Kız Öğrenci=19 yaş
Erkek Öğretmen=34 yaş
Duygular karşılıklı
Erkek Öğretmen=34 yaş
Duygular karşılıklı
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ben duyguların karşılıkli olduğunu pek sanmıyorum birincisi yaş farkı çok, iki 19 yaşında biri çocuktur bu adam olsa olsa Sübyancidir.
Ne desem düşünceler değişmeyecek o yüzden susuyorum 🙊
Bencede sende kendine çeki düzen ver "Cansel Buse"yi hatırla.. ben 22 yaşındayım 30 yaşlarda adamlarla takılmıyorum korkuyorum kendine gel!
rüya cehalet yuvası ülekede insanalra bişe anlatamazsın. boşver.
@alikemalll haklisin
@alikemalll 31 yaşında abi konuştu 😂 Bunlar gerçekler bu kız zaten ergen yaptığı doğru bişi gibi kafasını sulandırmayın!
denizkoç. çıkar peşinde değilim.. sen rahat ol.
@alikemalll Hadi ya ben nedense kendimden 10 yaş hadi 10 yaşı bırak 7 8 yaş birini çocuk olarak görürüm farklı bişi hissetmem siz 30, küsur kart Adamlar daha çocuk olan 19 20'lik kızlara Nasil hissedebiliyorsunuz? Bunun adı olsa olsa sübyancilik, migdesizlik ne denir ki?
denizkoç.. defol işine bak.. önyargılı olup insnaalrı itham etme.. yeter be.. ala ala.. yaw bir bildiğniz kendinize saklayın yahu... ala ala.. bir tek siz medenisiniz ahlaklsıınız anasını satim ya...
Hadini bil senin gibilerine ne demeli @Denizkoc95
rüya deniz gibi önyargılı olan ucubeleri boşver.. yorma kendini. istedği kadar yazsın. anlamak istemeyen anlamaz.
@alikemalll ayn öyle tanımadan etmeden kendilerine bakmadan saçma sapan yorum yapıyorlar
@alikemalll Rüya deniz sende sübyanci adamları dinleme onların niyetleri kötü! Onların niyeti bir sırtlan gibi "Genç ceylanı avladım" düşüncesi ama seni tutan yok hayat senin hayatın biz gerçekleri söylüyoruz abi kardeş gibi takın ne diyim ama buraya yazıyorum bu ilişki 1 yıl doldurmadan biter sende buraya gelip ağlarsın.
rüya öyle.. ve anlamıyolar cümleleri.. boşver. biz bunu mesajda konşuurz..:)
deniz:seni tınlamıyoruz.. hadi kış.. kendine sakla erdemini.:)
@alikemalll Millete cahil diyip kendini dahi, abini dinle rüya seni iyi gaza getirir ama buraya yazıyorum olmaz bu iş çok iğrenç, 😶Aman neyse banane ben insanı görevimi yaparak düşüncelerimi dile getirdim bir takım sübyanci adamlar rahatsız oldu 😆
Bu iş neden iğrenç @Denizkoc95
Çünkü sen daha çok küçüksün, ergenlik çağındasin değilim deme bizde o yaşlarda olduk.. bu adam kart 34 yaşında ben 22 yaşında olduğum halde kendimi 34 yaşında adamla düşünemiyorum komik olur. Ama dediğim gibi hayat senin hayatın bize sadece görüşlerimizi bildirmek gerek. Senin içini rahatlatmak için doğru diyemem bide öğretmenin senin biz çocuklar öğretmenleri baba, amca gibi görürüz bizi eğiten onlar ne bilim saçma, ayip ama yine de sen bilirsin
Haklisin biliyorum. İstesemde olmaz ki çünkü sevdiğim kişi o kadar iyi ki bana hic yan gözle bakmadı. bende onun yüreğini sevdim.
İnşallah Hayırlısı olur senin için, mutlu bir evlilik olur ne diyebilirim ki seviyorsan saygı duyarım ama onun yaşı gereği seni kullanabileceğini düşündüm tepkim o yüzden di..
Kendi açından bırakmayı düşündün mü hiç bu düşünceyi sadece senin kafanda oluşan şeyler bunlar
Bu delilik. Sonu asla mutluluk degil rezalet birsey.
Neden
İğrenç ya. 60 yaşında biri yok muydu? Genç bulmuşsun bayağı
neresi iğrenç acaba beyefendi
Sen daha çocuksun onun yanında. O benim yaşımdayken sen 4 yaşındaydın. Nasıl seni sevebiliyor anlamıyorum. Tamam sever ama aşık olmak hastalıklı bence. Anlatabildim mi hanımefendi?
neden karşı tarafa tepki veriyorsunuz ki beyefendi. ona aşık olan kiz. kız ona söyleyince o da tatlı bir diller olmayacağını söyledi ztn. BEYEFENDİ
Duygular karşılıklı yazmışsın
yanlış olmuş o duygular karşılıksız olacakti
Ha pardon o zaman. Mutlu olamazsın öyle. Babanla aran kötü mü?
yoo kotu değil ama babam sert biri
Ha tamam o zaman
tmm👍
Çok fazla yaş farkı var, ileride sıkıntılar oluşturur.
Hahahaha soru AHHSJDSKDGSH
Büyük konuşmayın hocam 😂
Anladım😄
26 yaşında birisi ile pek mantıklı gelmiyor ama size kalmış tabii.
Aa niye öyle dediniz hocam😄
Ne gibi sıkıntılar
@Rüya_yildiz bence sevmenin yaşı olmaz. Seviyorsanız engel yok demektir. Herşey gönlünüzce olsun
Öf kızın moralini bozma sende. Her ŞEY için yeterlidir sevgi
Zannetmiyorum.
@Rüya_yildiz gerçekten seviyorsan evlenebilirsin bence. Mutluluklar dilerim❤
@bilgilibayann teşekkür ederim. bence de sevgi herşeye ytr ;)
Cevap
15Cevap
hayırlısı olsun, evlenebilirsiniz tabi, bence uygun
yas fazla aradaki yas normal olsa olur evlenen akrabam var
Neden yaşa takiliyorsunuz ki önemli olan bu devirde bu sevgiyi ve aşkı yakalamak değil mi
oyle ama ir yerden sonra anlasamiyorla ne kadar cok sevselerde bu gercek dedigim gibi bununda ornegi var ilerisinide dusunmek lazim
Haklisiniz ama her hayat, her yaşanılan, her son ayni değil ki
ben cevremden gordugum gibi görüsümü söylüyorum uyup uymamak sana kalmis senin hayatin nasil mutluysan öyle yasa ama ileride keşke dedirtme kendine
ama olumlu örnek de çok.. isimsizilcik cok kramar olma.
@alikemalll 👍
bu özel konu. genele bağlanamaz. özel adı üzerinde. toplumun ahlak yapısı 200 sene önce 10 salak tarafından ayzılmşsa napalım? boşver geç bunları... aş aş.. ilerici düşün.. rüya keyfine bak.. hemen söle bu gece telfonda konuşup evlilik kararı alsınlar..:)
@alikemalll :)
rüya::::::tecrübem var.. ama burda olmaz..:)
@alikemalll alakaya neyse fikrimi belirttim kime ne sordunuz söyledim @Rüya_yıldız , ilericimiyim gericimiyim birakinda ben karar vereyim sende tecrübe varsa bende tecrübe örneği verdim Bende söyledim mutlu olduğun gibi yasa diye maksat olma eleştiri
isimsizlik şimdi oldu. ok :)
Ok👍
Oha ya olur mu oyle sey öğrencisi sonuçta nasil yan gözle bakar.
Öğrenci yan gözle bakıyor
yahu yan gözle değil. karşılıklı.. olabilir.. biraz aşalım artık sınırları..
rüya evlensinler gerekirse bir sorun olursa yurt dışına cıksınlar. bukadar basit. kimseyi dinlemesinler.. boşversinler mahalle baskısını..
@alikemalll :)
rüya takma burayı. benm tecrübem var.. ayrıca gördüğüm de cok.. sen özgürlüğüne göre davran. insanalr kimki ahlaka yasa koyuyolar? yasalar zaten saçma..:)
@alikemalll tecruben mi var :) anlatirsan dinlemek isterim ihtiyacım var gzl şeyler duymaya çubku
burda olmaz.. cidden olmaz. anlarsın umarım.
özele gel RÜYA.. anlatalım. belki sen de benmle aynı hikayeyi yaşamışsındır.. konşmak güzel olurdu senle..:)
@alikemalll olur da nasıl mesaj atacak ki bilmiyom siz atin bana önce
aa? sen de ben de xper puanı olarak 1 iz.. ikmiz de tamayız. xperin 2 olması lazım. neyse unutma hangimiz xper2 puana ulaşırska ileride yazalım diğerine. ok? unutma ama.. ben anlaıdm seni. bende de öyle bir hikaye var.. ok? konşuruz..:)
@alikemalll Xper nasıl 2 olacak ki
rüya:yenisin sen belli. bak zamanla 2 xper oluyosun. puanların toplamı galiba 200 olunc aoluyo. paylşımalr yaptıkça xper artıyor. istersen dicem telefonla konşalım ya da mail adresleri skype alalım diyecem ama sen ne dersin bilemem.
@alikemalll bekleyelim o zmn hangimiz 2 olursak mesaj atarız :)
rüya:unutmazsak işalla.:)
olabilir.. mutluluğa engel olmak yasaklanmalı aslında..
Bence de. Adam öldürmüş gibide bakilmamali bu olaya bence.
aynen :)
Aşk varsa niye olmasın
bu evliliğe izin veremem.
Niye :)
Önemli olan sevgiyi aşkı bulmak değil mi
Herkes için geçerli değil bu. Mantığını kullanalari da görüyoruz 😉
Bak ya kacamayanlari da görüyoruz 😃
Yanlış oldu kocamayanları olacak :)
Yani
Niye evlenmesinki, Mutlu olurlar,
Yok artık LeBron James
yaş farkı çok ya olmaz
evlenemez boşanırsınız
Neden?
