• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Aşk İlişkileri

Dinime bagliyim ama o? Sevdigim..?

Gizli Üye
Gizli Üye
(30-35)
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
00
Yapay Zekaya Sor
Dinime bagliyim, kapaliyim. O pek degil tabi oruc tutuyoda.. Sana layik olcm diyo. Ilerisi ne olur sizce?
Dinime bagliyim ama o? Sevdigim..?
Sevgi Soruları Sizce Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?

En İyi Cevaplar

• Disloyal
    Disloyal Takip Et
    Guru Yaş: 35 , eic 74%
    +1 yıl

Açıkçası şu an dinine bağlı bir insanla evlenirsiniz ama sonrasında kendisini şaşırmış bir insan haline de dönüşebilir. Allah muhafaza. Yani insanın ne olacağını Allah'tan başkası bilemez.

Ama şöyle bir şey var.. Bir insanı doğru yola getirmek çok güzel bir şey. Ama o insanın doğru yola gelip gelmeyeceğinden emin değiliz. Dolayısıyla sonu evlilik olacaksa kendimizi riske atmanın hiçbir manası yok. En azından dinini yaşayan bir erkekle evlenirsiniz sonrasında değişiyorsa da Allah'ın takdiridir deriz.

0
    8 Yorumla
    • iomaggio
      iomaggio
      +1 yıl

namaz kılıp oruc tutan kafir yok mu? maun suresine bak kardeşim islam dini tevhid denidir dısından kimse anlasılmaz bir müslüman tevhidi uluhiyeti ububiyeti rablik sıfatlarını bilmiyorsa asla muttaki bir mümin olamaz

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Evlenmek dogru olmazmi onunla?

Yorumla
    • Disloyal
      Disloyal
      +1 yıl

Allah aşkına sırf yazmak için yazmayın yahu.
      Benim açıkladığımla dediklerinizin ne alakası var?

Yorumla
    • Disloyal
      Disloyal
      +1 yıl

Şimdi erkek arkadaşınız Müslüman, Allah'a inancı var ama namaz kılmıyor, oruç tutmuyor öyle değil mi? Bunları inkar etmediği müddetçe günahkar bir kuldur. İnkar ederse imanından olur.

Bunun dışında eğerki evlenirseniz dilediğiniz gibi bir eş olup olmayacağını bilmediğiniz için kendinizi riske atmış olursunuz. Çünkü ben de bu konuda çok hassasım. Aynı sizin gibi düşünüyorum.
      Yani çok zor.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Oruc tutuyo evet.. Baslicam bazi seylerin zamani geldi dedi.. Yani yardimci oluyorm aslinda..

Yorumla
    • iomaggio
      iomaggio
      +1 yıl

kardeşim imanla küfür arasında ki fark namazdır namaz kılmayanlar nankördür nankör arapcada kafir demektir. ulemanın bir cogu kafir sayarlar namz kılmayanı hatta cezai yaptırımlarıda var.
      meryem 59 ve muddesir 24. ayetlere bak önemini anlarsın. bunları inkar etmese bile uluhiyette imanla küfür arasında kalıyor

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Off.. :(

Yorumla
    • Disloyal
      Disloyal
      +1 yıl

Evet o dediğiniz doğru.

Yorumla

En İyi Cevaplar

• Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Ne güzel ya bir kişi senin sayende yol la geliyor. ama bunu sn ıstiyosun diye değil Allah in istediğini ve ona kulluk ibadet edeceğimiz bildiği için yapsın anlasin bilsin

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Dedi zaten sen vesile olursun ama ben Allah icin yaparim..

Yorumla
  • realsanalvefa
    realsanalvefa Takip Et
    Guru Yaş: 43 , eic 77%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.

Allaha değilde sana, layık olucak. ne istediğini bilmen gerek. ilerde düzelir demen yanlış ve komik. Allah için yola gelmekte zorlanabilir ama sana layik olucam demesi ya yanlış anlatım. ya seni elde etmek için bir söz. veyahut olumsuz bir vaad sonu belirsiz. çocuğun olunca değerlendir. anne ve babanın arasındaki fark. düzelmesi gerek. Allah rızası ve kendi samimiyeti adına. insanın içinde olacak içinden gelecek. bende 2005 yılında hacca gittim bu bir ölçü değil. FARZ ibadet. kişilik niyet ayrı.

