Dinime bagliyim, kapaliyim. O pek degil tabi oruc tutuyoda.. Sana layik olcm diyo. Ilerisi ne olur sizce?
Cevabın nedir?
Açıkçası şu an dinine bağlı bir insanla evlenirsiniz ama sonrasında kendisini şaşırmış bir insan haline de dönüşebilir. Allah muhafaza. Yani insanın ne olacağını Allah'tan başkası bilemez.
Ama şöyle bir şey var.. Bir insanı doğru yola getirmek çok güzel bir şey. Ama o insanın doğru yola gelip gelmeyeceğinden emin değiliz. Dolayısıyla sonu evlilik olacaksa kendimizi riske atmanın hiçbir manası yok. En azından dinini yaşayan bir erkekle evlenirsiniz sonrasında değişiyorsa da Allah'ın takdiridir deriz.08 Yorumla
Soran+1 yılEvlenmek dogru olmazmi onunla?
- +1 yıl
Şimdi erkek arkadaşınız Müslüman, Allah'a inancı var ama namaz kılmıyor, oruç tutmuyor öyle değil mi? Bunları inkar etmediği müddetçe günahkar bir kuldur. İnkar ederse imanından olur.
Bunun dışında eğerki evlenirseniz dilediğiniz gibi bir eş olup olmayacağını bilmediğiniz için kendinizi riske atmış olursunuz. Çünkü ben de bu konuda çok hassasım. Aynı sizin gibi düşünüyorum.
Yani çok zor.
Soran+1 yılOruc tutuyo evet.. Baslicam bazi seylerin zamani geldi dedi.. Yani yardimci oluyorm aslinda..
- +1 yıl
kardeşim imanla küfür arasında ki fark namazdır namaz kılmayanlar nankördür nankör arapcada kafir demektir. ulemanın bir cogu kafir sayarlar namz kılmayanı hatta cezai yaptırımlarıda var.
meryem 59 ve muddesir 24. ayetlere bak önemini anlarsın. bunları inkar etmese bile uluhiyette imanla küfür arasında kalıyor
Soran+1 yılOff.. :(
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılNe güzel ya bir kişi senin sayende yol la geliyor. ama bunu sn ıstiyosun diye değil Allah in istediğini ve ona kulluk ibadet edeceğimiz bildiği için yapsın anlasin bilsin
01 Yorumla
Soran+1 yılDedi zaten sen vesile olursun ama ben Allah icin yaparim..
- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılAllaha değilde sana, layık olucak. ne istediğini bilmen gerek. ilerde düzelir demen yanlış ve komik. Allah için yola gelmekte zorlanabilir ama sana layik olucam demesi ya yanlış anlatım. ya seni elde etmek için bir söz. veyahut olumsuz bir vaad sonu belirsiz. çocuğun olunca değerlendir. anne ve babanın arasındaki fark. düzelmesi gerek. Allah rızası ve kendi samimiyeti adına. insanın içinde olacak içinden gelecek. bende 2005 yılında hacca gittim bu bir ölçü değil. FARZ ibadet. kişilik niyet ayrı.
00 Yorumla
insan sevdiğine göre hareket eder eminim sana benzeyecektir
04 Yorumla
Soran+1 yılInsAllah..
Soran+1 yılInsallah diyelim. Rica ederim :)
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
26Cevap
ya insanların içindeki bağlılığı yani takvayı bizler bilemeyiz. onu anca yaradan bilir... ibadet etmiyo olmak takvasızlık anlamına gelmez.. yaradanı düşünmek de bir ibadet sonuçta.. kapalı olmak kuran okumak namaz kılmak oruç tutmak bunlar müslüman olan herkezin yapması gereken şeyler. ama yapmıyo olmak da seni müslümanlıktan çıkarmaz.. zaten insanlar istediği kadar ibadet etsin istediği kadar iyilik yapsın Allah istemedikden sonra kimse mükafatını alamaz. yani biz yaptıklarımızla değil Allah'ın merhametiyle kurtulabiliriz ancak.. o yüzden Allah'ın sevdiği bir kul olmaya çalışsak daha iyi. sevap günah cennet cehennem bunları düşünerek değil Allah'ın sevgisini düşünerek ibadet edelim yani.:-)
112 Yorumla- +1 yıl
kardeş kuran okumadıgın cokca belli oldu ''kapalı olmak kuran okumak namaz kılmak oruç tutmak''
namaz kılmayanla bir kafir arasında fark kalmamıstır ulemaya göre, tabi bu uluhiyet olarak.