15 yaş fark var 19luk kızın ailesi müsade edicek mi sanıyosun
İzin vermez
belki boşanmazlar. ala ala.
evlenemezler ki boşansınlar zaten sjsjsj
Komik olan ne @_MünzeviBayan_
mutlu olun kanks
Hem sen dedin evlenmez bosanirsiniz
tamam inş evlenirsiniz
ha şöyle..:)
İnşallah
(evlenemediler) neyse hayırlısı bye
Evlenir evlenen oldu Kırıkkale de
Yaş farkı ne kadardı peki
Tobe est geleceği düşün yas farkı sorun
imkansız. en fazla metresi olur
Ne münasebet ija metresi
34 yaşında ki bir adam üstelik öğretmen, salak birisi olamaz bir öğretmen. 19 yaşında ki veleti ne yapar? Hiç beynin basmıyor mu? Bu kadar mı zeka özürlüsün?
@Yengeç_Adam sözlerinize dikkat edin lütfen haddinizi bilin daha kızlarla nasıl konusulacagini bilmiyorsunuz bence susun siz. 😡
kim ben mi bilmiyorum? ben hakedenle hakettiği gibi konuşurum kusura bakma.
Ben bu konuşma tarzınızı hak etmiyorum
kendinden 15 yaş büyük birisine bakıyorsan malesef... gerçi o erkekte adam değil. insan öğrencisini kardeşi diye sever sevse sevse.
sozlerinize dikkat edin lütfen ogrtmenin sucu yok ki
kız sevmiş öğretmene duygularını söylemiş öğretmende tatlı bir dile olmayacağını söylemiş ztn. ön yargilisiniz bu sizin için hiç iyi bir sonuç değil 😏
olurrrr
yok Hayır asla
vallaha çok büyük erkek
hayır evlenemez
Neden
öğretmen sonuçta öğrencisini eğitmesi gerek madem öğrencisi ile evlenecek kadar yakınlaştıysa o kişi öğrencilerine farklı amaçla bakıyordur o. çocuklarını meydanda asmak lazım
Neden öğretmene yukleniyorsunuz ki. Öğrencisi ona yan gözle bakiyor
ya ne alaka öğrenci bu bakar sever sonra vazgeçer
Tabi sizde haklisiniz cevrenizde seviyorum diyenleri görüyorsunuz sonlarinida görüyorsunuz. Ama her insan öyle değil bu devirde sevgiyi aşkı bulmak çok zor unutmayın lütfen. Heves değil bu
sen miisn o öğretmen ama bana ne ya ne yaparsanız yapın ahlak kalmamış bu dünyada
Sozlerinize dikkat edin lütfen daha beni tanimiyorsun. Ahlak kalmadığı için gerçek sevgi ve ask kalmadığı için sordum bu soruyu. Bulmusken iyi birini kaçırmamak lazim değil mi
15 yaş küçük çocuk sevip sen mi yetiştireceksin anlamadım ama dediğim gibi bana ne
Fark çok kanka
Saçma bence...
Niye saçma olsun ki
la o kadar yaş farkı olur mu :D
olur niye olmasın önemli olan sevgiyi bulman
Yav adam olgun sen ise gençsin, senin kanin fikir fikir... sana nasil uyum saglayacak?
bu senin görüşün saygı duyuyorum.
Yazık bb :/
sabır ya Rabbim 😏
Allah bizi neyle sınıyor ya cildircam...
bence de çıldırın
Bunu normal okarak karsilayan beynini seveyim
✋✋✋✋
Defol git, kaşar
😏. 😏
Evlenemez
Sonu çok kötü
Neden. Yasadin mi ya da cevrende yasayan oldu mu ki sonu çok kotu diyorsunuz
Çevremde yaşayan var üstelik karısından ayrılıp aldı uyuşmuyor Yani adamın elinde oluyor ipler sen Zaten bir sıfır yenik başlıyorsun maça yarın koyup gitmeyeceği ne malum o yaşlarda dul kalmak benim görüşüm bu kimisi aşk der ama aşk herşey degil para herşey degil mutlulukta herşey degil hepsinden az az olacak ki tadını alacaksın yaşananın
Haklisin. Ya bir daha boyle bir sevgi karşıma çıkmasa biliyorsunuz ki dünyanın çivisi çıkmış
Ne yaptıysak kendi kendimize. Yaptık bunu hiç kimse bilmiyor kimse yarını düşünmüyor yarın yok sanki günü o anı yaşayıp bitiyor ondan sonrası olacaktır deniyor geçiliyor bu yüzden düzgün ileri görüşlü ve adam olanlarla muhattap ol Yani git onu Bırak bununla evlen degil su Bile isteyeceksen adam olandan iste ki yaz gününde soğuk su versin digerler erkekler normal su Bile uzatmaz günümüzde sen bana ne vereceksin der
Doğru diyorsunuz. Ama ne bilim işte :(
Sana mesaj gönderemiyorum ya ona yanıyorum 😂
Niye :)
Günaydın yazacağım 😔
:) günaydın o zmn :)
Teşekkür ederim 😬
olmaz bence
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar