Evlenilir zaten mesleği önemli değil ama eğer gerçekten iyi bir öğretmense onun zaten kendi ailesini kurmadan 30 kişilik bir ailesi çocuğu var demektir. Bence harika bir şey
23 Yorumla- 1 yıl
Düşünce şekliniz çok naif hocam. Çok kibarsınız.
- 1 yıl
😌😌 :) Rica ederim
En İyi Cevaplar
1 yılEvlenilir. Ama seninle aynı evde devamlı öğretmencilik oynamayacaksa. Öğretmencilikten kastım galip ve baskın karakter olmaya çalışan bireyden bahsediyorum.
130 Yorumla- 1 yıl
Bu zaten kişinin karakteri aslında mesleğinden kaynaklı değildir. Hayattaa öyle biri olamam. KArşılıklı olmak daha iyidir.
- 1 yıl
Evet lakin bazen mesleki deformasyon karakteride etkiliyor. Gözlemlerimden yola çıkarak dediklerim. Zaen tabiki herkes aynı değil👍🏻
- 1 yıl
Doğru diyorsun. Umarım öyle biri olmam 😅 Benim sınıf içi karakterimle dış karakterim 180 derece farklı sanırım ahaha
- 1 yıl
Ne güzel😂👍🏻
- 1 yıl
Olması gereken o hocam şimdi 😅 İş hayatını eve yansıtanların çok evlilikte başarılı olabileceklerini sanmıyorum
- 1 yıl
Kesinliklee. İş aşk başka olmalı öğretmenim.👍🏻
- 1 yıl
Bu lafa da kaşe imza atılır işte. 👍 Doğru söze ne hacet :)
- 1 yıl
🙏🏻
- 1 yıl
Yorumları okumaya kalktım, kendimi bir anda sınıfta hissettim yine 😅 cinler tepeme geliyor hdhffg
- 1 yıl
Ahahah burada sınıftan fazla kaos var biz sorular sorunca daha beterleri geliyor😅🤣🤣
- 1 yıl
🤣🤣🤣 Aa yok bak sınıfımda olanları buraya kıyaslayınca burası masum fhghfg :D Ama şu gereksiz boş nefret kusanlar cinnet geçirtiyor 😅 Bir şey bilmezler ama en çokta onlar bilirler.
- 1 yıl
İşte sorularda daha fazlası oluyor. Herkes ilişki koçu kesiliyor daha neler neler😅
Sorular genel olur oysaki etiketli üyelerde🤣 - 1 yıl
Ahaha :D Sorular eskiden daha güzeldi bu sitede ya. Ben 2016-17 yıllarını, dedikodularını falan özlüyırum. Ne günlerdi :D
Hocam burada herkes her şeyi biliyor canım bilmeyen mi var 🤣🤣 - 1 yıl
Yok hocam bilmeyen yeni üyeler falanda çok. Bazı sorulara gelen cevaplar aşırı güldürüyor.😅🤣🤣
- 1 yıl
🤣🤣🤣 Bize de eğlenmek lazım şimdi ama onları da biz ögretircez :D Sizi en çok güldüren hangisi oldu 😅😁
- 1 yıl
Sondan bir önceki sorum yakin zamanda profilde var🤣🤣
- 1 yıl
178 yorum almışsın o ne öyle o. O
Ben suradaki 40 yoruma çok diodum ahhaha - 1 yıl
Ya iste daha niceleri🤣🤣
- 1 yıl
Okuyacaktım ama bir yerim yemedi ne yalan diyeyim 🤣🤣 İltifat sorun o kadar ilgi görmemiş bak olmamış hocam :D :D
- 1 yıl
Diğerlerine göre eh işte. Onuda okumaya üşenmişlerdir veya kelime oyunları kafa karışıklığı falan😃😁
- 1 yıl
🤣🤣 Bu siteye fazla kafa yoran şeyler fazla :D :D Eskiden bence falan yazardım ama baktım kimse iplemiyor saldım 😅😅🤣 Arada stalklarım senin sorularını ilgimi çeken olursa veririm cevao :D
GSize hiç denk gelmeidm ama ilk oldu - 1 yıl
Bende seni ilk kez gördüm😁
Olur 👍🏻 - 1 yıl
Benim eskiden de hesaplarım vardı ama ara verdiğim dönemlerde oldu :D
Grimmjow256, Synesthesia256 falan bu tarz nicklerle çok gelmiştim :D Ama yıllar yıllar işte :D Yaş doğruysa benim girdiğim zamanlarda sen daha lise anca belki 🤣🤣
Başka zamanlarda denk geliriiz umarım, iyi güldüm sohbetine :D - 1 yıl
Yaş doğru ve ben 8. aya girdim burada bugün😁
Senin gibi öyle hesaplarım olmadı. Bir bu😅😅
- 1 yıl
Sen çok yenisin ya :D :D Benim çok aktif olmadığım döneme gelmişsin o yüzden çok normal denk gelmememiz :D Yazın zaten hastane işlerinden girmedim siteye. Ondan önce de hafta içi okul, haftasonu gezi derken siteye hiç bakmadım 😁😅
Atanınca bir gezesim tuttu ki sorma. Evliya Çelebi rakibim 🤣🤣 - 1 yıl
Size nerelerde denk geldim hocam ghfhfh🤣🤣
- 1 yıl
Onları tiye almak güzel🤣🤣🤣
- 1 yıl
Ahahaha orada çok gülüyorum ya ben. Güzel yardımcı olacak yorumlarda oluyor ama millet ne kafalar yaşıyor fhfhfh
- 1 yıl
Onlarda yardım edecek durum yokki trol sorulara ne kadar ciddi cevap alacak gül geç🤣🤣🤣
- 1 yıl
Yok ya bazen düzgün sorularda oluyor arada 😅 ama çoğu niyeti belli 😅🤣
Şunu görüyorum ama çoğu kadının kendinden haberi yok, bu üzücü.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 260,5b cevap paylaştı.
u 1 yılEvet evlenilir.
00 Yorumla
1 yılKendini yetiştiren, bilinçli, sağlıklı düşünen kişi ile evlenilir. Bu òğretmen, mühendis, mimar, doktor olmasının önemi yoktur.
11 Yorumla- 1 yıl
Kaşe imza.
Gizli Üye(25-29)1 yılÖğretmeni bilmem de ben bilgili kültürlü insanları seviyorum
😊25 Yorumla- 1 yıl
Ee hocam " Yüzü güzele kırk günde doyulur; huyu güzele kırk yılda doyulmaz." İlla ki kendini bu alanlarda geliştirmiş olması mühim
Cevap sahibi1 yılNasıl anlayamadım
- 1 yıl
Yani dümdüz mezun olmamış, kültürlü bilgili karakterli olması da önemli diyorum. Sadece dümdüz olmasın biri. Bir insanla 2 kelime laf edebilmek lazım
Cevap sahibi1 yılAnladım
- 1 yıl
Güzel.
Gizli Üye(25-29)1 yılBen seversem tornacıyla da evlenirim.
Endüstri mühendisiyim24 Yorumla- 1 yıl
Düşünceni sevdim.
Cevap sahibi1 yılTorna.
- 1 yıl
Meslekten ziyade kalbi önemli tabi.
Cevap sahibi1 yılSize demedim ya başkası yazmıştı tornacıyı torbacı diye okumuş ona yazmıştım bunu onun yorumu silinmiş sjhd
Aşk İlişkileri konusunda 12,7b cevap paylaştı. Hiç sanmıyorum çünkü kadın öğretmenler genel olarak sıkıntılı tiplerdi
10 Yorumla
1 yılSürekli yer değiştirir iş gereği ve sıkıntılar çıkabilir
11 Yorumla- 1 yıl
Atama sık olmaz aslında hocam. TAleple genelde
1 yılAkıllı ve zeki erkek çekiciliği diye bir şey var:))
11 Yorumla- 1 yıl
Bunu öğretmende görüyorsan ne mutlu bize
Ben kendimi bildim bileli polis, asker ve öğretmenle evlenmek istemiyorum 😬
04 Yorumla
1 yılEvlenilmez çok nettt! Bizim lisede hocalar maşallah hepsi birbiriyle flörtleşmede 1 numaraydılar basılmışlıkları da var
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
1 yılNe güzel meslek sana daha çok zaman ayırır evlenilir tabi ki.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBende öğretmenim de atanamadim daha güzel meslek erkekler için baya kolay meslek ama erkeksi bı meslek değil bunu kabul edelim
01 Yorumla- 1 yıl
Ne alakası var hocam şimdi erkeksilikle? Benim hayatımda en önemli insan İngilizce öğretmenimdir ve kendisi kral adamdır.
- Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı.
u 1 yılBen de öğretmenim olabilir.