ancak kuranı nasıl yabana atıyorsun? işte siz sadece zanna uyuyor ve sacmalıyorsunuz kusura bakmada böyle bir din yok, nankör müslüman özelliklerinin hepsini beyan etmişsiniz. - +1 yıl
kardeşim. onları düşünerek yapılan ibadetler de geçerli zaten.. Ama şöyle bir düşün, Allah istese bize bu yolun sonunda cennet ve cehennemin oldugunu söylemeden kendisine ibadet ettirebilirdi. ama insanın karşılıksız bişey yapmıcağını bildiği için vadetti onları.. yoksa herkez cehenneme gidecekdi. yani insana acıdığı için cennet ve cehennemi vaad verdi.. şimdi senin bir çocugun var, sen eve gelince çikolata getirdiğin için mi sarılsa sana seversin, yoksa sen geldiğin için mi sarılsa? ben sadece yapılan her işte amacımız Allah Rızası olsun demek istedim.:-)
- +1 yıl
kardeşim niyetin iyi ama sapıtmışsınız şeytan sizi böyle iyi niyetlerle kitaptan uzaklastırmıs sna tavsiyem kitabı aç oku ama anlayarak oku, sakın dünya hayatı sizi Aldatmasın o şeytan da Allah ile sizi kandırmasın, merhameti oldugu kadar azabıda şiddetlidir şeytan sana bunlardan bahsetmez :) beni kardeşin bil kardeşce söyledigimi anla kırılma
- +1 yıl
yanlıs biliyorsun la ilahe illallah demekle bitmiyor bu tevhidin uluhiyetini ububiyetini rablik sıfatlarını her konuda Allah ı birlemesi var, o şeytan sizi böyle kandırmasın kardeşim..
"İslam; Allah'ı birlemek, tek olan ve şeriki olmayan Allah'a ibadet etmek, Allah'a, Rasulune ve Rasulün bildirdiklerine iman edip tabi olmaktır. Bunları yerine getirmeyen kul, Müslüman değildir. Şayet bunları yerine getirmeyen, bilerek inkar eden inatçı kafir değilse, o taktirde cahil kafirdir."
(İbni Kayyım Tariku’l Hicreteyn s: 382) - +1 yıl
Su an dunyada 3 milyar musluman var. kaci bole yasiyor. belki soylemlerim yanlis anlasildi. ben kimse ibadet etmesin iman etsin yeter diye bisey solemiyorum hasa.. boyle dusunen zaten cehennemliktir. ama sunu diyorum. bizim dinimiz kalp dini. samimi olarak yapacagin en ufak bir iyilik sayesinde bagislanabilme ihtimalin var tabi kotulukde de cezalandirilma..
- +1 yıl
kardeşm şirkin asla ama asla bagıslanması yok bak kurandan haberiniz olsun yoksa bu dusuncelerle Allah korusun son kötü..
imandan sonra küfre girenin tüm amelleri boşa cıkmıstır. tevhidi bilmeyenler mesela Allah ı birlemeyenlerin tüm amelleri bosa cıkmıstır. sen cokluga bakma
Onların cogu Allah a ortak koşmadan iman etmezler Yusuf 106
Yüzünü tevhid dinine döndür sakın müşriklerden olma yunus 105
Andolsun, sana ve senden önceki peygamberlere şöyle vahyedildi: “Eğer Allah’a ortak koşarsan elbette amelin boşa çıkar ve elbette ziyana uğrayanlardan olursun.”
Zümer 65 - +1 yıl
kardeşim son olarak mutlaka tevhidi kavra iyice ogren uluhiyet ububiyet Allahı birlemek tağutları tekfir etmek. kimseye boyun egmemek kimsenin önünde eğilmemek kimseye körü körüne baglanmamak kimseyi Allah tan cok sevmemek cocugun dahil.
De ki: “Eğer babalarınız, oğullarınız, kardeşleriniz, eşleriniz, aşiretiniz, kazandığınız mallar, kesada uğramasından korktuğunuz bir ticaret ve beğendiğiniz meskenler size Allah’tan, peygamberinden ve O’nun yolunda cihattan daha sevgili ise, artık Allah’ın emri (azabı) gelinceye kadar bekleyin! Allah, fasık topluluğu doğru yola erdirmez.”
Tevbe 24
Müminlerin Allah a olan sevgisi daha taşkındır
bakara 165
Hayırlı aksamlar kardeşim - +1 yıl
kardeşim türkiyede ehli sünnet mi kaldı? o cübbeli felan bunlar hep ehli bidat bakma sen ehli sünnetiz dediklerine mezhep imamlarının akidelerine bak sonrada cübbeliye bak anlarsın müminleri dalalete sürüklediğini onlar uydurma şeylere bayılırlar : Azgın bir kafirin yerden sogan kabugunu kaldırdıgı icin cennete gittiği yalanlarını anlatıp dururlar bunların hesabını cok agır verecekler.
rabbim bunların şerrinden korusun. bunlara uyma mezhep imamlarına uy tevhidi iyice kavra. - +1 yıl
Kardesim dogru soyluyosun ama biseyi yok demen icin onun yoklugunu ispatlamak zorundasin. turkiyede ehli sunnet yok demek yanlis olur o yuzden. sen cyubbeliyle fetullahi karistiriyosun bence.. cubbelinin sohbetleri ayetlere ve hadise dayaniyo cunku... bugun sirf prof. unvanini almak icin islami sapitan ilahiyatcilar var turkiyede... kuran rehberimiz. ama kurani okuyyupda bazi yerlerde ne denmek istedigini anlamiyabiliyoruz. bunun icin de hadislere ihtiyacimiz var... ben cubbeliyi seviyorum. insnlari saptirdigi konusunda da katilmiyorum dostum.
+1 yılacik olunca dinine bagli mi olmuyor insan? bir bez parcasimi bizi namuslu yapacak? Hanginizin dinine daha bagli oldugu tartisilmaz, insanin icindedir o.. Bosverin böyle seyleri...
12 Yorumla
Soran+1 yılBez parcasi? Hmm
aman efendi ol yap die üstüne varma ama sen yap üşenmediğini görsün... ve tebessüm dolu ol... sana sorup öğrenmekten çekinebilir sorduğunda çok ağırbaşlı anlat...
01 Yorumla
Soran+1 yılTamam teskkurler :)
bence evlenene kadar dini konuda baskı yapma çünkü evlendikten sonrada bırakabilir onu başta nasıl bulduysan öyle kabulleneceksin değiştirmeye kalkarsan dağılırsınız
07 Yorumla
Soran+1 yılO beni neden secti acaba ilk?
Soran+1 yılDinine bagli olusunu sevim dedi bir kere.. Ne anlama geliyodur sizce?
Soran+1 yılPeki anladin tesekkurler :))
Soran+1 yılInsallah uydurur, oyle biri zaten aslinda :) sesimi duyunca bile bitiyo :) ustune fazla gitmiyorm aslinda biraz biraz gecen teravihe gitmezden once gurur duyarak kendisinden soyledi namaza gidiyorm falan diye, sevinicegimi biliyo ya :))
sana layık degıl Allah subhanehu ve tealaya layık olsun, bence derin ve samimi olsa oda böyle düşünürdü uyanık ol bence.
13 Yorumla
Soran+1 yılAnladim..
+1 yılimanı tam bir eş ile evlenenin imanının yarısı kurtulmuş demektir ! :) inşallah Allah'ın izniyle sana benzer :)
01 Yorumla
Soran+1 yılInsallah:)))) !
Hunharca Gül Geç yaaa!!!
https://www.youtube.com/watch?v=JP6WuaZCFmI00 Yorumla
+1 yılbir bak, eğer sözünün eri işe yavaş yavaş devam et. gerisi sana kalmış. onun hakkında konuşmak günah olur ama unutma, davul bile dengi dengine
07 Yorumla
Soran+1 yılInsallah ilerler..
- +1 yıl
çocuğun aile yapısı nasıl? eğer dindarlar işe onunda o tarafa yönelme imkanı vardır. kolayına gelecektir.
yinede nereye dua edeceğin belli. kalplerin sahibi olan Allah a dua et. o dilerse senin dilediğin olur. ben senin sende benim için dua et. benim de bir niyetim var ;)
Soran+1 yılTesekkurler. Ailesi dindar cok sukur. Bunun bir faydasi varmidir?
- +1 yıl
meyve ağacın dibine düşer. hem eğitimini ailesinden almıştır. fazla değişik olacağını sanmam. yinede gözlerini açık tut :)
Soran+1 yılIyimi kotumu :)
- +1 yıl
eğer aile yapısı güzel olup ta hoşuna giderse kendiside bunu devam ettirmek ister
Soran+1 yılInsallah ozaman, ailesi beni taniyo
hep böyle derler. Önce dindar olunca gel de sen de.
11 Yorumla
Soran+1 yılAnlamadim?
- Aşk İlişkileri konusunda 317 cevap paylaştı.
+1 yıladamın kalbinde yoksa ne halt edersen et değişmez. zaten biraz zaman geçince sen onu bırakamaz olucan. dinden çıkma dikkat et
05 Yorumla
Soran+1 yılAllah korusun. Beni sevdigine inaniyorm, yardim edersem hayir demez dinler beni..
- +1 yıl
sigarayı bıraktıramaz bir kadın bir erkeğe ki bunun yanında önemsiz bir konu. bunda nasıl dinletecen kendini merak ediyorum
Soran+1 yılSigarayi bile birakmak istiyo benim icin hayir sinirli oluyosn dedim. Hem bunun yaninda onemsiz bir konu demeniz olmadi.. Yavas yavas farkina variyorm zamani geldi bazi seylerin dedi. Benden sonra hayatti gormeye basladi zaten..
- +1 yıl
umarım istediğiniz gibi olur da ben yanılırım siz de mutlu mesud bir birliktelik yaşarsınız. amin :)
Soran+1 yılInsallah insallah..
Aynı benim durum kız arkadaşımda böyle benim sevdiğim adam dinine bütün olmalı diyor başka bisi demiyor
07 Yorumla
Soran+1 yılIyiliginizi dusunuyoruz. Hem Allaha yar olan insanlarada sadik olur. Sen nediyosn ona peki?
Soran+1 yılNezaman hazir hissedersin sizce?
Soran+1 yılCok guzel olurdu, bir baslasaniz ah o huzur.. Hicbiyerde yok
Soran+1 yılOgrenirsin insallah :) insan isteyince herseyi yapar
Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Herkes kendinden sorumlu sen ibadetlerini yap gerisine karışma..
00 Yorumlaolmasını bekle kardesım göstersin.. Hem senın ıcın degıl Allah ıcın yaptığına ikna ol
11 Yorumla
Soran+1 yılEvet :) teskk yorumun icin.. :)
ilerisinin ne olacağını biz nerden bilebiliriz ki! dinine bağlı biriyle daha iyi anlaşabilirsin bence en azıdan düşünceleriniz ve davranışlarıız bir birine yakın olur
00 Yorumla
+1 yılBen ateistim bir kizi seviosam namaza bile dururum. Ama icimde hicbi zaman inanmam. Ne okduunu bilemezsin.
22 Yorumla- +1 yıl
+1 açık sözlülüğün için. yanlız menfaat için yapıyorsan inancın olsun olmasın kıymeti yok çünki kendine saygın yok..
- +1 yıl
Kendime saygim var evlenene kadar ölemis gibi yaparim sora karismam biseye :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen olmadan önce Allah'a layık olmayı düşünmüş mü acaba? bence önce düşünce yapısını değiştirsin, senin için değil Allah için yapmalı.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılne demek istiyorsun analamadım. dinsiz olsa nolcaktı ki.
015 Yorumla
Soran+1 yılTerbiseyiz !
Cevap sahibi+1 yılterbiyesiz değilim ki. sırf koyu dindar diye onla sevgili oldum şimdi bana çok bağlı yatağa atıyim sonra şut ayrılıcam. sonra hamile kalırsa kalsın banane
Soran+1 yılSen ne dedigini farkindamisin. Allah firsat vermesin sizin gibi terbiyesizlere. Vicdansiz
Cevap sahibi+1 yılbunu biçok kez yaptım. türbanlıları ve dindarlara ayrı bir ilgim var nefretle karışık. müslüman taklidi yapıyorum böyle yaparak iki kişiyi hamile bıraktım aldırmak zorunda kaldılar ama tabikide ayrıldım. günlerce ağladılar. allahın verdiği canı aldırdılar diye. ama benim umrumda değil. isterse aldırmasalardı banane kendileri bakarlardı vur kaç her zaman işe yarar:D
Soran+1 yılObur tarafta gorursun :)
Cevap sahibi+1 yılöbür tarafın olduğuna inanmıyorum. no problem:D
Soran+1 yılOww gecmis olsun :)
Cevap sahibi+1 yılahahah tanrı var mı gerçekten eğer varsa beni şu an çarpsın aaa bakın çarpmadı çünkü yok. tanrı yok gençler hayatınızı yaşamaya bakın din kısıtlar adamı rahat rahat sevişin oynaşın. sizin yaptığınız reerkarnasyondan farksız. biz şimdi özgür yaşayamıyoruz ama öbür dünyada çok rahat olucaz. aahahah sizi gidi aklı hint fakiri insanlar:D
Soran+1 yılAklin var demi? Hadi goster? Gosteremssin iste
Cevap sahibi+1 yıltanrı var demi hadi göster gösteremezsin işte:D
Soran+1 yılKendi dunyanda takilmaya devam et
Cevap sahibi+1 yılsizin dünyanız yerine kendi dünyam son derece temiz ve inandırıcı
Gizli Üye(30-35)+1 yılsana layık olacağına önce Allah'a ve onun verdiği nimetlere layık olmaya çalışsın.
bir ibadet yapacaksa önce Allah için yapsın
not: ilerisi "üst" olur00 YorumlaTerk ettiğin an dinden çıkabilir, başıma geldi oyüzden biliyorum.
09 Yorumla
Soran+1 yılKotu olmus.. Neden?
- +1 yıl
bende sevgilmle evlilik hayalleri kurardm ve namaza başladm, daha dogrusu o beni ikna etmişti bende tamm dedim başladım 5 vakit namazmı kılmaya, arada bir bira falan içerdim onada söz verdim içmemeye. ama o naptı gitti başkasıyla evlendi sonrasın her akşam içkiydi alemdi ne namaz ne dua.3 4 sene zor topladm kendimi
Soran+1 yılIyi olmamis tabi.. Ama iyi yolda ilerlemissin donmeseydin :( dua et..
Soran+1 yılNoldu :)
Soran+1 yılHaha hadi bakalim :) bide maher zain dinle islami neguzel anlatiyo :)
Soran+1 yılSuper :)
Aşk İlişkileri konusunda 452 cevap paylaştı. Allah bize de senin gibi eş nasip etsin
17 Yorumla
Soran+1 yılEstagfurullah..
Soran+1 yılArkadas yardim etti.. Kader isi :)
Soran+1 yılKarsina cikar sabret :)
Soran+1 yılHaha hayirlisi olsun :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılDinime bağlıyım diyorsun , bir erkekle birliktesin. Sen ne kadar Müslümansan karşındaki de o kadar olur.
01 Yorumla
Soran+1 yılMesafe var aramizda, yakinlasma falan yok
- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılsana uygun degilse ayrıl uygun olanı bul ileride daha büyük sorunların çıkacağına inanıyosan :)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbence sen dinine bağlı olduğunu sananlardansın bağlı değilsin.
113 Yorumla
Soran+1 yılBos konusma :)
Cevap sahibi+1 yılbu sözünlede kibirli olduğunu farkedebiliyorum,
artık dini mertebeni ne kadar yüksek görüyosan.
Soran+1 yılSacma konustun oyuzden.
Cevap sahibi+1 yılve aşşağılamaya devam ediyosun,
yaradılıştan ıq seviyesi düşük bir insana bunları söylemen,
belkide senin egonu yükseltiyodur.
Soran+1 yılHe evet
Cevap sahibi+1 yılve şimdide umursamaz cevaplar veriyosun,
seninle aynı mertebeye gelemediğim için.
Soran+1 yılSaka gibisin :))
Cevap sahibi+1 yılbu sözler hoşuna gidiyo çünkü kibirli ve egoist birisin
YOBAZ.
Soran+1 yıl:))))))))
Cevap sahibi+1 yılve yine umursamaz tavırlar.
sen şimdi sokakta falanda sevişmezsin dindarsın, coolsun ya hani.
Cevap sahibi+1 yılkusura bakma üzgünüm biraz fazla abarttım sanırım.
Soran+1 yıltamam :)
Cevap sahibi+1 yıl:))
+1 yılBen bir ateiste aşıktım.
23 Yorumla- +1 yıl
yok olduğu gibi kabul edebilirdim ^.^
Hayırlısı :)
21 Yorumla
Soran+1 yılAmin..
Odamı Türbana giricekmiş :D
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOyleyse sen onu Allaha yaklastir...
01 Yorumla
Soran+1 yılDeniyorum. Rabbim onun eksiklerini tamamlasin diye dua ediyorm..
+1 yılEl-İlah'tan sevgilin değilim.
10 Yorumlabelli olmaz bu işler gönül işi...
00 Yorumla
+1 yılonun için dini bırakma derim
02 Yorumla
Soran+1 yılAsla
- +1 yıl
:))
+1 yılumarım olur olmasa da bir şey yapma
01 Yorumla
Soran+1 yılNeden yapmim? Ben namaz kilarken o ayagini uzatmis tv izliyo olsun istemem
+1 yılSeni ilgilendirmez ki herkesin dini inancı kendine
00 YorumlaKarışmaman lazım.
20 Yorumla
Devamını Gör(18)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri