EŞİMDEN NEFRET EDİYORUM, BIKTIM ONDAN?

1 yıllık evliyiz, 5 yıllık da sevgili dönemimiz oldu. Geçmişte tanıdığım adamla son 5 aydır ki adam aynı kişi değil. İkimizde çalışıyoruz, ben hemşireyim eşim öğretmen. Benim bazen eve geç geldiğim zamanlar oluyor, yemek yapamıyorum haliyle. Bunu anlayışla karşılayan adam şimdi çocuk gibi mızmızlanıyor, surat asıyor. Hatta kendisi bile yiyecek bir şeyler hazırlardı. Temizliğe yardım eden adam şimdi giyilmiş çoraplarını saçma sapan yerlere saklıyor ve ev leş gibi kokuyor. El yıkadığımız lavaboya idrarını yapıyor... Annesinin evliliğimize karışmasına karşıydı şimdi tam tersi, annesinin aklıyla hareket ediyor. Bu hareketleride annesi yüzünden yaptığını düşünüyorum. Eşim bana göre sessiz birisi ama ben bunu asla aleyhine bir şey olarak kullanmadım ama annesine göre ben onu kullanıyorum. Ne olacak böyle bilmiyorum, artık ondan soğumaya başladım. Bu şeyler normal gelmiyor bana. Huy olarak aşık olduğum adam yok artık, annesinin doldurup yeni biri olan bir adam var. İşten zaten hem vücut hem mental olarak yorgun geliyorum onun üstüne de bu şeyleri yaşamak beni aşırı kötü hissettiriyor. Akıl verin bana, çözüm illa boşanmak mı
EŞİMDEN NEFRET EDİYORUM, BIKTIM ONDAN?