Güncellemeler
+1 yıl
Ne. Olur. O toplumda. Devlete. Karsi. Guven. Kalmaz Bunu. Onlemek icin. Devletin bu. Gibi. Tiplerin. Basinca acil Cokmesi ve Gereken onlemi. Almadin lazimdir.. Bu. Nasil. Yapilir.1- Bu saydiklarimizin. Biri. Normal. Vatandasi zarar. Verecegi anda. O vatandas. Sadece. Uc. Numarasi olan acil service. Telefonunu tusladimi. Uc dakikada. En yakin guvenlik gucleri. Orada olmalidir. O zaman o mafyayim kabadayiyim diyen bir zarar vermeden once bin kez dusunur ve. Yapmaz
Güncellemeler
+1 yıl
Mafyayim. Kabadayiyim. Diyen saldiracagi anda. Telefonda. 3. Tane numarali. Olan acil servis olmalidir. Saldiriya ugrayan. Bu uc numarali tuslayip. Sadece yardim!!! Deyip konusmasa bile telefonu acil tuttugu icin acilde saldirganin. Sesleri kayita alinir. Ve tel hatti acik oldugundan sinyalin geldigi yere en yakin polis devriyesi oraya sinyalin geldigi yere gonderilir bu iki uc dakika suren bir yardim olur polis aninda gelir silahini cekerken ve saldirganlari Tutuklar bu. Guven duygusudur
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Kraldan çok kralcı milletiz, illa birilerinin peşinden gitmeyi seviyoruz. Başkalarının başarılarını dilimizden düşürmeyiz, ayakçılık yaparız.. Aga bitse mafyası bitmez, mafyası bitse kabadayısı bitmez, o bitse serserisi bitmez.
Uc. Dakikada. Polis ozel tim V. S. gelirse. O again Mafyayim. Kabadayiyim diyen bin kez dusunur yapmadan evvel. Cunku. Aninda Kelepce takilirsa. Yapmaz. Batida Boyle en kucuk. Sucta. Polis. Aninda. Orada
Batida. Birine zarar vermeden o kisi telefon acip konusamazsa bile o acil hattan nerede oldugu gorulup Polis. Dolar. Zarar gorenin Yanina. Zarar vermek isteyende aninda Kelepce ve hapis. Hadi. Kabadayilik yap Boyle bir ortamda. Yemez. Kimse kabadayiyim. Mafyayim diyemez. Cunku. Polis. Aninda. Orada olursa
Alo Rıza baba olay yerine yakınız.
He he. Batida yasiyorum. en kucuk olayda saat kac olursa olsun. Aninda. Olay yerim polis dolar. " Uyarmazlar". Aninda orada olursa polisler
Diyelimki. Gelen polislerin Engel olamayacagi Kadar kalabalik zarar vermeden kalkisanlar. Aninda. Sat komandolari dolar orasi. Mafyayim diyeni. Hayati kayar aninda. Buda guven veriyor o topmluma
Düzen de düzülen aynı devam eder.
Devlet duzmeye calisani. Duzerse. Duzenler bin kez dusunur yapmadan evvel
Kesinlikle katılıyorum.
Duzecegim diyeni. Telefonla ihbar edeceksin uc dakikada polis. Dolacak. Ve duzmek. Isteyen icerde. Kimse duzme yapmayi dusunmez o zaman
Batida. Kabadayiyim dedin adami duzdun.. aninda. Polisler dolar. iceri atarlar ve ceza olarak. Kabadayiyim. Mafyayim. Diyen. Bir ev parasi ceza alir. Duzdugune. Odemek zorunda kalirsaniz hapistede. On yil. Kalir. Hadi bir daha duzmeye kalksin ya? Yemezler. Aninda hatti biter duzenin
Telefondan. Cok yalnis gitmis ozur
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!