Ben öğretmenim, erkek arkadaşım ön lisans mezunu şu an serbest meslek sahibi, ablalarım karşı çıkıyor benim kendi statümde biriyle evlenmemi ileride sorun yaşayacağımı söylüyorlar, erkek arkadaşımla iyi anlaşıyoruz ilişkimizde şu ana kadar hiç saygısızlık olmadı ama benim ilgi alanlarım ile onunkilerin zıt olduğunu görebiliyorum, kafam çok karışık
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. İlgi alanları ve hayata bakış açıları bakımından bazı uyumsuzluklar vardır, normaldir ancak eğer karşılıklı sevgi, saygı varsa ve devam ettiği sürece bunlar aşılabilir. Aşk her şeyi aşar, hele maaş farkını problem olarak görmek ilişkilerde kabul edilebilir bir şey değil. Evli çiftlerde istatistiksel olarak büyük oranda erkek maaşı kadından yüksek hatta sadece erkek çalışıyor şeklinde bu problem olmuyorsa kadının maaşının yüksek olması da problem olmamalı. Gün gelir diğer taraf fazla kazanmaya başlarsa ne olacak? Kaldı ki olmasa ne olacak, evlilik birliği bu yani. Birisi çok kazanır birisi az, birisi hastalanır, diğerinin başka bir problemi çıkabilir, önemli olan her durumda birbirine destek olmak, arka çıkmaktır.
Burada takılmanız gereken konunun maaş olmadığı kanaatindeyim. İlgi alanları da birbirinizin ilgi alanlarına saygı duyarak hatta o ilgi alanlarının bazılarına merak salıp ona eşlik ederek kolaylıkla aşılabilir, bu da çiftlerin birlikteliğine çok güzel heyecanlar katabilir. En dikkat edilmesi gereken konu hayata bakış açısı, hayat görüşü. Bunda benzerlikler yüksek olmalı, eğer fark çoksa ve bir çaba sarf edilmiyorsa sorun olabilir, zira bu ilgi alanı gibi tamam ya ben de bu faaliyeti yapayım eşim de mutlu olsun belki ben de zamanla severim tarzı bir şey değil. İnsanın karakterini oluşturan öğelerden birisidir. Bu konuda çok ciddi farklılıklar yoksa, olan farklılıklar da karşılıklı geliştirilebilir ve diğerininkine saygı duyulabilirse aşılır.
Ailelerin baskısı tamamen koruma içgüdüsü iledir. Yoksa sizin için en iyi olanı seçmenizi istiyorlar, ancak en iyi seçim mali duruma, sosyal statüye göre olan değil, en sevdiğini ve sevildiğin kişiyi seçebilmektir.
En doğru seçimi yapacağınızı umuyorum, hakkınızda hayırlısı olsun.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Ya senin statünü yesinler alt tarafı öğretmensin görende sanacak milyarder kızısın
Türkiye’de maalesef statü sahibi olmayan insanlar statüye çok takılıyor
Hele ki aşk ilişki konularında statüye bakmak aptallık
Bence ablalarının statüsü bayağı düşük ilkokul değil böyle anasınıfı statüsündeler
Statüsünü kullanan ve karşısındakinin statüsüne bakan insan kendini geliştirmemiş işinden veya okuduğu okulundan başka hiç bir şeye sahip olmayı başaramamış kimselerdir ve ilerleyen zamanlarda her hangi ters bir durumda tepe taklak gelerek çözüm üretemeyen o durumu kabul eden kişilerdir
Senin o iki yıllık üniversite mezunu serbest meslek yapan sevgilin emin ol ekmeğini her yerden kazanır sorunlarla baş etmesini bilir
Ablalarının boş laflarına kulak asma ablaların evli mi sevgilisi var mı bilmiyorum ama emin ol ablaların hayatlarının sonuna kadar mutlu huzurlu olamayacak bu kafayla giderlerse.
Bir insan karşısında ki kişi veya toplumda statüsü olmadan da var olur statüsü olmadan da bireydir statüsü olmadan da aşık olabilir statüsü olmadan da insandır statüsü olmadan da kalbi birisi için çarpıp arzulayabilir00 Yorumla
Aileniz haklı olarak sizin için en iyisini istiyor ama burada karar verecek olan sizsiniz. Şunu söyleyebilirim, evlilikte herşeyden önce karakter uyumu önemlidir. Yani duygu, sevgi ve aşk olması tabiki çok önemli ama aşk bittiğinde yerini sevgiye bıraktığında ikiniz aynı evin içinde kendi karakterlerinizle başbaşa kalacaksınız. Bu açıdan uyumunuz iyi olmalı, demek istediğim şu. Mesela biriniz maddi açıdan tutumlu ise diğeri de tutumlu olmamalı, biraz harcamayı bilmeli ya da biriniz sinirlendiğinde diğeri sessiz sakin kalmayı becerebiliyor mu bunlar çok değerli parametreler. Bence uyum açısından en önemli kriterler bunlar ama tabiki kişisel zevk, hayata bakış, siyasi görüş vs bunlar açısından da uyumlu olabilmek gerek diye düşünüyorum..
00 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Çok saçma bir bakış açısı. Lise mezunuyla evlenen öğretmen tanıdıklarım var gayette mutlular. Hem günümüzde önlisansın aldığı eğitimle lisansın aldığı eğitim arasında nerdeyse hiç fark yok. Mühim olan meslek sahibi olması o da varmış zaten bu işsizliğin içinde daha ne istiyorsunuz. Kafa karışıklığı konusunu bilemem ama ablanların düşüncelerini bırak kendin karar ver evlenecek olan sensin. Kayda değer bir düşünceleri olsa yine dikkate al derdim de çok cahilce bir bakış açısıyla yaklaşımlar konuya maalesef.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
25
Cevap
52Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.
+1 yılNormal Bu şartlar altında evlenebilir ama Türkiye’de evlenemez
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 260,7b cevap paylaştı.
u +1 yılSeviyorsanız ve güveniyorsanız evlenebilirsiniz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖgretmenlik cok mu iyi meslek? Statusu cok mu? Vallahi ne onlisans mezunlari var lisans okuyanlardan daha iyi sartlarda yaşıyorlar. Her sey statü mu? Ki ogretmenlige girmek bile zor degil. Hadi tıp, dis hekimligi dersin bir nebze anlarim. Takildigin sey statu mu yoksa issiz olmasi mi anlayamadim. Yani bir devlet memuru olsa daha mi kabul edilebilir olacakti senin icin? Bence sen sevmiyorsun ki zaten. Yoksa bunlari sorgulamazdin. Ha kafaya yerlesmis bir sey var bu ulkede. Kizim ogretmenlik oku, eşinde ogretmen olsun. Kizim sen doktorsun doktorla evlen... eger boyle bir sey zihnine yerlestiyse ogretmen olan biriyle mantik evliligi yap. Ha ben olsam hadi kadin icin neyse de esimin ogretmen olmasini istemezdim. Surekli evde olacak, dersi bos olacak, az çalışacak. Bir erkegin evde cok olmasini mantikli karsilayan biri degilim. Çiftler ne kadar az evde buluşurlarsa o kadar evlilikler uzun oluyor bence.
20 Yorumla
+1 yılBu çok komik bir düşünce yani utanç verici cidden bak. Ben bu şekilde düşünen bir aileye sahip olsam utanırdım
Çocuk ilkokul terk olsa yine haklısınız dicem o da değil
Soru nasıl olmalıydı biliyor musun?
Erkek arkadaşımla düşüncelerimizin bazen uyuşmadığını fark ediyorum ileride sorun olur mu? böyle sorman lazım
Çünkü türkiye gibi bir ülkeden diploma diye aldığın kâğıt parçası seni özel önemli yapmıyor
Kişinin kendini eğitebilmiş olması gerekir
Karakter düşünce yapısı görgü diplomayla edinilseydi ülke okumuş eşekle dolu olmazdı30 Yorumla
+1 yılYaşayacağın sorun ne mesela? Üniversite okuyup sıfır genel kültürle mezun olan nice insan var. Okumak meziyet değil, kendini geliştirmek bir meziyettir.
Parasal anlamda sıkıntı çekerim diyorsan da, öğretmenliğin pasif insan işi olduğunu düşünen ve onların aylık kazandığı ücreti günlük olarak kazanıyorum diyen birçok insan mevcut.10 Yorumla
+1 yılStatü mü çok komiksiniz. Sanki arada dağlar var en fazla üç bin lira fark vardır. Zaten statü deyince kast ettiğiniz maddiyat değil mi? İlgi alanları vs farklı diyerek sen kendini ayrılık konusunda ikna etmeye çalışıyorsun ve vicdanını hafifletmek üzere zemin hazırlıyorsun bu, bu kadar basit.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 886 cevap paylaştı.
+1 yılStatü deglde iş olarak denk ol bence. Çünkü o kişi ne t bı sure sonra diyecek ki iş yok iş bulamıyorum, ya da gidip iki ay çalışıp çıkacak. bir kış ayı gibi yatacak. orada burada gezecek. Senin düzenli işin oldgu için zamanınız da uymayacak sen ina bakacaksin. Bakmak mesele değil sırtından geçincek bide eve gelip ev işiyle ugrasacaksin
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. sakıp sabancı lise eğitimini bile yarıda bıraktı. dünya genelinde tanınan bir iş adamıydı.
saçma sapan düşüncelere girmeyin. evliliğin kariyer ile alakası yok. bakış açınızı da baktığınız pencereyi de dğiştirin. siz bu akılla ömür boyu mutsuz olur ve hep yanlış seçimler yaparsınız00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 434 cevap paylaştı.
+1 yılLisans diploması alınca ne oluyor ki onu anlamadım basit bi belge alt tarafı ve 2 sene imiş 4 sene imiş basit bahaneler. Ablanlarin ayak uydurma durumu ise maaş olabilir sen iste bu kadar maaş alıyorsun o bu kadar alacak falansa daha iyi bahane olur ama işi yokuşa sürmek için basit bi bahane
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılSaçmalık öyle sey mi anlasmak onemli benim bir arkadaşımin ablasi oğretmendi bir oretmenle evliydi bosandi kocasi kumarbazın tekiydi yani iyi bir insan olsun temiz kalpli olsun ne iş yaptığı çok da önemli değil
00 Yorumla
+1 yılYani siz Einstein olupta ön lisans mezunları idiot mu oluyor. Anlaşıyorsan neden olmasın. Yarın mühendis birini bulursun ama onunla da kafanız uymayıp iş boşanmaya kadar gidebilir.
00 YorumlaSory tüm yobazliklar sanki turkiyede ne bu kariyerve statü merakı Allah aşkına. Almanyada Ankaralı bir köylü çocuğu ve insaat işçisi karısı Alman ve iç hastalıkları doktoru. Hollandanin en büyük doğum evi hastanesinin başhekimi kadın dr un kocası bir türk ve köylü çocuğu bunun mesleği bile yok pazarlarda baharat satiyor , 10 küsür yıldır evliler 3 cocukları var.
00 Yorumla
+1 yılkendine şunları sor: bu adam çalışkan mı, sorumlu mu, ilerde olası çocuklarıma nasıl baba olur, ahlaklı mı, bana değer veriyor mu.. bir çok bunun gibi soru. statü olmasın yani önceliğin. statü sahibi ancak ahlaksız adamlarla dolu etraf. evlilik çok ciddi bir karardır. kendi ailemizi seçemeyiz ama ilerde çocuklarının babasını sen seçebilirsin. çocuklarının keşke demeyeceği bir adam olmalı evleneceğin insan. benim fikrim bu
00 Yorumla
+1 yılAblanların patron mu damat adayının CV'sini beğenmiyor? Hem onları ne ilgilendirir ki? Senin bilmen gerekiyor. Kendini yeteri kadar yakın ve uyumlu hissetmiyorsan bitirirsin ilişkiyi.
00 YorumlaYahu ne alaka. Ön lisans. İnsan olsun. Eli ekmek tutsun herkesle evlenir. Ben ön lisans ve işçi olan biriyim. Öğretmenden 2 kat fazla para alıyorım. Acaba sorun ederler mi?
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılŞimdi herkes üni mezunu.. Kadrolumusun.. Statün ne öğretmen olmak mı.. İnsanların şu zihniyetlerinin ne kadar saçma olduklarını ne zaman anlarlar acaba..
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 984 cevap paylaştı. Diplomayla olmaz bu işler.
İnsan kendini geliştirmesi gerekir, nerede susup nerede konuşacağını bilmesi gerekiyor.
Her konu hakkında bir bilgisi olması lazım.00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. Benim bildiğim böyle bir yazılı kural yok herkes istediği kişiyle evlenebilir kime ne senin ablalar sana böyle diyor aynı durumda onlar olsaydı onlar da evlenirdi azıcık empati yapmaları gerekiyor.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılklasik türk milleti kafası işte
evlilikle mesleğin ne alakası var ne kadar iğrenç birini mesleğiyle okuduğu okulla yargılamak
10 Yorumla Bu soruyu sorduguna göre zaten istemiyorsundur bi git işine
22 Yorumla- +1 yıl
👍👍👍👍👏👏👏
Gizli Üye(25-29)+1 yılAblamın kocasının maddi durumu bizimki kadar iyi değil ama gayet iyi anlaşıyorlar. Ayrıca ablaların da çok komik. Öğretmensin tıp okumuyorsun. Sanki ne kazanmışsın. Muhtemelen atanamayacaksın bile çocuğun işi var
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Seviyorsan dabrukatör ile de evlenirsin fabrikatörle de evlenirsin önemli olan sevgi var mı onu söyle
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7,7b cevap paylaştı. öğretmenin 3 katı maaş alıyorum şu an İstanbul'da yaşıyorum ve ön lisans bitirmiş biriyim diploma iş yapmaz diploma adamlıgı göstermez
00 Yorumla
+1 yılEğitim düzeyi değilde de ilgi alanlarınız seni çok düşündürmüş bize sormana gerek yok senin niyetin belli zaten
00 Yorumla
+1 yılEvlenilir. Statülerin önemli olmadığını düşünüyorum. Önemli olan karşılıklı saygı ve sevgi. Diploma sonuçta bi kağıt parçası.
00 YorumlaNeden evlenemez diye bir yasa mi var kendini çok mu üstten görüyorsun
05 Yorumla
Soran+1 yılHayır, görmüyorum benim baktığım nokta statü değil ilgi alanları
Soran+1 yılBen kitap okumayı seviyorum o sevmiyor ben bir şeyler konuşalım istiyorum felsefi, psikolojik, ekonomi her şeyden biraz bilgim dahilinde sohbet edelim istiyorum bu mümkün olmuyor
+1 yılBunu soru olarak soruyorsa zaten diplomayı da sorun olarak gören biridir. Bence hic evlenmesin. Çünkü öğretmen kızda ego var😂😂
01 Yorumla- +1 yıl
Statu nedir ya. Ilk okul mezunu olup bir dünya özel okulu olan biri var😂😂 neyin statüsü. Ilk okul mezunu olup mutahit olup altında onlarca mühendis çalıştıran var. Hersey diploma değil ki. Insan kendini geliştirmesi önemli.
Öğretmenlikte sıradan bir meslek? Neyin yüksekten uçması bu anlayamadim
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılStatuymus, ay g*tüm. sanki ingiltere prensesi. ne mal insanlarsiniz
20 Yorumla Ablalarini xikktir et
O zibidi de güzel bir iş bulsun
Yoluna devam et00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 861 cevap paylaştı. Ögretmen oyle ahım şahım bir meslek degil kendini cok abartma
00 YorumlaElinden iş geliyorsa tabiki bugün bir araba tamircisinin kazancı öğretmeni üçe katlar
00 YorumlaKendi statün ile biri ol ben de öğretmenim bu devir de ekonomik veriler önemli
00 YorumlaYani evlenebilirsin ama ilerleyen süreçte fikir ayrılıkları oluşabilir.
00 YorumlaBırat Ablalarını. Evlen gitsin.. Ne kadar saçma bir düşünce ya
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılNe saçma şeyler bunlar allah aşkına bi büyüyün çıkın artık şu kabuktan. Benim dayımın kızı hakim kocası şu an evde çocuklara bakıyor mesela ikiside bu durumdan memnun
10 Yorumla
+1 yılStatü farklılıkları bir tarafa bırakın bence önce güven ve mutluluk sonra sosyal statü devreye girer unutmayın sosyal statüsü için sevdiğiniz biri zamanı gelince sizden daha yüksek statü de olan birine done bilir yüzü
10 YorumlaNe statüsü ya :) cio değilsin milyoner değilsin zamanın ne göstercegini bilemezsin ileride o insan işinde başarılı olup çok zengin olabilir veya sen işinden kovulabilirsin hepsini geçtim sevginin evliliğin statüsümü olur
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılmesleğe göre uyum oalbileceğini düşünmek nasıl bir zihniyetin ürünü merak ediyorum
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı.
+1 yılArkadaşımında böyle bir derdi vardı lisans tamamlayıp evlendi :)
00 Yorumla
+1 yılAblanlar haklı. Elbette istisnalar vardır ama kendini zora sokacagin kesin. Bunu yaşadıkça ileride anlayacaksin
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılSevgi bir yere kadar. Oturup da iki çift laf edemediğin, hiçbir ilgi alanının uyuşmadığı, ve entelektüel birikim olarak senden çok geride biriyle evlenmen büyük bir hata olur. Denginle evlen.
02 Yorumla
Soran+1 yılBenim asıl aklımı kurcalayan buydu aslında yoksa ailemin sözleri bir yere kadar etkiler tabii ki ama paylaşacağımız ortak zevklerin, alanların olmaması ileride sorun yaratır mı bilemiyorum
Cevap sahibi+1 yılTabii ki sorun yaratır ayrıca bir süre sonra seni kendisinden üstün bulduğu için senden soğumaya da başlar.
Bu ne saçma soru ya?
İsteyen istediği ile evlenebilir.00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılSanki astronot 😀 da iki yilligi begenmiyor
34 Yorumla- +1 yıl
Marsta insanlık adına bitki yetiştiriyormuş
- +1 yıl
Hhhh öleceemmm
- +1 yıl
@ezikmiyimlanbenn 😀 Bende
- +1 yıl
2 yıllık elektrik mezunu bir arkadaşım öğretmenden daha fazla kazanıyor üstüne yurt dışına inşaata gitti parasına para katıyor. Saçma bir algı var memlekette yurt dışında bu işler böyle değil. Taban puanı yüksek bölüm iyi bölüm zannediliyor öyle bir şey yok talibi çok diye puanı yüksek aslında yani işin kendisi kolay ki ondan rağbet var. Ayrıca bazı 2 yıllık bölümlerin öğrenimi 2 yıldır yani daha fazla öğretecek bir şey yoktur 4 sene okulda tutmaya gerek yok ondan bölüm 2 yıldır. 😎
Gizli Üye(18-24)+1 yılKadının mesleği erkekten daha üstte olduğu zaman sorun oluyoda erkeklerinki yüksekken neden sorun olmuyor seviyorlar birbirlerini deniliyor
00 YorumlaGerçekten seviyorsan evlen
01 Yorumla
Soran+1 yılSeviyorum ileride sorun yaşamaktan korkuyorum
Sanki sen Ilgiltere presnsesin
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 370 cevap paylaştı.
+1 yılTabi ki evlenebilir, önemli olan ruhsal anlaşma
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı. Belki ileride sorun olabilir
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı.
+1 yılEvlenir
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 422 cevap paylaştı. Onemli olan senin ne hissettiğin
00 Yorumla
+1 yılKendine göre birini bul madem
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 305 cevap paylaştı. Ablalarınızı dinleyin, pişman olursunuz bence. 🤞
00 Yorumla
+1 yılSaçmalığa bak ya şirket mi kuruyorsunuz
00 Yorumla
+1 yılEğer seviyorsan ne önemi var
00 Yorumla
+1 yılilişkine bile başkaları karar veriyor
00 Yorumla
+1 yılYa sanki statün de çok yüksek ya
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. Öğretmensen ulaşılamaz birimi oldun
22 Yorumla
Soran+1 yılUlaşılamaz biri olmadım bunları ben değil ailem ve çevrem söylüyor benim tek takıldığım nokta ben kitap okumayı seviyorum o sevmiyor benim izlediğim diziler ile onunkiler çok farklı bu ve bunun gibi birçok şey
+1 yılSenin ilgi alanın ne?
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 12,5b cevap paylaştı. Sen olaya cok akademik yaklasmissin
00 Yorumla- Devamını Gör (17)
Devamını Gör(62)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem