Hemcinsimden hoşlanıyorum ama dindar bana ilgisi olamaz değil mi?

Kadın benim Kuran kursu hocam, dini vecibelerini yerine getiriyor ama mesela dinimizde bir kadının başka bir kadına çok yakın olması yasak ama ben ne zaman ona yakın davransam, sarılsam, öpsem, yanağından makas alsam, yanına uzansam, uyurken beline elimle dokunsam izin veriyor. Aşırı temas bağımlısıyım özellikle sevdiğim birine karşı ve ondan uzak duramıyorum, sürekli dokunuyorum, şaka yollu ona aşık olduğumu söylüyorum, söylediklerim hoşuna gidiyor ve ben ona her baktığımda dudaklarını garip bir şekilde yalıyor. Beraber seyahate çıktık, aynı odadaydık, yataklarımız aynıydı, geceleri bana yaklaştığını hissettim, elini elimin üzerine koydu, hala birlikteyiz, aynı odadayız, beni sinir ediyor, yastığında uyuyorum, yastığımda uyuma diyor, ciddi olduğunu düşünüp tepki gösteriyorum, hemen gülmeye başlıyor, beni sinir etmek için yaptığını anlıyorum. Benden yaşça büyük olgun birisi 45 yaşında ben 22 yanımda aşırı flörtöz davranışları bazen çocuk gibi o hallerine bitiriyorum… sizce ondan hoşlandığımı anlamış mıdır? Anladığı halde mi ilgili davranıyor bana?

Hemcinsimden hoşlanıyorum ama dindar bana ilgisi olamaz değil mi?