluyor
Soran+1 yılİşte bu yüzden güvenmiyorum ya insanlara 😒 böyle konuşan insanlar bile bunu yapıyor yani cidden bıktım herkesten nefret ediyorum ya
Cevap sahibi+1 yılÇok yanlış düşünüyorsunuz. Bak bir zamandan sonra nefis istiyor ve kişi nefsini terbiye etmek zrounda kalıyor. Ne yapabilirim kişini doğası gereği oluyor bu. Hem çok şükür uzak durmays çalışıyorum
Soran+1 yılİnsan nefsini her zaman terbiye etmek zorunda zaten. Eğer seni kötüye sürüklüyorsa bu siteyi de kullanma. Hatta mümkünse sosyal medya kullanmayın. Gerçekten insanlara güvenim kalmadı ya gerçekten 😒
Cevap sahibi+1 yılİnsanlara güvenini ben mi belirliyorum. Bırakmıştım zsrne bir ara sonra yine geldim. Emin olun yanlış düşünüyorsunuz. İnsanlardan haberiniz yok belli ki
Soran+1 yılHayır sen belirlemiyorsun ama dini hassasiyeti olan insanlardan bunları duyunca karamsarlığa düşüyorum
Soran+1 yılİnsanlardan gayet haberim var zaten o yüzden kimseye güvenim kalmadı
Cevap sahibi+1 yılBence düşmene gerek yok. Herkes böyöle değil ve hasasiyetim olmasa zaten şu an bu konuşmayı dahi yapmıyor olurduk
Cevap sahibi+1 yılUmarım öyledir
Soran+1 yılHassasiyetin olduğunu fark ettim zaten bu yüzden üzülüyorum. Hassasiyeti olan insanların bunları yapması üzüyor beni
Soran+1 yılKimse de günahsız değil sonuçta peygamber değiliz biliyorum ama bu konularda fazla hassasım belki de bu yüzden
Cevap sahibi+1 yılBak dediğin gibi kimse günahsız değil evet ve ben gerçekten nefsimi terbiye etme konusunda büyük çaba gösterdim gösteriyorum da. Bu açıklamaya yapmama gerek bile yok da Rabbim biliyor sonuçta. Ama insanları da yanlış tanıma. Günahsız birini ararsan savrulur gidersin tek başına. Rabbim günahlarları cennetine kabul ederken sen sohbette bile karşı geliyorsun. Cennet tövbe etmiş günahkarlarla dolu
Soran+1 yılBunun farkındayım zaten. Dediğim gibi bu konularda hassasım o yüzden. Ben sana karşı değilim bu günaha karşıyım ayrıca
Soran+1 yıl2 dk profilini açabilir misin
Soran+1 yılAçma profilini de vazgeçtim. Bunu diyince bile insanlar yanlış anlıyor sanki başka amacım varmış gibi. Kalsın
Cevap sahibi+1 yılYazdığını görmemişim burada değildim. Merak etme kötü niyetli anlamam ama yazacaksan açayım
Soran+1 yılYazmak için değil aslında düzgün gördüğüm insanları takip ediyorum paylaşımlarını falan görürüm diye ondan takipleşmek istersen açabilirsin
Cevap sahibi+1 yılÖyle diyorsanız olur tabi
Soran+1 yılTakipleşiyormuşuz zaten..
Cevap sahibi+1 yılGerçekten mi. Kimsiniz
Gizli Üye(25-29)+1 yılBu konuda ben de aynı düşüncedeyim. O yüzden duanın gücüne inanıyorum. Allah inşallah hayırlı kısmetler nasip eder.
113 Yorumla
Soran+1 yılAmin
Soran+1 yıl@Suna098 🌸
Soran+1 yıl@Suna098 evet buna katılıyorum zaten
Soran+1 yılDin ile dediğim sadece namaz kılıp ibadet etmek değil. Din ahlaktır. Hayatına geçirip yaşanması gereken bir şeydir. İslami doğru yaşayan insanlığın zirvesini yaşar zaten. Mesele bunu bilmekte
Soran+1 yıl@Suna098 ben önem verdiğim konular belli. Hayatıma girecek kişinin de bunlara onem vermesi gerekiyor
dini hassasiyetleri yüksek olan bir ergen hmmmmm nasıl bir kafa yapın var ise o başkasında yok emin ol
05 Yorumla
Soran+1 yılBu cümleyi kuran birinden daha ergen olmadığım kesin
Soran+1 yılBen de güzelim. Ahlaklıyım da. Dış görünüşe bakarak herkesi kategorize etmiyorum sadece gözlemlediğim kadarıyla dış görünüşü güzel olanların günahlara daha çok battığını görüyorum. Bu güzel olan herkes öyle anlamına gelmiyor. Daha sorumu anlamamışsın ama bana ergen diyorsun. Halbuki Türkçe yazdım. Anlamalıydınız
Soran+1 yılÖyle görünüyor
+1 yılYaşadığınız yer ile alakalı bende yaşadığım şehirde 5 vakit kılan tesettür lü hanım bulamiyorum
113 Yorumla
Soran+1 yılEn gavur denebilecek şehirlerden birinde yaşıyorum. Tesettürlüyüm ve 5 vakit namaz kılıyorum. Yani kız dersen var sayımız az tabi ama erkekler ne kadar onu bilemiyorum
- +1 yıl
Bende baya gavur olan bir şehirde yaşıyorum erkeklerden az da olsa dini hassasiyeti olan kimselere denk geldim. Onlarla arkadaşımda.
Soran+1 yılTekirdağ mi?
- +1 yıl
Evet tekirdağdayım nereden bildiniz ilginç 🤔
Soran+1 yıl59 yazdığı için olabilir mi? Yani senin yaşadığın yerde yoksa ben ne yapayım benim durumum daha vahim o zaman
- +1 yıl
Haklısın nickime belirtmişim 😅 böyle deme bence Hayır'lısı Allah'tan dır :) bu arada sen nerelisin?
Soran+1 yılAmin hayırlısı tabi. İzmir
- +1 yıl
Amin. İzmir'e birkaç kez geldim. İzmirdede çok güzel dergahlar camiler var. Ama bayan olarak size uygun neresi vardır o kadar İzmir'e hakim değilim. Ama yinede metropol illaki o tarz yerler vardır. :)
Soran+1 yılEvet onu biliyorum da konu sorumun dışına çıktı
- +1 yıl
Doğru söylüyorsun. Kısacası sabırlı olman lazım zamanla hepsi olur
Soran+1 yılİnşallah
- +1 yıl
Allah hayırlı insanlarla sizi tanıştırsın
Soran+1 yılAmin sağol
+1 yılSeninle synı düzeyde yakışıklı erkek kim dir bret pir mi
03 Yorumla
Soran+1 yılHayır normal seviyede güzel olduğumu söyledim. Dünya güzeli değilim ama güzelim yani begenecegim biri olmayı çok yakışıklı olmasına gerek yok
- +1 yıl
Cemiyetlere girmen gerek ki öyle yerlerde daha zor bulman kendini dünyaya tam olarak kapamamış olması gerekiyor öyle olunca birisi mutlaka olur
Soran+1 yılDünyaya kendini tam olarak kapatan biri bana göre olmaz zaten çünkü ben öyle biri değilim. İslamiyeti yaşamak için kendini dünyaya kapatmak gerekmiyor zaten
Gizli Üye(30-35)+1 yılMuhtemelen yasın kucuk daha yolun basındasın insanlara guvenmk cok zor dıkkat et..
122 Yorumla
Soran+1 yılHayır küçük değilim. Zaten kimseye de güvenim yok.
Cevap sahibi+1 yılZaten olmamasın eş seçimli onemli bu haytta en onmlı şeyi bı insanın butun gelecegi demek bekarsan cok dikkat et
Soran+1 yılDikkat ediyorum zaten. İnsanları gördükçe insanlardan daha da soğuyorum.
Cevap sahibi+1 yılHer yerde bu aynıdır bı sorun mevcut bak ben yurt dısındayım burdada aynıdr ama burdakıler biraz daha durustler oraya gore
Soran+1 yılBilemiyorum
Cevap sahibi+1 yılBursalı insanlar neyse öyle devam edıyorlar durustler ama turkıyede gızlıyorlar gızlı gızlı birseyler yapıyorlar iyi biridir dersin sonra bı bakıyorsun...
Soran+1 yılİşte kimseye güvenim kalmadı zaten ama ben varsam güvenilir insan da vardır illa ki diye düşünüyorum bilmiyorum
Cevap sahibi+1 yılVar tanı nıye olmasin karamsar olma gecmıste yasadıgın bı guvensızlık mı var
Soran+1 yılEvet var. Güvenim kalmadı kimseye. Birinin gelip güvenimi kazanması lazım. Başka türlü zor
Cevap sahibi+1 yılBu devırde bu ınsanlarla yasayıpta guven sıkıntısı yasamayı var olur elbet ınsala acele etme bırey olarak bak eksıklerın varsa onları tammla egıtimını tamamla işini gucunu eline al tabı haşin cok buyuk degılse gelecegını hazrla
Soran+1 yılAcele edeceğim bir şey yok zaten aceleyle olabilecek bir şey de yok ki 25 yaşındayım daha
Cevap sahibi+1 yılOyle yap zaten kendını gelıstırmeye bak iyi bı insan olmaya gelecegı olusturan kadınlardır.
Soran+1 yılÖyle yapıyorum zaten
Cevap sahibi+1 yılYurt dışında yasıyor olsaydınız sızı tanımak isterdim iyi bır eş cocuklarına iyi bir anne olabıleck bırıne benzıyrsunuz
Soran+1 yılYani benim genel olarak insanlara pek güvenim olmadığı için internetten de güvenemezdim zaten muhtemelen
Cevap sahibi+1 yılBende aynı fikirdeyım bu kadar pıslıgın oldugu bor dünya da evlılık gıbı hassas bırseyı yol arkadasına internetten bulmak guvnmek cok zor
Soran+1 yılEvet öyle
Cevap sahibi+1 yılBilmiyorum ne kadr dogru ama ıstersen buranın mesaj kısmından arkadasca konusabılırz zaten uzaktaki bı insanın sana zararı olmaz arada bır konusup tartısırz fıkır alişverişinde bulunurz tanı saygı sevgi ve kardesce benle ilgili bı rahatsız duyarsanız bana soylemk kosuluyla cekınmeden.
Soran+1 yılYani bilmiyorum arkadas olmanın ne anlamı var ki burada
Cevap sahibi+1 yılHaklısınz en azından karsı cınsten konusup fıkır alişverisinde bulunacagın bırı bazen insan konusmk isterbazı seylerı nasl bu sıtede ınsan fıkırlerını paylaşıyorlar oyle ama farkında olup ya da olmadan seni uzuck bor durum oldu mu bana soylemk kosuluyla hem zaten en yakınlarımız cevremız bulamıyoruz kı
Soran+1 yılPeki ama gizli kullanicisin açman lazım
Cevap sahibi+1 yılPeki actım
Gizli Üye(36-45)+1 yılYakışıklıyım kurban bayramında kurbanımı kesiyorum olur mu
02 Yorumla
Soran+1 yılÜfffff
Soran+1 yılBoş yorumlar yapın diye sormadım bu soruyu
+1 yılsofiler romantik olmaz erkekler konusunda istisna yap bence , herkes kendi diniden sorumludur sen kendine bak bence din konusunda.
05 Yorumla
Soran+1 yılNeye dayanarak söylüyorsun bunu?
- +1 yıl
e onlara görev her şey günah
Soran+1 yılOfff anlıyorum bilmediğiniz konular bunlar. Ben her şey günah diyenlerden bahsetmiyorum. Her şey günah değildir. Allah ve resulunun günah dedikleri günahtır sadece. Çizgi çok net. Bunu abartıp fazlasını eklemeye çalışanların da, bunu fazla görüp azaltmaya çalışanların da bende yeri yok. Ben doğru olanı istiyorum
- +1 yıl
Doğrusunu ancak sen bilirsin, ben bu adamla bu şekliyle yaşarım diyorsan sorun olmaz inancı...
Soran+1 yılDediğim gibi ben kendim gibi birini istiyorum. Benim bakış açımda olan biri. Yoksa tonla dini bakış açısı farklı olan insanlar var yani her çeşit insan var. Herkesle anlaşamam zaten
Herzaman her kafadan aynı insan bulamazsin
113 Yorumla
Soran+1 yılAynı insan yoktur zaten ama benzemeli yani kafa yapımız
Soran+1 yılBen zıt istemiyorum anlaşamam yani mutlu olamam
- +1 yıl
Zıtlık önemli biri sınırlı öteki sakın olmalı doğru diyor bence
Soran+1 yıl@Mr_shakespeare zıtlık huyda önemli olabilir ama kafa yapısı zıtsa büyük sıkıntı
- +1 yıl
Tabi canım haklısın kafa yapısı uyacak ama bazı huylar zıt olmalı.
Soran+1 yıl@Mr_shakespeare evet buna katılıyorum
- +1 yıl
Ama bulmak çok zor onu herhalde kriterleri biraz esnetmek lazim
Soran+1 yıl@Mr_shakespeare bir çok kriter esneyebilir ama bu iki konu önemli o yüzden esnetemem
- +1 yıl
Bu iki kriterler esnenecek şey değil başka kriterlerden bahsettim m
Soran+1 yıl@Mr_shakespeare evet başka kriterler esneyebilir tabiki
Alakası yok senin düşüncen böyle
01 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah. Yanılmayı o kadar isterim ki
+1 yılDinde zorlama yoktur?
03 Yorumla
Soran+1 yılBunun nesi zorlama?
- +1 yıl
Şartlandırmışsın kendini
Soran+1 yılSadece önyargım var. Böyle bir çıksa önyargım kırılır
- Aşk İlişkileri konusunda 20,6b cevap paylaştı.
+1 yılHerkes esitini alsın
12 Yorumla
Soran+1 yılÖyle olmalı
- +1 yıl
Evet
+1 yılNe güzel iste
10 Yorumla
+1 yıl100 kişiden 1 kişide var
10 YorumlaGeneli öyle maalesef
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı.
+1 yılOnlarin derdi karı kızla oynaşmak zaten
04 Yorumla
Soran+1 yılOnlar dediğin kim?
- +1 yıl
Onlar dedigim senin dedigin kişiler oluyor
Soran+1 yılNe saçmalıyorsun sen ya
Soran+1 yılPsikolojik sorunların var ciddi anlamda halka zararsın. Acilen tedavi ol
Gizli Üye(30-35)+1 yılErkek olsun yeter abla
00 Yorumla
Devamını Gör(6)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026