19 Yorumla- 1 yıl
Sizin branş ne hocam
- 1 yıl
Türk dili ve Edebiyatı branşım
- 1 yıl
Harika hocam
Başarılar dilerim, umarım sizin dersler bizimkilerden iyi geciyordur😊 - 1 yıl
Teşekkürler inşallah bu yıl ara vermek zorunda kaldım. Ama seneye çalışacam yine. 🎈🥂
- 1 yıl
umarım ciddi bir şey değildir hocam. Öğrencileriniz sizi bekliyordur :)
- 1 yıl
Yok önemli bir şey değil. İstediğim an çalışabilirim dönemi kaçırdım aksilikler oldu. 🎈
- 1 yıl
Tamamdır hocam o zaman :)
- 1 yıl
Evet:)
- 1 yıl
:)
1 yılhayır çapkın oluyorlar olmaz
116 Yorumla- 1 yıl
Haydaa bunu da ilk defa duydum bak 😅
- 1 yıl
öyle öyle helede lise hocaları hatta jkütüphanede bir öğretmen bana bela olmuştu daha 18 girmemiştim beni kütüphane çıkışı takip etti dediki şu otobüs burdan geçiyormu yok dedim sonra abuk sabuk sorular sordu bende gittim diğer gün çay aldı bana içmedim sonra dediki böyle yapma öpüşürüz sevgili oluruz takılırız falan bende orayı terk ettim bir daha o kütüphaneye gitmedim
- 1 yıl
Anında şikayet etmek lazım. Bu tarz şikayetler ciddiye alınıyor. Memur kovuldu okuldan.
- 1 yıl
okulunu bilmiyordum sadece ortaokulda fen hocası olduğunu biliyordum o kadarını söylemişti
- 1 yıl
sendemi öğretmensin o yüzdenmi soruyon
- 1 yıl
Evet öğretmenim. Ama ben öylesine meraktan sordum.
Ama böyle bu tarz öğretmenlik mesleğinin kirletenlerden nefret ediyorum - 1 yıl
doktor hemşire polis asker öğretmen bunlar tehlikeli meslekler ya güvenmiyom çok çapkınlar
- 1 yıl
Meslek kalmadi😅
Bireysel tecrübeden ötürü sana bir şey diyemem şimdi. Genelde iyidir ya öğretmenler - 1 yıl
bu meslek gurubundan çok çektim ya yakında tüm meslekler benim için elenecek 🤣 evde kaldım
- 1 yıl
Ahaha geçmiş olsun
Diğerleri napti😅 - 1 yıl
2 dayım hemşire ondan nefret ediyom zamanında görüşmeye gittiğim doktor çok çapkın çıkmıştı bide bitanesi beni aldattı asker ve polisle sevgili olmadım ama onlar sürekli bana yazıyor yani tüm kızlara
- 1 yıl
Geriye sanayi arkadaşlarımız kaldı desene 😅🙏
- 1 yıl
en büyük dayım sanayici oda olmaz
- 1 yıl
Sanayi odası da kapandıysa geriye işsizler kaldı 😁
- 1 yıl
ay tamam tamam karakterli olsun işsiz olmasın işi olsun olsun az konuşan çok çalışan erkek olsun
- 1 yıl
🤣🤣 Tamam seni de everdik :D
Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı. Neden olmasın. Bende öğretmenim
113 Yorumla- 1 yıl
Branş ne hocam
- 1 yıl
Çok iyi. Tüm branşlar arasında en zor gördüğüm sınıf ve okul öncesi. İşin çok zor.
Ben İnglizce hocam - 1 yıl
Ele veriyor değil mi :D
Zaten sevilmeden yapılacak bir şey değil sizin ki :D Ben atama tercihlerime ilkokul ortaokul yazmadım hocam düşünün ne kadar gözümde zor geliyor sizin yaş grupları :D Meslek lisesi daha cazip geldi hahah - 1 yıl
Ya şimdi bunları yeri geliyor azarlıyorsun, yeri geliyor abi gibi seviyorsun yeri geliyor nasiht veriyorsun ama anlaşıyorsun.
Geçen bir çocuğa kızdım. Sınıfta normal düzgün bir çocuk ama o gün top onda patladı. Sonra tenefüste yanıma geldi özür diledi, ben de dedim " Seni normalde severim sana yakıştı mı o davranış, hakkettin mi azarı vs." diye. Bugün mesela dersimde çok uslu, derse katılan bir hali vardı. Onu görebilmek yaşayabilmek güzel işte hocam. Yetişkin olunca biraz öğrenci bu dönütleri almak hoş oluyor 😅 - 1 yıl
Sizinkilerde sizinelinizde büyüyor. :)
- 1 yıl
Kesinlikle öyle. Benim en büyük amacım bu lisede çocukların karakterleri düzgün biri olarak mezun olmaları çünkü bir hizmet sektörü elemanı yetiştiriyoruz ve insan ilişkileri, akademik başarılarından daha önemli
- 1 yıl
Keşke ama inşallah hocam
- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılKadinlar icin en iyi meslek bence
11 Yorumla- 1 yıl
Erkekler için?
- Aşk İlişkileri konusunda 520 cevap paylaştı.
1 yılEvlilik ögretmen diye mi? Yahu meslegin evlilik ile alakasi yok😄
00 Yorumla Evlenilir. Eğer karakterli biriyse gayet mantıklı bir evlilik olur.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılFakirler ve erkekten çok kadın mesleği bence
19 Yorumla- 1 yıl
@Ork0045 Terbiyeni takın.
- 1 yıl
@Ork0045 Memur sınıfının en düşük maaşını alıyoruz hizmetçilerdne sonra. Hakkettiklerini almıyor öğretmenler.
- 1 yıl
@Ork0045 Yılda 4 ay net izin?
İftira atarken yüzünde mi kızarmıyor?
Ayrıca kendi mesleğimdeki hakları savunurken ve haksızlığı dile getirirken neden susacakmışım? - 1 yıl
Kadın mesleği ne alaka hocam?
- 1 yıl
@Ork0045 Kasım tatili ögretmenlere tatil değil. Seminerler var bize.
Şubat tatilinde 2 hafta.
Nisan 'da bize tatil değil seminer var.
Haziran'da okullar kapanınca 1 hafta daha seminer var.
Eylülde 1 hafta daha seminer var.
Senin tatil döneme MEB 1 ay seminer koydu. GEriye kaldı mı 2.5 ay sadece.
Ek dersi her öğretmen almaz ayrıca. Ayrıca ek derslerde o işi hayatta karşılamaz.
Siz bence çocukken bir öğretmen taarfından azarlandınız falan, kininiz bundan çünkü açık açık yalan konuşuyorsunuz, utanmadan.
Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. mesleğe göre mi eş seçiliyor anlamadım 🤔
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
1 yılEvlenilir tabi mis gibi meslek.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 9,5b cevap paylaştı.
1 yılEvlenilir neden evlenilmesin
10 Yorumla
1 yılEvet çok tatlılar
11 Yorumla- 1 yıl
Bak bu da farklı bir yorum :D
1 yılEvlenilir tabi
11 Yorumla- 1 yıl
Sana çok denk geliyorum ya hadi hayırlısı 😅
Ne alaka
15 Yorumla- 1 yıl
Öğretmenim ve merak ettim.
- 1 yıl
İşle özel hayatı ayırabilmek lazım şimdi hocam.
- 1 yıl
Siz, ben yapamam diyorsunuz galiba :D
Teşekkürler efendim size de :D
1 yılMaaşları az değil mi
11 Yorumla- 1 yıl
MAalesef hakettiklerini alamıyorlar doğru.
- Aşk İlişkileri konusunda 368 cevap paylaştı.
1 yılBence guzel fikir
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 722 cevap paylaştı. ögretmen insandır candır
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı.
1 yılevlenilir
tatilleri çok00 Yorumla
1 yılCimri değilse evlenilir
00 YorumlaMeslek ayırt etme gönül verdiysen evlenilir
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılHangi dersin hocası olduguna göre değişir
02 Yorumla- 1 yıl
Şimdi mesela biri İngilizce biri Matematik olsun :D
Cevap sahibi1 yılİng hocaları genelde kendini beğenmiş oluyor tabi farklı olanlar da olabilir siz birbirinizi seviyorsanız gayet güzel olur
- Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı.
1 yılYok.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 9b cevap paylaştı. evet evlenilir
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 365 cevap paylaştı. Evlenir tabi
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Evet
10 YorumlaBen istemem
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 455 cevap paylaştı. Evet
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılÖğretmen olması ne alak mnk
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılBen evlenmem
10 Yorumla
1 yılHep tatil yapar o ben yapamam bu kötü olur
01 Yorumla- 1 yıl
Hep tatil yapmıyor hocam içiniz rahat olsun.
1 yılEvlenilir.
10 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne