EŞİM BENİ DİNDEN ÇIKARMAYA ÇALIŞIYOR?

Ay gerçekten baydı artık, eşim yaklaşık 1 yıldır ateist. Bunu 1 ay önce açıkladı bana. Dinleri araştırmayı seven birisi, her haltı araştırdığı için ciddiye almadım ama dinden çıkacak kadar olayın büyüdüğünü bilmiyordum. Son zamanlarda bana sürekli ateizm ile alakalı videolar izletmeye, beni ikna etmeye çalışıyor. Yemin ederim bıktım. Liseli ateist ergenler gibi davranıyor, beni inançlı olduğum için düşük görüyor bazen. Takıldığı birkaç arkadaşı vardı, onlar aklına girdi kesin. Dört dörtlük bir müslüman olmayabilirim ama bu sonuçta benim inancım. Bana karşı asla saygı göstermiyor, 6 aylık kızımız var. Çocuk olmasa ilişkimizi bile bitiririm. O kadar sıkıldım artık. Ne yapacağımı şaştım, dün çıldırdım bağırdım çağırdım. Baya da ağır konuştum gerçekten ama asla pişman değilim, "bu kadar rahatsız ettiğimi bilmiyordum özür dilerim" dedi ama konuşmayı düşünmüyorum. Ben mi abartıyorum? Saygı bir ilişkideki en önemli şeydir, böyle devam ederse defolup gitsin köyüne, muhtaç falan değilim ona zaten
EŞİM BENİ DİNDEN ÇIKARMAYA ÇALIŞIYOR?