0
    0 Yorumla
  • mrt555
    mrt555 Takip Et
    Master Yaş: 50
    +1 yıl

insan sevdiğine göre hareket eder eminim sana benzeyecektir

0
    4 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

InsAllah..

Yorumla
    • mrt555
      mrt555
      +1 yıl

inş. duaların bu yönde olsun

Yorumla
    • mrt555
      mrt555
      +1 yıl

teşekkürler

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Insallah diyelim. Rica ederim :)

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

7

Cevap

26

Cevap

• shfx10
    shfx10 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 38
    +1 yıl

ya insanların içindeki bağlılığı yani takvayı bizler bilemeyiz. onu anca yaradan bilir... ibadet etmiyo olmak takvasızlık anlamına gelmez.. yaradanı düşünmek de bir ibadet sonuçta.. kapalı olmak kuran okumak namaz kılmak oruç tutmak bunlar müslüman olan herkezin yapması gereken şeyler. ama yapmıyo olmak da seni müslümanlıktan çıkarmaz.. zaten insanlar istediği kadar ibadet etsin istediği kadar iyilik yapsın Allah istemedikden sonra kimse mükafatını alamaz. yani biz yaptıklarımızla değil Allah'ın merhametiyle kurtulabiliriz ancak.. o yüzden Allah'ın sevdiği bir kul olmaya çalışsak daha iyi. sevap günah cennet cehennem bunları düşünerek değil Allah'ın sevgisini düşünerek ibadet edelim yani.:-)

1
    12 Yorumla
    • polat1329
      polat1329
      +1 yıl

Sen çok yanlış gelmişsin. Sevap günah cennet cehennem Allah'ın muhakkak vadettiği şeyler bunları yabana atamazsın.

Yorumla
    • iomaggio
      iomaggio
      +1 yıl

kardeş kuran okumadıgın cokca belli oldu ''kapalı olmak kuran okumak namaz kılmak oruç tutmak''
      namaz kılmayanla bir kafir arasında fark kalmamıstır ulemaya göre, tabi bu uluhiyet olarak.
      ancak kuranı nasıl yabana atıyorsun? işte siz sadece zanna uyuyor ve sacmalıyorsunuz kusura bakmada böyle bir din yok, nankör müslüman özelliklerinin hepsini beyan etmişsiniz.

Yorumla
    • shfx10
      shfx10
      +1 yıl

kardeşim. onları düşünerek yapılan ibadetler de geçerli zaten.. Ama şöyle bir düşün, Allah istese bize bu yolun sonunda cennet ve cehennemin oldugunu söylemeden kendisine ibadet ettirebilirdi. ama insanın karşılıksız bişey yapmıcağını bildiği için vadetti onları.. yoksa herkez cehenneme gidecekdi. yani insana acıdığı için cennet ve cehennemi vaad verdi.. şimdi senin bir çocugun var, sen eve gelince çikolata getirdiğin için mi sarılsa sana seversin, yoksa sen geldiğin için mi sarılsa? ben sadece yapılan her işte amacımız Allah Rızası olsun demek istedim.:-)

Yorumla
    • iomaggio
      iomaggio
      +1 yıl

kardeşim niyetin iyi ama sapıtmışsınız şeytan sizi böyle iyi niyetlerle kitaptan uzaklastırmıs sna tavsiyem kitabı aç oku ama anlayarak oku, sakın dünya hayatı sizi Aldatmasın o şeytan da Allah ile sizi kandırmasın, merhameti oldugu kadar azabıda şiddetlidir şeytan sana bunlardan bahsetmez :) beni kardeşin bil kardeşce söyledigimi anla kırılma

Yorumla
    • shfx10
      shfx10
      +1 yıl

iomaggio kardeş..
      Lailaheillallah Muhammeden Resulullah diyen herkez cennete girecek... müslüman olan herkez müslümanlığın şartlarına uymak zorunda dedim zaten ben. uymayıp nefsine ağır gelip günahını kabullenip Allah'a iman eden adamın durumu nedir peki sen söle.

Yorumla
    • iomaggio
      iomaggio
      +1 yıl

yanlıs biliyorsun la ilahe illallah demekle bitmiyor bu tevhidin uluhiyetini ububiyetini rablik sıfatlarını her konuda Allah ı birlemesi var, o şeytan sizi böyle kandırmasın kardeşim..

"İslam; Allah'ı birlemek, tek olan ve şeriki olmayan Allah'a ibadet etmek, Allah'a, Rasulune ve Rasulün bildirdiklerine iman edip tabi olmaktır. Bunları yerine getirmeyen kul, Müslüman değildir. Şayet bunları yerine getirmeyen, bilerek inkar eden inatçı kafir değilse, o taktirde cahil kafirdir."
      (İbni Kayyım Tariku’l Hicreteyn s: 382)

Yorumla
    • shfx10
      shfx10
      +1 yıl

Su an dunyada 3 milyar musluman var. kaci bole yasiyor. belki soylemlerim yanlis anlasildi. ben kimse ibadet etmesin iman etsin yeter diye bisey solemiyorum hasa.. boyle dusunen zaten cehennemliktir. ama sunu diyorum. bizim dinimiz kalp dini. samimi olarak yapacagin en ufak bir iyilik sayesinde bagislanabilme ihtimalin var tabi kotulukde de cezalandirilma..

Yorumla
    • iomaggio
      iomaggio
      +1 yıl

kardeşm şirkin asla ama asla bagıslanması yok bak kurandan haberiniz olsun yoksa bu dusuncelerle Allah korusun son kötü..

imandan sonra küfre girenin tüm amelleri boşa cıkmıstır. tevhidi bilmeyenler mesela Allah ı birlemeyenlerin tüm amelleri bosa cıkmıstır. sen cokluga bakma

Onların cogu Allah a ortak koşmadan iman etmezler Yusuf 106
      Yüzünü tevhid dinine döndür sakın müşriklerden olma yunus 105
      Andolsun, sana ve senden önceki peygamberlere şöyle vahyedildi: “Eğer Allah’a ortak koşarsan elbette amelin boşa çıkar ve elbette ziyana uğrayanlardan olursun.”
      Zümer 65

Yorumla
    • shfx10
      shfx10
      +1 yıl

Allah korusun... ehli sunnet yolundan ayirmasin ins.

Yorumla
    • iomaggio
      iomaggio
      +1 yıl

kardeşim son olarak mutlaka tevhidi kavra iyice ogren uluhiyet ububiyet Allahı birlemek tağutları tekfir etmek. kimseye boyun egmemek kimsenin önünde eğilmemek kimseye körü körüne baglanmamak kimseyi Allah tan cok sevmemek cocugun dahil.

De ki: “Eğer babalarınız, oğullarınız, kardeşleriniz, eşleriniz, aşiretiniz, kazandığınız mallar, kesada uğramasından korktuğunuz bir ticaret ve beğendiğiniz meskenler size Allah’tan, peygamberinden ve O’nun yolunda cihattan daha sevgili ise, artık Allah’ın emri (azabı) gelinceye kadar bekleyin! Allah, fasık topluluğu doğru yola erdirmez.”
      Tevbe 24

Müminlerin Allah a olan sevgisi daha taşkındır
      bakara 165

Hayırlı aksamlar kardeşim

Yorumla
    • iomaggio
      iomaggio
      +1 yıl

kardeşim türkiyede ehli sünnet mi kaldı? o cübbeli felan bunlar hep ehli bidat bakma sen ehli sünnetiz dediklerine mezhep imamlarının akidelerine bak sonrada cübbeliye bak anlarsın müminleri dalalete sürüklediğini onlar uydurma şeylere bayılırlar : Azgın bir kafirin yerden sogan kabugunu kaldırdıgı icin cennete gittiği yalanlarını anlatıp dururlar bunların hesabını cok agır verecekler.
      rabbim bunların şerrinden korusun. bunlara uyma mezhep imamlarına uy tevhidi iyice kavra.

Yorumla
    • shfx10
      shfx10
      +1 yıl

Kardesim dogru soyluyosun ama biseyi yok demen icin onun yoklugunu ispatlamak zorundasin. turkiyede ehli sunnet yok demek yanlis olur o yuzden. sen cyubbeliyle fetullahi karistiriyosun bence.. cubbelinin sohbetleri ayetlere ve hadise dayaniyo cunku... bugun sirf prof. unvanini almak icin islami sapitan ilahiyatcilar var turkiyede... kuran rehberimiz. ama kurani okuyyupda bazi yerlerde ne denmek istedigini anlamiyabiliyoruz. bunun icin de hadislere ihtiyacimiz var... ben cubbeliyi seviyorum. insnlari saptirdigi konusunda da katilmiyorum dostum.

Yorumla
  • keeneahnung
    keeneahnung Takip Et
    Xper 7 Yaş: 35 , eic 37%
    +1 yıl

acik olunca dinine bagli mi olmuyor insan? bir bez parcasimi bizi namuslu yapacak? Hanginizin dinine daha bagli oldugu tartisilmaz, insanin icindedir o.. Bosverin böyle seyleri...

1
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Bez parcasi? Hmm

Yorumla
    • iomaggio
      iomaggio
      +1 yıl

free style. d

Yorumla
  • KomiksiN
    KomiksiN Takip Et
    Xper 2 Yaş: 39 , eic 51%
    +1 yıl

aman efendi ol yap die üstüne varma ama sen yap üşenmediğini görsün... ve tebessüm dolu ol... sana sorup öğrenmekten çekinebilir sorduğunda çok ağırbaşlı anlat...

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Tamam teskkurler :)

Yorumla
  • Beast
    Beast Takip Et
    Xper 5 Yaş: 31
    +1 yıl

bence evlenene kadar dini konuda baskı yapma çünkü evlendikten sonrada bırakabilir onu başta nasıl bulduysan öyle kabulleneceksin değiştirmeye kalkarsan dağılırsınız

0
    7 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

O beni neden secti acaba ilk?

Yorumla
    • Beast
      Beast
      +1 yıl

birisini severken dinini ırkını düşünmezsin zaten bunları düşünüyorsan sevmiyorsundur bence oda düşünmemiştir.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Dinine bagli olusunu sevim dedi bir kere.. Ne anlama geliyodur sizce?

Yorumla
    • Beast
      Beast
      +1 yıl

hoşuma gitti anlamında söylemiştir birisi sana gözlerini sevdim dediğinde sen onun gözlerini sevmezsin gözlerinden hoşlanırsın ve o kişiyi seversin umarım açıklayıcı olmuştur

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Peki anladin tesekkurler :))

Yorumla
    • Beast
      Beast
      +1 yıl

bence güzel giden bir ilişkiniz varsa zaten o sana ayak uyduracaktır böyle aşırı istekler erkekleri sıkar benden sana tavsiye :)

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Insallah uydurur, oyle biri zaten aslinda :) sesimi duyunca bile bitiyo :) ustune fazla gitmiyorm aslinda biraz biraz gecen teravihe gitmezden once gurur duyarak kendisinden soyledi namaza gidiyorm falan diye, sevinicegimi biliyo ya :))

Yorumla
  • iomaggio
    iomaggio Takip Et
    Xper 5 Yaş: 35
    +1 yıl

sana layık degıl Allah subhanehu ve tealaya layık olsun, bence derin ve samimi olsa oda böyle düşünürdü uyanık ol bence.

1
    3 Yorumla
    • KYKSYTN
      KYKSYTN
      +1 yıl

Senin gibi adam yok pek burada takip edeceğim seni :)

Yorumla
    • iomaggio
      iomaggio
      +1 yıl

sağol mümin kardeşim bende takip edeyim seni beraber tebliğ yapalım :))

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Anladim..

Yorumla
  • 1centilmen
    1centilmen Takip Et
    Guru Yaş: 35 , eic 47%
    +1 yıl

imanı tam bir eş ile evlenenin imanının yarısı kurtulmuş demektir ! :) inşallah Allah'ın izniyle sana benzer :)

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Insallah:)))) !

Yorumla
  • _zaHter_
    _zaHter_ Takip Et
    Xper 7 Yaş: 44 , eic 45%
    +1 yıl

Hunharca Gül Geç yaaa!!!

https://www.youtube.com/watch?v=JP6WuaZCFmI
    0
    0 Yorumla
  • Rüzgar-Ulubey
    Rüzgar-Ulubey Takip Et
    Xper 7 Yaş: 34
    +1 yıl

bir bak, eğer sözünün eri işe yavaş yavaş devam et. gerisi sana kalmış. onun hakkında konuşmak günah olur ama unutma, davul bile dengi dengine

0
    7 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Insallah ilerler..

Yorumla
    • Rüzgar-Ulubey
      Rüzgar-Ulubey
      +1 yıl

çocuğun aile yapısı nasıl? eğer dindarlar işe onunda o tarafa yönelme imkanı vardır. kolayına gelecektir.

yinede nereye dua edeceğin belli. kalplerin sahibi olan Allah a dua et. o dilerse senin dilediğin olur. ben senin sende benim için dua et. benim de bir niyetim var ;)

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Tesekkurler. Ailesi dindar cok sukur. Bunun bir faydasi varmidir?

Yorumla
    • Rüzgar-Ulubey
      Rüzgar-Ulubey
      +1 yıl

meyve ağacın dibine düşer. hem eğitimini ailesinden almıştır. fazla değişik olacağını sanmam. yinede gözlerini açık tut :)

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Iyimi kotumu :)

Yorumla
    • Rüzgar-Ulubey
      Rüzgar-Ulubey
      +1 yıl

eğer aile yapısı güzel olup ta hoşuna giderse kendiside bunu devam ettirmek ister

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Insallah ozaman, ailesi beni taniyo

Yorumla
  • Süvari-
    Süvari- Takip Et
    Yoda Yaş: 37
    +1 yıl

hep böyle derler. Önce dindar olunca gel de sen de.

1
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Anlamadim?

Yorumla
  • 10uncuköyünmuhtarı
    10uncuköyünmuhtarı Takip Et
    Xper 6 Yaş: 34
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 317 cevap paylaştı.

adamın kalbinde yoksa ne halt edersen et değişmez. zaten biraz zaman geçince sen onu bırakamaz olucan. dinden çıkma dikkat et

0
    5 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Allah korusun. Beni sevdigine inaniyorm, yardim edersem hayir demez dinler beni..

Yorumla
    • 10uncuköyünmuhtarı
      10uncuköyünmuhtarı
      +1 yıl

sigarayı bıraktıramaz bir kadın bir erkeğe ki bunun yanında önemsiz bir konu. bunda nasıl dinletecen kendini merak ediyorum

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Sigarayi bile birakmak istiyo benim icin hayir sinirli oluyosn dedim. Hem bunun yaninda onemsiz bir konu demeniz olmadi.. Yavas yavas farkina variyorm zamani geldi bazi seylerin dedi. Benden sonra hayatti gormeye basladi zaten..

Yorumla
    • 10uncuköyünmuhtarı
      10uncuköyünmuhtarı
      +1 yıl

umarım istediğiniz gibi olur da ben yanılırım siz de mutlu mesud bir birliktelik yaşarsınız. amin :)

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Insallah insallah..

Yorumla
  • Zebani40
    Zebani40 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 32
    +1 yıl

Aynı benim durum kız arkadaşımda böyle benim sevdiğim adam dinine bütün olmalı diyor başka bisi demiyor

0
    7 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Iyiliginizi dusunuyoruz. Hem Allaha yar olan insanlarada sadik olur. Sen nediyosn ona peki?

Yorumla
    • Zebani40
      Zebani40
      +1 yıl

Daha kendimi hazır hissetmediğimi diyorum hem ayıptır söylemesi sürelerin azını biliyorum ama yazdığın gibi sadece oruç ve cuma namazları

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Nezaman hazir hissedersin sizce?

Yorumla
    • Zebani40
      Zebani40
      +1 yıl

Ölünce heralde insanın içinden gelmeyince ağzınla kuş tutsan yapmaz ne zaman içimden gelip başlarsam o zaman kendi hayrıma olur yoksa o istiyor diye namaza başlasam bana ne sevabı olacak

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Cok guzel olurdu, bir baslasaniz ah o huzur.. Hicbiyerde yok

Yorumla
    • Zebani40
      Zebani40
      +1 yıl

Huzur Namazda diye boşana dememişler ama süre bilmeyince pek :(

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ogrenirsin insallah :) insan isteyince herseyi yapar

Yorumla
  • Halil289
    Halil289 Takip Et
    Guru Yaş: 34 , eic 35%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.

Herkes kendinden sorumlu sen ibadetlerini yap gerisine karışma..

0
    0 Yorumla
  • SonMi
    SonMi Takip Et
    Xper 5 Yaş: 31
    +1 yıl

olmasını bekle kardesım göstersin.. Hem senın ıcın degıl Allah ıcın yaptığına ikna ol

1
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Evet :) teskk yorumun icin.. :)

Yorumla
  • ikarnos
    ikarnos Takip Et
    Bilge Yaş: 49
    +1 yıl

ilerisinin ne olacağını biz nerden bilebiliriz ki! dinine bağlı biriyle daha iyi anlaşabilirsin bence en azıdan düşünceleriniz ve davranışlarıız bir birine yakın olur

0
    0 Yorumla
  • damatfreud
    damatfreud Takip Et
    Xper 6 Yaş: 40
    +1 yıl

Ben ateistim bir kizi seviosam namaza bile dururum. Ama icimde hicbi zaman inanmam. Ne okduunu bilemezsin.

2
    2 Yorumla
    • realsanalvefa
      realsanalvefa
      +1 yıl

+1 açık sözlülüğün için. yanlız menfaat için yapıyorsan inancın olsun olmasın kıymeti yok çünki kendine saygın yok..

Yorumla
    • damatfreud
      damatfreud
      +1 yıl

Kendime saygim var evlenene kadar ölemis gibi yaparim sora karismam biseye :)

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Sen olmadan önce Allah'a layık olmayı düşünmüş mü acaba? bence önce düşünce yapısını değiştirsin, senin için değil Allah için yapmalı.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

ne demek istiyorsun analamadım. dinsiz olsa nolcaktı ki.

0
    15 Yorumla
    • KYKSYTN
      KYKSYTN
      +1 yıl

Ateistsin galiba bacımızı yanlış anlama :) Kafa yapılarının birbirlerine yakın olması gerek :)

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Terbiseyiz !

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

terbiyesiz değilim ki. sırf koyu dindar diye onla sevgili oldum şimdi bana çok bağlı yatağa atıyim sonra şut ayrılıcam. sonra hamile kalırsa kalsın banane

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Sen ne dedigini farkindamisin. Allah firsat vermesin sizin gibi terbiyesizlere. Vicdansiz

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

bunu biçok kez yaptım. türbanlıları ve dindarlara ayrı bir ilgim var nefretle karışık. müslüman taklidi yapıyorum böyle yaparak iki kişiyi hamile bıraktım aldırmak zorunda kaldılar ama tabikide ayrıldım. günlerce ağladılar. allahın verdiği canı aldırdılar diye. ama benim umrumda değil. isterse aldırmasalardı banane kendileri bakarlardı vur kaç her zaman işe yarar:D

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Obur tarafta gorursun :)

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

öbür tarafın olduğuna inanmıyorum. no problem:D

Yorumla
    • iomaggio
      iomaggio
      +1 yıl

zaten bu hainlik müslüman olmadgının en büyük delilidir gerek yoktu kafirim demene kininizle geberin.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Oww gecmis olsun :)

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

ahahah tanrı var mı gerçekten eğer varsa beni şu an çarpsın aaa bakın çarpmadı çünkü yok. tanrı yok gençler hayatınızı yaşamaya bakın din kısıtlar adamı rahat rahat sevişin oynaşın. sizin yaptığınız reerkarnasyondan farksız. biz şimdi özgür yaşayamıyoruz ama öbür dünyada çok rahat olucaz. aahahah sizi gidi aklı hint fakiri insanlar:D

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Aklin var demi? Hadi goster? Gosteremssin iste

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

tanrı var demi hadi göster gösteremezsin işte:D

Yorumla
    • iomaggio
      iomaggio
      +1 yıl

ya şu karakterde birine cevap verme kardeşim zaten son cevap cok koydu ona iyice kinlendi bırak kiniyle gebersin :)

De ki : Kininizle geberin
      Ali imran 119

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Kendi dunyanda takilmaya devam et

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

sizin dünyanız yerine kendi dünyam son derece temiz ve inandırıcı

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

sana layık olacağına önce Allah'a ve onun verdiği nimetlere layık olmaya çalışsın.

bir ibadet yapacaksa önce Allah için yapsın

not: ilerisi "üst" olur

0
    0 Yorumla
  • devil_boy
    devil_boy Takip Et
    Xper 4 Yaş: 37
    +1 yıl

Terk ettiğin an dinden çıkabilir, başıma geldi oyüzden biliyorum.

0
    9 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Kotu olmus.. Neden?

Yorumla
    • devil_boy
      devil_boy
      +1 yıl

bende sevgilmle evlilik hayalleri kurardm ve namaza başladm, daha dogrusu o beni ikna etmişti bende tamm dedim başladım 5 vakit namazmı kılmaya, arada bir bira falan içerdim onada söz verdim içmemeye. ama o naptı gitti başkasıyla evlendi sonrasın her akşam içkiydi alemdi ne namaz ne dua.3 4 sene zor topladm kendimi

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Iyi olmamis tabi.. Ama iyi yolda ilerlemissin donmeseydin :( dua et..

Yorumla
    • devil_boy
      devil_boy
      +1 yıl

subhanallahhh cok şükür.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Noldu :)

Yorumla
    • devil_boy
      devil_boy
      +1 yıl

dua et deyince içmden geldi, imanım pekişti

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Haha hadi bakalim :) bide maher zain dinle islami neguzel anlatiyo :)

Yorumla
    • devil_boy
      devil_boy
      +1 yıl

tamm dinliyorum şimdi teşkkr ederm :)

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Super :)

Yorumla
  • amedian
    amedian Takip Et
    Xper 6 Yaş: 39
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 452 cevap paylaştı.

Allah bize de senin gibi eş nasip etsin

1
    7 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Estagfurullah..

Yorumla
    • amedian
      amedian
      +1 yıl

Sevgilinle nasıl tanıştın? ya da kapalı birisiyle nasıl tanışılır?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Arkadas yardim etti.. Kader isi :)

Yorumla
    • amedian
      amedian
      +1 yıl

Çevremde kapalı birisi yok ki. yardım edecek te yok. herhalde tek yol görücü usülü olacak. onu da ben istemiyorum

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Karsina cikar sabret :)

Yorumla
    • amedian
      amedian
      +1 yıl

Yaş 27 ne sabrı :) evde kalacaz :)

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Haha hayirlisi olsun :)

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Dinime bağlıyım diyorsun , bir erkekle birliktesin. Sen ne kadar Müslümansan karşındaki de o kadar olur.

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Mesafe var aramizda, yakinlasma falan yok

Yorumla
  • redragon91
    redragon91 Takip Et
    Yoda Yaş: 34
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.

sana uygun degilse ayrıl uygun olanı bul ileride daha büyük sorunların çıkacağına inanıyosan :)

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

bence sen dinine bağlı olduğunu sananlardansın bağlı değilsin.

1
    13 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Bos konusma :)

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

bu sözünlede kibirli olduğunu farkedebiliyorum,
      artık dini mertebeni ne kadar yüksek görüyosan.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Sacma konustun oyuzden.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

ve aşşağılamaya devam ediyosun,
      yaradılıştan ıq seviyesi düşük bir insana bunları söylemen,
      belkide senin egonu yükseltiyodur.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

He evet

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

ve şimdide umursamaz cevaplar veriyosun,
      seninle aynı mertebeye gelemediğim için.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Saka gibisin :))

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

bu sözler hoşuna gidiyo çünkü kibirli ve egoist birisin
      YOBAZ.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

:))))))))

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

ve yine umursamaz tavırlar.
      sen şimdi sokakta falanda sevişmezsin dindarsın, coolsun ya hani.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

kusura bakma üzgünüm biraz fazla abarttım sanırım.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

tamam :)

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

:))

Yorumla
  • Siyahpelerin
    Siyahpelerin Takip Et
    Bilge Yaş: 31 , eic 41%
    +1 yıl

Ben bir ateiste aşıktım.

2
    3 Yorumla
    • Sinkeric
      Sinkeric
      +1 yıl

adamsın kanka :)) hadi ateistler bunuda açıklasın :D

Yorumla
    • iomaggio
      iomaggio
      +1 yıl

ona buğzetmen lazımken nasıl asık oldun ki :/

Yorumla
    • Siyahpelerin
      Siyahpelerin
      +1 yıl

yok olduğu gibi kabul edebilirdim ^.^

Yorumla
  • KYKSYTN
    KYKSYTN Takip Et
    Yoda Yaş: 29
    +1 yıl

Hayırlısı :)

2
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Amin..

Yorumla
  • Abstract
    Abstract Takip Et
    Xper 6 Yaş: 33
    +1 yıl

Odamı Türbana giricekmiş :D

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Oyleyse sen onu Allaha yaklastir...

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Deniyorum. Rabbim onun eksiklerini tamamlasin diye dua ediyorm..

Yorumla
  • Yıldız-Tozu
    Yıldız-Tozu Takip Et
    Xper 7 Yaş: 41
    +1 yıl

El-İlah'tan sevgilin değilim.

1
    0 Yorumla
  • Taita
    Taita Takip Et
    Yoda Yaş: 35
    +1 yıl

belli olmaz bu işler gönül işi...

0
    0 Yorumla
  • fuocoturco
    fuocoturco Takip Et
    Master Yaş: 40
    +1 yıl

onun için dini bırakma derim

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Asla

Yorumla
    • fuocoturco
      fuocoturco
      +1 yıl

:))

Yorumla
  • ForBidden_
    ForBidden_ Takip Et
    Master Yaş: 36
    +1 yıl

umarım olur olmasa da bir şey yapma

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Neden yapmim? Ben namaz kilarken o ayagini uzatmis tv izliyo olsun istemem

Yorumla
  • KolalıCelibonn
    KolalıCelibonn Takip Et
    Guru Yaş: 29
    +1 yıl

Seni ilgilendirmez ki herkesin dini inancı kendine

0
    0 Yorumla
  • _Bluelady
    _Bluelady Takip Et
    Guru Yaş: 36
    +1 yıl

Karışmaman lazım.

2
    0 Yorumla
Devamını Gör(18)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Dinime bagliyim ama o? Sevdigim..?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Ben dinime bagliyim arkadasim ise sevgilisiyle yatıp kalkan biri? 13 cevap verildi
Ben dindar bir kizim gorustugum cocuk ise seküler? 16 cevap verildi
Çok inançlı bir insanım ama? 37 cevap verildi
Dini konularda cok vesvese geliyor normal mi estagfurullah cekiyorum surekli? 3 cevap verildi
Agayim... Mafyayim. Tarikatim Sonlandirilmazsa? Ne. Olur? 2 cevap verildi
Flörtüm çok dinine düşkün olgun ağırbaşlı ben o kadar dine düşkün değilim lay lay lom yaşarım... 7 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • İlişkide ayrı takılmak "soğukluk" mudur, "ihtiyaç" mı?
  • Listeye adını yazmayı unuttukları bir erko var mı?
  • YKS’ye sayılı günler kala çalışma takviminizi ve hedeflediğiniz bölümü nasıl ayarlıyorsunuz?
  • 1 ocak 2005 te değiştirilmesine rağmen hala para birimlerini doğru okuyamayanlar var mı etrafınızda?
  • YKS sınav günü hazırlıkları neler olmalı, neleri unutmamalıyız?
  • Mutfakta en son hangi yemeği yaptınız?
  • Dünya Kupası yaklaşıyor, sizin favori ülkeniz hangisi ve neden?
  • YKS'ye 20 gün kala çalışmaya başlasam işe yarar mı?
  • Ateş misin, kül mü?
  • Şebnem Ferah’ın 6 yıl sonra sahnelere dönüşü olay oldu! 👸🏻 Orada olmak ister miydin? 🎤
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